Kratt007
huviline
Registreerunud 12.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.07.06 09:57
|
|
|
Audi A8
Vähe on juttu olnud A8 teemadel
Kuna endal plaanis osta selline isend, siis ehk keegi räägib selle masina tüüpvigadest paari sõnaga. Silma on hakanud 2,5 TD mootoriga masin 98 a.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.07.06 10:12
|
|
|
Kui a8 siis juba quattro ja 4.2 või 3.6.
Poole veoline pole päris õige. Milleks osta a8 ökomasina mõtel. Jupid tal sama kallid kui vanemal V8 aga midagi väga hullu pole. Vääga mugavad
masinad
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
|
Kratt007
huviline
Registreerunud 12.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.07.06 11:05
|
|
|
Väga hea, et need lingid siia panid, ma üritasin mitu korda otsingusse sisestada Audi A8 kuid ei tahtnud minule midagi leida.
Mul plaanis jah qattro varjant võtta, sest nelivedu on talvel kah parem. Sõidan igal pool ja iga ilmaga
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.07.06 12:28
|
|
|
joel ma panin jah tiba mööda...unustasin, et a8 oli tõesti juba 3.7 mitte 3.6 aga suht ükskõik. Pigem asi selles, et mina eelistaksin sellise auto
puhul ikke V8 mootorit ja kindlasti bensiinikas ja quattro. Ja see disla asi mulle lihtsalt peale ei läheks. Tavaliselt kui kuulen tiksumas disla A8
siis vaatan kohe mujale. Häirivad need lipukad disladega
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 12.07.06 13:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: riio
Tavaliselt kui kuulen tiksumas disla A8 siis vaatan kohe mujale. Häirivad need lipukad disladega |
Tegelikult täpselt samamoodi maitse asi, nagu nahksisu vs tekstiilsisu. Loomulikult on nahksisu, eriti luksusauto korral, palju ülbem, kuid tegelikult
on plüüz palju mõnusam.
Lühinägelikult eelarvamuslik on väita, et kui jõuad luksusauto osta, siis osta rsk ka bena jne plapla. Kui inimene tahab sõita suure ja mugava autoga
ilma, et peaks poole palga eest bena ostma, siis ta lihtsalt ostab diisli ja teda üldse ei huvita, kas keegi vaatab tema möödasõidu ajal kõrvale või
taevasse või kuskile mujale.
Las koerad hauguvad, tulevik on niikuinii automaatkastiga diislite päralt.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.07.06 14:01
|
|
|
Black sa kuradi vana vaidleja (ma ei tea kui kaua sa mind vaidlema paned:..IMO hästi tuleb sul välja)....mis puutub nahka siis olen sinuga päri ja on
ka minu V8 mitte nahk just sell põhjusel, et mõnusam on Eriti selliste ilmadega.
Mis aga puutub disla värki siis see oli kõigest minu arvamus ja seda ta ju küsiski. Minule dislad ei meeldi. 2.5 td pole sugugi kokkuhoiu masin.
Mõtlen just hooldust (rihma vahetus jne) kui siis natuke vähem küll nõuab ta raha ja ka kütet aga mina olen bensiini sõber. Traktorid lihtsalt ei
meeldi.
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 12.07.06 15:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: riio
...mis puutub nahka siis olen sinuga päri ja on ka minu V8 mitte nahk just
sell põhjusel, et mõnusam on Eriti selliste ilmadega.
Mis aga puutub disla värki siis see oli kõigest minu arvamus ja seda ta ju küsiski. Minule dislad ei meeldi. 2.5 td pole sugugi kokkuhoiu masin.
Mõtlen just hooldust (rihma vahetus jne) kui siis natuke vähem küll nõuab ta raha ja ka kütet aga mina olen bensiini sõber. Traktorid lihtsalt ei
meeldi. |
kui solar süsteem on või helenahk, siis pole hullu midagi. talvel on iga nahk vastik. kõige parem sisu on alcantara!
http://img-gamma.auto24.ee/auto24/560/038/2964038.jpg
traktorite koht on põllul! IMO kui just tasuta kütust ei saa ja tohutut
läbisõitu pole, pole traktoril erilist pointi... kallim osta, kallim hooldada, kallimad jupid... uued ei saa enam salongi soojendamisega ka hakkama
ilma lisa vidinateta...
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.07.06 16:06
|
|
|
sedas minagi....alati ei ole just kõige odavam kokkuvõtes kõige väiksem moto....V8 mootori tüüp on audidel üks õnnestumaid ja töökindlus on neil
kordades parem kui mingil muul See on minu arvamus
|
|
|
sospert
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: q7
|
postitati 12.07.06 19:02
|
|
|
...hkhkmmmm...
see tähendab, et igaüks kiidab ikka oma.
sõidan ise 3.3-se dislaga. käed ei haise diisli järgi, edasi käib oma arvates sigahästi (ise ei kasuta linnavahel sõites pooltki auto võimsust ära),
nagu eriti ei lagise kaa (mõned ei saa kohe argu et diisel), salong vaikne, küttekulu minu sõidustiili juures 10,11, soojaks läheb ka nagu bensukas
(webasto ikka aitab talvel) ja Nm-st pole vist vaja hakata pajatama (irve stabiilselt näol - eriti muidugi maanteel).
eks vaielge vastu....
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 12.07.06 19:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sospert
...hkhkmmmm...
sõidan ise 3.3-se dislaga. käed ei haise diisli järgi, edasi käib oma arvates sigahästi (ise ei kasuta linnavahel sõites pooltki auto võimsust ära),
nagu eriti ei lagise kaa (mõned ei saa kohe argu et diisel), salong vaikne, küttekulu minu sõidustiili juures 10,11, soojaks läheb ka nagu bensukas
(webasto ikka aitab talvel) ja Nm-st pole vist vaja hakata pajatama (irve stabiilselt näol - eriti muidugi maanteel).
eks vaielge vastu.... |
ja kõigele lisaks veel V8 kah
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 12.07.06 19:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sospert
...hkhkmmmm...
eks vaielge vastu.... |
Ega siin suurt vaielda ju olegi, lihtsalt maitse asi, kütusekulus pmt. vahet ei ole, usun et ka vääne ja kiirendus on omal kohal - eeldan, kuna pole
proovida saanud.
See võrdlus kisub nagu personaalseks ja iga üks eelistab ikka oma maitset ja kogemust.
Kuna minul diislitega häid suhteid pole, eelistaksin minagi 4,2 bensukat. .
Kõige häirivam diiselauto puhul on tankimine, sest need püstolid on alati ( no oma 75%) täis lobistatud ja ki haarad ta ilma kinda või paberita -
siis iga mees teab, mis lõhna peab seebiga tükk aega maha nühkima
See minu seisukoht!!!!
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 13.07.06 08:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rass
ja kõigele lisaks veel V8 kah |
V8 biturbo lausa, nagu RS...
|
|
|
|
Kratt007
huviline
Registreerunud 12.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.06 05:15
|
|
|
Hea on lugeda nüüd vastuseid, kuid nagu aru saan on ikka nii, et iga mees jääb oma auto juurde kindlaks. See on iseenesest hea, sest teiste
automarkide puhul võib näha sellist olukorda, et mees sõidab ühe autoga, kuid kiidab teist- see näitab seda, et auto millega mees sõidab ei ole hea.
Kuid kuna audimehed kiidavad ikka oma masinat, siis järeldan, et audi on hea ja vastupidav masin. Miks ma diislit tahan on see, et mulle ei ole
oluline lõppkiirused, sest eestis pole nagunii teid kus üle 110 sõita. Ja sõidan iga kuu umbes 5000 km maha.
|
|
|
Kaitz
huviline
Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: Jalamees hetkel.
|
postitati 28.07.06 23:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kratt007
Hea on lugeda nüüd vastuseid, kuid nagu aru saan on ikka nii, et iga mees jääb oma auto juurde kindlaks. See on iseenesest hea, sest teiste
automarkide puhul võib näha sellist olukorda, et mees sõidab ühe autoga, kuid kiidab teist- see näitab seda, et auto millega mees sõidab ei ole hea.
Kuid kuna audimehed kiidavad ikka oma masinat, siis järeldan, et audi on hea ja vastupidav masin. Miks ma diislit tahan on see, et mulle ei ole
oluline lõppkiirused, sest eestis pole nagunii teid kus üle 110 sõita. Ja sõidan iga kuu umbes 5000 km maha. |
Tere sõidan ka A8 diisliga ja ei kurda.Maantel ja linnas astub edasi küll.Olen ise suht raske jalaga ja ei kurda.Muidugi s8 on üle prahi kuid ikkagi
jään enda oma juurde.Lüpsab nii mõnegi pemmi ära.
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
postitati 29.07.06 10:12
|
|
|
Mina sõidan A8-ga kevadest ( 4,2 ) ja ütleks et kui automaadiga natue harjuda siis saab selle ilusti "ärapetta" et käigud ära vahetaks ja kui teed
rahulikku sõitu üsna kiirelt seda teeb.
Kütusekulu on suurevõitu ainult linnas kus pidevalt fooridetagant või parema käepärast uuesti kiirendama pead... olen tähelepannud et väiksemates
linnades kus saab sujuvalt veereda on kulu ainult mingi 5,6 - 7.5 sest mootor tuksub ainult mingi 1200ga või isegi alla selle vahest...
Kuid maanteel on selle eest väga mugav pikkadest möödasaada.. ei pea hooguvõtma - lihtsalt lööd pedaalile ja oledki möödas ja saad tagasi
reastuda...
Olen igasuhu teid sõitnud temaga - siiani pole kolisema hakanud... ainuke asi mida tuleb tähelepanna on see et väikestel järsematel "hüpetel" õige
kiirus valida et nina vastumaad ei käiks. Muidu igati mugav ja hea ja ühesõnaga AUDI
Minule meeldib....
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.07.06 12:03
|
|
|
Usu mind tean minagi kui mõnus on 8 silindriga möödasõite teha ja mugavalt lösutada kondi saatel
|
|
|