Lehekülgi: 1 .. 8 9 10 11 12 13 |
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: Quattro
|
|
Asi ongi selles ,et autod maha müüa ma ei taha , tahan ta korda teha ning tesit audit kõrvale osta , aga diisel mootoriga ja 10.a uuemad.
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Kas audi a6 c6 2.8 154 kw v6 mootor sobib audi audi a6 c5 2.8 v6 142 kw asemele ?
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
|
Kindlasti mitte.
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Aga huvitab järgmine küsimus, mul hakkab autol aku otsad andma , millist akud ma sinna asemele ostan , endal on 72 ah , aga millist teie soovitate ja
mis käivitamis vooluga ?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SamsungS4
Aga huvitab järgmine küsimus, mul hakkab autol aku otsad andma , millist akud ma sinna asemele ostan , endal on 72 ah , aga millist teie soovitate ja
mis käivitamis vooluga ? |
Mina tegin nii, et läksin akude müügiga tegelevasse ettevõttesse ja seal kataloogist võeti välja sobilik aku minu masinale, valisin Varta ja 2a
garantiid on siis ka. Ma nüüd ei ole kindel, kas garantii ka siis kehtib akule, kui lähed ise mingi aku sooviga sinna, mida kataloog sinu masinale ei
näita.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Mul muidu seisab ka varta aku, algul pole nagu midagi hullu läks külmaga ilusti käima , aga nüüd paarpäeva järjest süüte sisse keeramisel armtuuril
kõik tulukesed vilguvad , spidploki valgustus ei põle ja auto käivitumisel , seline tunne nagu auto tahaks tagasi väljasurra .
Täna kui käivitasin auto tal hakkasid pöörded 0 - 800 rmp vahel kõikuma .
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Kehtib ikka. Garantii kehtib igale akule, vahet pole, kas kataloog näitab seda või mitte. Sellega peaks nii olema, et kuni 100Ah (kaasaarvatud) on
garantii 2a, alates 101Ah on garantii 1a. See siis Tallinna Akukeskuse (ka Tartu) näitel.
Ise soovitaks midagi veidi võimsamat, pane nt 74Ah sinna peale. Suur mootor, lisasid ka on kindlasti üksjagu, suurem aku on parem. Muidugi, ennekõike
lähtu sellest, mida müüja soovitab kataloogi järgi. Jälgi käivitusvoolu kindlasti. Eelistada tasub suurema käivitusvooluga akut.
Tootjatest vali kas Varta, Bosch või Deta/Exide (üks ja sama asi, Deta on veidi odavam lihtsalt).
Aga su kirjeldust lugedes ma kahtlen, et akus viga on. Kui ta juba korra käima läheb, siis aku ei põhjusta pööretekõikumist ja tulede vilkumist. Pigem
otsiksin mina viga generaatorist või mujalt elektrisüsteemist.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Aga su kirjeldust lugedes ma kahtlen, et akus viga on. Kui ta juba korra käima läheb, siis aku ei põhjusta pööretekõikumist ja tulede vilkumist. Pigem
otsiksin mina viga generaatorist. |
Kas käivitusel liiga madalale langev pinge mitte ei aja tühikäigumootorit hulluks?
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Kehtib ikka. Garantii kehtib igale akule, vahet pole, kas kataloog näitab seda või mitte. Sellega peaks nii olema, et kuni 100Ah (kaasaarvatud) on
garantii 2a, alates 101Ah on garantii 1a. See siis Tallinna Akukeskuse (ka Tartu) näitel.
Ise soovitaks midagi veidi võimsamat, pane nt 74Ah sinna peale. Suur mootor, lisasid ka on kindlasti üksjagu, suurem aku on parem. Muidugi, ennekõike
lähtu sellest, mida müüja soovitab kataloogi järgi. Jälgi käivitusvoolu kindlasti. Eelistada tasub suurema käivitusvooluga akut.
Tootjatest vali kas Varta, Bosch või Deta/Exide (üks ja sama asi, Deta on veidi odavam lihtsalt).
otsiksin mina viga generaatorist. |
Kas liiga madalale langev pinge mitte ei aja tühikäigumootorit hulluks? |
Võib ajada küll. Ehk siis- mina panustaks ikkagi genekale. Kui aku kutu oleks, siis ei läheks ta praeguste külmadega üldse käima.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
No aku ei ole mitte täiesti surnud, aga suremas, mina panustaks just akule. Ise just vahetasin aku välja, sest tegi käivitades suremishääli -25C
juures, pinge langes ka käivitades nii madalale, et nullis kella, nüüd nädala jagu möödas ja täna hommikul -23C käivitades oli aku ikka väga reipa
olekuga.
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Hetkel on mul selline aku : Varta 70 Ah 12V ja 640 A.
Exide aku firma on siis hea v ? Endal tekitab see firma veits kahtlusi.
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Lisaks sellele nullib ta pidevalt läbisõitu.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Exide on hea aku, julgen soovitada. Kindlasti väldi mingeid odavaid kärakaid. Ehk siis veelkord, mina valiks Boschi, Varta või Exide/Deta vahel.
Kogemused nende kõigiga- Bosch oli parim, kestis kõige kauem. Passatile panin peale Deta, polnud ka mingeid muresid. Hetkel Octavial peal originaalaku
(7a vana) ja Varta toodang. Täna hommikul laadisin, muidu polnud probleeme seni.
Eks ilmselt kõige odavam on akust alustada... kui siis jätkub see anomaaliate jada, siis vaataks edasi.
|
|
|
M.T
huviline
Registreerunud 15.04.07
Kasutaja on eemal
|
|
Mina panin oma autole Exide 74Ah 680A aku ja siiamaani on igapäev kohe tööle läinud!
Ei ütleks küll, et exide jama on!
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Selline küsimus kui laiad rehvid lähevad minu audile alla?
Endal plaanis osta suveks 17'' veljed ja sinna rehvid sellised mõõduga 235/45 r17 , kas see sobib sinna või jäävad liiga laiaks ?
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
|
Võttis aega 5 sekundit
Tähtis pole rehv, vaid velg eelkõige.
Kasuta ka rehvikalkulaatorit, pane enda praegused mõõdud ja otsitav mõõt ja saadki teada, kas on enamvähem sama. Üle 10% muutust ei tohiks enam
tolereerida. Ka bensupaagiluugil on kirjas sobivad mõõdud sinu autole.
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Songin nüüd natuke võõras rahakotis, aga kas tõesti on kõik muu oluline korras, et on mingi 700-800eur vaba raha lihtsalt edevamate rataste jaoks?
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Ei ole kõik korras, aga nkn pean ostma uued veljed ja rehvid, esiteks praegu all olevad veljed kõverad, suve rehve pole üldse 
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
235/45R17 mahub vabalt alla. Enda C5-l olid selles mõõdus rehvid all ja no problemo (noh, kui välja arvata, et auto oli jäik).
|
|
|
MrChris
huviline
Registreerunud 21.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Kuna autol palju muid olulisi asju teha kas pole mõlenud, et suveks kasutatu veljed osta ? Või siis kuskilt romulast plekid. Niikauaks kui auto muidu
tehniliselt korras ja muud olulised vead korda tehtud ?
Ning miks 235 rehv 17" veljele panna, ega see ju kw juurde ei anna.
215 rehvil peaks suht piisav kandevõime olema. Või on selle 235 laiuses midagi miks just nii lai alla panna.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
215/50R17 või 225/45R17 oleks täiesti mõistlikud. 235 natuke liiga lai IMO, auto ujub ikka meeletult, kui tee pole väga sile (tehniliselt korras auto
oli), teed otsis ikka parasjagu. Sileda hea asfaldi peal oli väga mõnus sõita samas.
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
No eks näeb, mis saab, kui ostmiseks läheb .
Parandamine tuleb ajaga, eks ma parandana , aga ei saa juu terve kuu tööl käia selle eesmärgiga ,et pärast kõik auto alla panna 
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Ma soovitaks oma maitse järgi 16 tollist audi Flat Five velge, veljed ise suht soodsad, aga ilusad ja vastupidavad, rehvid sinna peale on ka ikka
palju odavamad, kui 17 tollisele, mingi 300-400-ga peaks koos korralike suverehvidega saama küll. Pehmem ja mõnusam on nagunii, oleks teed heas
korras, siis see jäikus ei segaks, aga meil ju ei ole paraku, veel.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 8 9 10 11 12 13 |