Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 |
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 29.01.12 20:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pdi
Selles teemas on juttu olnud automaadi jõnksutamisest.
Auto (3.0tdi, 165kw, Q) kõigutab nõksutab 1400-1600 pöördega sõites, kui sõita Drivega. Kui panna spordi või käsijuhtimise peale, probleemi pole.
Tundub nagu kast tahaks käiku vahetada, aga käiguindikaatori number ei muutu. Kas kellelgi kogemusi, oskab öelda milles viga võib peituda?
|
Viga polegi, ära pööra tähelepanu, see normaalne.
|
|
|
|
pdi
huviline
Registreerunud 13.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B8 2,7TDI
|
postitati 29.01.12 20:43
|
|
|
normaalne see kohe kindlasti pole
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on foorumis
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 04.02.12 01:05
|
|
|
Mitmendast miinuskraadist alates ei soovita enam 3.0tdi käima panna?
Eelsoojendus on küll olemas, kuid longlife õlid on sees
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.12 05:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: end3l
Mitmendast miinuskraadist alates ei soovita enam 3.0tdi käima panna?
Eelsoojendus on küll olemas, kuid longlife õlid on sees
|
-60 võiks see piir olla kuna jahutusvedelikku pole eriti kangemat, ülejäänu peab kestma!
Ja mis see longlife õli siia puutub? Antud mootoris ei tohigi mitte mingisugust muud õli kasutada ja soovitatavalt ei tohiks selle õliga üle 15 000km
sõita.
Seega ei puutu see longlife õli üldse asja.
|
|
|
|
taavi111
huviline
Registreerunud 21.04.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.12 16:34
|
|
|
3.0 tdi 171kw
kas 171kw versioonil (audi A4) esineb ka pingutite probleemi või on see versioon probleemist vaba?
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 21.04.12 17:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: taavi111
kas 171kw versioonil (audi A4) esineb ka pingutite probleemi või on see versioon probleemist vaba? |
Kui masin reaalselt alla poole miljoni sõitnud, siis ei esine.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
taavi111
huviline
Registreerunud 21.04.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.12 17:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
kas 171kw versioonil (audi A4) esineb ka pingutite probleemi või on see versioon probleemist vaba? |
Kui masin reaalselt alla poole miljoni sõitnud, siis ei esine. |
Tore
|
|
|
Lärry
huviline
Registreerunud 20.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.06.12 11:20
|
|
|
Täna hakkas sõidu ajal tagant sinisemapoolset heledat suitsu tagant viskama välja. Iga kilomeetriga rohkem hakkas tulema. Sõitsin ca 5km koju ära ja
nüüd uurin, mis värk on?
mootor töötab ühtlaselt, jõudu on, ühtegi hoiatustuld pole.
On kellegil ideid?
Tuleb hakata raha koguma?
3.0tdi 165kw
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 03.06.12 11:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lärry
Täna hakkas sõidu ajal tagant sinisemapoolset heledat suitsu tagant viskama välja. Iga kilomeetriga rohkem hakkas tulema. Sõitsin ca 5km koju ära ja
nüüd uurin, mis värk on?
On kellegil ideid?
3.0tdi 165kw |
Turbo vast otsad andnud. Jahutusvedelik ja õli on normis?
|
|
|
Lärry
huviline
Registreerunud 20.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.06.12 12:27
|
|
|
Õlitase ok, jahutusvedelik ok
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.06.12 19:38
|
|
|
nüüd uurin, mis värk on?
On kellegil ideid?
3.0tdi 165kw |
Ka DPF-i aktiivsel regenereerimisel võib teatud juhtudel heleda (valge) suitsu välja visata.
|
|
|
|
Lärry
huviline
Registreerunud 20.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.12 06:36
|
|
|
Täna hommikul külma mootoriga ei tossanud enam.. ehk oli tõesti dpf automaatpuhastus käsil tal.
Igastahes käin diagnostis päeva peale ära ja siis ehk targem juba!
E: oligi dpf aktiivne regeneratsioon.
Seekord joppas. Polnud näinud enne, et niisuguse koguse tossu viskab tagant välja selle käigus. Aga nüüd targem
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 06.06.12 18:56
|
|
|
Täna hommikul külma mootoriga ei tossanud enam.. ehk oli tõesti dpf automaatpuhastus käsil tal.
Igastahes käin diagnostis päeva peale ära ja siis ehk targem juba!
E: oligi dpf aktiivne regeneratsioon.
Seekord joppas. Polnud näinud enne, et niisuguse koguse tossu viskab tagant välja selle käigus. Aga nüüd targem |
Huvitav jah. Ma pole isegi peaegu 100% täis olevat filtrit põletades suitsu peeglist näinud. Kütus halb olnud äkki või oli hoopis veeaur mis kuumusega
aurustus.
|
|
|
rrongas
huviline
Registreerunud 07.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2.0TDI Multitronic 2006a
|
postitati 25.06.12 19:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zann0
Piduritule anomaaliast on mul see ülemine piduri tuli(avant kere). Viskab kirja BREMSLIGHT, see läheb peale paari minutilist sõitu ära.
Kas need autod ei olegi mõeldud sellist külma taluma? Kurat ei ole sõnu lihtsalt! |
ZannO kas oled selle jama korda saanud? Mul oli sama asi eelmine talv aga kevadel kadus. Olin juba asja pea et unustanud kuid nüüd see talv ilmus see
BREMSLICHT taas ekraanile nagu mingi paha vaim ja ära pole enam kadunud.
Sorry, panen veits offtopic loba ja loodan, et mind siin teemas ära ei lintsita, kuna hetkel omanduses 2.0 TDI
|
|
|
taavi111
huviline
Registreerunud 21.04.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.12 06:47
|
|
|
3.0 TDI pikavõitu käivitus
Olen kuulnud, et 3.0 TDI (171kw) veidi pikem käivitus on normaalne mootori eripära tõttu. Käisin aga Revalis hoolduses, kus mainiti ära, et see ei ole
normaalne. Kuidas siis on, kas ei tasu välja teha või peab siiski hakkama muretsema? Mootor käib ennem käivitust ringi ca 4-5 korda, külma mootori
puhul vähem.
P.S Mootori diagnostika on ok!
|
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on foorumis
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 20.07.12 07:51
|
|
|
Mul käivitub 171kw "poolest pöördest".
Seega midagi viga ikkagi sul.
|
|
|
Lärry
huviline
Registreerunud 20.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.12 12:06
|
|
|
Minul käiab ka pikemalt natukene kui teistel autodel omast arust. Külma mootoriga siis just, soojaga "poolest pöördest" ja olen ka lugenud, et see
pikem käivitus on normaalne!
|
|
|
Zann0
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: a6 avant TFSI 2006
|
postitati 20.07.12 12:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rrongas
Tsitaat: | Algselt postitas: Zann0
Piduritule anomaaliast on mul see ülemine piduri tuli(avant kere). Viskab kirja BREMSLIGHT, see läheb peale paari minutilist sõitu ära.
Kas need autod ei olegi mõeldud sellist külma taluma? Kurat ei ole sõnu lihtsalt! |
ZannO kas oled selle jama korda saanud? Mul oli sama asi eelmine talv aga kevadel kadus. Olin juba asja pea et unustanud kuid nüüd see talv ilmus see
BREMSLICHT taas ekraanile nagu mingi paha vaim ja ära pole enam kadunud.
Sorry, panen veits offtopic loba ja loodan, et mind siin teemas ära ei lintsita, kuna hetkel omanduses 2.0 TDI |
Aitab tule vahetus. Hind kuskil 40 Euri+ vahetus.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.12 22:00
|
|
|
Olen kuulnud, et 3.0 TDI (171kw) veidi pikem käivitus on normaalne mootori eripära tõttu. Käisin aga Revalis hoolduses, kus mainiti ära, et see ei ole
normaalne. Kuidas siis on, kas ei tasu välja teha või peab siiski hakkama muretsema? Mootor käib ennem käivitust ringi ca 4-5 korda, külma mootori
puhul vähem.
P.S Mootori diagnostika on ok! |
Üldiselt piltlikult öeldes pihustid "keeratakse lahti" siis, kui CR rõhk teatud väärtuse saavutab. Võibolla kukub rõhk (pihustid lekivad, pump vms)
alla ja ongi käivitus pikem. Üldjuhul veerand pöördest need mootorid päris ei käivitu. Muidugi, kui Revali arust pole normaalne, siis las uurivad
milles viga.
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Huvitav jah. Ma pole isegi peaegu 100% täis olevat filtrit põletades suitsu peeglist näinud. Kütus halb olnud äkki või oli hoopis veeaur mis kuumusega
aurustus. |
Naabrimehe Zafira hakkas kah eila oma filtrit regenereerima, päris räme sinine/valge pilv ja kummiku hais oli üleval.
|
|
|
|
pdi
huviline
Registreerunud 13.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.07.12 20:19
|
|
|
Jagan veidi kogemusi, mis minul on olnud 165kw mootoriga. Ehk kellelgi kasuks.
Pikk käivitus:
Minu auto oli see tingitud eelsüüteküünalde releede läbipõlemisest. See karp asub paremal esiklaasist allpool. Vihmavesi oli sadanud sisse ning
põletas releed maha.
Pöörete kõikumine 1400-1600 ringis:
Käigukasti hüdromuhv oli kulunud ning ei haakunud enam korralikult. Mina ei ostnud uut, vaid lasin lätlastel (http://recro.eu/ee/) taastada selle. Kordategemise kulu oli kordades odavam kui uus jubin.
Auto osaliselt jõuetu:
Kuuldavasti on selle mootori üheks probleemiks erinevad klapid, mis ei pruugi alati õigel ajal avaneda. Minul nt oli enne turbot olev geomeetria klapp
läbi ning ei avanenud igal käivitusel.
|
|
|
taavi111
huviline
Registreerunud 21.04.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.07.12 13:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
puhul vähem.
P.S Mootori diagnostika on ok! |
Üldiselt piltlikult öeldes pihustid "keeratakse lahti" siis, kui CR rõhk teatud väärtuse saavutab. Võibolla kukub rõhk (pihustid lekivad, pump vms)
alla ja ongi käivitus pikem. Üldjuhul veerand pöördest need mootorid päris ei käivitu. Muidugi, kui Revali arust pole normaalne, siis las uurivad
milles viga.
Tsitaat: | läbisõit 109000, eeldan, et pihustid ega pump ei tohiks vigane olla? Aga lasen kindlasti asja
uurida! |
|
|
|
|
DT85
huviline
Registreerunud 26.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.07.12 10:25
|
|
|
Pikk käivitus:
Minu auto oli see tingitud eelsüüteküünalde releede läbipõlemisest. See karp asub paremal esiklaasist allpool. Vihmavesi oli sadanud sisse ning
põletas releed maha.
Käigukasti hüdromuhv oli kulunud ning ei haakunud enam korralikult. Mina ei ostnud uut, vaid lasin lätlastel (http://recro.eu/ee/) taastada selle. Kordategemise kulu oli kordades odavam kui uus jubin.
Auto osaliselt jõuetu:
Kuuldavasti on selle mootori üheks probleemiks erinevad klapid, mis ei pruugi alati õigel ajal avaneda. Minul nt oli enne turbot olev geomeetria klapp
läbi ning ei avanenud igal käivitusel. |
Ja mis läbisõiduga sellised probleemid esinema hakkasid?
|
|
|
pdi
huviline
Registreerunud 13.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.07.12 11:22
|
|
|
Ytlen ausalt ei tea, mis selle auto läbisoit oli, kellal oli alla 200. Voimalik, et läbisoit ei olnudki probleemiks (seda vois pohjustada ka eelnev
voimalik hoolduse puudumine voi esiosa avarii). Selle polvkonna a6 on ju iseenesest vastupidav.
Tsitaat: | Algselt postitas: DT85
Pikk käivitus:
põletas releed maha.
Auto osaliselt jõuetu:
läbi ning ei avanenud igal käivitusel. |
Ja mis läbisõiduga sellised probleemid esinema hakkasid? |
|
|
|
Chrizz
huviline
Registreerunud 09.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6C7
|
postitati 13.08.12 07:36
|
|
|
Tere,
Mis on peamised erinevused 165kw ja 171kw mootorite vahel? Kas peaks pigem eelistama 171kw mootorit?
Tänud!
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 |