Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 26 |
Urmet24
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: a4 avant b8
|
postitati 29.07.11 12:43
|
|
|
Originaalid ei ole ka kallid.. endale just a4 jale ostsin..
Uuri enne originaali hinda.
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 29.07.11 16:57
|
|
|
Mina ostsin enda omale kundepoolse odava võre. Või noh, võreks seda nimetada ei saa. See rohkem selline tükk plastikut, mis igatepidi vormist väljas
ja mitte kuidagimoodi normaalselt sinna auku ei istunud. Tõmbasin nipukaga kinni, aga ilus ikka ei ole. Nipuka jaoks pidin augud sisse puurima .
Otsi parem äkki kellegil üle jäänud mõni originaal kasutatud. Vaevalt et on, aga siiski ei või iial teada. Läikiv plastik oli ka see odava otsa oma.
Originaal ikka matt.
|
|
|
|
marko53
huviline
Registreerunud 16.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100(c4)avant 2,5tdi(85kw)
|
postitati 29.07.11 17:07
|
|
|
Tsitaat: | kui tahad odavat hiina junni siis vaata alvadi.ee -st. kvaliteet on nii ja naa..endale sai sealt ostetud c4 stange võred ja
võib selle hinna eest rahule jääda; |
Kui tahad odavat hiina junni, siis vaata alvadi.ee -st. Kvaliteet on nii ja naa. Endale sai sealt ostetud C4 stange võred ja võib selle hinna eest
rahule jääda.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.11 19:22
|
|
|
Ega jah ei lootundki, et ilusti istuvad. Kasutatud vöresid otsin aga tundub, et defka kaup..
Täna avastasin tuledelt ~~ märgi, et siis xenon on lubatud?
|
|
|
|
Inferno
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.08.11 06:13
|
|
|
Tahtsin faceliftile neid võresid lammarist osta küsiti 10 000 eeku..sest ainult koos esistangega...
Üldiselt mõttetu otsida,mina ntx pole nõus originaali ostma kuna vanad kadusid kõik 2 talvega ära (quattro lõbud eksole..)...
Ja B osa uuele ei toodeta nii,et ma ostaks küll need B osad sinu asemel.
Ise lahendasin asjad musta värvi võrkudega - miinusena jällegi see,et ikkagi lumes lähevad need kõveraks ja lömmi Ei teagi kuidas lahendada, ebays on kärgvõret müüa küll mis ala 1cm paksust ja
annaks midagi aretada... samas ei ole need sellise kujuga nagu originaalid olemuselt.
Edu autoga.
|
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.08.11 10:12
|
|
|
Huvitav, et B osana seda keskmist pikemat võret pole, samas äärmised on olemas..No stange läheb värvimisse, selleks ajaks võiks mingised võred leida
juba. Üldiselt vaja värvida veel tagumine tiivaäär siis peaks kerega norm olema. Ühes lammutuses oli õnneks A8 sees, vast saan sealt puuduvad osad.
Veel tuleb xenon tuled panna, õli ära vahetada, 3 pidurivoolikut, veovõlli tolmukate, salongifiltrid (mõlemad olid paksult [roppus] täis) ja
esimesed kettad jubedad. Juhipoolse peegli klapib ka ära nüüd, aga lahti klapib liiga aegalselt, peab nati veel puhastama siis saab hea.
Aga kuna preagu passin palavikuga kodus siis asjad ei liigu hetkel, peab raha ka koguma.
|
|
|
|
TiTa
huviline
Registreerunud 18.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.8 Q Avant, BMW 525TDS E39
|
postitati 02.08.11 10:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Huvitav, et B osana seda keskmist pikemat võret pole, samas äärmised on olemas..No stange läheb värvimisse, selleks ajaks võiks mingised võred leida
juba. Üldiselt vaja värvida veel tagumine tiivaäär siis peaks kerega norm olema. Ühes lammutuses oli õnneks A8 sees, vast saan sealt puuduvad osad.
Veel tuleb xenon tuled panna, õli ära vahetada, 3 pidurivoolikut, veovõlli tolmukate, salongifiltrid (mõlemad olid paksult [roppus] täis) ja
esimesed kettad jubedad.
Aga kuna preagu passin palavikuga kodus siis asjad ei liigu hetkel, peab raha ka koguma. |
Mingi viirus liikvel vist, tahaks ka autot edasi teha aga ei saa kuna on
ka palavik.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 02.08.11 14:31
|
|
|
Lihtsalt tögamiseks, et kuna nagunii külili, siis vaheta avatari pilt ära
Muidu aga edu masinaga ja nobedat paranemist!
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.11 14:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Mis avatari pildil viga?
|
Ei ei, viga pole midagi ... lihtsalt nüüd omad ju kaheksat ning veider vaadata, et kaheksa pildi asemel särab vastu sada!
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 03.08.11 14:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Ei ei, viga pole midagi ... lihtsalt nüüd omad ju kaheksat ning veider vaadata, et kaheksa pildi asemel särab vastu sada! | Lase enda
masinal vahemälu tühjaks, saad sellest probleemist jagu. Avatar on juba teema loomisest saati vahetatud olnud.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 03.08.11 16:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Ei ei, viga pole midagi ... lihtsalt nüüd omad ju kaheksat ning veider vaadata, et kaheksa pildi asemel särab vastu sada! |
Ctrl+F5 abiks.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.11 21:09
|
|
|
Tänud Zoig ja Black, pilt kohe teine
KsenoonE ees vabandan.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
ats666
huviline
Registreerunud 25.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 3,0 TDI Q
|
postitati 04.08.11 21:17
|
|
|
Vaadates salongis kahte joogipudelit tuli koheselt meelde üks pisiasi mis mind A8 juures häirib. Autos on ainult 1 koht kuhu Audi insenerid tegid
joogitopsi kohad ja need on tagaistme käetoes. Ja v8 mootori hääl on nagu sümfoonia kõrvadele .
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.11 21:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ats666
Vaadates salongis kahte joogipudelit tuli koheselt meelde üks pisiasi mis mind A8 juures häirib. Autos on ainult 1 koht kuhu Audi insenerid tegid
joogitopsi kohad ja need on tagaistme käetoes. |
Sinna kus mul pudelid pildil saab edukalt joogi ära panna, sellised pudelil nagu pildid ja samuti purgid. Täna katsetasin ja töötab nagu topsihoidja.
1 pudel või purk sinna panna ei saa, too läheb ümber.
NB! Kui kellegil pakkuda keskmist tagatiiva liistu siis oleks huvi osta. Värv pole tähtis!
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 04.08.11 21:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ats666
joogitopsi kohad ja need on tagaistme käetoes. Ja v8 mootori hääl on nagu sümfoonia kõrvadele . |
Tegelikult mahtus pudel kenasti ka turvavöö kinnituse taha toppida. Ega see miski esteetiline lahendus ei olnud, aga mis sa teed.
|
|
|
|
zack
|
postitati 04.08.11 22:30
|
|
|
Valgustuse koha pealt nii palju, et kas partaka valgus mitte ei lähe põlema gabariit tuledega?
Jalavalgustuse kohta ei oska kommenteerida, kuna enda audil seda originaalist mõeldud pole ning enda leiutatud jalavalgustus tehtud jah ukse avamise
peale.
Muidu kena A8, isegi unistanud sellisest masinast.
Edu ja rahakotti.
EDIT: kuigi minu meelest pole roheline A8 värv, kui mina ostaks siis kas hõbedane või must ainult, minu kiiks selline. Ning originaal makk võiks ka sees olla, kuigi usun, et sellel ka midagi häda
pole.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.08.11 10:04
|
|
|
Päriselus on see roheline suht tore õige veljega, Kuressaareski mõni selline.
Kunagi saab ka kõvem velg alla, kui muud asjad tehtud. Aga neh maitse asi.
Pardaka kohta ei tea veel, pole pimedas uurinud. Jalavalgustuse kaeb küll üle täna.
|
|
|
|
Raceboy
huviline
Registreerunud 02.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: S8 '99, Porsched: 924 "GTP" 2,5T, '67 911 RSR, 78' 911, 2x 944 S2
|
postitati 05.08.11 10:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Vähemalt kasti osas tegid küll ainuõige otsuse. Mulle peaks keegi peale maksma, et ma endale D2 kere neljase kastiga võtaks . Enne ostan rikkis tip'iga masina ja teen kasti korda kui võtan vana töötava
neljase.
|
Mu '95 a 4.2-l on 4k Tiptronic ja ausaltöeldes pole küll ühtki paha sõna öelda selle kohta. Sõitsin 98a 5k kastiga ja minu jaoks nt vahetas liiga
tihti käike ja käitus liiga närviliselt.
Pealegi mul 4k kast teeb küll momentaalselt kick-down'i möödasõidul, mingit jama ega viivitust pole.
www.porsche-foorum.org
|
|
|
|
Audi100C2
klubiliige
Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a
|
postitati 05.08.11 11:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raceboy
Mu '95 a 4.2-l on 4k Tiptronic ja ausaltöeldes pole küll ühtki paha sõna öelda selle kohta. Sõitsin 98a 5k kastiga ja minu jaoks nt vahetas liiga
tihti käike ja käitus liiga närviliselt.
Pealegi mul 4k kast teeb küll momentaalselt kick-down'i möödasõidul, mingit jama ega viivitust pole. |
Selle kohta ütleks, et kuidas kellelegi. Olen ka 4se kastiga rahul (profiilis olev auto) ja ei tunne 5k kastist otseselt puudust kuna sõidustiil on
pigem rahulik ja pealegi, masin on ikkagi "mono" .
Peaasi, et omanik ise rahul on.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 26 |