Lehekülgi: 1 .. 10 11 12 13 14 |
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 05.01.16 13:41
|
|
|
Tsitaat: | Mitte segi ajada kodeeringu koodi ja varuosa koodi. |
Kodeeringu (long coding) koodi arvutab/teisendab mitteoriginaalaku puhul välja abitarkvara.
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.16 13:51
|
|
|
Loomulikult. Seetõttu on vale panna a la kunagi 2007 aastal ostetud Varta AGM-le sama kood, mis täna ostetud Varta AGM-le. Need on nominali erinevuse
tõttu täiesti erinevad akud, mis vajavad ka erinevat käsitlust.
Seetõttu räägingi, et kui ei ole õige kood siis ei ole vahet, mida sinna panna ehk selle kodeerimise tegevuse võib vabalt ära jätta/mitte raha
kulutada ühe vale koodi asendamisele teise vale koodiga.
|
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.16 13:57
|
|
|
Lihtsalt muuda 1 number seerialis et auto ei pea akut enam vanaks ja aamen
|
|
|
|
janarpold
huviline
Registreerunud 28.10.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0 TDI 171kw Quattro (S-Line)
|
postitati 07.01.16 15:51
|
|
|
Sain vartast ühe kümne kohalise koodi ja tahaksin nüüd teada kas part number võib olla ükskõik mis ja serial number peab õige olema?
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 17:10
|
|
|
Ei ole suvaline 'part no', mis 11 kohaline. Kui see panna suvaline siis hakkab ka auto poolt see "suvaline" algoritm seda asjadust selle suva
järgi valitsema.
Oled endiselt eikuskil ja vaja on Varta poolt saada ka autotootja specsile vastavat tootekoodi. Kogu dokumentatsiooni on vaja. Kui ostsid ametlikult
järelmüüjalt siis suhtle edasi.
Neil peab see olema, sest vastasel juhul ei saa nad väita, et see aku on sellele sõidukile sobiv.
|
|
|
|
janarpold
huviline
Registreerunud 28.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 17:18
|
|
|
Äkki on see kood mis ta andis mulle part nr mitte serial? Küsisin veel üle talt kas see kood on sellele akule siis ta ütles et jah
https://copy.com/FDTMoGWzNjYIn3IQ
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
|
janarpold
huviline
Registreerunud 28.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 17:27
|
|
|
Part nr võib ka 10 kohaline olla
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 17:30
|
|
|
26 märki koos tühikutega pead ju kokku saama. Aku peale seeria numbrit sulatatud või pressitud ei ole? Erinevad on need igal juhul.
|
|
|
|
janarpold
huviline
Registreerunud 28.10.13
Kasutaja on eemal
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 17:41
|
|
|
Esimesel pildil kood 10 kohta või 11 kohta?
Kas mõni neist kattub sellega, mis juurde anti?
|
|
|
|
janarpold
huviline
Registreerunud 28.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 17:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tl470487
Esimesel pildil kood 10 kohta või 11 kohta?
Kas mõni neist kattub sellega, mis juurde anti? |
Esimesel pildil kood 12 pikk ja teisel 10
Ja kui vaatan originaal koode mis internetis 92ah akul siis sellel on mõlemad nii serial kui ka part nr mõlemad 10 pikad
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 17:54
|
|
|
See kood, mis juurde anti on milline?
|
|
|
|
janarpold
huviline
Registreerunud 28.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 17:58
|
|
|
See kood, mis juurde anti on milline? |
Pidavat varta 95ah 850a agm aku kood olema
3D0915105G
ja ta ei tea minu aku peal olevatest koodidest midagi... Selle koodi andis keegi inglismaalt . Eestist ei saanud ma kusagilt koodi.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 18:12
|
|
|
Joppenpuhh. Sul on abi vaja.
Täpselt nii kirjuta Varta-le.
Võid ka lisada, et see kõik on ka nende huvides, sest kui see aku jääb õigesti kodeerimata ning mingi aja pärast p**** läheb siis on Varta sunnitud
sulle uue samaväärse väljastama.
Kirjavahetus hoia seega vähemalt 2 aastat alles.
|
|
|
|
janarpold
huviline
Registreerunud 28.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 18:17
|
|
|
Joppenpuhh. Sul on abi vaja.
Täpselt nii kirjuta Varta-le.
Võid ka lisada, et see kõik on ka nende huvides, sest kui see aku jääb õigesti kodeerimata ning mingi aja pärast p**** läheb siis on Varta sunnitud
sulle uue samaväärse väljastama.
Kirjavahetus hoia seega vähemalt 2 aastat alles. |
Hehe
Googeldasin siis seda koodi mis nad andsid. See peaks olema part number sest kui googeldasin ka 92ah aku part koodi siis tuli ka ilusti aku pildike
ette mulle. Ja nüüd on juhe koos. Milline serial kood mul veel on. Ja ütleme sisestab need koodid ära, siis kuidas kontrollida saan et kõik õige?
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 18:22
|
|
|
Ei saagi, kui Audis ei tööta.
See on ka suurim põhjus, miks seni paljud inimesed seda kodeerimist eiravad ja samas on tihti akude vastupidavusega kimpus. See peab olema tootja
huvi, et turul sisuliselt lauslollust ei toimuks. Ega ei oskagi midagi tarka selle peale kosta. Jätka "jonnimist", anna alla või võta mõni teine
tootja. Varta esindust Eestis sa otseselt oma rahaga kah koolitama ei ole sunnitud.
|
|
|
|
janarpold
huviline
Registreerunud 28.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 18:36
|
|
|
Ei saagi, kui Audis ei tööta.
See on ka suurim põhjus, miks seni paljud inimesed seda kodeerimist eiravad ja samas on tihti akude vastupidavusega kimpus. See peab olema tootja
huvi, et turul sisuliselt lauslollust ei toimuks. Ega ei oskagi midagi tarka selle peale kosta. Jätka "jonnimist", anna alla või võta mõni teine
tootja. Varta esindust Eestis sa otseselt oma rahaga kah koolitama ei ole sunnitud. |
Nüüd ei teagi kas minnagi esindusse ja lasta ära programmeerida või riskida ja kasutada 92ah aku koode edasi või proovida enda koode... Võta nüüd
kinni samas kui käiks audis ära siis oleks endal hiljem selle 95ah aku
koodid olemas
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 18:50
|
|
|
Heh. Siis pead Audist orig aku ostma, kui tahad 100% kindel olla. Ega Audis
ei hakata vagu kaevama Varta tehase suunas, et mingit kindlust tekitada selles küsimuses, kas Varta see konkreetne aku = Audi Varta aku. Audis
lihtsalt naeratatakse ja pannakse sinna, mis neil laualt võtta. See aga ei pruugi olla selle toote kood (data). Iseasi muidugi veel see, et 2007 aasta
Audi võib tahta MMI firmware uuendust, et kaasaegse koodiga aku õigesti endale "töösse võtta". See on 1 suuremaid argumente, miks esindusest uus aku
koos kodeerimisega osta/tellida. Samas aga kordan, et see ei pea nii olema ning kõiki neid toiminguid/tegevusi saadakse ning osatakse ka väljaspool
esindust õigesti teostada.
|
|
|
|
zack
|
postitati 07.01.16 19:02
|
|
|
Huvipärast küsin, et kui palju esinduses või kuskil mujal selle aku kodeerimise eest küsitakse? Peal uus Moll'i 110ah aku, eelmise omaniku poolt
vahetatud, aga ma ei tea kas on kodeeritud või mitte. Lihtsalt mul kahtlus, et ei lae vist akut korralikult ning lae lülitite valgus on jälle kadund,
niikui laadija järgi panen siis lähevad põlema. MMI's näitab battery level enamasti 30-50% kuigi sai akut päris pikalt laetud.
Ja üldse vahel mingid anomaaliad, viskab ette tulede reguleerimise ja sensori viga, siis täna käivitasin auto ning tundsin, et rool maru raske ja MMI
ekraan ise välja ei tulnud ka nupust vajutades mitte, sõitsin 200m, jäin foori all seisma, lükkasin istmesoojenduse välja ning rool jälle kerge ja MMI
avanes nupust. Imelik värk...ei tea kas võib külm olla ka selle põhjuseks?
Tegu A8 4.2 2003a
|
|
|
janarpold
huviline
Registreerunud 28.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 19:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: zack
Huvipärast küsin, et kui palju esinduses või kuskil mujal selle aku kodeerimise eest küsitakse? Peal uus Moll'i 110ah aku, eelmise omaniku poolt
vahetatud, aga ma ei tea kas on kodeeritud või mitte. Lihtsalt mul kahtlus, et ei lae vist akut korralikult ning lae lülitite valgus on jälle kadund,
niikui laadija järgi panen siis lähevad põlema. MMI's näitab battery level enamasti 30-50% kuigi sai akut päris pikalt laetud.
Ja üldse vahel mingid anomaaliad, viskab ette tulede reguleerimise ja sensori viga, siis täna käivitasin auto ning tundsin, et rool maru raske ja MMI
ekraan ise välja ei tulnud ka nupust vajutades mitte, sõitsin 200m, jäin foori all seisma, lükkasin istmesoojenduse välja ning rool jälle kerge ja MMI
Tegu A8 4.2 2003a |
Eile kui audisse helistasin ja küsisin palju programmeerimine maksab siis vastuseks oli 30 eurot
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 19:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janarpold
Tegu A8 4.2 2003a |
Eile kui audisse helistasin ja küsisin palju programmeerimine maksab siis vastuseks oli 30 eurot |
Ma teen 15nega, 99% tulemus sama
|
|
|
|
janarpold
huviline
Registreerunud 28.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.16 19:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Gunnark
Tsitaat: | Algselt postitas: janarpold
Tegu A8 4.2 2003a |
Eile kui audisse helistasin ja küsisin palju programmeerimine maksab siis vastuseks oli 30 eurot |
Ma teen 15nega, 99% tulemus sama |
Täpsemalt, mis see tulemus on?
|
|
|
Luikpoiss
huviline
Registreerunud 30.11.10
Kasutaja on eemal
Auto: C7, B4 cabrio
|
postitati 14.01.16 16:10
|
|
|
Tegin täna täpselt kõik selle sama läbi, BEM koodi pole saada kusagilt, kui helistasin Pärnu esinudsse sain kõigepealt pähe, et kuidas ma julgen ise
seda vahetada. Nendega siis jutt piirdus. Helistasin Tallinnasse, sealt algul ka midagi adekvaatset ei tulnud, juba endal peas käis mõte, et peabgi
esinduse poolt 270eurise aku peale ostma, mida nad mulle pakkusid. Lõpuks Tallinna hoolde mees siis seletas, et teevad ka ainult seda BEM koodi
sisestus ja maksma läheb see 20eurot. Kuid õhtupoole lubas tuttav diagnostik arvuti järgi panna ja arvas, et saab sellega 5euri eest ka hakkama, eks
siis nüüd õhtul paista ole, mis sellest asjast nüüd saab.
|
|
|
777MAR
huviline
Registreerunud 22.08.14
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 3.0 TDI
|
postitati 15.01.16 19:46
|
|
|
Olen kah uue aku otsingutel ja tundub, et ainuke kestev lahendus oleks esindusest uus aku.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 10 11 12 13 14 |