Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 23 |
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 20.03.12 20:49
|
|
|
Ma olen puurpingis vanal õhutusniplil ava suuremaks puurinud, aga jätnud mingi 0,5mm kuni siis väliskülje keermeni alles ja sellesse olen väiksemas
mõõdus keermepulgaga lähenenud, mingil hetkel on näha, kuidas see jäänus ise hakkab vaikselt irduma ja saab selle sealt välja kenasti kangutada
esimesed mõned millimeetrid. Ning kui juba esimesed paar pööret on õigest keermest puhtad ja õige keermepulk hammastesse haakub on edasine juba
imelihtne. Ja kui peakski midagi väga nässu minema, siis puurid veel suuremaks augu ja keermestad uuematüübi niplile vastavaks .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 20.03.12 21:15
|
|
|
Suured tänud soovituste eest. Igasugused nipid on alati teretulnud. Eks ma uurin välja, mis mõõdus see keere on. Esimestel supporditel peaks sama
nippel olema, need sain ilusti lahti. Sealt võtan mõõdu ja hakkan puurima ja möllama. Kui asja ei peaks saama, siis osta lihtsalt mingi c4 või c5
quattro suppordid.
|
|
|
|
K1KaZ
klubiliige
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Kolm kuubikut
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.12 16:17
|
|
|
Ostsin täna keermeväljapuurijad ka, midagi nagunii kaotada pole, vaatame mis saab, ehk joppab. Maksid 8 eur komplekt ikh oma tööriistamarketis.
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.04.12 19:37
|
|
|
Tagasupporditega mina ei viitsinud nikerdada ja ostsin ikkagi teised. Pärit siis c4 2.5tdi quattrolt ja sobivad 1:1 alla. Neil juba õhutusniplid
suuremad ja sain kerge vaevaga lahti ka. Nüüd sai nad puhtaks lastud käiaga. Väheke roostet jäi, kuna ei mahu igalepoole vahele, aga tolle lahendan
väikse lihvimispaberiga ja keemilise töötlemisega ja siis läheb tugev värv sinna peale.
Vahepeal on saanud õõtsad komplekteeritud. Täna siis kiskusin esitiivad küljest ja uuel nädalal kui ilma on töötlen koopad roostest puhtaks, krundin,
värvin, panen mastiksi peale ja tolle peale veel omakord värv ning peaks jääma väga hea. Koopad on selllel autol harukordselt heas korras. Eks see ole
selle hea mastiksikihi tõttu saavutatud ka.
Samuti kiskusin kardaani otsad küljest ja vahepukki ning tagumised veovõllid pulkadeks, pesin puhtaks ning uue määrdega kokku. Meeldiv oli ka see, et
kardaani otste laagrite kaitsekummid on väga korralikud ja need jätan ka külge.
Ning täna kiskusin ka roolivardad küljest ning tegin väheke roosteeemaldust.
Väike küsimus seoses sellega. minu roolivardaotsad on täiesti sirged. Minul siis pole roolivõimu. Plaanis on aga paigaldada. Audi 90 r5 mootoril on,,
aga sealt piilusin et nood väikse kaarega. Kas see tingitud lihtsalt sellest, et on tegemist r5 mootoriga või peaksin nood külge panema?
Väike probleem ka. Nimelt on vaja tagumisi b3 quattro rumme. Sisehammast arv peab olema 33 hammast, kui ei lugenud valesti, ehk kellegil on. Muidu
oleks b4 esimesed rummud pannud, aga nondega muutuks sild 4cm laiemaks. Muidu istuvad 1:1-le.
|
|
|
|
kickija
huviline
Registreerunud 11.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9L TDIQ '97
|
postitati 02.04.12 10:17
|
|
|
Käisin ka nädalavahetusel seal tarka nägu tegemas. Kindel on, et siit tuleb üks kena klassik lisaks.
Paadunud traktorist ehk väänet peab olema.
|
|
|
|
-ErNo-
huviline
Registreerunud 14.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi80b3.91, galant 93 ja Roller.
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.12 11:06
|
|
|
b2 ja b3 on väga sarnased. Eks ma pean proovima ja vaatama siin seda ilmaelu.
|
|
|
|
kickija
huviline
Registreerunud 11.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9L TDIQ '97
|
postitati 03.04.12 05:50
|
|
|
Roolivarda otsad vali selle järgi millistega roolivardad kere roolivarda avaga rohkem keskel on, muud ei mõjuta.
Pikkust muudetakse nagunii silda reguleerides ju.
Paadunud traktorist ehk väänet peab olema.
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.12 21:18
|
|
|
Töönädal olnud üsna tööderikas
Tagasuppordid värvitud, roolivardad, kardaan remonditud ja värvitud. Esiots küljest puuritud kahe b2-l, roostet eemaldatud nii palju et ise ka juba
roostetan ja tohtus koguses veel juppe eemaldatud.
Tohutus koguses ostsin juppe ka poest nimega Raunex. Väga toreda suhtumisega, viitsiti tegeleda ja kaup oli ilusti laos olemas. Ostetud sai:
Rattalaagrid ette kui taha, 4xpidurivoolikud,4x tugilaagrid, ford scopion veovõlliotsad, bmw 525 vahepukk, golf1 mootoripadi, amortide kaitsekummid ja
läbilöögipuksid jne jne. Poes täitsa naerdi kui paju erinevate markide juppe ma ostsin audi tarbeks
Hiljem kunagi lisan ka hinnad juppidest.
Aga las pildid räägivad enda eest.
Ja r4 ja r5 audi ninaplekk erineb suht palju tegelt, aga mind see väga ei sega, kuna minu oma oli väga kõver ja tänud audi 90 esinina abil saan ette
lisaruumi, mille planeerin intercooleri jaoks See muidugi
tulevikumuusika.
Siukesed vidinad sain kätte. Tagaamordid siis b2-le. Parima hinna sain ladu24-st ja tootja oli ka kõige parem seal
tugilaagri külgemonteerimine
Ostke audi 90-ne mootor ära. 2.0 r5 85kw. Annan odavalt ära. Kerejuppe pole mõttet enne minu quattro valmimist küsida.
|
|
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8tq STW, B5 S4
|
postitati 07.04.12 09:45
|
|
|
Tekitad jubeda tahtmise garaazi minna ja enda punasega tegeleda. Aga nädalas korra ühel päeval on liiga väike aega, et midagi ära teha.
Muidu ilus värviline see värk sul juba
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 07.04.12 16:43
|
|
|
Kui sa seal all juba kõik need jupid ära vahetad ja värvid, siis kas piduri ja kütuse torud tulevad ka uued?
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.12 15:42
|
|
|
Ikka tulevad uued. Vanad kiskusin alt juba ära, õhu ja armastusega olid mõned piduritorud veel lekkevabad.
Täna võtsin vagcati abiga uued torude mõõdud ja lähen otsima mööda tartut.
Kütusetrassiga ma ei tea, mis teen. Metalltorusi ei tule, see on kindel. Vw kütusetorustik on hea plastmassist voolikud, aga need ei ole nii pikad ja
jakkata ka väga ei tahaks.
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 08.04.12 16:25
|
|
|
Pärnus sai näiteks automaailmast piduritoru kohe koha pealt kätte ning otsad tehti ka ära. Meetri hind oli ~2,8€ ning sellele lisandus siis otsade
hind ja tegemine, mis oli mõningad sendid. Pärast oli vaja ainult vana alt lahti saada ja uus asemele panna.
Miks metallist kütusetorusid ei taha panna? Ise mõtlesin panna vasest torud, kuna need peaks olema üsna vastupidavad. Sellise mõtte sain siis foorumit
sirvides.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.12 16:27
|
|
|
No ma ei tea, kus nii suure läbimõõduga vasktoru müüakse, pean uurima.
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.12 16:37
|
|
|
Ise uurisin enda auto kohta ning näiteks B4-l peaks olema see toru 8mm ning seda saab tellida automaailmast järgmiseks päevaks. Muidugi kui on
võimalik otsi ise teha, siis toru saaks osta ka febi poest.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 08.04.12 16:59
|
|
|
Tubli poiss, eks kuu pärast teed mulle ehk sõitu!?
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.12 18:09
|
|
|
No pm siis peaks ta juba liikuma jah, uuel nädalal peaksin sillad alla saama. Tna said tagumised rummud ka ostetud. Suured tänud, tõnts.
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.12 18:52
|
|
|
Mis valge asi see ka on, millega sa kere oled mõnest kohast üle teinud? Ning kuhu ka B4-ja vasak tuli on kadunud?
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.12 19:05
|
|
|
See on üks tugev värv, mida katsetasin. Sinna läheb veel must värv peale ja siis mastiks peale.
B4 on radikas puru ja siis kisksin tule ja selle Kerepleki eemale, et parandada saaks radikat ilma eemaldamata.
|
|
|
|
nakaman
huviline
Registreerunud 05.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.9Tdi AVB
|
postitati 09.04.12 09:31
|
|
|
Kolmel rindel korraga. Vägevalt paned
|
|
|
|
Crp
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi
|
postitati 09.04.12 11:42
|
|
|
Asi edeneb päris kiire hooga, ei ole midagi halba öelda ainult positiivsed sõnad Igatahes suure ja julge ettevõtmise oled ette võtnud, kahju et nii kaugel asud muidu tuleks mootorile järgi. Kui mingeid keredetaile üle
jääb võid alati pakkuda, Ntks: ukselingid, küljeliistud ja üldse nipetnäpet asju.
Tõesti kutsub ka õue tegutsema kui vaadata siin kuidas sa tegutsed, isegi sai pühade ajal palju ära tehtud aga kahjuks suutsin jala kipsi kukkuda :d
Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.12 14:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: nakaman
Kolmel rindel korraga. Vägevalt paned |
Tänud, eks vastvalt vajadusele tuleb ikka korrastada autot.
Crp, no kusjuures väga mõnus on väljas teha kui ilusad ilmad. ainult põhjaalused tööd on õudsad sest kõik pask kukub enda peale.
Eesti on väike, tule järgi ikka, mul ruumi juurde vaja ja mootor seisab jalus.
Täna ostsin veel tagarattalaagrid, stabika puksid ja tagadifripadja(golf1 mootoripadi) See diffripadi juba maru defka, aga õnneks sain veel. Stabika
puksidega sama lugu teise auto oma poogin külge, kuna pole lihtsalt enam saada.
Piduritorud ka said forssist ostetud. Kõik mõõdud olid vastvalt mu audile olemas ja kokku koos audiklubi kaardiga läksid 5 toru maksma koos otstega 30
eur
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.12 19:59
|
|
|
Paari päeaga olen siis saanud koopad ja põhjaaluse ära värvida korduvalt. Täna sai ka esisild alla. Homme loodetavasti laagreid pressima, siis saab ka
püstakud ära komplekteerida ja tagasilla ka alla visata koos diffri ja kardaaniga. ja kui olen kiire, siis la pidrivoolikdu ära vedada. Tempot muidugi
takistab ka b2 diisli rattallaagrite vahetus, summuti ümberehitus ja b4 radika vahetus.
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.04.12 18:27
|
|
|
Muidu oleks pilli saanud isegi ratastele see nv, aga osutus et b2 tagakettad ka ei sobi enam mu kompottiga kokku. Nüüd tuleb osta veel b3 quattro
tagakettad ka. Jäävad üle nüüd b2 quattro tagakettad mis max 300km sõitnud ehk teisisõnu uued tagakettad. Kellel huvi, siis arutame ja leiame
mõistlikku hinna.
Endamisi täna mõtlesin, et olen ikka kehvca autotehnik. Oman kolme autot, aga ükski neist ei liigu. B4 läks siis radiaator puru, kes teab kust saab
hea hinnaga radiaatorit, siis andke teada. Teadmiseks et konditsioneeriga variandil radikas suurem, kui tavalisel.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 23 |