Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  ..  15
Autor:
Pealkiri: Reval Auto Tallinn OÜ ja muud teenindusettevõtted. Nendega suhtlemine ning kogemused. (Vastuseid: 362 | Vaatamisi: 114619)
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.09 08:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 230Ott
26.11.2008 sain Audihoolduselt teate, et olen teinud päringu 1741. Pärast seda pole ma sellest firmast mingit infot saanud. Ka "EI" oleks minu jaoks vastus olnud aga lihtsalt vastamata jätta ...

No kamoon, oleks võinud ju mõne päeva möödudes uurida miks vastust pole tulnud, mitte 4 kuud oodata ja siis foorumis oma pahameelt väljendada.

Selge on see, et meili teel tehtavad asjad lähevad vahest kaotsi, samuti ka puhtalt inimeste süül (ehk nende kes päringutele vastavad) ja vahest ei tule lihtsalt meilid läbi jne.

Kui vastus oleks EI olnud siis oleks seda ka meili teel vastatud, ju sellel juhtumil jäi asi millegi taha toppama ning kui klient oleks vastuse mittesaamisest märku andnud oleks ka vastuse saanud.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 29.03.09 10:26 Tsiteeri

Vbl on Audihoolduse jaoks siinkohal mõtlemiskoht kuidas tulevikus hoopis kliendisuhteid paremini hallata, märksõnaks CRM, et (tulevikus) rohkem kliente võita ja neid ka hoida. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.09 10:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sileem11
Vbl on Audihoolduse jaoks siinkohal mõtlemiskoht kuidas tulevikus hoopis kliendisuhteid paremini hallata, märksõnaks CRM, et (tulevikus) rohkem kliente võita ja neid ka hoida. ;)

IT poolelt on asi tegelikult korras aga vahest lihtsalt tõrguvad näiteks Elion'i ja Zone serverid ja seega ikkagi vahest jääb mingi kiri kuhugi toppama, samuti jääb vahest asi inimeste taha ja seega ikkagi võib juhtuda, et mõni vastus jääb saamata ning siinkohal võiks ikkagi klient märku anda kui midagi jääb saamata, on puudu või arusaamatu.

Ning kuna päringuid ja meile on palju siis kui midagi jääb kuhugi toppama siis ei pruugi seda alati tähele panna.

Täpselt samamoodi ei vasta vahest kõnedele 110 ja 112 kuigi seal on tegemist eluliselt olulise teemaga ning see on nende põhitegevuseks (palju inimesi tegeleb vaid kõnedele vastamisega), ehk siis juhtub kõigil ja jääbki juhtuma. Hetkel jääb mulje, et kui kodanik helistaks päästeametisse ning seal esimesel korral kõne vastu ei võeta siis enam tagasi ei helista...

Kokkuvõtteks ütleks seda, et ei tasu kohe arvata, et näe jobud meelega ei vasta vaid tasuks natukene kaugemale mõtelda ning uurida miks vastust ei tule.

Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.09 10:51 Tsiteeri

Raul, saan ma õigesti aru, et kõik teile saadetud ja kohale jõudnud päringud pälvivad teie tähelepanu? St isegi, kui teil ei ole võimalik pakkumist mingil põhjusel teha, siis nii te ka vastate? Ehk siis meelega vastuseta ei jää ükski päring?

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.09 10:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Raul, saan ma õigesti aru, et kõik teile saadetud ja kohale jõudnud päringud pälvivad teie tähelepanu? St isegi, kui teil ei ole võimalik pakkumist mingil põhjusel teha, siis nii te ka vastate? Ehk siis meelega vastuseta ei jää ükski päring?

Umbes nii ta peaks käima jah, kui muidugi pole kohe näha, et keegi on niisama saatnud, ehk siis autoks ksjsahd, päringu sisuks jsahksk, siis ei vasta jah, samuti jäävad osad need päringud vastuseta kus on saatja e-posti aadress vigane, ehk pole võimalik saata, kui on olemas tel number siis saab asja uurida, kui mitte siis ei olegi võimalik vastata.

Kui meil ei ole antud tööd võimalik teha või on mõni muu põhjus siis saadetakse ka sellekohane vastus kliendile, ehk siis jah, vastuseta ei tohiks jääda ükski päring mis on saadetud läbi kodulehe päringusüsteemi.

Uurid seda miks?

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.09 10:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Uurid seda miks?
Uudishimust.:)

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
mig
huviline

Registreerunud 14.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 quattro 4,2 '99 / Chrysler Grand Voyager Ltd CRD

postitati 29.03.09 11:52 Tsiteeri

Tsitaat:
kõikidele siintoodud IT probleemidele on olemas lihtsad ja toimivad lahendused. ja selleks ei pea täna geenius olema.
võib küsida minu käest mikk@mikare.net
minu põhitöö on viimase 10 aasta jooskul olnud tarkvaralised lahendused kliendisuhete haldusel.

PS! klienditeenindus on probleemiks enamikus saksa kõva brändi esinduses.
seepärast ei tahagi ise oma aega, närve ning raha kulutada ebameeldivustele ja sõidan Lexusega, sest nende esinduses peetakse kliendist ja kliendi murest lugu.
erandiks kindlasti väikesed firmad, kus omanikud on ise tegevad. Juks siin punnitab, mis hirmus, aga mõni tema noortest alluvatest suudab kindlasti ilusa müügitöö ära rikkuda. ja nii ongi ja jääbki, kuniks ei suudeta hakata kopeerima Toyota klienditeenindusemudelit.

Kõikidele siintoodud IT probleemidele on olemas lihtsad ja toimivad lahendused. Ja selleks ei pea täna geenius olema.
Võib küsida minu käest mikk@mikare.net.
Minu põhitöö on viimase 10 aasta jooskul olnud tarkvaralised lahendused kliendisuhete haldusel.

PS! Klienditeenindus on probleemiks enamikus saksa kõva brändi esindustes.
Seepärast ei tahagi ise oma aega, närve ning raha kulutada ebameeldivustele ja sõidan Lexusega, sest nende esinduses peetakse kliendist ja kliendi murest lugu.
Erandiks kindlasti väikesed firmad, kus omanikud on ise tegevad. Juks siin punnitab, mis hirmus, aga mõni tema noortest alluvatest suudab kindlasti ilusa müügitöö ära rikkuda ja nii ongi ja jääbki, kuniks ei suudeta hakata kopeerima Toyota klienditeenindusemudelit.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

mig
eturunduse töövahendid: mail, twitter, facebook marketing; CRM; eCommerce, web
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 29.03.09 12:55 Tsiteeri

Sorry, mig, aga nii vigaselt kirjutava progeja või visionääri käest ei meelita küll miski kliendi silme alla sattuvat mainet kujundavat IT-lahendust tellima... Kandku või Armanit ja sõitku või Lexusega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Calvin
huviline

Registreerunud 10.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.09 20:41 Tsiteeri

Kogemus audihooldus.ee/ Flameko OÜ on negatiivne. B4 2.6 110 kW ei käivitunud külma mootoriga. Flamekos käis auto 3 korda- tulemuseta. Esimesel korral vahetati mootori temp. andur (suhteliselt loogiline), teisel korral temp. anduri pistik koos juhtmetega ja kolmandal korral öeldi, et ei saa aidata, hoidke autot 1 päev soojas garaazis. Hmm, ok. Vist liiga vana auto ja ei viitsi tegeleda mulje jättis kogu lugu. Kogukulu üle 2000 EEK.
Nüüd kus Reval Autos ÕIGE andur vahetatud kuluga ca. 600 EEK toimib auto väga hästi.
No stress. Ei pretendeeri absoluutsele tõele, lihtsalt jagan kogemust. Kindlasti on enamus töötajatest oma ala spetsid ja toredad poisid. Isiklikult mõtlen 3 korda enne sinna tagasiminekut, kui üldse.

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.09 03:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Calvin
Kogemus audihooldus.ee/ Flameko OÜ on negatiivne. B4 2.6 110 kW ei käivitunud külma mootoriga. Flamekos käis auto 3 korda- tulemuseta. Esimesel korral vahetati mootori temp. andur (suhteliselt loogiline), teisel korral temp. anduri pistik koos juhtmetega ja kolmandal korral öeldi, et ei saa aidata, hoidke autot 1 päev soojas garaazis. Hmm, ok. Vist liiga vana auto ja ei viitsi tegeleda mulje jättis kogu lugu. Kogukulu üle 2000 EEK.
Nüüd kus Reval Autos ÕIGE andur vahetatud kuluga ca. 600 EEK toimib auto väga hästi.
No stress. Ei pretendeeri absoluutsele tõele, lihtsalt jagan kogemust. Kindlasti on enamus töötajatest oma ala spetsid ja toredad poisid. Isiklikult mõtlen 3 korda enne sinna tagasiminekut, kui üldse.

Ma olen kindel, et temp andurit niisama ära ei vahetatud, ju oli viga sees.

Kui tulid teist korda ju siis oli taas temp andurile viitav viga sees ja otsustati pistik (ju vanal pistikul olid mingid probleemid) vahetada.

Kolmandal korral ilmselt ei olnud viga sees ja soovitati/uuriti kas on võimalik autot jätta sooja ruumi, et proovida mis siis toimub.

Ma ei tea kust on tulnud selline arvamus, et töökojad ei viitsi vana autoga tegeleda!? Ei ole ju mingit vahet mis autoga tegemist on, samuti ei ole vahet kas töömees saab palka uue või vana auto remontimise eest.

Ma olen 100% kindel, et seal oli ka temp anduri viga sees ja esmapilgul tunduski, et kogu jama oli selles aga nagu siit lugeda võin siis võis viga ka kuskil mujal olla.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.09 04:10 Tsiteeri

Calvin, kas avataril olev fragment S4-st pärineb autost, mis on sinu käsutuses? Kui ei, siis lõpeta palun siin enda võõraste sulgedega ehtimine!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Oliverk
huviline

Registreerunud 22.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 3.0TDI Quattro 2005a

postitati 01.04.09 09:09 Tsiteeri

Tere, mina olen käinud oma Audiga mõlemas teeninduses.

Kommenteeriks nii: Revalis on võimalus mõnusalt oodata oma autot ja saad ka kohvi nautida, kuigi tunni hinne on suht kõrge, samas kriitilisemad tööd mis vajavad garantiid olen ikka seal teha lasknud, sest respekt kliendi vastu algab minu arvates juba kliendisaalist.
Audihooldus.ee-s puudub täielikult kliendil ootamise võimalus, kui just ei soovi autokõrval õlis olla, aga see-eest on tunni hinne poole soodsam. Kui miskit saab kiirelt ära teha, astun Audihooldusest läbi ja kui pikem ja riskantsem töö teha lähen ikka Revalisse.
Palun ärge valesti aru saage! Olen mõlemi teenindusega rahul!

Parimat soovides..

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.09 09:38 Tsiteeri

Postimehest hakkas silma, et Aasta Auto Tartus on hinnad päris alla löönud:

http://www.aastaauto.ee/img/service.gif

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 02.04.09 11:41 Tsiteeri

Ja hoolimatta odavast hinnast , sinna ma enam ei lähe :P

;)
meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100q ja VW Passat

postitati 02.04.09 12:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arsi

Ja miks siis?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 02.04.09 18:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: meha
Tsitaat:
Algselt postitas: arsi

Ja miks siis?

Esimene kogemus : Lasin vahetada välimised rooliotsad . Kell 15.00 viisin auto kohale ja lahkusin , järgi läksin 16.30 ja auto seisis juba väljas . Arve sain 1,5 töötunni eest . Küsisin seletust ja väideti , et autoga tegeles 2 töömeest . Tegelik tööaeg nende arvestuse järgi olevat olnud 2,5 tundi . Mulle jäi mõistmatuks , miks peab kahte rooliotsa vahetama 2 töömeest :o
Auto käes , hakkasin sõitma Tapale . Linnast välja jõudes tundsin , et rool vibab meeletult . Järgmine päev asja uurides selgus , et ratas loperdab (poldid olid kinni , kontrollisin kohe kui viba tundsin ) .
Kruvisin ratta alt ära ja selgus , et piduriketas (UFO ) oli paigaldatud valesti ( fikseerimis poldipea oli ketta ja flantsi vahel ) ja veel oli rooliotsad matsimoodi hamriga lahti pekstud . lapikuks taotud metallitykid käisid magusalt vastu uue rooliotsa kaitsekummi . Pika seletamise ja tagasiajamist tunnistati enda viga tehti oma kulul asi korda ,lihviti teformeerunud püstakuotsad ära ja asendati rooliotsad .

Teine kord oli kiirelt vaja vahetada tagumine pidurivoolik . Kohale läksin veidi peale nelja ja oldi nõus kohe auto sisse ajama ....aga samas öeldi , et autot sama päev kätte ei saa ( tööpäev kestis kuni 18.00 ) . Muigasin , soovisin head õhtut ja lahkusin . Järgmine päev vahetasin vooliku ise ära , koos suitsetamisega võttis aega pool tundi .

Kolmas kord oli vaja teha tiagnostikat . Töödevastuvõtja küsis , et mida ma teada tahan . Vastasin , et uurigu kas veakoode on . Siis küsiti veel kaks korda , et mida ma teada tahan . Oli selgelt näha , et härral pole mingit huvi mu autoga tegeleda ja ma lahkusin .

Loodan , et said vastuse , miks ma ei taha enam sinna minna .

;)
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 02.04.09 19:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Kui tulid teist korda ju siis oli taas temp andurile viitav viga sees ja otsustati pistik (ju vanal pistikul olid mingid probleemid) vahetada.

Kolmandal korral ilmselt ei olnud viga sees ja soovitati/uuriti kas on võimalik autot jätta sooja ruumi, et proovida mis siis toimub.

Ma ei tea kust on tulnud selline arvamus, et töökojad ei viitsi vana autoga tegeleda!? Ei ole ju mingit vahet mis autoga tegemist on, samuti ei ole vahet kas töömees saab palka uue või vana auto remontimise eest.

Ma olen 100% kindel, et seal oli ka temp anduri viga sees ja esmapilgul tunduski, et kogu jama oli selles aga nagu siit lugeda võin siis võis viga ka kuskil mujal olla.

Kas klient palus teil oma auto katkisi asju parandada või palus ta otsida põhjust miks auto külmalt ei käivitunud!?

Ja lõpptulemus oli see, et klient maksis 2000.- pmst mitte millegi eest ning auto oli endiselt vigane, kui ta sealt lahkus.

Ja fakt on ju see, et sooja garaa˛i soovitus tulenes sellest, et te lihtsalt ei suutnudki välja selgitada milles oli viga?

Tähendab miks siis ennast õigustada, juks11?
Pole ma veel näinud, et sa ühtki viga tunnistaks, alati on sul mingi vabandus välja käija ning klient jääb lolliks.

Demokraatia meil on veel siin? Minul sai igaljuhul kopp ette sellest lobast.
Kaua võib!

Mis sa juks11 mõtled, et kaks kilo pole mingi raha ja selle papi eest võib teisele sitta teha?
Vt mina tuleks seda raha tagasi küsima ja seda ilma naljata!

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.09 19:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pierre
Tsitaat:
Tsitaat:

Kas klient palus teil oma auto katkisi asju parandada või palus ta otsida põhjust miks auto külmalt ei käivitunud!?

Ja lõpptulemus oli see, et klient maksis 2000.- pmst mitte millegi eest ning auto oli endiselt vigane, kui ta sealt lahkus.

Ja fakt on ju see, et sooja garaa˛i soovitus tulenes sellest, et te lihtsalt ei suutnudki välja selgitada milles oli viga?

Tähendab miks siis ennast õigustada, juks11?
Pole ma veel näinud, et sa ühtki viga tunnistaks, alati on sul mingi vabandus välja käija ning klient jääb lolliks.

Demokraatia meil on veel siin? Minul sai igaljuhul kopp ette sellest lobast.
Kaua võib!

Mis sa juks11 mõtled, et kaks kilo pole mingi raha ja selle papi eest võib teisele sitta teha?
Vt mina tuleks seda raha tagasi küsima ja seda ilma naljata!

Kas selle peale ei tule, et autol võib mitu viga olla!?

Üks kõige reaalsem viga ongi temp andur ja kui see andur andis veateate siis läks see ka vahetusse, samuti oli seal pistik katki. Ma ei tea miks esimesel korral pistikut ei vahetatud, ju arvati, et toimib veel aga ei toiminud, sai vahetatud. Miks proovitakse kas asi toimib või mitte!? Just seepärast, et mitte niisama asju vahetada!

Sinu loogika järgi oleks pidanud kõik asjad ära vahetama või!? Esmalt ikka vahetad need asjad mis on kindlasti läbi ja seotud antud veaga. Kahjuks paljud kliendid ei saa aru, et anname osadel juhtudel auto kätte proovisõiduks, seda just selliste vigade puhul kus viga ei väljendu kergesti (vahest soojalt teeb, vahest külmalt teeb jne).

Kas see on sita keeramine kui vahetad ära vigase asja mis võib asjaga seotud olla!? Natukene liiale ei lähe omadega!?

Sinu loogika järgi peaks esisilla kolisedes kõik asjad korraga ära vahetama, kui samas võiks vahetada need asjad mis kindlalt läbi on ja siis teha proovisõit ja kontrollida kas auto on vaikne!?

Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Auditu

postitati 02.04.09 19:29 Tsiteeri

Väga huvitav on lugeda kommentaare, eriti aga Tartu Aasta Auto kohta. Olen isegi käinud mõned korrad - esimene kord 150000 hooldus+mõned lisatööd, teine asi oli puldiga seotud küsimused ja midagi oli veel. Nn kliendi kohtlemine oli kõigil kordadel igati normaalne, kuulati mure ära, helistati ja täpsustati lisatööde ulatust, tööd tehti korralikult ja muidugi raha küsiti ka suhteliselt palju (esindusele kohaselt) - aga üldjoontes jäin rahule. Ei oska öelda, kas sattus hea meistrimees, lihtsalt nö joppas või juhtusid lihtsamad tööd olema :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 02.04.09 21:48 Tsiteeri

Tsitaat:

Muidugi tulen ma selle peale, et autol on alati rohkem kui 1 viga.
Lihtsalt, et teie ülesanne oli lahendada üks kindel probleem ja kõik. Mida saab hea spetsialist (@audihooldus.ee) teistmoodi teha teisest samaheast spetsialistist (@reval auto)?

Siinkohal on kindlasti kahju sellest, et ma ei tea konkreetselt milles oli tegelik viga aga äkki me jõuame veel sinna?

Tsitaat:
Üks kõige reaalsem viga ongi temp andur ja kui see andur andis veateate siis läks see ka vahetusse, samuti oli seal pistik katki. Ma ei tea miks esimesel korral pistikut ei vahetatud, ju arvati, et toimib veel aga ei toiminud, sai vahetatud. Miks proovitakse kas asi toimib või mitte!? Just seepärast, et mitte niisama asju vahetada!

Seda on ju võimalik ka ilma nn "loomkatseta" kontrollida kas pistik on töökorras või mitte.

Tsitaat:
Sinu loogika järgi oleks pidanud kõik asjad ära vahetama või!? Esmalt ikka vahetad need asjad mis on kindlasti läbi ja seotud antud veaga. Kahjuks paljud kliendid ei saa aru, et anname osadel juhtudel auto kätte proovisõiduks, seda just selliste vigade puhul kus viga ei väljendu kergesti (vahest soojalt teeb, vahest külmalt teeb jne).

Kas see on sita keeramine kui vahetad ära vigase asja mis võib asjaga seotud olla!? Natukene liiale ei lähe omadega!?

"Nii, mina olen loll klient, tulen teenindusse, ootan head suhtumist, ausust ja abi. Ettevõte aga vahetab asju mis tema arust on vigased ning võivad olla seotud konkreetse probleemiga aga ilma, et mingitki positiivset effekti oleks tekkinud, küsib mult 2k ja mina sõidan ikka vigase masinaga edasi"
Küsin kas see on õiglane? Mida on klient valesti teinud?

Tsitaat:
Sinu loogika järgi peaks esisilla kolisedes kõik asjad korraga ära vahetama, kui samas võiks vahetada need asjad mis kindlalt läbi on ja siis teha proovisõit ja kontrollida kas auto on vaikne!?

Ma arvan, et me mõlemad teame, et asi pole nii labane nagu veermikudetailid ja nende korrasolek või kontroll. Veermiku jätaks siinkohal asjast välja. See pole võrreldav lihtsalt.
Mina, kui vb Sinu ja Teie ettevõtte võimalik Klient tulevikus, tahan teada kuidas tegutsetakse parimal võimalikul viisil kliendi kui maksja heaks, sest mina Kliendina tahan võimalikult odavat ja head teenust, seejuures ise mõtlemata!

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.09 04:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pierre
Tsitaat:

Muidugi tulen ma selle peale, et autol on alati rohkem kui 1 viga.
Lihtsalt, et teie ülesanne oli lahendada üks kindel probleem ja kõik. Mida saab hea spetsialist (@audihooldus.ee) teistmoodi teha teisest samaheast spetsialistist (@reval auto)?

Siinkohal on kindlasti kahju sellest, et ma ei tea konkreetselt milles oli tegelik viga aga äkki me jõuame veel sinna?

Tsitaat:

Seda on ju võimalik ka ilma nn "loomkatseta" kontrollida kas pistik on töökorras või mitte.

Tsitaat:

"Nii, mina olen loll klient, tulen teenindusse, ootan head suhtumist, ausust ja abi. Ettevõte aga vahetab asju mis tema arust on vigased ning võivad olla seotud konkreetse probleemiga aga ilma, et mingitki positiivset effekti oleks tekkinud, küsib mult 2k ja mina sõidan ikka vigase masinaga edasi"
Küsin kas see on õiglane? Mida on klient valesti teinud?

Tsitaat:

Ma arvan, et me mõlemad teame, et asi pole nii labane nagu veermikudetailid ja nende korrasolek või kontroll. Veermiku jätaks siinkohal asjast välja. See pole võrreldav lihtsalt.
Mina, kui vb Sinu ja Teie ettevõtte võimalik Klient tulevikus, tahan teada kuidas tegutsetakse parimal võimalikul viisil kliendi kui maksja heaks, sest mina Kliendina tahan võimalikult odavat ja head teenust, seejuures ise mõtlemata!

Esmalt tuleks aru saada, et auto kasutamist ei ole võimalik töökojas immiteerida, seega alles reaalse ettekujutuse saab autot kasutades, vahest tuleb isegi nädalaid sõita, et veenduda kas auto on korras või mitte. Kui me saaks tekitada nädalase auto kasutamise immiteerimise 10min jooksul (oma töökojas) siis oleks me raudselt maailma parim töökoda aga kahjuks seda immiteerida ei saa.

Ma olen kindel, et seda andurit pelgalt veateate pärast ei vahetatud, kindlasti kontrolliti ka juhtarve jne. Kuna viga viitas temp andurile ning temp andur andis ka veateate siis otsustatigi, et esmalt vahetame temp anduri. Öeldud tehtud. Kuna meie käes käivitus ja töötas auto ilusti, ehk kõik oli korras siis ei teinud me midagi rohkemat, sest korras autot remontida ei saa ja ei olegi mõtet! Kahjuks on see karm reaalsus aga kui vead ilmnevad mingil teatud ajahetkel siis on neid suht raske avastada.

Arvastavasti oleks Revali diagnostik samamoodi vahetanud alguses temp anduri või siis koos selle anduriga (mida me veel hetkel ei tea), sest temp anduril oli viga sees. Samamoodi oleks me ehk järgmisel korral kah sell salapärase anduri vahetanud.

Kui me teeme diagnostika siis esimese korra eest võtame raha, ehk siis ühele probleemile 1 diagnostika hind. Edasiste kordade eest klient enam ei maksa, maksab vaid reaalselt vahetatud asjade eest.

Kahjuks on sellel alal üks suur miinus see, et töökoda ei saa immiteerida auto nädalaajalist kasutamist, et kõik vead ilmneksid ja seega jäävadki alatiseks sellised olukorrad tekkima nii meil, Revalil kui ka kõigil kes selle alaga kokku puutuvad.

Seoses sellega paluksin klientidel mõistvat suhtumist ja arusaama, et kui me ütleme, et vahetame alguses selle asja ära ning siis saadame sõitma, siis see tähendabki seda, et proovime kas asi sai korda või mitte, mitte see ei tähenda seda, et auto on korras!

Kui on mingi probleem või vale arusaam vms siis esmalt ikka paluks kontakteeruda otse meiega ja uurida miks nii on. Kui ilusti küsida ja rääkida siis tuleme alati ka väga palju vastu. Samuti kui me ei saa autot esimesel korral korda siis ei tasuks kohe meelt heita, seda juhtub kõigil, vaid võiks meiega arutada hetkeseisu läbi ja siis otsused teha.

Jah, kui meiega on räägitud ja meie pakutud lõpplahendus pole sobiv või on muud moodi pahameelt tekitav siis aga palun võib sellest foorumis laterdada jne aga sellised pooleliolevad juhtumid mis on postitatud foorumisse (meid pole mitte keegi sellest informeerinud) on minu arust natukene jama, sest meie tehtud töö on poolik...

Ehk siis kui midagi on siis võiks töid teinud isiku/firmaga rääkida edasisest ja tagajärgedest ning alles siis teha otsused või väljendada pahameelt avalikult foorumis.

meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100q ja VW Passat

postitati 03.04.09 06:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lumekass
Väga huvitav on lugeda kommentaare, eriti aga Tartu Aasta Auto kohta. Olen isegi käinud mõned korrad - esimene kord 150000 hooldus+mõned lisatööd, teine asi oli puldiga seotud küsimused ja midagi oli veel. Nn kliendi kohtlemine oli kõigil kordadel igati normaalne, kuulati mure ära, helistati ja täpsustati lisatööde ulatust, tööd tehti korralikult ja muidugi raha küsiti ka suhteliselt palju (esindusele kohaselt) - aga üldjoontes jäin rahule. Ei oska öelda, kas sattus hea meistrimees, lihtsalt nö joppas või juhtusid lihtsamad tööd olema :)

Aasta Auto tööga olen ka ise rahule jäänud. Ilmselt ka mul siis joppas:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 16.05.09 16:00 Tsiteeri

Ütleks aitähh enda poolt audihooldusele täidetud kliima eest.Inimesed on viisakad ja aeg sai sobivaks päevaks ilusti kirja pandud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.09 17:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Ütleks aitähh enda poolt audihooldusele täidetud kliima eest.Inimesed on viisakad ja aeg sai sobivaks päevaks ilusti kirja pandud.

Täname!

Täna just ühes seltskonnas, kus oli nii mõnigi foorumi kasutaja, sai räägitud, et kiitma ei tule naljalt keegi, aga näe!

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 16.05.09 17:34 Tsiteeri

Eestlase kiitus väljendubki tavaliselt vait olemises, aga kui midagi on natuke kehvemini, siis tehakse tavaliselt sääsest selline elevant, et loomaaed ei oska kah nii suure isendiga midagi peale hakata :D.

Hea auto on palju autosid...
 Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  ..  15
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.1% - SQL: 78.9%]