Läheb juba teemast välja aga, spoolup sõltub ka vägapalju sellest kuidas mootor ehitatud on, millised on nukad, väljalase jne jne, milline on comp
map. Ma
Mis puudutab 400 hj ja tänavakasutusse siis minu autoga sõideti maha soomest norra ja tagasi ca 1000 km, sellest 50 km sõideti kiirusega 250 kmh,
muidu trassil mingi 120-130. Kogu reisi keskmiseks kuluks tuli 10.5l sajale.Pihustid millega auto sõidab on 680cc@3.5bar. Ja kui me räägime autode
ehitusest üldse siis minu arust on see mõnu rohkem ehitamises, arendamises, seeläbi teadmiste ammutamises! Reaalset kasutust leiab tihtipeale vaid
väike osa powerbandist!
Kui auto on seadistatud konkreetselt nii et kogu map sensori ulatuses on kütus ja süüde paigas-siis ei ole ju probleemi natuke paku maha keerata. Kui
vaja sõidan 1 bar rõhuga (ca 280 hj) Kui on vaja keeran rõhu 1.8 barile ja on 400 hj. Moodsate progetava aju ja perfektse mappingu tagajärjel üldiselt
võtavad autod vähem kütust kui originaalis! Seda ei ole vaja karta ja õnneks/kahjuks saab juht valida millise seadistuse millisel ajahetkel kasutusele
võtab!
Markus
|