Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 .. 14 |
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 28.11.13 10:49
|
|
|
Selliseid elementaarseid asju nagu süütesüsteemid ja filtrid on esmane asi mis kontrollitakse ja vahetatakse. Ei pea heigotama ja mõtiskleme 10
aastat, et mis autol viga. Nii see auto jääbki sul ehitamata. Rohkem tegusi ja arengut mitte, et 2 lk rääägid, et auto ei toimi, aga vead on niii
lihtsad.
|
|
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: 4000S;
A80Qx2
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
A80Qx2
|
postitati 03.12.13 20:55
|
|
|
Selline muhe probleem siis, et pärast jagajaga mässamist ei lähe auto käima. Starteri vast poob liiga paksu määrde tõttu kinni, sest üsna ruttu hakkab
see edukalt ringi käima. Vahepeal teeb sisselaskesse ka pauku. Juhtmed on õigesti peal, säde on ja tossab nagu diisel, vist uputab korralikult.
Küünlad maha võetud, mootor puhtaks puhutud, lastud seista natuke ja siis korraks nagu lubas, aga käima ei lähe.
80-ndatel lõppes autode tootmine.
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 05.12.13 11:08
|
|
|
Panid jagaja ikka õigesti märki tagasi? Kõik muud märgid ka kattuvad? 99% on viga seal, millega tegelesid.
|
|
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
A80Qx2
|
postitati 05.12.13 14:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Panid jagaja ikka õigesti märki tagasi? Kõik muud märgid ka kattuvad? 99% on viga seal, millega tegelesid. |
Aga vot ei ole Rootori ja turbiini märgid kattuvad, aga vot sulle rihma
märk on ühe hamba võrra mööda... Sain tast tegelikult eile paar pauku kätte uute asjadega, jäid vaid vanad küünlajuhtmed, probleem seisnes selles, et
kütust ei saa kätte. Eks aixx'i ennustus pidas paika ja pump natuke surnud vist, häält teeb küll veel. Katsun lähiajal manomeetri hankida koos
vahetükiga, et saaks kütusesurve teada, eks siis näeb.
Ning ma olen suht skeptiline sellise B-osa pumba suhtes, kas üldse oleks mõtet sellist pumpa võtta või tuleks kohe Pierburgi ja Boschi poole
vaadata?
http://alvadi.ee/kataloog/varuosa/111202/3933
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 05.12.13 14:46
|
|
|
Alvadi on küll viimane koht, kust selliseid asju osta. Mingeid plastiktükke veel, kuid autole elutähtsaid osasid küll mitte - väga palju
ebakvaliteetset jama liigub nende käest ja kaudu läbi.
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 05.12.13 15:35
|
|
|
Üks hammas mööda ei loe midagi.
|
|
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
A80Qx2
|
postitati 05.12.13 18:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: püstolett
Üks hammas mööda ei loe midagi. |
Käivitamises jah eriti mitte. Läksin auto juurde, käian ja teeb korra pauku aga käima ei lähe. Aitan engine cleaneriga käima ja keeran õhukruvi
paigast ära - jääb käima, siis keeran õhukruvi tagasi algasendisse ja ikka käib. Suretan mootori välja, proovin, läheb uuesti käima (külmalt venib
natuke, soojalt enam mitte). Gaasi andes mootor ei kõhkle üldse enam ja pöördeid hoiab nagu seier oleks liimitud 900 peale. Samuti sai paar päeva
tagasi eemaldatud makirihmaga vendid eest, et rohkem ruumi tegutseda oleks. Nüüd vaja veel paar rihma hankida ja tuleb rihmade vahetus ka ette võtta.
Ja et tühi jutt poleks, siis juba sooja mootoriga tehtud video
|
|
|
|
kuks456
huviline
Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Tdi
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
A80Qx2
|
|
Audi100C2
klubiliige
Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a
|
postitati 07.12.13 05:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: majanduskriizz
...ja laskma radika ära parandada... |
Uus radikas?! Vana lappimine kõlab nii, et minu ihukarvad ajab küll turri kuna vastav kogemus on olemas ja seda üldsegi mitte enda lapitud radika
tõttu. Minu autode külge igatahes enam lapitud, ega kasutatud radikaid ei lähe, kui miskit lekkima peaks hakkama. Võibolla liiga pedantlik suhtumine,
aga isiklik rahu, rahulolu ja aeg ka maksab midagi.
Ei usu, et B2-he radikas poes hingehinda ka maksab.
|
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
A80Qx2
|
postitati 10.12.13 18:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audi100C2
... isiklik rahu, rahulolu ja aeg ka maksab midagi.
Ei usu, et B2-he radikas poes hingehinda ka maksab. |
No kui mõne uue radika leiad, anna mulle ka teada kas maksab rohkem või vähem kui urr , võtmesõna on konditsioneer. Ei taha sinna mingi lambist universaalset nissensi alu/plastkäkki ka vahele panna, on esinenud valusaid
probleeme (loe: teele jätnud) Vaskradikat saab vähemalt lappida ja tean
ühte kohta kus seda tehakse väga korralikult
Ja elementaarsete asjade inimestele tahaks öelda seda, et mul oli alguse ikkagi peaaegu õigus. Speedsteri Hannesega konsulteerides näitas ta oma q
peal kuidas täpselt asju mõõta. See temp. andur, mille vahetasin peaks saama ajust kuskil 5 volti, Hannese enda audil oli ilusti 4,5V. Minu isendil
hüppab see aga kahe ja kaheteist voldi vahel... (tühikäigul2-5V ja kui pööret annad viskab kuni 12V numbreid) Mootoriaju asub tal kindalaeka juures
kuskil seal täpselt nende puuritud aukude all, seega veekahjustus pole välistatud Nädala lõpus ilmselt hakkan aju otsima ja juhtmeid mõõtma.
Ühtlasi sai läbi puhutud pritsepeas olev filter, mis polnudki üldse must ega midagi õnneks ning lisaks põhjus miks üldse Hannese juurde läksin:
Kütuserõhk rahulikult üle 6bar ja seier ei liigu alla 5000rpm ja üle selle ka ei kuku ära vaid hoiab ilusti värisedes. Seisvas süsteemis hoiab ka
kuskil 3-3,5 sees.
|
|
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
A80Qx2
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
A80Qx2
|
postitati 14.12.13 19:03
|
|
|
Paistab, et autol on ajukahjustus. See ,,roostetäpp'' on trükiplaadil laki all ja teiselt poolt on näha, et kondeka jala juurest oleks nagu
trükiplaati sulatanud, muid põlemisjälgi ega kuumakahjustusi pole.
Siis said maha võetud tagumised trumlid. Vasaku külje oma paistab originaal, audi logoga, liimitud klotsid on lõpuni kulunud ja kõik on musta tolmuga
kaetud.
Paremal pool on aga teise disainiga trummel, klotsid on needitud ning kõvasti vähem kulunud ja trumlil pole ranti sees. (trumlil on vw logo sees)
Määret oli seal pool ka rohkem ning silindri kinnitus on teistmoodi. Arvestades selle külje avarii tunnuseid usun, et see telg on koos kõigega
vahetatud.
Ühtlasi said vahetatud roolivõimu ja geneka rihmad, ls 186xxx
|
|
|
|
Procon-Ten
klubiliige
Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 2.2T 20V q '85 & Audi Q7 3.0TDI '13 & VW Transporter 1.6D '86 & VW Caravelle 2.1 WBX
|
postitati 14.12.13 19:08
|
|
|
Võtta tester kätte ja mõõda ajul need kohad üle, mis võiksid kahtlust äratada. Saad vähemalt midagi ära välistada.
|
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
A80Qx2
|
postitati 16.12.13 18:06
|
|
|
Minu tänud lähevad jälle Speedsteri kapsaaeda. Laenati prooviks siis teine aju aga käima ikka ei läinud (ise). Selle peale aga ajasin ikka käima ja
võtsin käimise ajal aju tagant ära ja kujutage ette, midagi ei juhtunudki Lisaks, et juhtrõhu regulaatorile ei jookse voolu peale...
Tsitaat: | Kui keegi teab kuhu on ühendatud aju mass, oleks väga tänulik. | Tegelikult huvitaks ka kuhu on peidetud
positiivse juhtme ots? Sest paistab, et praegu on kogu see asi ajuvaba.
|
|
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
A80Qx2
|
postitati 21.12.13 18:11
|
|
|
Great succes!!!!!
Paistab, et olen kurjategijale jälile saanud. Alguses tundus mulle juba kahtlane, et kui juhtrõhu regulaatori enda takistus on 18 oomi, siis ajusse
jõuab 56 oomi. Täna otsisin üles ja mõõtsin ära, et ajul mass on, aku pealt ajuni oli takistus 2 oomi. Punkti pani asjale see, et süütega tuli ajusse
0,3 volti. Otsisin üles aju plussi, mille ta saab süütepoolilt ja kukkusin mõõtma. Poolist aju pistikuni on 7,8k oomi, pistikust olevalt klemmilt
juhtmele on 1k oomi, samast kohast juhtmel süütepoolini on 6,8k oomi. Paistab, et vesi on vist natuke kurja teinud ja tuleb juhtmestiku vahetus ette
võtta... Õnneks on neid ajusid paljudel autodel k.a. R5 mootoritel
Lisaks kui piduritega tegelesin, panin alla originaal valuka, sest plekil olev rehv ei hoidnud õhku ja mulle hakkas kangelt meeldima selline välimus
|
|
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
A80Qx2
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
A80Qx2
|
|
StS
huviline
Registreerunud 11.05.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 1984
|
postitati 30.12.13 20:15
|
|
|
On see ikka Araablaste laevärv? Äkki ikka mõni kohalik eesti kalevipoeg on seda autot värvinud aga on unustanud ära,mis tähendab kui värv on
korralikult segamata või seal pole piisavalt kinnitit.
Aga vaadates originaal vs ülevärvitud siis ilmselt see ülemine kiht miski odav värvilakke ole.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 30.12.13 21:35
|
|
|
Matistamata on pind jäänud või on viimast tehtud "üle käe". Kui on tõesti mingi äärmiselt odav värv või eeltöö on lohakas siis reeglina ta lendab
sealt minema. Põhiprobleem on ja enamjaolt jääb alati laisa matistamise selga!
Paljud põrandaalused kohad matistavad nitroga ja arvavad, et sellest piisab uue värvi selgalaskmiseks.
Kinniti pole värvi Kinnitamiseks detailile vaid, et värv ära kuivaks.
WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
A80Qx2
|
postitati 30.12.13 21:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Matistamata on ebaühtlaselt või on viimast tehtud "üle käe". Kui on tõesti mingi äärmiselt odav värv või eeltöö on lohakas siis reeglina ta lendab
sealt minema. Põhiprobleem on ja enamjaolt jääb alati laisa matistamise selga!
Kinniti pole värvi Kinnitamiseks detailile vaid, et värv ära kuivaks. |
Matistatud oli ainult see koht, kus on alt pahteldatud ja möllatud
Ülejäänud tuleks maha vast kas survepesuriga või ma proovin poleerida nagu siin
videos. Ja niipalju kui ma olen seda värvi eemaldanud, paistab et autot polnud korralikult pestudki... Ja väidetavalt oli juba selline kui
Eestisse tuli jep.
|
|
|
|
StS
huviline
Registreerunud 11.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.13 11:43
|
|
|
Matistamata on see auto kohe kindlasti olnud, samuti ilmselt värvimisega kiire ja konditsioonid selle tööjaoks kaugel ideaalist. Ma olen ka kohalike
"kalevipoegade" häid ja halbu värvimis tulemusi näinud ja tihti on asja nimeks lohakus ja laiskus.
Huvitav,kuidas see Auto üldse siis Araabiasse? sai ja sealt Eestisse?
|
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
A80Qx2
|
postitati 31.12.13 12:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: StS
Matistamata on see auto kohe kindlasti olnud, samuti ilmselt värvimisega kiire ja konditsioonid selle tööjaoks kaugel ideaalist. Ma olen ka kohalike
"kalevipoegade" häid ja halbu värvimis tulemusi näinud ja tihti on asja nimeks lohakus ja laiskus.
Huvitav,kuidas see Auto üldse siis Araabiasse? sai ja sealt Eestisse? |
Kindlasti on enamus matistamat, värv lendab lausa maha, kuigi krunti on isegi kasutatud. Pealegi läigib originaalvärv ikkagi ilma lisa vaevata juba
rohkem kui see mis seal peal... Lisaks juttudele annab ka maanteamet mulle sellise vastuse: Tsitaat: | Registreeritud Eestis kasutatuna, päritolu riik Liibanoni
Vabariik |
|
|
|
|
StS
huviline
Registreerunud 11.05.12
Kasutaja on eemal
|