Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 |
k4lmer
huviline
Registreerunud 14.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: RS4 B8
|
|
andzz
huviline
Registreerunud 08.05.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 avant 2.6, A6 Avant Q 3.0 165kw
|
postitati 02.12.13 16:47
|
|
|
Kui Veikoga jutule saad siis soovitaksin sulle ikkagi Autohospidali. Ise olen oma autosid lasknud seal remontida ja tulemusega olen igati rahule
jäänud!
|
|
|
Suitsev1
klubiliige
Registreerunud 15.05.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Cabrio
|
postitati 02.12.13 17:01
|
|
|
Soovitan samuti MT-Autohooldust.
Töö korrektne ning hinnad mõistlikud.
|
|
|
EgertP
huviline
Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 S-line
|
postitati 02.12.13 17:18
|
|
|
Tänud !
Homme käin mõlemad kohad läbi ning uurin aegade kohta. Kui prj Hospitalis mul nukaajami üle vaatas, siis tol hetkel olid neil ajad päris täis.
Küsimus õlivahetuse kohta. Kas tuleks ka mingit õlilisandit juurde valada ? Mootoriõliks Castrol Magnatec 5W-40
|
|
|
jaanus.lepik
huviline
Registreerunud 31.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8.5 '12
|
postitati 04.12.13 06:31
|
|
|
Kus kohast sa asjad tellisid, kui tohib küsida.
|
|
|
EgertP
huviline
Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.13 07:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaanus.lepik
Kus kohast sa asjad tellisid, kui tohib küsida. |
Ei tellinudki. Tuli küll erinevatest kohtadest häid pakkumisi teatud juppidele, kuid mitmest erinevast kohats ostmine oleks läinud kole keeruliseks,
pigem tüütuks. Seega läksin ning ostsin kõik jupid Forsist. Peab tunnistama, et Audi klubi kaardiga sai päris hea hinnaga kõik kätte.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 04.12.13 09:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: EgertP
Küsimus õlivahetuse kohta. Kas tuleks ka mingit õlilisandit juurde valada ? Mootoriõliks Castrol Magnatec 5W-40 |
Ei ole vaja lisandeid kasutada.
|
|
|
|
EgertP
huviline
Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.13 15:25
|
|
|
Täna käisin MT Autohoolduses ning sain aja järgmiseks reedeks. Lubati päevaga hakkama saada.
|
|
|
TEH
huviline
Registreerunud 29.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: D3
|
postitati 04.12.13 15:40
|
|
|
Õlilisandite asemel kuluta see raha Castrol edge-i peale
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.13 16:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TEH
Õlilisandite asemel kuluta see raha Castrol edge-i peale
|
Ei soovita. 5w40 on ok, kui long life-i ei pane.
|
|
|
|
blaster1
huviline
Registreerunud 18.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi s6 C5 4.2 v8
|
postitati 04.12.13 19:14
|
|
|
Mul vist ka probleem ketipingutiga, külma mootoriga mingi imelik kõrin seest. Kõrin läheb just suuremaks enne käiguvahetust kui pöörded kõrgemal.
Vahest kuulda ka sooja mootoriga, oskab keegi soovitada tallinnas kedagi kellele saaks näidata ja vaadata milles jama on. Palju sul kogu see lõbu
maksma läks. Loodan et ei pahanda, et sinu teemas uurin.
|
|
|
EgertP
huviline
Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.13 19:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: blaster1
Mul vist ka probleem ketipingutiga, külma mootoriga mingi imelik kõrin seest. Kõrin läheb just suuremaks enne käiguvahetust kui pöörded kõrgemal.
Vahest kuulda ka sooja mootoriga, oskab keegi soovitada tallinnas kedagi kellele saaks näidata ja vaadata milles jama on. Palju sul kogu see lõbu
maksma läks. Loodan et ei pahanda, et sinu teemas uurin. |
Mul kõrin ainult käivitamise hetkel sekundiks-kaheks. Kuna ketipingutid minu autole 500€ tk, siis esialgu proovin nukkvõlli kettide ning ketipinguti
taldade vahetusega probleemist lahti saada. Kui see ei aita, siis tuleb ilmselt pingutite vahetus ka ette võtta. Aga loodan parimat.
Tallad tellisin Saksast, ca 80€ komplekt koos postiga ning ketid sain Forsist, ca 60€.
|
|
|
blaster1
huviline
Registreerunud 18.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.13 19:35
|
|
|
Unustasin mainida mul sama S6 c5 v8 4.2
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 08:16
|
|
|
C5 V8-tel on normaalne, kui külma mootoriga väike klõbin on. Aga siis tõesti vaid ~1-2 sek mitte rohkem. Selle kohta on ka Audi ise mingi pressiteate
kunagi väljastanud.
Problem:
Cold start of engine (IE sitting for a day or so) when engine first fires a noise is audible for 1-3 seconds. Common sounds is a "rattling",
"ringing", "clanking", or otherwise described as a horrible sound. Then the sounds is gone, warm starts, I will never hear this sound.
Audi's answer so far:
The camshaft adjustment is hydraulically actuated and controlled by the engine oil pressure. If the engine has been turned off for a long time, the
oil pressure drops down and the oil partially flows back into the oil sump.
To ensure an efficient camshaft adjustment right after an engine cold start, the oil pressure inside the camshaft adjusters must be built up as fast
as possible. During this time, a rattle or knocking noise may be noticeable.
This noise is normal at engine start and will last until the oil pressure is fully built up, which takes about 1-2 seconds.
Replacing the Camshaft Tensioner(s) or Camshaft Adjuster(s) will not eliminate this noise.
LINK
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 11:56
|
|
|
Jah, aga näidud paigast ära, ehk siis ketid veninud.
Nii nägi minu autol üks klapikambrikaantest välja, lahenes pärast pingutite ja kettide vahetust:
Oli ka ainult külmkäivitusel... Aga kindlasti pole selline asi normaalne!
Uute pingutitega ja kettidega on käivitusel kuulda vaid õrna kahinat, millest see Audi manual ka räägib. Aga mitte krrrrrrrrr heli, kui kett vastu
klapikambrikaant käib.
|
|
|
|
EgertP
huviline
Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 12:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Jah, aga näidud paigast ära, ehk siis ketid veninud.
Nii nägi minu autol üks klapikambrikaantest välja, lahenes pärast pingutite ja kettide vahetust:
Oli ka ainult külmkäivitusel... Aga kindlasti pole selline asi normaalne!
Uute pingutitega ja kettidega on käivitusel kuulda vaid õrna kahinat, millest see Audi manual ka räägib. Aga mitte krrrrrrrrr heli, kui kett vastu
klapikambrikaant käib. |
Pärast seda, kui hakkasid kuulma krrrrrrrr heli oma autol, mis aja jooksul ketid ning pingutid ära vahetasid ? Ehk siis, kui pikka ajaga sellised
jäljed sisse kulusid ?
Kui aus olla, siis mina kuulsin krrrrrrr heli enda S'il pool aastat tagasi.. Huvitav mis jäljed seal mul olla võivad ?!
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 05.12.13 13:02
|
|
|
No ega nad lõputult venida ei saa. Ühel hetkel on peale kõrinat ragin ja asi lahenenud omaniku kahjuks.
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 16:57
|
|
|
Ära oleta, vaid vaheta ära ja rahu majas...
|
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: S6 V8T
|
postitati 05.12.13 17:10
|
|
|
Minu S6-l läks pärast 2-3 nädalast seismist (kasti remont) ketipinguti tald pooleks, kett pooleks. Otseseks kahjuks vaid ühe nukkvõlli hammasratta
paigastminek e. siis nukkvõlli vahetus. Siis panin ka uued pingutid/ketid ja muu mudru. Aga parema meelega ei oleks ma seda muidugi teinud. Ehk siis
tald vanusest habras, kett veninud, pinguti seismise tõttu õlist tühi. Mingit väga erilist kõrinat enne seda jama käivitamisel ei täheldanud.
Õpetuseks võiks olla see, et kui auto on pikalt seisnud võiks õlisurve enne käivitamist üles saada (ilma süüteta starterit mingi valemiga). Kusjuures
uute komponentidega võib kah aegajalt kõrinat kuulda - väidetavalt seal kuskil veel miskid õli tagasivooluklapid, mis pingutitest eraldi (?) ja ei
pruugi töökorras olla. Mingit loogilist süsteemsust samas ei ole - vahest teeb häält vahest mitte. Ühesõnaga nõme teema otsast otsani. Ja kallis.
|
|
|
blaster1
huviline
Registreerunud 18.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 17:12
|
|
|
Mul siis ikka pole vist ketipingutid, kuna ei kesta ainult paar sekki külma mootoriga. Imelik heli kestab ikka 5 minti ära ja heli just kuulda kõige
kõvemini enne käigu vahetust kui pöörded üleval. Käigukastis ei saa ka olla alles sai remont tehtud turbiin vahetatud ja vaadati kasti sisu ka üle.
|
|
|
kelluke
huviline
Registreerunud 01.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.9 , 5000 C2
|
postitati 05.12.13 17:50
|
|
|
Ära ole nii kindel ,mul kõrises 10 min küll,enne kettide ja pingutite vahetust.
Tsitaat: | Algselt postitas: blaster1
Mul siis ikka pole vist ketipingutid, kuna ei kesta ainult paar sekki külma mootoriga. Imelik heli kestab ikka 5 minti ära ja heli just kuulda kõige
kõvemini enne käigu vahetust kui pöörded üleval. Käigukastis ei saa ka olla alles sai remont tehtud turbiin vahetatud ja vaadati kasti sisu ka üle.
|
|
|
|
EgertP
huviline
Registreerunud 12.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.13 10:14
|
|
|
Eile tundsin jubedat bensu haisu salongis ning väljas auto ümbruses. Selgus, et küttefilter immitses läbi ning polnud seda vist kunagi vahetatud.
Maru räsitud nägi välja ning küttekulu oli selle tõttu metsik. Õnneks oli kohe uus filter võtta ning sai see ära vahetatud. Nüüd asi korras.
|
|
|
KKaaleste
huviline
Registreerunud 06.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.13 11:41
|
|
|
Oskab keegi öelda, milles siis probleem kui tosooli lõhn salongis? Kuskilt lekkeid pole.
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
postitati 08.12.13 12:28
|
|
|
Kui jahutusvedeliku lõhn on toas, siis soovitan eesistujate jalgealust kontrollida esmaselt, et kas on märg. Selline libe märg. Tavaliselt tuleb
jahutusvedeliku lõhn salongi siis, kui salongiradikas lekib. Ma sinu asemel hoiaks jahutusvedeliku tasemel silma peal.
Lisaks jälgi esiklaasi puhul seda, kas läheb uduseks. Kui läheb, siis tõmba sõrmega. Kui sõrme peale jääv vedelik on selline libedavõitu natuke, siis
on see jahutusvedelik. See viitab ka salongiradikale.
PS. Jahutusvedeliku aurud on kahjulikud inimesele.
Tsitaat: | Algselt postitas: KKaaleste
Oskab keegi öelda, milles siis probleem kui tosooli lõhn salongis? Kuskilt lekkeid pole. |
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together...
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.12.13 16:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KKaaleste
Oskab keegi öelda, milles siis probleem kui tosooli lõhn salongis? Kuskilt lekkeid pole. |
Miks sa seda siin teemas küsid???
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 |