Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 10 |
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Avant 1.8Tq, 83a. B2 Quattro
|
postitati 15.03.12 15:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Kui seal ei ole numbreid , siis vaata pistikukorpuse pealt.
See punase ringiga on muidu nr. 20 ! |
Pistiku korpust pole kahjuks
Ehk siis selle nr pin20 kõrval on pin nr1 ?
Hea ruudus = parim |
B5 Avant 1.8Tq - OMC2017 - 282km/h | 11.0@217km/h
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 15.03.12 16:47
|
|
|
Diagonaalselt vastasnurgas on nr. 1
Nr. 20 kõrval on nr. 10
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.12 16:48
|
|
|
See ringiga on jah 20. seal kõrval kohe, teine rida on 1.
Osta mult pistikud ära. Mul kõik 3 koos u.10cm juhtmetega pakkuda.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.12 20:07
|
|
|
Facelift aju... mis nr pinist siis see kütte info tuleb ja temeratuur ? Seal ju ainult 2 pistikut.
Hea ruudus = parim |
|
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 16.03.12 20:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mr.E
Facelift aju... mis nr pinist siis see kütte info tuleb ja temeratuur ? Seal ju ainult 2 pistikut. | Kütte oma tuleb vasakpoolsest nr.
18 ja kollane juhe, eelmisel lehel juttu ka sellest.
|
|
|
maikl369
huviline
Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN
|
postitati 19.03.12 19:49
|
|
|
Tere!
Vaatasin,et selline teema on olemas kuhu minu küsimus sobiks.
Nimelt küsimus on kiire.
Kas on võimalik lühike kompuuter vahetada täis pikka kompuutri vastu?
Kas piisaks ainult kellaploki vahetusest või kaasneb sellega ka muud mured?
Saksast hakkas üks audi meeldima millel on just se lühike kompuuter mis mind häirib selle auto juures kõige rohkem.
Auto: Audi A6 c5 3.0Q 2002a.
Panen ka pildid:
Lühike kompuuter
Pikk kompuuter
Ettetänades
Maikl
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.12 19:52
|
|
|
Minu teada ei ole "lühikesel" kompuutril piisava info kuvamiseks vajalikku sisendit, seega pead arvatavasti hankima vajalikud sisendid: küttekulu,
väline temp, jne.
Iseenesest midagi keerulist ei ole. Kui jagad elektroonikat natukenegi ning oskad testrit kasutada siis on kõik teostatav.
|
|
|
maikl369
huviline
Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN
|
postitati 19.03.12 19:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: NOS
Minu teada ei ole "lühikesel" kompuutril piisava info kuvamiseks vajalikku sisendit, seega pead arvatavasti hankima vajalikud sisendid: küttekulu,
väline temp, jne.
Iseenesest midagi keerulist ei ole. Kui jagad elektroonikat natukenegi ning oskad testrit kasutada siis on kõik teostatav. |
Selge.Siis põhimõtteliselt võib selle lühikese kompuutirga autot osta kui saab seda ümber vahetada kui tuleks vajadust.
Kompuuter võiks näidata neid asju mida need täis kompuutrid näitavad.
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.12 20:18
|
|
|
Täpselt nii.
|
|
|
arro
klubiliige
Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: C3 quattro, C4 quattro
|
postitati 19.03.12 20:24
|
|
|
Ma natuke vaidleks vastu! Minu C5 oli täpselt samasugune nn. lühike kompuuter, ehk siis auto-chek funktsioon oli peal. Soetasin endale 2001 aasta TDI
kellad millel on kompu peal, ning kasutaja rocket´i käest kompu funktsiooniga kojamehe kangi. Kui asjad olemas olid panin aja esinduses kinni ja lasin
seal kellad ja auto omavahel tuttavaks teha. Peale uute kellade paigaldamist hakkas minul kohe näitama välis temperatuuri ja ka küttekuluga seotud
näitusi. Ainukesed asjad mis ei toimi on auto-chekis olevad tulede kontroll ja klaasipesuvedeliku tase.
Your time is limited, so don´t waste it by living someone else´s life. TIG keevitus teenus
|
|
|
|
-sidekriips-
huviline
Registreerunud 03.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 TQ
|
postitati 22.03.12 10:33
|
|
|
Tekkis väike mure kellade vahetusega. Nimelt teostasin täpselt samasuguse vahetuse nagu selle teema esimeses postituses ning järgisin neid õpetusi,
kõik muu klappis ja hakkas tõõle nii nagu pidi välja arvatud välis temp. ja kütusekulu. Välis tembi sain kah tõõle lihtsalt polnud see juhe/klemm mis
seal õeldud.
Hetke probleem ongi selles kütuse kulus, kui sõitma hakkan siis ta näitab mulle u 57 l/km kohta. Juhe sai veetud ilusti aju punase pistiku 8. klemmi
pealt, kellade ploki 1. klemmi peale. Teostasin seda isegi 2 korda et ikka kinndel olla. Nüüd kuul koos ja ei oska nagu midagi teha, ei taha lambist
proovima kah hakata.
|
|
|
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.03.12 10:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -sidekriips-
Tekkis väike mure kellade vahetusega. Nimelt teostasin täpselt samasuguse vahetuse nagu selle teema esimeses postituses ning järgisin neid õpetusi,
kõik muu klappis ja hakkas tõõle nii nagu pidi välja arvatud välis temp. ja kütusekulu. Välis tembi sain kah tõõle lihtsalt polnud see juhe/klemm mis
seal õeldud.
Hetke probleem ongi selles kütuse kulus, kui sõitma hakkan siis ta näitab mulle u 57 l/km kohta. Juhe sai veetud ilusti aju punase pistiku 8. klemmi
pealt, kellade ploki 1. klemmi peale. Teostasin seda isegi 2 korda et ikka kinndel olla. Nüüd kuul koos ja ei oska nagu midagi teha, ei taha lambist
proovima kah hakata. |
Mis autolt eelmised kellad pärinesid?
Kas kellad autole tuttavaks tegid?
Hea ruudus = parim |
|
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 22.03.12 11:47
|
|
|
seal õeldud.
proovima kah hakata. | Mul näitas ka algul ulme summasi, tuli lihtsalt veidi rohkem sõita ja vahepeal vist nullisin isegi ära. Aga
võimalik, et sul mootoriks mingi karmim asi pandud
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.03.12 11:47
|
|
|
Kas see number ikka muutub ka?
Võib olla tegu vale signaaliga (vale pin'iga) samuti võib olla vag-com vale mootor seadistatud.
Kontrollimise küsimus.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 22.03.12 12:49
|
|
|
Võib olla tegu vale signaaliga (vale pin'iga) samuti võib olla vag-com vale mootor seadistatud.
Kontrollimise küsimus. |
KVB mootorist ei olene, see on lihtsalt duty cycle signaal, millele lisaks arvestatakse kiiruse signaali.
Pööretest asi ei sõltu kuidagi.
Kui on pidevalt 57L/100-le ja ei muutu, siis ma pakuks ikka, et mingisugune signaal on veetud, mis kogu aeg +5V või kõrgem on.
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.03.12 12:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Kontrollimise küsimus. |
KVB mootorist ei olene, see on lihtsalt duty cycle signaal, millele lisaks arvestatakse kiiruse signaali.
Pööretest asi ei sõltu kuidagi.
Kui on pidevalt 57L/100-le ja ei muutu, siis ma pakuks ikka, et mingisugune signaal on veetud, mis kogu aeg +5V või kõrgem on. |
Seda ma ju räägingi et vale signaal.
|
|
|
-sidekriips-
huviline
Registreerunud 03.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.03.12 16:45
|
|
|
Mootorit mul arvatavasti vahetatud ei ole ja se näit muutub, vahepeal 51, millegagi kõigub.
Ja VAG-COMi ega millegi muuga ma pole seda veel torkinud, või äkki seal se kala ongi et peaks?
|
|
|
-sidekriips-
huviline
Registreerunud 03.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.03.12 17:00
|
|
|
Mootorit mul arvatavasti vahetatud ei ole ja se näit muutub, vahepeal 51, millegagi kõigub.
Ja VAG-COMi ega millegi muuga ma pole seda veel torkinud, või äkki seal se kala ongi et peaks? |
Signaal on mul veetud aju punase pistiku 8. klemmilt kompuutri 1. klemmile, teostasin seda toimingut isegi kaks korda et kinndel olla
Ja seda, mis auto pealt need on võetud, ei oska täpset mootorit õelda aga bensukas, universaal ja 95-96a.
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
|
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.08.12 16:55
|
|
|
Üks varjant on, et võtad pistiku lahti, ja vaatad kuhu kollane juhe läheb ( peaks olema küttesignaal mis läheb pin 1 ). Teine ja lihtsam varajnt on
see, et vaatad, minul oli pistiku peale kirjutatud, kus-mis pin on.
Hea ruudus = parim |
|
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.08.12 17:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mr.E
Üks varjant on, et võtad pistiku lahti, ja vaatad kuhu kollane juhe läheb ( peaks olema küttesignaal mis läheb pin 1 ). Teine ja lihtsam varajnt on
see, et vaatad, minul oli pistiku peale kirjutatud, kus-mis pin on.
|
Vaatasin polnud, kojameestekangi peal suurelt nr näha.
Vaatan laualambi all valgel uuesti, krt-krt, ongi nurkades imepeenelt numbrid nähtaval
Kollane 10, punane 20
Tänan tähelepanu eest!
|
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.08.12 20:48
|
|
|
Kellaplokist pin16 ja pin19 ning kojameestekangilt pin3 kimpu kokku ning kuhu või täpsemalt lihtsam massi ühendada oli?
Lihtsalt kellaploki taha lähimasse keredetaili auk ja kruviga kere külge nii?
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.12 06:07
|
|
|
Pakkuda 2 ideaalses korras plokki.
Digikella ja kompuutriga, LCD täiesti korralik, surnud piksleid ei esine.
Diisli tahhokaga.
Juurde võimalik saada ka pistikute komplekt.
Tänu eilsele poole ööni jubimisele, saan nüüd programmeerida nii can-bus, kui vag-com süsteemile.
Reeglina can-bus kellade tahhokas vag-com süsteemi küljes ei tööta, ning viskab ka madala õlitaseme vea ekraanile - see mure nüüd lahendatud.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.12 07:17
|
|
|
Väga head uudised !
Minu käest saab siis jätkuvalt kõikvõimalikke juhtmesarju, kui lisaks ilusatele kelladele huvi ka mõned kompu funktsioonid käima saada. Link on samuti
teemas ülevalpool.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 10 |