Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 27 |
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.08.07 08:54
|
|
|
Tsitaat: | I
can win an argument on any topic, against any opponent. People know this, and steer clear of me at parties. Often, as a sign of their great respect,
they don't even invite me.
Dave Barry
|
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 01.08.07 10:07
|
|
|
Konkreetsel juhul ajendas mind sinna vastama see, et pealkiri oli "M:Võim 800w Uus.", mitte "M: Võimendi Denver cap-4100". Ülespuhutud andmetega
kraami võite müüa Kuldses Börsis, mitte AC foorumis!
TT: Kaitsmete järgi võimsust arvutada oskajad on tegelikult vähemuses.
Ferdinand: Kui Sa juba torkima tahtsid hakata, siis ehk selgitaksid, kuidas Su avatar reeglitele vastab? Kui mõistlikku selgitust ei tule, võtan selle
homseks maha.
|
|
|
|
Pikkpoizz
huviline
Registreerunud 12.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kia Sportage 2006.a. Honda CR-V 2016.a.
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 02.08.07 08:05
|
|
|
Tsitaat: |
5. Avatar.
Foorumi avatari, st. pildi, mida kuvatakse kasutaja iga postituse juures nime all, suurus ei tohi ületada 150 x 150 pikslit. Avataril on lubatud
näidata pilti oma autost või siis endast. Võõra auto või selle fragmendi demonstreerimine oma avataril on kategooriliselt keelatud ja võib korduva
staff-i sellekohaste märkuste eiramise puhul viia kasutaja blokeerimiseni. "Võõras auto" nende reeglite mõistes on auto, mis ei ole Foorumi kasutaja
kasutuses. Samuti on keelatud animeeritud avatarid. |
Avatar on/oli igati nende reeglite kohane. Suurus ei olnud üle 150x150, võõrast autot või fragmenti ei olnud. Lubatud on küll kasutada enda või oma
auto pilti, kuid millegagi pole mainitud, et ei võiks kasutada lähisugulase pilti, seega palun lõpetada terroriseerimine ja minu avatar oma kohale tagasi paigutada. Või viidata mille vastu eksitud on.
Võimendist:
Tsitaat: |
Edit by Black: Kas oled sellele mingi lisaväärtuse andnud, et poehinnast kallimalt müüd? |
Toodud lingis on konkreetselt viidatud võimsusele 4x200W mis krdi pärast peaks müüja neid andmeid muutma? Enamustel toodetel on ju müügikuulutustes moonutatud võimsus. Kui nüüd ühele tootele järsku nominaalvõimsus juurde
lisada siis puudub ju võrdlusmoment. Kõiki müügikuulutusi ei kritiseerita, miks just seda?
Või
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Kuidas Sa müüd 4x7W kirjadega seadet, kui kõrvalriiulis on teised 4x50W? |
Võrdluseks siis veel :
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Müüdud: CD-makk KENWOOD KDC-3080R
4x40 W, 2x liiniväljundid, must eemaldatav paneel, |
Ja see teema:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=42185#pid258180
Mitte, et ma ilmtingimata vaidlustes võitma peaksin, aga mulle lihtsalt
ei meeldi kui teisi põhjuseta kiusatakse.
Miks üldse teha reegleid kui neid ei järgita?
Edit: Kokkuvõttes on see ikkagi maailma parim foorum eesti vabariigis ja kiitus selle eest staffile. Tulevad meelde paari aasta tagused sagedased
teravused mida siit lugeda sai. Selline jama on suudetud siinsest
keskkonnast eemal hoida. Või on mõned kodanikud lihtsalt ära kolinud või vanemaks saanud.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.08.07 08:24
|
|
|
Selles kuulutuse vaidluses ma ei kavatse osaleda aga avatarist võin küll rääkida. Kui me vaatame reeglites avatari puudutavat osa: või siis
endast. - tekib mul küsimus milline neist kolmest sõnast on arusaamatu?
Ma ei näe siin küll kohta mille üle vaielda ja kui sa tahad tõestada, et sina oledki Homer - siis olen meelsasti nõus kohtuma
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 02.08.07 10:05
|
|
|
kuulge mehed, saage kokku, võtke kann õlut ja rääkige... kui tarvis, siis ka kakelge.
Palun lõpetage see musta pesu avalik pesemine.
Usun et nii STAFF kui KASUTAJA pool peaks olema samade huvidega, et foorum kui selline oleks toimivam... ma ei usu, et see nutt ja hala ning siis
käteväänamine annaks tulemusi, mis teeniks laiema foorumi kasutajaskonna huve.
PS! kõik teevad vigu, ka mina. olen alati tänulik olnud kui pöördumine on olnud privaatne ja ennast ka vastavalt oskustele ja võimalsele parandanud.
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.08.07 10:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki.t
PS! kõik teevad vigu, ka mina. olen alati tänulik olnud kui pöördumine on olnud privaatne ja ennast ka vastavalt oskustele ja võimalsele parandanud.
|
Seda ma tegelikult enda kommentaaris öelda tahtsingi - eksinule U2U saatmine võtab sama palju aega kui teemasse omapoolsete kommentaaride
kirjutamine.
Edu
|
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 02.08.07 13:34
|
|
|
minu üks mõte mismoodi minu jaoks paremaks saaks foorumit oleks see kui oleks võimalik klubiliikmete autode all kuidagi erinevaid autosid sorteerida
ntx A 80, A4, A 100/A6 A8, TT
aastate lõikes polekski see sorteerimine nii oluline
praegusel juhul häirib see et kui tahan mingi kinda auto kohta vaadata (ntx B4) mida keegi oma auto juures teinud on siis pean lappama mitmeid kümneid
lehekülgi et leida ntx 10 B4-ja
kui selline sorteerimise võimalus oleks võimalik kuidagi foorumile lisada siis oleks see päris tänuväärne minu silmis
kunagi ma sellise ettepaneku tegin ka aga üks tark staffi liige kustutas selle teema ära ja mulle jäigi vastus saamata kas selline asi üldse on
võimalik
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.08 15:11
|
|
|
Nädalavahetusel sai otsing enamuses ringi tehtud ja muudatused on alljärnevad:
* saab otsida ka piiratud foorumite alt
* näidatakse foorumi nime kus leitud teema asetseb
* peale otsingut kuvatakse number palju lehekülgi otsitavaga leiti
* mitmeleheküljelise teema juures minnakse teemale klikkides otsingusõna sisaldava postituse juurde, originaalis oskas otsing siis vaid esimese
postituse juurde viia
Täname kõik selle eest Diversionit, üsna palju aega kulus selle teiste genereeritud saasta parandamisele.
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 22.04.08 08:12
|
|
|
pakun välja et lehe pealkiri võiks olla ka <title> sees olla.
näiteks "Üritame koos foorumit paremaks muuta ja avaldame arvamust - EAK XMB" vms.
põhjus, miks ma selle välja pakun on lihtne: kasutades teemade otsimiseks näiteks google't näidatakse sellisel juhul ka seal teema pealkirja lisaks
teksti väljavõtule.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 23.04.08 22:57
|
|
|
Kõige nõrgem asi selle XMB juures on see, et erinevalt näiteks vBulletinist ei ole olemas sellist valikut nagu "lugemata postitused" - siis lisaks
sellele "ajalise piiratuse" käes vaevlevale valikule "postitused viimasest külastusest" (piiratus selles mõttes, et kui küllalt kaua peale
sisselogimist mökutad, siis avastad, et "postitused viimasest külastusest" on tühi). Seal see "lugemata postituste" asi ei aegu - logid uuesti
sisse kasvõi mitu korda ja need on ikka alles.
Ilmselt on suurim probleem see praegusele platvormile tehtud lisatöö, sest seda ei anna eriti lihtsalt teisele platvormile üle viia - olgu see teine
kui palju parem tahes...
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 24.04.08 05:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: generaator M
Ilmselt on suurim probleem see praegusele platvormile tehtud lisatöö, sest seda ei anna eriti lihtsalt teisele platvormile üle viia - olgu see teine
kui palju parem tahes... |
1 vahetabel peaks asja ära tegema vast
<rollseyes
|
|
|
|
Codecci
huviline
Registreerunud 27.04.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.08 16:54
|
|
|
Klubiliikmete autod
Üritades avada alafoorumit "Klubiliikmete autod" vaatab vastu järgmine tekst:
"Vabandame, sellele postitusele on vastamine/tsiteerimine keelatud või pole sul selleks õigust."
Kuidas see nö. õigus saada?
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.08 16:57
|
|
|
Reegleid lugedes.
|
|
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 12.05.08 23:48
|
|
|
tere!
Soovin, et audiclubi adminid muudaksid otsingu minimaalseks tähtedemärgiks praeguse 3 asemel 2, sest siis saab otsingusse panna siin foorumis vägagi
aktuaalseid otsisõnu näiteks S6, V8, S8 jne.
selleks tuleb adminil avada serveris misc.php fail ning otsida üles umbes 230. rida, kus on selline tekst:
if (strlen($srchuname) < 3 && strlen($srchtxt) < 3) {
error($lang['nosearchq']);
}
if (strlen($srchuname) < 3) {
$srchuname = '';
}
if (strlen($srchtxt) < 3) {
$srchtxt = '';
"kolmed" tuleb muuta "2" ning ongi korras, aitäh!
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.08 07:31
|
|
|
Kuna ei ole vaja, et hakatakse otsima ja, on, ei jne. väljendeid, siis sellest ka see minimaalselt 3 tähe nõue.
Väljendeid S6, V8 jne. saab otsida ka % nende eest kasutades.
|
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 13.05.08 09:30
|
|
|
oh tore, ei teadnudki seda %-märgi nippi, tänud.
aga kes ikka otsiks sõna "ja" või "ei" otsingust
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 17.05.08 14:36
|
|
|
Teen ettepaneku staffile, vältimaks teemat nimega "esiveoline quattroks" . Teha kohe kusagile avalehele või nähtavale kohale päis vms, kuhu siis kirja panna, et sellise sisuga teemat pole mõtet postitada. Vb asi minus, aga naljakas on lugeda selliseid teemasid, mida võib
oodata pmst igalt uuelt klubiliselt, kes soetanud endale r5 motoga audi, enamasti on need B3, B4 kerega.
Kui väga vale mõte või kui staffil on juba mingi lahendus selliste postituste jaoks, siis vabandan, ette ja tehke väike edit selle postituse
kohapealt.
(NB) uued ju ei otsi kohe selliseid teemasid, et kuidas foorumit kasutada.
Mina tänan ja vabandan
Kivitare
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 31.05.08 09:47
|
|
|
ettepanek, arvamus.
Minult siis väike ettepanek, et mitte panna müügi kuulutusi tänaste postituste alla, kuna audi foorum viimasel ajal ainult müügi kuulutustest
koosnebki ja tahaks tänaste postituste all midagi muud ka näha. üldse võiks kuulutused tasuliseks teha nagu seda on hinnavaatluse foorumis. Sorry kui
see väga loll mõte on, lihtsalt minu arvamus.
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 31.05.08 09:50
|
|
|
juhtpaneeli juures on nupp nimega muuda profiili, sealt saad müügiteemad üldse enda jaoks ära kaotada.
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.08 10:00
|
|
|
ok. alguses tõesti ei leidnud seda nuppu. seega võib selle teema nüüd ära kustustada.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.08 10:35
|
|
|
Ei ole loll mõte. See on väga hea tagasiside, kuna seda teemat on staffi ringis juba mitmel korral nii- ja naapidi arutatud. Ka meile on suht
vastukarva, et kuulutused üle poole foorumist moodustavad. Ja et on kasutajaid, kelle jaoks foorumi ainuke väärtus seisnebki selles, et siin saab
tasuta kuulutada. Võimalik, et seamegi varsti tasuta kuulutuste arvule limiidi või siis seome selle näiteks staaziga. Samas ei taha kuulutamist ka
väga ära kohitseda.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 31.05.08 10:36
|
|
|
Kui foorumis müügikuulutusi poleks, oleks siin veel igavam.
Huvitavamad osad ongi klubiliikmete autod, ost-müük, ostuabi ning arutelu teemadel S-cars ja nende forsseerimine.
Olen ise foorumist ostnud autole kummid, veljed, piduriklotsid, rattalaagrid, tulesid, õlid, originaalmaki, esisilla õõtsad, uksed jne. Äri ongi see,
mis tegelikult asju püsti ja ka elus hoiab.
Nii et igati vajalik ja kasulik !!!
PS. Süüdi ei ole mitte müügikuulutused, vaid see, et harivaid ja silmaringi laiendavaid teemasid kipub vähe olema. Palju tühja plära ja muidu fleimi
!
Tsitaat: | Algselt postitas: airbag
ja tahaks tänaste postituste all midagi muud ka näha. |
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.08 10:59
|
|
|
aga siis võiks olla näiteks eraldi pealehel(kus on ajalugu,uudised,) juures müügikuulutuste rubriik. et avaneb üldse uue lehena ja koosnebki ainult
ärist ja see foorum oleks siis kõik muu kaasa arvatud projektid. mõtlen siis sellele lehele http://audiclub.ee/ teha link eraldi lehele ja siis olekski audide müügi leht. pm sama mis auto24 aga ainult audidele. ehk nüüd
saite aru mis mõtlen.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 27 |