Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 21 |
Sander_L
huviline
Registreerunud 02.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 3.0TDI Q '07
|
postitati 01.05.13 17:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: marekM
Tsitaat: | Algselt postitas: piibek
No selleks see foorum ongi, et targemaks saada.
Tahan ise ka endale B8 kerega 2.0 tdi'd osta aga Eesti turu pealt ei leia preagu õiget isendit, mis jääks 15 000 euro sisse. Lisadena ju tahaks
muidugi kõikvõimalikke vidinad mida Audi sellistele mudelitele üldse pakub. Xenon+LED päevasõidu tuled, Servotronic, Drive Select, MMI High+BT, 2 x
elektriliselt reguleeritavad istmed mäludega (nahk), vihmasensor, nupuga suletav/avatav pagasiluuk (kindlasti), istmesoojendus (tuleb käredatel
talvekülmadel ehk kasuks), kurvituled?.. Muidugi võiks seal B&O kõlarid ka sees olla, kuid nii suurt tähtsust minu jaoks ei oma. Usun, et teised
Audi originaalmuusika süsteemid sellele väga palju alla ei jää!?
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=980236
Lisade poolest täpselt see mida vajan, kuid mootor liiga kange minu jaoks
|
varustus suht olematu, huvitav on veel see, et eestis enamus müügis olevad autod on ilma KM |
Pole ju päris olematu? Korralik sisu, mitte kõige lahjem mmi, parkimisandurid, vihmasensor, led+xenon, 3 tsooniline kliimaseade, bluetoothiga
telefonisüsteem ning auto ise ikkagi nelikvedu. Jah nahast tuba pole aga enamvähem kõik muu mugavaks kulgemiseks on olemas.
Lihtsalt minu arvamus asjast. Muidugi S on vingem aga siiski-siiski..
|
|
|
|
zavage
huviline
Registreerunud 18.11.11
Kasutaja on eemal
|
|
iguaan
huviline
Registreerunud 10.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: B7 A4 Avant 2.0T quattro 147kw '05
|
postitati 03.05.13 22:13
|
|
|
Tegu B7'ga.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
zavage
huviline
Registreerunud 18.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.13 14:01
|
|
|
Tsitaat: | ai kurja, audide vallas olen algaja, lootsin, et läheb täppi |
Ai kurja, Audide vallas olen algaja, lootsin, et läheb täppi.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
piibek
huviline
Registreerunud 28.06.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.13 15:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Sander_L
Tsitaat: | Algselt postitas: marekM
Tsitaat: | Algselt postitas: piibek
No selleks see foorum ongi, et targemaks saada.
Tahan ise ka endale B8 kerega 2.0 tdi'd osta aga Eesti turu pealt ei leia preagu õiget isendit, mis jääks 15 000 euro sisse. Lisadena ju tahaks
muidugi kõikvõimalikke vidinad mida Audi sellistele mudelitele üldse pakub. Xenon+LED päevasõidu tuled, Servotronic, Drive Select, MMI High+BT, 2 x
elektriliselt reguleeritavad istmed mäludega (nahk), vihmasensor, nupuga suletav/avatav pagasiluuk (kindlasti), istmesoojendus (tuleb käredatel
talvekülmadel ehk kasuks), kurvituled?.. Muidugi võiks seal B&O kõlarid ka sees olla, kuid nii suurt tähtsust minu jaoks ei oma. Usun, et teised
Audi originaalmuusika süsteemid sellele väga palju alla ei jää!?
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=980236
Lisade poolest täpselt see mida vajan, kuid mootor liiga kange minu jaoks
|
varustus suht olematu, huvitav on veel see, et eestis enamus müügis olevad autod on ilma KM |
Pole ju päris olematu? Korralik sisu, mitte kõige lahjem mmi, parkimisandurid, vihmasensor, led+xenon, 3 tsooniline kliimaseade, bluetoothiga
telefonisüsteem ning auto ise ikkagi nelikvedu. Jah nahast tuba pole aga enamvähem kõik muu mugavaks kulgemiseks on olemas.
Lihtsalt minu arvamus asjast. Muidugi S on vingem aga siiski-siiski..
|
Keegi saksa lehtedelt ei oska midagi korraliku välja otsida, kus koos Eestisse toomisega jääks hind 14 000 - 15 000 euro vahele? Korralike lisadega
2.0 tdi B8, millest ka üleval pool juttu.
|
|
|
KMA4
huviline
Registreerunud 28.03.09
Kasutaja on eemal
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 07.05.13 17:19
|
|
|
Olen käinud selles Bremeni Autohus-i poes mõned aastad tagasi. Väga hea mulje jättis. Sõbrad kärutasid vähemalt 20 erineva autoga ringi, enne kui kaks
tükki välja valisid. Tookord ise väga ei süvenenud autodesse, vaid Mümmelmann-i , kuid korralikud masinad olid seal poes igatahes.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
piibek
huviline
Registreerunud 28.06.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.13 05:25
|
|
|
Aga keegi võiks ikkagi midagi huvitavat välja otsida kuskilt.
|
|
|
piibek
huviline
Registreerunud 28.06.12
Kasutaja on eemal
|
|
Pontsik
huviline
Registreerunud 13.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.13 12:42
|
|
|
Kas 2.0tdi + manuaal on hea combo b8-l?
|
|
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
postitati 13.05.13 12:46
|
|
|
Teine on tiba uuem, facelift peeglitega ja parem varustus, ls ainult suur, kui kõik töötab ja korras, anna minna.
|
|
|
muZZle
huviline
Registreerunud 11.04.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8 Avant 2,7TDI 140kW, automaat
|
postitati 14.05.13 12:28
|
|
|
Tahaks tänada neid, kes abistasid mind selles teemas - tegin oma ostu reedel ära ja valituks osutus 2.7TDI 140kW, automaat.
Neile, kes mõtlevad kas võtta 2.0tdi või 2.7tdi, soovitan pigem vaadata võimsama poole. Ise proovisõitu tehes tundsin, et 2.0 võib natukene lahjaks
jääda (eks mulle meeldib aeg-ajalt vajutada ka ). Kütusekulu kohta
niipalju, et maanteel olen praegu saanud 6l/100km (koos päris mitme möödasõiduga) ning linnas tuleb keskmine 8.5l/100km kanti.
Lisaks on väga suureks plussiks sportistmed - toetab mõnusalt jalgu ja pikal sõidul põlved ei väsi. Eks tulevikus kirjutan veel oma kogemustest.
Praegu on rohkem emotsioone, kui põhjalikku ülevaadet
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 d3 171kw
|
postitati 14.05.13 13:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: muZZle
Tahaks tänada neid, kes abistasid mind selles teemas - tegin oma ostu reedel ära ja valituks osutus 2.7TDI 140kW, automaat.
Neile, kes mõtlevad kas võtta 2.0tdi või 2.7tdi, soovitan pigem vaadata võimsama poole. Ise proovisõitu tehes tundsin, et 2.0 võib natukene lahjaks
niipalju, et maanteel olen praegu saanud 6l/100km (koos päris mitme möödasõiduga) ning linnas tuleb keskmine 8.5l/100km kanti.
Lisaks on väga suureks plussiks sportistmed - toetab mõnusalt jalgu ja pikal sõidul põlved ei väsi. Eks tulevikus kirjutan veel oma kogemustest.
|
Väga adekvaatne info. See 140kw 2.7d on juba teine tera, kui oli 132kw 2.7d.
|
|
|
Sander_L
huviline
Registreerunud 02.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 3.0TDI Q '07
|
postitati 14.05.13 21:49
|
|
|
Rebige minu oma ära, uus soft ka peal seega astub tavalisest 2.0tdi-st tunduvalt paremini edasi ja maksma läks see asi 500 euri ja 5 aastat garantiid
ka. Väga äge asi, aga peres õrnemale poolele ei istu manuaal ikkagi. Hinnas saame kokkuleppele
|
|
|
|
McSilmus
klubiliige
Registreerunud 21.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8
|
postitati 15.05.13 09:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Sander_L
Rebige minu oma ära, uus soft ka peal seega astub tavalisest 2.0tdi-st tunduvalt paremini edasi ja maksma läks see asi 500 euri ja 5 aastat garantiid
ka. Väga äge asi, aga peres õrnemale poolele ei istu manuaal ikkagi. Hinnas saame kokkuleppele |
Hea meelega rebiks. Kõik parameetrid on sobivad, välja arvatud kere tüüp.
|
|
|
Martinkuke
huviline
Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8
|
postitati 15.05.13 15:44
|
|
|
https://dl.dropboxusercontent.com/u/18535997/audi.jpg
|
Kuidagi natuke palju võtab kütet, mul 3.0TDI võtab linnas 8(rahulikult sõites saab isegi 7l) ja maanteel stabiilselt 110-120km/h sõites ja mitmeid
mõõdasõite kiirusel kuni 140km/h jääb keskmine 5.7l/100km
|
|
|
muZZle
huviline
Registreerunud 11.04.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8 Avant 2,7TDI 140kW, automaat
|
postitati 15.05.13 21:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Martinkuke
|
Kuidagi natuke palju võtab kütet, mul 3.0TDI võtab linnas 8(rahulikult sõites saab isegi 7l) ja maanteel stabiilselt 110-120km/h sõites ja mitmeid
mõõdasõite kiirusel kuni 140km/h jääb keskmine 5.7l/100km |
Ma sain auto alles mõned päevad tagasi kätte ja tagasi ei hoia . Samuti
pole teinud ka korralikku mõõtmist (nt. maanteele minnes näidik nulli). Eks tulevikus teen huvi pärast testi ka ära mis need reaalsed numbrid on.
|
|
|
arva
huviline
Registreerunud 19.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.05.13 06:07
|
|
|
|
mõõdasõite kiirusel kuni 140km/h jääb keskmine 5.7l/100km |
Ma sain auto alles mõned päevad tagasi kätte ja tagasi ei hoia . Samuti
pole teinud ka korralikku mõõtmist (nt. maanteele minnes näidik nulli). Eks tulevikus teen huvi pärast testi ka ära mis need reaalsed numbrid on.
|
No minu 2.7 TDI B8 puhul linnas alla 10 ei saa ja maanteel alla 6,5 pole mingi nipiga saanud, tavaliselt jääb sinna 6,8 kanti 100ga sõites ja 7+
kanti 120ga sõites. Reval Autost öeldi, et kõik on korras ja nemad ei oska öelda, miks kütusekulu kõrge on. Kui kellegil on häid ideid pakkuda, mida
veel kontrollida siis oleksin väga tänulik.
|
|
|
freelander
huviline
Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 facelift 3.0bitdi
|
postitati 19.05.13 08:42
|
|
|
Mitmeid möödasõite tehes ja sõites 110-120ga ja saada keskmine 5,7 kahtlen.
Linnas võib jah olla 8l keskmine.
Oskan ise nii palju öelda:
Saksas kiirteel tulin 140-200 püsivalt, keskmine tuli 7,3 paagile.
Eelmise suve keskmine 245 45 17 rehvidega tuli 7,3, arvan et kusagil 80% maantee ja 20% linn
Maanteel rahulikult sõites oli imaverest tallinna minnes, koos mingi 5-10 möödasõiduga 6,0-6,2
Rahulikult alla 100 natuke sõites kipub olema jah seal 5,6 aga mitte koos mitme möödasõiduga
Linnas kipub olema vajutades 8,5-9 ( ainult linnas ).
Nüüd uued suverehvid all 255 / 35 / 19 ja kütusekulu tõusis 0,5l
Okei mul on aju tarkvara ka ringi muudetud, et saada rohkem jõudu. Aga seda sai alles sügisel tehtud.
|
|
|
Martinkuke
huviline
Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8
|
postitati 19.05.13 09:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: freelander
Mitmeid möödasõite tehes ja sõites 110-120ga ja saada keskmine 5,7 kahtlen.
Linnas võib jah olla 8l keskmine.
Oskan ise nii palju öelda:
Saksas kiirteel tulin 140-200 püsivalt, keskmine tuli 7,3 paagile.
Eelmise suve keskmine 245 45 17 rehvidega tuli 7,3, arvan et kusagil 80% maantee ja 20% linn
Maanteel rahulikult sõites oli imaverest tallinna minnes, koos mingi 5-10 möödasõiduga 6,0-6,2
Rahulikult alla 100 natuke sõites kipub olema jah seal 5,6 aga mitte koos mitme möödasõiduga
Linnas kipub olema vajutades 8,5-9 ( ainult linnas ).
Nüüd uued suverehvid all 255 / 35 / 19 ja kütusekulu tõusis 0,5l
Okei mul on aju tarkvara ka ringi muudetud, et saada rohkem jõudu. Aga seda sai alles sügisel tehtud. |
Nii see arvuti mul näitab, rehvid on 215/55/17
|
|
|
AudiA4Avant
huviline
Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on foorumis
Auto: Audi RS3, Cabrio B4
|
postitati 19.05.13 11:30
|
|
|
Palju B8 tagumise kojamehe mootor maksab?
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 19.05.13 14:50
|
|
|
Nii see arvuti mul näitab, rehvid on 215/55/17 |
Sutike loeb originaalist veelgi vähem kilomeetreid, sest läbimõõt rattal suurem, kui originaal mõõt, seega peaks näitama natuke tegelikust suuremat
kulu.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
freelander
huviline
Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.05.13 19:02
|
|
|
Nii kitsa rehviga võib tõsi olla.
Jube kitsas rehv sul all tegelikult.
Mul talvekas on 225/55/17
ja nüüd suvekas 255/35/19
Talvekaga võttis vähem kütet kui nüüd suvekaga.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 19.05.13 19:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: freelander
Nii kitsa rehviga võib tõsi olla.
Jube kitsas rehv sul all tegelikult.
Mul talvekas on 225/55/17
ja nüüd suvekas 255/35/19
Talvekaga võttis vähem kütet kui nüüd suvekaga. |
Talvekas nii suur, kas arvestad koefitsienti ka, mil määral teepikkust valesti mõõdab? Orig mõõt (vähemalt läbimõõdult) ikka 225/50 R17.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
freelander
huviline
Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.05.13 11:14
|