Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  ..  18
Autor:
Pealkiri: Audi 100 Avant Quattro - 1994 - KsenoonE (Vastuseid: 446 | Vaatamisi: 72326)
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 01.02.11 18:50 Tsiteeri

Kuhu siis vana auto läks- jäi ? Q on küll hea, kuid su endine oli ilus, peab tunnistama .
Sul kasvab kusagil rahapuu, et remondi jaoks alati raha olemas ? Oeh, oleks juba soojemad ilmad . Seda mitte q, vaid just eluasemelt kokkuhoiu pärast :D

Igatahes, soovin sulle sellegi autoga edu. Vähemasti on samuti 2,8. (oled vaadanud ka, palju kütusekulu pooleveolisega erineb?)

Priit86

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 01.02.11 22:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Priit86
Kuhu siis vana auto läks- jäi ? Q on küll hea, kuid su endine oli ilus, peab tunnistama .
Sul kasvab kusagil rahapuu, et remondi jaoks alati raha olemas ? Oeh, oleks juba soojemad ilmad . Seda mitte q, vaid just eluasemelt kokkuhoiu pärast :D

Igatahes, soovin sulle sellegi autoga edu. Vähemasti on samuti 2,8. (oled vaadanud ka, palju kütusekulu pooleveolisega erineb?)

Priit86

Remondi jaoks pole alati raha, kogun vaikselt :D
Vana auto vurab nüüd Tallinnas ja loodetavasti sama muretult kui minul. Kütusekulu vahe on umbes 1,5-2l sajale kilomeetrile, ehk siis Q annab L ja autom annab ka L. Tänud edu vaja ;)

Täna õli vahetades läks kogemata üks logar katki, arvatavasti B-varuosa saast, õnneks koridoris oli uus ootamas kunagisest ajast ja saab külge kunagi..Kõik jälle hea..Aga eriti kahtlased kruvid on seal logari küljes mis hoiab ka põhjakatet. Mingi [roppus] nelikandid mis ei käi ringi ja kandid tulevad ka kohe maha. Mädaks roostetanud vist. Ei jäänudki muud üle kui tangidega logari ära naksata ,et põhjakatte kätte saaks. Muidu poleks nii teinud aga uus oli kohe võtta.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.11 00:05 Tsiteeri

Vahepeal on siis nii palju juhtunud, et pole ikka aru saanud kuidas esitulede pesurid töötavad. Kas keegi saaks õelda kuidas diffri õli vahetada ja mis õli sisse panna?
Klotsid vilisevad pidurdades nõmedalt, loodan, et läheb üle varsti. Suht värskelt vahetatud.
Siiani imestan kasti sujuvuse üle, ikka väga postiivne, isegi käsitsi vahetades ei tunne midagi. (3x üle õla)

Ainuke kahtlane asi on hetkel see, et kui minna anda siis tõmbab vile üles nagu oleks turbo peal(oteses mõttes!) ja kõrgemal tuleb vana hea v6 lörin tagasi..Ei tea kas väljalaskes midagi(katid vms). Alati seda vilet pole ka, rohkem täiesti sooja mootoriga.

Järgmised plaanid(tulevikus);
Jahutusvedeliku vahetus (punane)
Veermiku kontrolli ja vajadusel vahetada midagi
Kasti õlitaseme kontroll
Küünlad
Bensufilter
Õhufilter
Salongifilter
Juhi porimatt tuleb vahetada ja taha uued sebida, kuna seal on heledast riidest matid.

Ja mul pole üldse kindlalt tunnet, kui ma pole ära lasknud vahetada hammasrihma kuigi kleeps on olemas ja 120 000st saab veel 80k vabalt sõita.
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/324/133/0810666911ceea.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/324/133/081066789fe3f0.jpg
Kerge reklaam eelmise omaniku firmale. Varsti võtan maha need kleepsud.

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/324/133/0810669638ca11.jpg
Ahjaa kuidas tagaluuki regullida saab? Sedaanil sai kui vajunud oli pagasnik.

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/324/133/081066621daf09.jpg

filipov
huviline

Registreerunud 10.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: G7

postitati 08.02.11 06:00 Tsiteeri

Kui on automaattuled, siis pead tuled ise põlema panema, et tuledele vett pritsiks. Automaat asendis (tulede kang nulli peal) ei pritsi. Minu omal on niimoodi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.11 07:20 Tsiteeri

Nüüd suurte külmadega on hakanud ilmnema probleem mootori temperatuuriga.
Nimelt ei taha asi 90ni tõusta, 70 kraadi saab kätte ja hakkab seal püsima. Lülitan kliima jne kõik tagant aga ikka ei tõuse. Isegi kohapeal vaevaliselt ja aeglaselt tõuseb. Tegin 30km ringi ja asi ei tõusnud ka siis 90ni. Lõhnab termostaadi järele? Samas sooja salongi tuleb.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 15.02.11 07:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Nimelt ei taha asi 90ni tõusta, 70 kraadi saab kätte ja hakkab seal püsima. Lülitan kliima jne kõik tagant aga ikka ei tõuse. Isegi kohapeal vaevaliselt ja aeglaselt tõuseb. Tegin 30km ringi ja asi ei tõusnud ka siis 90ni. Lõhnab termostaadi järele? Samas sooja salongi tuleb.

70 kraadine õhk ongi kuum õhk ju! Praegu (-28C) maanteel 100ga lastes ei lähe minulgi üle 80 kraadi, samas koha peal ilusti ja kiirelt 90, sellise ilmaga vast maanteel ei saagi max temp kätte?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.11 07:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:

70 kraadine õhk ongi kuum õhk ju! Praegu (-28C) maanteel 100ga lastes ei lähe minulgi üle 80 kraadi, samas koha peal ilusti ja kiirelt 90, sellise ilmaga vast maanteel ei saagi max temp kätte?

Tjahh, tõsi ta on.
Samas eile kohapeal ka üsna aeglaselt tõusis, aga ju see ilmast tingitud on. Paar päeva oli tiba soojem ja siis oli kõik korras.

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 15.02.11 11:51 Tsiteeri

Hehh, mul on kusjuures sama teema juba mitmendat talve. Aga ma pole sellele eriti tähelepanu pööranud, sest hommikuti läheb tuba üsna kiiresti soojaks ja sõidu ajal puhub kah sooja täitsa korralikult. Samas suvel jälle toimib temp. näidik kenasti, aga jah praeguste külmade ilmadega venib seal kusagil 70 kraadi juures.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 15.02.11 18:06 Tsiteeri

Lasin ka suht äsja termostaadi ära vahetada.Temperatuur ka üle 80 ei tüuse sõites ja isegi pigem samuti 70 peal on.Kuid kohapeal siis nagu sinna 82 läheb ilusasti :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 15.02.11 19:41 Tsiteeri

Pakun siiski , et termostaat teeb trikke.
Täna oli -26 ja kellale kuvas ilusti 90C.
Eelmine aasta oli sama kogemus, kus sooja nagu tuli, kuid kell näitas vaid 65-80, linnas sai löpuks ka 90C, peale vastavat tööd mure lahenes ja tuba sai ka soojem :cool:

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 15.02.11 19:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Pakun siiski , et termostaat teeb trikke.
Täna oli -26 ja kellale kuvas ilusti 90C.
Eelmine aasta oli sama kogemus, kus sooja nagu tuli, kuid kell näitas vaid 65-80, linnas sai löpuks ka 90C, peale vastavat tööd mure lahenes ja tuba sai ka soojem :cool:

Ja see vastav töö oligi uuesti termostaadi vahetus kui ma ei eksi :D
Lugesin ka ,et nende termostaatidega on ka igast viperdusi parem osta vähekene kallim mis ka parem väidetavalt ja peaks vastupidama kauem nagu seda ma ka tegin aga ei midagist seljuhul :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 15.02.11 20:04 Tsiteeri

Termostaat pane kindlasti originaal. Isegi üsna ökod diiselmootorid lähevad praeguse ilmaga sõidu ajal 90°C lähedale (st. iga korras termostaadiga auto peaks minema).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 16.02.11 06:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
Termostaat pane kindlasti originaal. Isegi üsna ökod diiselmootorid lähevad praeguse ilmaga sõidu ajal 90°C lähedale (st. iga korras termostaadiga auto peaks minema).

Kas ka manteel? Mul ka tutvusringkonnas ca 10 diislit, praeguse külmaga (üle 20C külma) ikka nagu probleem, et maanteel sugugi ei soojene?

Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 16.02.11 08:04 Tsiteeri

Tegelt sellel soojaks minemisel ka see vahe, et kui on automaatne kliima, siis ta üritab ruttu autos temperatuuri üles saada.. Kiirelt töötav vent jahutab, aga jahutusvedeliku rohkem maha.
Selliste ilmadega ma endal automaat funktsiooni seal ei kasuta, vaid lasen paari kriipsu peal olla kuni mootors soojeneb. Nii läheb ka rutem a paremini soojaks mootor.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 16.02.11 12:11 Tsiteeri

Kliimat ma tavaliselt enne järgi ei panegi kui mootor on kuskil 70 kraadi järgi, siis hakkan salongi sooja laskma. Aga kas tõesti termostaat? Iseenesest rihmade jne vahetus on ees küll varsti. Äkki mul on lihtsalt madala kraadiga termostaat vms,neid ju erinevaid?

Sooja hakkab ta küll ilusti kiiresti andma..aga võiks tulisemalt tulla :D Kui oli tiba soojem siis läks ilusti 90..kehva kvaliteediga termostaat sees äkki.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 16.02.11 13:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Kliimat ma tavaliselt enne järgi ei panegi kui mootor on kuskil 70 kraadi järgi, siis hakkan salongi sooja laskma. Aga kas tõesti termostaat? Iseenesest rihmade jne vahetus on ees küll varsti. Äkki mul on lihtsalt madala kraadiga termostaat vms,neid ju erinevaid?

Sooja hakkab ta küll ilusti kiiresti andma..aga võiks tulisemalt tulla :D Kui oli tiba soojem siis läks ilusti 90..kehva kvaliteediga termostaat sees äkki.

Kui on madala kraadiga, siis ei läheks ju 90C kunagi!Kuidas sul näiteks -15C maanteel on? Kas ikka jõuab lõpuks 90C-ni? Minu räägitud kogemused on jah puhuri max võimsusel kogu teekonna vältel, ma isiklikult eelistan ise soojas istuda, mitte ei muretse selle pärast, et 10C madalama mootori temperatuuriga kütusekulu 1l suurem on:) Ma ei saa aru, kuidas sa nii sõita saad alguses, kui pead ootama kuni 70C enne, kui salongi õhku lased?

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 16.02.11 15:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:

Kui on madala kraadiga, siis ei läheks ju 90C kunagi!Kuidas sul näiteks -15C maanteel on? Kas ikka jõuab lõpuks 90C-ni? Minu räägitud kogemused on jah puhuri max võimsusel kogu teekonna vältel, ma isiklikult eelistan ise soojas istuda, mitte ei muretse selle pärast, et 10C madalama mootori temperatuuriga kütusekulu 1l suurem on:) Ma ei saa aru, kuidas sa nii sõita saad alguses, kui pead ootama kuni 70C enne, kui salongi õhku lased?

Nuh ma panen auto käima ja paari minuti pärast lükkan sooja sisse, lasen enne mootoril veidike soojaks minna ja müts peas ja kindad käes siis pole hullu midagi :D

Aga maanteel käisin sõitmas tegin kuskil 30km ringi ja siis idus ikka seal 70-80 juures. Puhur oli 2 pulga peal töötamas. Teen ükspäev hea pika ringi ja vaatan kas jõuab 90 kraadini..vana Audi 100 oli isegi üle 90ne hästi vähe koguaeg..Termostaat oli 87c..Wahler toodang.

Aga kui termostaat jamaks siis sooja ka ju salongi ei tuleks?

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 16.02.11 15:22 Tsiteeri

Tsitaat:

Aga kui termostaat jamaks siis sooja ka ju salongi ei tuleks?

Tuleb tuleb. Kogetud teema(toona 2.3 mootoriga), et maanteel üle 70 hästi tõusta ei tahtnud ning külmadega oli see ka linnas raske. Termostaadi vahetus ning 90 kraadi oli nagu naksti olemas. Sooja tulekus vahet ei täheldanud.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 16.02.11 17:52 Tsiteeri

+1 Kristof jutule.
Sooja puhul erinevus, et kui öige asi ja muu mudru korras, siis saad ka rohkem sooja, kui enne.

Vorsprung durch Drehmoment !
McParts
huviline

Registreerunud 24.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.8 V6

postitati 16.02.11 18:16 Tsiteeri

Paaril korral olen näinud, et auto ei taha soojaks minna või sooja puhuda korralikult. Üks kord suve lõpus ja nüüd talvel, mõlemal korral taheti kohe termostaati vahetada kui selgus, et jahutusvedelikku vähe...
Ei tea, kas seekord selles häda, aga kontrollida ju võiks.

EDIT: Tegemist oli kahe erineva autoga...

Now you're looking for the secret. But you won't find it because of course, you're not really looking. You don't really want to work it out. You want to be fooled.

tartuairsoft.com
Reinzz
huviline

Registreerunud 03.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100, 2.6

postitati 16.02.11 21:13 Tsiteeri

Seda vilinat kõrgel pöördel tegi minu 2.6 ka, omamoodi lahe, mind ta ei häirinud ning põhjust otsima ei hakanud. Eks mingi õhuvoolu värk on.

154 saksa hobust...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 16.02.11 21:17 Tsiteeri

Kunagi üks 2.8 vilises ka lahedalt, kuni avastati, et õlitase mootoris oli madal.

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 16.02.11 21:27 Tsiteeri

Omamoodi lahe on ta küll, mõnikord seda polegi aga kui eriti soojaks saab siis tuleb, viimasel ajal pole kuulnud. Arvan et katalüsaatorites asi või väljalaskes midagi v mingi õhuteema küll. Katid on mingid lambised, 1550.- tükist. Mootoris õlikogus kontrollitud ja õli vahetatud ka alles 500km tagasi, seega selles ei saa olla. Aga võibolla piduriklotsid? Nood raiped vilisevad mul koguaeg, pidurdamisel eriti räige. Sissetöötamine käsil nendel vist. Need ongi hetkel peamine kahtlus.

Põhimõtteliselt see tuleb siis kui natuke quattro rõõme nautida ja gaasi rohkem suruda..Muidu ei ole mingit vilinat. Äkki mul on 2.8 turbo :cool: Aga see umbes 2200-2500 pööret, peale/enne seda on vana hea v6 lörin tagasi ja ainult kui kõvasti gaasi vajutada tuleb. Koha peal vilin puudub, seega mootori ja käimari saab välistada.

//Jah. vedeliku taseme kontrollin päevavalges ära!

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.11 18:30 Tsiteeri

Nonii.
Vahpeal ei kasutanud autot 3 päeva ja aku kooles ära..Aku oli 90AH seal istme all..ilge kapp aku
Aga nyyd mingi jama makiga. Nimelt täisti lambist kadus ära heli esimstst tweeteritst ja k6laritst. Mängivad ainult tagumisd ja aint k6rgheli. Niipalju tean et k6ik on v6imu taga..makk ei mängi isegi kui v6imu kaabl lahti akust. Vaatasin yle ja need korras. Aga ikka ees ei mängi...mis kamm on? N6me kuulata kui k6larid ainult taga mängivad ja ainult k6rgheli.

/sorry vööras läpakas, harjumatu ja t2pitähti osasid pol

300km ring sai tehtud ja temp ikka 70-80 :D

Audi100C2
klubiliige

Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a

postitati 19.02.11 18:44 Tsiteeri

Makk (lisaks paljudele muudele elementidele) tegi ka igasugust kino kui masin eelmine aasta -30 kraadiga Tapal peale seismist käima sai pandud.
Masin koha peal soojaks aetud, siis sõit Tallinnasse ja edasi veel mustika parklasse ning kõik anomaaliad olid kadunud.

Ehk siis - mina prooviks kõigepealt auto sulama kusagile viia ja siis vaataks edasi.

Lehekülgi:  1  2  3  4  5  ..  18
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.4% - SQL: 70.6%]