Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 15 |
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.07 09:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Teate, mis te virisete. Teil on samasugused 2 kätt otsas nagu remondi mehel ja enamus tööriistu, mida kasutatakse on suht lihtsad ja kergesti
kättesaadavad. Remontige oma autosid siis ise, kui teile töökodade juures midagi ei meeldi. |
Lihtne öelda, kui oma majas elad ja tööriistu täis garaazi omad. Kortermajas elaval tehnikavõhikust pintsaklipslasel need võimalused paraku puuduvad.
Ma ise ei karda näppu õliseks teha, kuid pole minulgi alati linnas võtta kohta, kus ise remontida. Võimaluse korral teeks kõik asjad ise, teaks
vähemalt, et korda saab, mitte ei koorita raha ainult lubaduse eest korda teha, kuid tegelikkuses kas üldse mitte midagi tehes või siis pärast
kokkupanekul pooli asju lahti jättes...
|
When there´s a will, there´s a way! See jutt, et ei saa, pole kohta ja tööriistu, on tegelt BS. Teil on vähe tuttavaid, kelledel on garaa˛id
maakodudes või Tallinnas? I dont think so.. Usun, et enamus, kes seda räägivad, pole seda varianti väga uurinudki.
Mis auto remontimist puudutab, siis saan aru inimestest, kes ütlevad, et tahavad vahepeal puhata ka. Kui sa enamuse ajast pead tööd tegema ja siis oma
lühikese vaba aja jooksul pead auto all roomama, siis see on masendav. Mina igatahes ei tahagi kõike jaksata. Nii lihtne põhjus ongi. Tahan ennast
inimesena tunda ja vahepeal hinge ka tõmmata.
Mis puudutab Revali ja teiste töökodade teenindust, siis mina ütleksin, et ärge saagige oksa, mille peal istute. Kui te ikka tahate pidevalt kellegi
teenust vms kasutada, siis peate oma tahtmise saamiseks "oma mina" teinekord alla suruma. Oluline on ju tulemus, mitte sinu ego. Näiteks võib tuua
hr Rain Aava, kellga suhtlemine on midagi muud, kui mujal teeninduses. Aga oma tulemust on vaja saavutada ka seal. Paindlik tuleb olla.
Muidugi me tahaksime kõik, et meil oleks töökodasid jalaga segada ja ise valiksime, kuhu lähme ja millal lähme. Siis saaksime ühele öelda viisakalt
head aega ja teise poole pöörduda. Kui aga sul on midagi sellest kohast järjepidevalt vaja, siis tuleb paindlik olla. Muidugi igal asjal on piir ja
igal inimesel on see piir erinevas kohas.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
mig
huviline
Registreerunud 14.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 quattro 4,2 '99 / Chrysler Grand Voyager Ltd CRD
|
postitati 28.04.07 18:16
|
|
|
loen ja imestan. teil on läinud ikka ulme hästi Revaliga. misiganes nime ta täna ka ei kanna. ma räägin lihtsast konkreetsest letiteenindusest. mehed
taga töökojas on tegijad, otsesuheldes väga ok kujud.
aga hoolduse lett on väkeste eranditega .................
viimane kogemus oli, et kui Reval eksis, siis öeldi, et homseks siiski saab auto, või kui ei meeldi, siis oodaku ma 2 nädalat. minu eeldus oli see, et
kui mees helistab ja ütleb, et auto on KORRAS, siis ma saan sellega ära sõita. ei saanud. ))
kusjuures valisin meelega kodaniku, kes pole mind kunagi näinud. olin viisakas ja ei vigisenud. ikka oli ülbe.
aga parim, mis mul tehtud on siiani, oli rihmavahetus. nimelt ütlesin "spetsiaalselt", et vahetage rihm, rullikutega + veepump. vist ka küünlad ja
juhtmed ja ei mingeid korralisi 120'000 ülevaatusi ja kontrolle.
mis juhtus?
1. auto mootor ei töötanud enam korralikult, lonkas.
2. vahetati ära küll veepump, aga pandi kallim variant, kuigi algselt pidi olema ka vahetusfondi oma olemas.
3. vahetati jahutusvedeliku ära paisupaak!!! mingi kahtlane vedelik olla sees old.
4. jahutussüteemi EI pestud läbi. küsisin miks? kehitas õlgu.
5. mingid ilusate peadega kruvid keerati puruks ja ei asendatud. enne korralik mootori kate oli nüüd nagu mingi eriline rääbakas.
6. termostaat jäi kinni. päris külm oli sõita
7. klienditeenidaja käratas, et ärgu ma tulgu talle ütlema, mida mina tahan, et minu autoga tehakse.
8. arve tehti ka selline, et avastasin end sellili lage vaatamas. lihtsalt väänasid mingit jura arvele peale.
mõistagi läks mul pilt mustaks ja panin seaduseveski veerema. reageerisid ja tehti korda. arve tehti inimlikuks ja üllatus-üllatus, mootor käis kui
kell. lihtsalt ülikahju oli müüa seda autot, kuigi ligi 100'000 sõitsin peale.
nüüd V8 ostsin endlae nädalavahetuste autoks.
ei tea kas kordus sama stoori? )) viisin auto, et tehke korda. helistati,
et "korras", tule järgi. lähen järgi, mmm ei ole korras. küsisin. üteldi, me tegime tööd, arvuti viga ei näita, käi välja. järgmine.
AUSALT? kas ma viisin auto teenindusse, et teada saada kas Revali arvut näitab viga? minge metsa! ma tahan autot korda, mitte teada Revali arvutite
oskusi/teadmisi.
põhjus, miks Revalis käiakse? jube lihtne, ametliku esindusena ei saa nemad keelduda su autot remontimast.
miks mina näiteks väga "verine" olen? sest teate mehed, on olemas alternatiive. ostke Lexus ja see teenindus tundub teile tõelise poputamisega. just
teenindus. aga raha me oleme reeglina valmis andma just positiivsete emotsioonide eest. kahjuks Revalis täna seda juhtkond ilmselt veel ei mõista. edu
neile arenguteel!
mig
eturunduse töövahendid: mail, twitter, facebook marketing; CRM; eCommerce, web
|
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.07 18:17
|
|
|
Tahaksin vabandada enda teravate sisudega postituste pärast selles teemas.
Süsteemis sees olles näen lihtsalt asju teisest vaatevinklist kui need, kes Revaliga kokku puutuvad klientidena.
Ühtlasi soovin, et need inimesed, kes minuga püüavad omakasu eesmärgil heades suhetes olla kuid seljataga mind taga räägivad - palun tulge ja öelge
mulle kui miski hinge kraabib.
Mina luban omalt poolt madalat profiili hoida nii foorumis kui ka klubiliste abistamisel.
Mul on kahju öelda, aga meie majas on klient koostööpartner mitte kuningas.
Eelkõneleja postitusele sooviksin omalt poolt lisada, et tööde vastuvõtu ja kvaliteedi kontrollimise tõhustamisega tegeleme hetkel kõige pingsamalt -
sinu juhtum ei ole kahjuks ainus
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.07 19:29
|
|
|
mis see siis tähendab et kord ei ole majas nagu linnas hetkel vöi?
"firmal" plaan audi soetada aga kui mina pean sellega hoolduses käima jne , ei aitäh.
önneks isiklik masin nii vana et ei pea revalis käima.
edit. maku, miks ma hakkan oma tuttavaid ja söpru piinama sellega et "kuule, ole mees ja lase kanalit kasutada korra"
"ole mees ja lase oma sooja garaazi kasutada, ai kurat see vöti läks puruks, sorry ostan homme uue" jne
käies iga kuu vähemalt korra silberis siis ega seal parem ole. ei hakka täpseid asju välja tooma aga asi tösine.
ning mis me räägime siin auto hooldusest kui viisin arvuti hooldusesse ja lasin asja korda teha aga tagasi sain vanadest asjadest kokku lapitud
"mingi" asja
|
|
|
|
margus0000
huviline
Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3
|
postitati 29.04.07 06:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
"firmal" plaan audi soetada aga kui mina pean sellega hoolduses käima jne , ei aitäh.
|
Ja mis sa arvad et teiste automarkide juures teenindus parem on . Ma ka kunagi arvasin et Tartus Aasta autos on teenindus kehv , aga nüüd olen pidanud
käima datsuniga nissani esinduses ja seal valitseb ikka täielik jama. Töömehed on 5+ ,aga need kes töid vastu võtavad on küll jobud.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.07 06:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: margus0000
|
Ja mis sa arvad et teiste automarkide juures teenindus parem on . Ma ka kunagi arvasin et Tartus Aasta autos on teenindus kehv , aga nüüd olen pidanud
käima datsuniga nissani esinduses ja seal valitseb ikka täielik jama. Töömehed on 5+ ,aga need kes töid vastu võtavad on küll jobud.
|
ma ju ei väitnudki et mujal on parem.
millegipärast igal pool sama kamm
|
|
|
|
margus0000
huviline
Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3
|
postitati 29.04.07 07:18
|
|
|
Seda kammi vast ei olekski , kui tõesti oleks tööjõudu . Endal selge näide olemas. Paar nädalat tagasi tuli autol üks jubin põhja- alt lahti. Olin
linnas ja helistasin kõik lähimad teenindused läbi ja kellelgi ei olnud aega ,et seee väike asi korda ajada. Ei olnudki midagi teha kui sõitsin
esimese ettejuhtuva autoteeninduse juurde ja rääkisin oma mure ära.
Seal öeldi ,et aegu ei ole aga meil on vaba tõstuk ja tööriistad ,et kui oskad tee ise ära. Ja tegingi .
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.07 07:46
|
|
|
Ei olnudki midagi teha kui sõitsin esimese ettejuhtuva autoteeninduse juurde ja rääkisin oma mure ära.
Seal öeldi ,et aegu ei ole aga meil on vaba tõstuk ja tööriistad ,et kui oskad tee ise ära. Ja tegingi . |
tase!
|
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 29.04.07 08:20
|
|
|
Ei olnudki midagi teha kui sõitsin esimese ettejuhtuva autoteeninduse juurde ja rääkisin oma mure ära.
Seal öeldi ,et aegu ei ole aga meil on vaba tõstuk ja tööriistad ,et kui oskad tee ise ära. Ja tegingi . |
tase! |
Kus juures selline lahendus meeldib mulle endalegi. Kasutan ka rakveres ühe töökoja tõstukit ja tööriistu nii moodi. Vähemalt olen kindel et töö saab
tehtud ja kõik on nii nagu ise tahan.
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.07 09:11
|
|
|
Kusjuures töökojad võiks hakata sellist teenust pakkuma.
|
|
|
|
ooooquattro
huviline
Registreerunud 29.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.07 09:18
|
|
|
Ei tea kuidas on ametlike teenindustega, kuid juhtub ka selliseid asju, et mõned nobedad näpud vahetavad terve detaili otsi andva detaili vastu, mida
eemaldati mõnelt teiselt kliendilt. Pärast on suht mõttetu vaielda ja midagi tõestada.
|
|
|
peep
klubiliige
Registreerunud 03.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6
|
postitati 30.04.07 08:55
|
|
|
Revalis olen lasknud autosid hooldada ja remontida alates aastast 2001 ja siiani rahul. On küll tehtud mõni hooletuseviga kuid on ka positiivseid
näiteid, kus on vastu tuldud. Nagu ikka ja keskmine hinnang on väga ok. Ei ole olnud vajadust ühtegi isiklikku tutvust seal tekitada.
Vaadates kõrvalt tuttavaid, kes sõidavad teiste Saksa luksusmarkidega tundub, et nende teenindustes saad normaalse ajaga ja normaalse kvaliteediga
autremonditeenust vaid tuttavate kaudu ja altkäemaks või sõbrameheteened võimaldavad nii mõnegi huvitava skeemi.
Pikad järjekorrad on jah tüütud aga selge on, et elame turumajanduses ja firma ei tekita neid tahtlikult ja on motiveeritud ennast laiendama kui
turunõudlus seda toetab. Täna ilmselt toetab ja loodetavasti probleemi lahedamisega tegeletakse.
PS. neljapäeval jälle hoolduses, loodetavasti ei sõnanud nüüd ära !
|
|
|
margus61
huviline
Registreerunud 22.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.07 10:32
|
|
|
Peebuga ühel meelel. Revali klient olen olnud juba Staadioni tn. aegadest aastast 2000. Firmateeninduse kvaliteet (ja ka asukoht) on mul
märkimisväärne argument ostetava auto margi valikul.
Revaliga seni ka ainult head kogemused ja suhted (samuti täiesti reakliendi "mees metsast" tasemel). Seni on tööd ilusti ja kliendiga konsulteerides
ära tehtud. Klaasipesuvedelikku ka pole pidanud vägisi ostma, see ajab mõne kontori puhul kõige rohkem hinge täis. Paar korda on auto täiesti käigult
töösse võetud ja katkenud rihm lihtviisil ootetööna ära vahetatud. Muidu Revalis käin "raskemate" töödega, rutiinse hoolduse teen ise.
Ainus häda on vahel olnud, et pärast mootoriõli vahetust on õlitase üle normi ja vajab väljaimemist. Olen ka ise sarnast nähtust kogenud, et kohe
pärast õlivahetust on tase normis ja pärast sõitu ja jahtumist ikkagi 3...4 mm kõrgem. Ju siis külm õli sisse kallates kuskile pidama jääb.
Aga eks ta tülikas on küll 2 nädalat oodata, kui auto ei liigu. Hiljuti oli selline juhtum. Õnneks on väike varu aia ääres selliseks puhuks. Algaja
väikekaupmehena oskan öelda, et enne ei julge ise ka investeeringut teha, kui nõudluses kindel pole. Aga see, et mujal on veelgi viletsam, ei ole
muidugi argument.
Kahjuks kipun vaikselt lahkuma Audi pidajate hulgast. Põhjus on see, et tahan turbodiislit, aga ei armasta seda ühe turboga V6 kujul. Tundub
põhimõtteliselt probleemsem olema kui ridamootor. Veermiku ehitus on ka natuke sobimatu meie linnatänavatele, kus peamiselt saab liigutud. Siiski on
üllatavalt hästi vastu pidanud.
No nii, eneseületus tehtud, raskelt tuleb eestlasel hea sõna...
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 17.12.07 22:57
|
|
|
Enda auto veetis seal töökojas ja tagahoovis üle 6 kuu.
Algne kontakt sai hinnapäringu jaoks võetud otse keretöökoja juhatajaga ja sedakaudu veeresid asjad ka edasi. Kuna sai alguses juba mainitud, et
asjaga ei ole kiire (teatud omaette põhjustel), siis said nad seal rahus asjaga tegelda ja võis tõdeda, et vähemalt kommunikatsioon toimis mõlemas
suunas ja lõppkokkuvõttes võis tulemusegagi peaaegu rahule jääda.
Vähemalt oli suhtumine seal tagapool letti asjalik iga kell ( leti äärde jõudiski alles siis, kui asjad valmis olid ).
Nii et ei oska ise küll väita, et maailmalõpuga tegu oleks - konkureerivate Saksa tootjate luksusautode omanikelt on päris õudukaid kuulnud. Muidugi
ei saa enda kogemust võtta mingi absoluutse tõdemusena, aga vaatamata tekkinud pisimuredele on tulemusega igatahes rahul - ennekõike sellepärast, et
viidatud tegematajätmised ja puudused sai normaalsel moel kõrvaldatud - mitte ei arvatud, et tegu on kliendi "luuludega".
Tõsi mõni pisiasi oleks võibolla jäänudki lahendamata, kui poleks ise antud teemas pädev olnud (stiilis "selle auto kliimaseadmesse käib R12 ja meil
pole seda kuskilt võtta").
|
|
|
kärnakas
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 18.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 b4 2,3
|
postitati 19.12.07 16:41
|
|
|
võtaks kah sõna natuke revali teemadel. nimelt sai ostetud audi inimeselt , kes väitis et on koguaeg revalis käinud ja alles hiljuti teinud seal ka
õlivahetuse. just õlivahetusest sai huvi auto vastu mis oli revalis hoolduses käinud. kui ma õieti mäletan siis 3 päeva tagasi enne kui auto minu
kätte sai tehti Revalis õlivahetus,,,, ups aga õlifiltert ei keeranud keegi ju kinni õli lihtsalt voolas sealt välja karterikaitse peale seepeale uurisin kõikvõimalikud tööd mis reval oli teinud ja sealt ujus ikka asju
välja oi oi kui palju ........ väidetavalt õõtsapuksid vahetatud......selleski pettusin, töökoda kus neid vahetati väitsid et need pole alles
vahetatud( diagnoos puksidele...... parempoolsed läbi , vasakpoolseid enam ei ole 1500 km. puksid õhtal!!!!!!???????) sama asi ka kehtis ˛arniiride
koha. väidetavalt vahetatud aga ....... sama lugu mis õõtsapuksidega. ainus millega siiani rahul olen revali tööga on rihmavahetus. sealt ei leitud
midagi ,,,,kõik oli korras. Kuna ise oskan nö. auto muredega hakkama saada (va elektr) pole mul enam teenindustesse asja. Aga loodame et need
sosssepad ka kunagi tööd õpivad tegema ja see konveier teenud ka llõpetatakse.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.12.07 16:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kärnakas
just õlivahetusest sai huvi auto vastu mis oli revalis hoolduses käinud. kui ma õieti mäletan siis 3 päeva tagasi enne kui auto minu kätte sai tehti
Revalis õlivahetus,,,, ups aga õlifiltert ei keeranud keegi ju kinni õli
lihtsalt voolas sealt välja karterikaitse peale seepeale uurisin kõikvõimalikud tööd mis reval oli teinud ja sealt ujus ikka asju välja oi oi kui
palju ........ väidetavalt õõtsapuksid vahetatud......selleski pettusin, töökoda kus neid vahetati väitsid et need pole alles vahetatud( diagnoos
puksidele...... parempoolsed läbi , vasakpoolseid enam ei ole 1500 km. puksid õhtal!!!!!!???????) sama asi ka kehtis ˛arniiride koha. väidetavalt
vahetatud aga ....... sama lugu mis õõtsapuksidega. ainus millega siiani rahul olen revali tööga on rihmavahetus. sealt ei leitud midagi ,,,,kõik
oli korras. Kuna ise oskan nö. auto muredega hakkama saada (va elektr) pole mul enam teenindustesse asja. Aga loodame et need sosssepad ka kunagi tööd
õpivad tegema ja see konveier teenud ka llõpetatakse. |
kas reval tegi need "väidetavad" tööd, või eelmine omanik väitis et reval tegi?
kui eelmise omaniku jutu järgi, siis on see jutt väärt samapalju kui varesekisa lasnamäel, kui aga on tsekkidega tõendatud, siis mine tsekkidega
revalisse aru pärima
|
|
|
|
kärnakas
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 18.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 b4 2,3
|
postitati 19.12.07 18:00
|
|
|
nu jah reval tunneb seda auto endist omanikku väga hästi ja tema huvides ei avalikusta.
|
|
|
sospert
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: q7
|
postitati 19.12.07 20:43
|
|
|
niisama pole mõtet pori loopima hakata...
ilma tõenditeta jutul ei ole mõtet...
ise revaliga rahul...
sõltub, kes sinuga tegeleb...
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 19.12.07 20:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sospert
sõltub, kes sinuga tegeleb... |
Nii on see paraku igal pool. Firma on töömehe nägu, üritagu mainekujundajad mida iganes. Selleks tulebki firmasse kohe tagasisidet anda, et diletandid
kinga või koolitust saaks.
|
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.12.07 07:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kärnakas
nu jah reval tunneb seda auto endist omanikku väga hästi ja tema huvides ei avalikusta. |
Praegu oled sina selle auto omanik ja Revalil EI OLE ÕIGUST teha takistusi auto hooldusajaloo teada saamiseks - me ei väljasta infot hooldusajaloo
kohta ainult siis kliendile kui ta tuleb uurima kellegi teise omanduses oleva auto ajalugu omamata selle omaniku nõusolekut.
Saada mulle U2U enda auto reg numbriga - vaatan ajaloost järele ja annan siis teada kas ja millal sinu poolt nimetatud tööd meil tehti.
Kui tööd on tõesti meil tehtud siis uurin välja, milline töömees eelpoolnimetatud opreatsioonid teostas ning mõtleme ka sinu jaoks midagi välja
|
|
|
|
jooseptoots
huviline
Registreerunud 02.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.12.07 10:15
|
|
|
eile sain pärnu revalist auto kätte väga rahul suhtlemise ja tööga.tublid ja edu teile
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.12.07 13:56
|
|
|
Nii ... saime siis kodanik kärnakas auto kohta ka üht-teist teada:
Auto on Revalis käinud 2 korda:
01.2006 - ostetud meilt 2 rõngastihendit
04.2006 - sillaregull
Sinu väide, et "tehti mustalt" tekitab segaseid tundeid minus.
Kuidas tehti "mustalt", kes tegi, milliste varuosadega?
Pigem oled autot ostes olnud naiivne, et uskusid kõike, mida auto müüja sulle rääkis.
Kui see inimene, kellest enamik meie maja töötajatest midagi kuulnud ei ole, omab teeninduses sõpra, kes peale tööd "mustalt" töid teostanud on siis
selle eest Reval küll endal vastutust ei näi lasuvat.
|
|
|
|
Hamzik
huviline
Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 20.12.07 17:52
|
|
|
Lugesin kah kõik postitused läbi. (sõimamistest lasin pilgu kiirelt üle). Mina olen Revalis mõned korrad käinud ja erinevad teenindajad
(teeninduskonsultandid, täpsemalt), on jätnud täiesti erinevad muljed. (Positiivseid ikka kah)
Tööde kvaliteedi osas ma alati rahule ei ole jäänud, sest üks sealt tellitud teenus ei ole 100% korras (ka pärast mitut käimist) . Revali õigustuseks
võib öelda, et viga võib olla ka minu autos või paigaldatud osa tootjas. Ja teisel puhul mulle tundub, et ma maksin jupi eest (mitte eriti vähe), mida
tegelikult ei olnud vaja üldse vahetada. (Probleem, millega sinna läksin, jäi alles). Kuna elan Tallinnast kaugel, ei ole olnud võimalik (ega ka
tahtmist) tagasi minna. Loobusin pigem selle firma teenustest. Võib olla on asi selles, et 9 aastat vana auto ei ole enam atraktiivne klient? Vahet
pole. Ei kaota see firma minu näol midagi, ega võida kah.
Kui peaksin tahtma kunagi autot müüa, pean küll loobuma lausest "ajalugu Revalis kontrollitav", aga ehk ajavad alles hoitud arved teistest firmadest
kah asja ära. Oleks aga kodulinnas Reval Auto esindus, oleksin vist ikka veel mõneks ajaks kliendiks jäänud.
|
|
|
workout
huviline
Registreerunud 19.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.8 Q 142kw C4 at
|
postitati 20.12.07 21:37
|
|
|
olen siiani rahule jäänud. keerulisemaid töid olen siiski revalis teinud, sest isegi kui pärast on veel mingisuguseid probleeme esinenud, siis reval
on need asjad sõbralikult lahendanud. ntx kui mingi elektrik ütleb, et teatud töö tegemiseks kulub 3-5 h ning revalil on hinnakirjas selline töö 4 h,
siis pigem lähen revalisse.
samas on kindlasti meil ka mitmeid selliseid remondikodasid, kus tööd tehakse väga kvaliteetselt ning antakse tehtud tööle ka garantii. kahjuks esineb
ka vastupidiseid näiteid.
minu kogemused näitavad, et kui revalis ei taha/raatsi käia, siis mujale tasub minna vaid kellegi soovitusel. reklaami peale mõnda töökotta minek võib
hiljem väga kulukaks osutuda
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.08 07:09
|
|
|
Vale jupp jne
Tõstsin mõne postituse siia teemasse. Aga nüüd asjast..
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
Hetkel on olemas programmid mis annavad autole õige osa aga ka need eksivad...ning kui osad tulevad meile laost siis nendele mingit toomistasu vms ei
laiene. Kui nüüd tuleb töösse auto mille tööaeg peaks olema 1,5h ning jupid meilt siis kui oleme toonud vale osa siis organiseerime oma kuludega
sobiva osa ning tööajaks jääb ikka 1,5h. Kui aga autol on tehtud isearetusi vms siis peab igat asja eraldi vaatama...
Keegi, mitte keegi ei anna sellise viivituse puhul asendusautot...See oleks sama hea, et me hakaks arvestama tööaega siis kui on kokkulepitud aeg,
mitte siis kui klient kohale ilmub.
Kui meie poolt on jupid siis mingit lisatasu vale jupi vahetusele ei tule.
Need on lihtsalt inimlikud reeglid, kui neid aga väänata siis muutuks kõik pea-peale.
Sina kui auto inimene peaksid väga hästi teadma, et autode puhul ei ole mitte kui midagi kindlat ning seega on etteantud tööajad mis kehtivad uue auto
puhul ning kui kõik sujub.
Peaksid teadma ka veel seda, et vahest ajad ühte polti lahti terve päeva.
Edit: Mõtle sellele, et kui ostad esindusest uue auto ja seal miskit juhtub (garantiiajal) siis ei sa Sa kah mingit asendusautot ega hüvitist, kuigi
oled ehk paari milli eest sõiduki soetanud, ooatad kuni auto tasuta korda tehakse, muud ei midagi, sama asi ka kodutehnikaga, jalgrattaga, arvutiga
jne. Ja miks peaks siis mingi suvaline väike töökoda korvama Sulle selle kui meist mittesõltuvalt satub antud autole (pidevalt) vale varuosa, see
toomine ning ajakulu on juba niigi piisav häving...
Seda süsteemi võime rakendada küll aga siis on tunnihinne näiteks 3 000.- sellisel juhul võiks need riskid enda kanda võtta.
Ega siis meie ju pole kah süüdi kui tuleb vale varuosa.
Kui klient toob omad jupid siis rakendame kallima tunnihinde esmalt sellel põhjusel, et töötund sisaldab ka varuosamüügist saadud tulu ning väga
paljudel juhtudel ei tea kliendid mis juppe antud töö puhul vaja on ning pahatihti ostetakse jupid ma ei tea kust ning satuvad lihtsalt valed. See aga
toob omakorda kaasa suure ajakulu ning ajakulu on kahjum...! | Päris pikk postitus on aga ma ei hakka seda kokku kruttima.
Ma saan aru ka sinu seisukohast. Samas ma selgitan sulle vastaspoole inimlikku poolt, kus sellisel juhul tekkinud situatsioon võib olla äärmiselt
ebamugav. Eriti, kui on tehtud plaanid vastavalt töökoja lubatustele (auto on õhtuks käes ja tehakse plaanid vastavalt). Mõne juhul neist võib
kaasneda ka tulu saamata jäämine vms. Saan aru, et ka sinul võivad sellisel juhul kaasneda suuremad kulutused (aeg on ühe masina all kinni jne). Kuid
kas te tahate tõesti öelda, et sellisel juhul ei ole see töökoja riisiko? Ma kohe huviga pöörduksin mõnda kohta vastavasisulise päringuga (loomulikult
nimesid mainimata). Kohe huviga lahkaksin seda kaasust ja mõned mõtted mul juba peas keerlevad..
Mis aga garantii ajal asendusautot puudutab, siis minu teada näiteks Mazda pakub sellist teenust. Selline klausel oli vist lepingus sees kohe, et kui
autoga garantii ajal midagi juhtub, siis tullakse tasuta puksiiriga järele ja antakse asendusauto.
Jätkakem..
Marko
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 15 |
|