Lehekülgi: 1 .. 25 26 27 28 29 .. 45 |
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 07.10.13 15:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Crp
Mul on ainult üks küsimus selle kõige suure töö üle.
Kuidas sa viitsid?
Respekt. |
Vastus on üsna lihtne. Mulle lihtsalt meeldib ise teha ja nokitseda. Samuti huvitab see kuidas miski töötab. Jaa eks üks eesmärk on mul ikka ka,
milleks on siis ehitada plangust täislisadega auto. Võib vist öelda, et suurem küngas sel teel on ületatud, aga tipp on veel kaugel ning üksjagu
künkaid ja konarusi on sel teel veel ees. Kuid seni kuni see tipp on veel kaugel, jätkub mul ka tegevust. Ei teagi mis siis saab kui see kõik valmis
saab, aga see päev on veel õnneks kaugel
Üks suuremaid muresid ongi nüüd lisade saadavus. El. istmeid ja pikki keskkonsoole saabki ainult mõne osadeks läinud USA masina pealt. Suvel olid
isegi ühed heledad elektrilised RS2 recarod odavalt saada, aga magasin maha. Keskkonsoolis asetsev topsihoidja on ka rariteet ning selle puhul pole
isegi mingit seaduspärasust, mille pealt seda leida võiks. Teisaldatav konks on ka vist mõnel üksikul B4-jal. Soojendusega düüse pole ka ühegi B4
pealt võtta, kuigi tehasest paigaldati. Siinkohal peaks C4 välja aitama. Sama teema ka soojendusega lukkudega ja kuna viimaste aastate C4-jad
kasutavad juba HAA tüüpi võtit, siis oleks hea saada ühe sedaani pealt selline lukukomplekt. Uste ja pagasi luugi oma sobivad 1:1-le, süüteluku omaga
tuli natuke vaeva näha aga ei midagi rasket. Oli mul ka selline komplekt sedaani pealt olemas, aga tol ajal ei teadnud sellise swapi võimalikusest
ning nii sai need üsna odavalt ära müüdud. Nüüd lammutatakse vaid avante ja sellist komplekti võibki vist tikutulega otsima jääda. Võimalik et ehk
sobib ka B5 pealt, aga kindel pole.
Igatahes eile tuhnisin veel oma varude sees ja leidsin, et saan osa asju ära kasutada ning teha valmis autocheki valmiduse ja mõningaste täiendustega
esi- ja tagatulede juhtmestikud + spido taguse 26pin pistiku koos vajaliku juhtmestikuga:*Lähi ja kaug tuledel releed vahel
*Tulede kõrguse regulli valmidus ehk juhtmestik olemas
*Esitulede kontrollrelee
*Tagatulede kontrollmoodul ilma lisapidurituleta variant (hetkel kontrolli osa ei toimi, vaja veel nokitseda)
*3 pin aknapesupumba pistik anduriga pumba jaoks
*Paisupaagi tasemeanduri pistik
*Kahe pasunaga signaali valmidus
*26 pin spido tagune pistik koos vajaliku juhtmestikuga (pole valget värvi, vaid sini-roheline)
*Tagumise kojamehe valmidus ehk pistik ja relee olemas, seega sobib nii Avant kui Sedaan, ilmselt ka Coupe
*Juhtmestikud katan riidest musta isoleerteibiga ehk samaga mis on seal ümber ka tehase poolt
Igatahes tulemuseks peaks olema PnP variant, ei mingi tinutamist. Ainult pistikutest lahti ja ümber visata + osad juhtmed vaja ümber pista rooli all
mustas pistikus. Kel võiks olla huvi sellise komplekti vastu, võib märku anda. Eks ma vaikselt teen seda kui progremisest ja veebirakenduste
tegemisest vaheldust vajan ning kui valmis saan, siis läheb varuosade alla müüki.
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
postitati 14.10.13 17:42
|
|
|
Tee kuniks aega. Sai ise ka kunagi suure huviga täiendatud ja korrastatud. Nüüd nii palju muid toimetusi, et lihtsalt poleks mõeldav selline asi.
Vean kihla, et tulevikus järgmist masinat sa planguna ei osta
.:Rasta I Land:.
|
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1.8 TQ 20v, b8 tq
|
postitati 14.10.13 18:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cornoyo
Tee kuniks aega. Sai ise ka kunagi suure huviga täiendatud ja korrastatud. Nüüd nii palju muid toimetusi, et lihtsalt poleks mõeldav selline asi.
Vean kihla, et tulevikus järgmist masinat sa planguna ei osta
|
Selleks noorus ongi
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 19.10.13 12:03
|
|
|
Neljapäeval sai siis üks komplekt H4 Philips BlueVision Ultra'id ostetud, kuna mõtlesin et enne pimeda aja tulekut oleks mõtekas ka pirne vahetada.
Esialgu mõtlesin ikka Osram NightBraker Plus'ide peale, kuna need olnud ka lühikestes tuledes ja pole midagi halba nende kohta öelda, kuid oli siiski
soov ära proovida ka Philipsi poolt lubatud "ksenoontule effekt" ja valge valgus ning seega osutusid valituks siis seekord need pirnid. Igatahes
uutelt pirnidelt sain ka klubi kuldkaardiga 10% alla ning komplektis oli siis kaks H4 pirni ja kaks 5W parktule pirni. Pistsin siis kiirelt kõik
ümber, panin auto käima ja läksin tulemust imetlema. Tükk aega vahtisin lolli näoga, noo justkui oleks teisiti ja ei ole nagu ka. Selgusele jõudmiseks
panin peale täied, kuna siis sain võrrelda h4 täistulede värvust h1 täistulede värvusega. Jaa siis tõmbas ikka näo naerule. Ilusti oli kohe aru saada,
et h4 täistuli+park on valged ja h1 täistuli kollakas. Kui valges ei saanud kohe aru, siis pimedas on erinevus koheselt märgatav. Seega välimuse
kaasajastamine õnnestus. Eile sai pärast kaheksat ka pimedas sõitmas käidud ja võib öelda, et ka valgustatus ei kannatanud selle swapi all. Edaspidi
pean veel H1 kiti ka ostma, siis saan need ka välja vahetada ja tolle komplekti 5W pirnid numbritule pirnide sisse panna, siis on numbritulede
valgustus ka valge.
Kahjuks ei tulnud pähe teha võrdluspilti nii, et ühes tules vanad ja teises uued. Vähemasti leidsin ühe vana pildi, kus on ees küll lühikesed tuled,
kuid vähemasti releed olid juba vahele pandud. Infoks siis niipalju, et lühikestes tuledes olid sees Osram Nightbraker Plus pirnid ja pikkades tuledes
põlesid vaid H4+park. Selline siis see erinevus lähitulede puhul on:
Üks tehnilisem küsimus ka tekkinud. Nimelt milles võiks peituda probleem, kui vahel ei taha käik sisse minna ehk täpsemalt kang ei liigu õigesse
asendisse? Täpselmalt on see mure vaid esimese ja tagurpidi käiguga, teiste käikudega pole kunagi ühtki probleemi olnud. Esimese puhul avaldub mure
just keskelt ehk käik väljas asendist kangiga esimese peale minnes. Tundub nagu blokk on ees, suru või kang kõveraks, aga esimese käigu asendisse ta
ei lähe. Kui aga panna esiteks teine ja sealt kang üles esimesele siis kõik tip-top. Tagurpidi käigu mure on aga see, et kang ei vaju vist piisavalt
alla ning kui panen omast arust tagurpidi käigu, siis on tegelt hoopis neljas. Siis lihtsalt 3-4 korda teen protseduuri uuesti ning siis kõik töötab.
See tagurpidi käigu jama on ikka kord nädalas kindlasti, esimese käigu jama pigem 2-3 korda kuus. Ehk oskab keegi öelda, mis sellist jama võib
põhjustada.
|
|
|
Derbyk
huviline
Registreerunud 20.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: VW Derby Music Box & Audi B4 Bifuel
|
postitati 20.10.13 01:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: weiks
Üks tehnilisem küsimus ka tekkinud. Nimelt milles võiks peituda probleem, kui vahel ei taha käik sisse minna ehk täpsemalt kang ei liigu õigesse
asendisse? Täpselmalt on see mure vaid esimese ja tagurpidi käiguga, teiste käikudega pole kunagi ühtki probleemi olnud. Esimese puhul avaldub mure
just keskelt ehk käik väljas asendist kangiga esimese peale minnes. Tundub nagu blokk on ees, suru või kang kõveraks, aga esimese käigu asendisse ta
ei lähe. Kui aga panna esiteks teine ja sealt kang üles esimesele siis kõik tip-top. Tagurpidi käigu mure on aga see, et kang ei vaju vist piisavalt
alla ning kui panen omast arust tagurpidi käigu, siis on tegelt hoopis neljas. Siis lihtsalt 3-4 korda teen protseduuri uuesti ning siis kõik töötab.
See tagurpidi käigu jama on ikka kord nädalas kindlasti, esimese käigu jama pigem 2-3 korda kuus. Ehk oskab keegi öelda, mis sellist jama võib
põhjustada. |
esimene kaik mul tootab samasuguselt. kahes autos. Isegi uutel autodel on olemas selline probleem.
kaldun arvama et see on korras.
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.10.13 08:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Derbyk
põhjustada. |
esimene kaik mul tootab samasuguselt. kahes autos. Isegi uutel autodel on olemas selline probleem.
kaldun arvama et see on korras. |
No mulle küll ei tundu,et asjad ikka päris korras on. Mina ilmselt kontrolliks käigukangi ja selle hoovastiku üle. Aga see 80 hoovastik suht robustne
ja lõtke igati täis.
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.10.13 09:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maaryo
No mulle küll ei tundu,et asjad ikka päris korras on. Mina ilmselt kontrolliks käigukangi ja selle hoovastiku üle. Aga see 80 hoovastik suht robustne
ja lõtke igati täis. |
Samas osi on seal vähe ju, endal on ka korra teine käik kinni jäänud. Mille taha käiguhoob takerduda saab? Mulle tundus pigem, et äkki kasti sees
lülitusmehhanism takerdus kuidagi. Või kui kast viltu on natuke, sest endal tuli see kamm kui kone maas käis.
|
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.10.13 09:40
|
|
|
Üks vidin on näiteks see,nn kummipuks,mis ennem käiguvahetus võlli,mis kastist välja tuleb!
Kui see puks liialt kulunud,siis tekib see probleem,et antud hoovastik ei keera enam piisavalt seda käigukastist tulevat võlli ja tekibki probleem,et
käik ei lähe sisse.
Aga ei välista ka muidugi käigukasti,aga minujaoks oleks mõistmatu lihtsalt see,kuidas on võimalik,et käigukast lülitab sisse vale käigu.
Siinkohal esialgu ilmselt kontrolliks hoovastikku!
|
|
|
sviljar
huviline
Registreerunud 25.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B6
|
postitati 20.10.13 10:56
|
|
|
Tead Weiks, ma arvan, et ise vist seda soojendusega düüse panema ei hakka seega kui huvi sul...
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.10.13 20:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sviljar
Tead Weiks, ma arvan, et ise vist seda soojendusega düüse panema ei hakka seega kui huvi sul... |
Pane mulle hind U2U
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.10.13 15:54
|
|
|
Soojendusega düüsid
Täna hommikul tuli siis sõnum, et minuni on jõudnud pakk. Selle sees peitusid soojendusega klaasipesu düüsid koos juhtmestikuga. Kuna Tallinnas pole
mul kohta kus neid külge pista, siis ootan kuni nädala teise pooleni, mil suundun kodu poole. Kõik on põhimõtteliselt plug&play, vaja vaid
praegune juhtmestik sealt maha võtta ja uus asemele pista. Seega saab taas ühe lisa juurde, mida kõigil pole. Siinkohal tänud paki eest huvilisele
sviljar
Muud huvitavat vahepeal toimunud pole. Sõidab ja läheb seest väga kiirelt soojaks. 2-3km sõitu ning sooja puhub juba korralikult. Eks uuel
termostaadil ning kliimakobakaga kaasa saadud pea uuel Nissensi salongiradikal on ses ka oma osa. Mai alguses olnud õlivahetusest on ka peagi 8500km
möödas, seega poole aastaga päris palju läbi uhatud
Vahepeal sai uuritud ka pidurite teemat. Nimelt süües kasvab isu ning kuna tagumist otsa sai järgi aidatud, siis nüüd oleks kord esimese käes. Selle
tarvis sai goodeldatud "audi 80 brake upgrade" jne edasi ning jõudsin välja kahekolviliste G60-teni, mida aretati siis lisaks 80nele alla ka passat
b3/b4-le. Tegelt aretamine oleks palju selle kohta öelda, kuna võrreldi seda pigem ketaste ja klotside vahetusega, mille käigus pistad muuseas ka
pidurid ümber ehk siis b4 puhul tegu täiesti 1:1-le vahetusega. Rohkema lugemise käigus sain teada ka seda, et vaja vahetada ka piduri peasilinder
25mm vastu, kuna muidu vajuks pedaal liiga alla ennem kui võtma hakkab. Mõni oli sellega rahul, teised aga vahetasid ära ja kiitsid taevani. Samuti
pidi olema suurema peasilindriga raskem rattaid blokki lasta. Seega plaan on olemas, kuid see vahetus ootab seni kuni praegused esimesed klotsid ja
kettad läbi saavad. Pole mõtet hetkel toimivat komplekti maha võtta ja riiulisse pista. Kasutan pigem lõpuni ja siis kui aeg vahetuseks, tuleb kõik
vana koos piduritega maha ning läheb uus süsteem koos uute klotside ja ketastega asemele. Infoks veel niipalju, et b-kere jaoks sobilikke G60 pidureid
leidub järgnevate masinate peal: 2,3 20v mootoriga coupe/90 b3, 2.8 mootoriga 80 b4/coupe/cabrio ja S2
|
|
|
aivo82
huviline
Registreerunud 04.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B4Q
|
postitati 30.10.13 14:18
|
|
|
Sinu googeldamine viis sind natuke vale infoni - VW ei ole kasutanud ühelgi mudelil G60 pidureid. küll aga on neil olemas G60 ehk kompressoriga üle
laetud 1.8 mootor, mida leidus Corrado, Golf 2 ja kõige rohkem ehk B3 syncro passati peal.
G60 mootoriga masinatel olid VW kõige suuremad 4x100 poldivalemiga pidurid, ehk siis 280mm ketas ja samas mõõdus ühe kolviga supportid nagu on 280
ketastega audidel. Sellest kõige suurema piduri faktist tekibki tihti vale arusaam et tegu on audi G60 piduritega mis tol ajal olid audi kõige
suuremad 4x108 poldivalemiga masinatele.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.13 15:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aivo82
Sinu googeldamine viis sind natuke vale infoni - VW ei ole kasutanud ühelgi mudelil G60 pidureid. küll aga on neil olemas G60 ehk kompressoriga üle
laetud 1.8 mootor, mida leidus Corrado, Golf 2 ja kõige rohkem ehk B3 syncro passati peal.
G60 mootoriga masinatel olid VW kõige suuremad 4x100 poldivalemiga pidurid, ehk siis 280mm ketas ja samas mõõdus ühe kolviga supportid nagu on 280
ketastega audidel. Sellest kõige suurema piduri faktist tekibki tihti vale arusaam et tegu on audi G60 piduritega mis tol ajal olid audi kõige
suuremad 4x108 poldivalemiga masinatele. |
See info milleni mina jõudsin oli hoopis see, et b3/b4 passati tavapidurite asemele pandi Audi G60 kahekolvilisi pidureid. Võibolla väljendasin end
eelmises postis valesti, kuigi viimases lauses sai mainitud mille pealt neid leida võib ning VW seal nimistus polnud
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.11.13 16:49
|
|
|
Kas kellelgi oleks huvi korraliku lõuaga esistange vastu? Stange on originaal, musta värvi, alumine äär krobeline ja matt. Kinnitused saab ka kaasa,
kuna mul pole nendega midagi teha. Võresid pole. Homme saan ka pilte teha.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.13 11:22
|
|
|
Võib-olla keegi mäletab, et umbes aasta eest kui selle S4 paneeli keskosa sinna taha panin, siis postitati siia üks huvitav tagatulede lahendus. Toona
tundus ligemale 60 eurine väljaminek katsetamiseks liialt kallis, aga kuna pilt tulemusest oli olemas, siis seda mõtet nurka ei visanud ja nii jäi see
oma aega ootama. Nüüd sai eelmine nädal aga kümneka eest muretsetud endale kolm A8 tagaluugi tuld. Kuna üks nurk on olemas ja luugipealsed samuti,
siis tahaks varsti esimese katsetuse teha, aga kuna mul ainult lehtvõtmed autos ja nendega eriti nõder tulede taga olevaid mutreid keerata, siis jääb
see seniks ootele, kui kuskilt Tallinnas 8 padruni saab laenata. Seoses A8 tagaluugi tuledega on ka üks küsimus, et kas kõigil neil on topelt
gabariidid või on see mingi face-lift A8 teema? Liikluses olen näinud mõlemat varianti ning nood tuled mis sain on ka sellised, et lisaks
nurgatuledele on ka luugitulede sees gabariidid.
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 19.11.13 12:26
|
|
|
Kuna üks nurk on olemas ja luugipealsed samuti, siis tahaks varsti esimese katsetuse teha, aga kuna mul ainult lehtvõtmed autos ja nendega eriti nõder
tulede taga olevaid mutreid keerata, siis jääb see seniks ootele, kui kuskilt Tallinnas 8 padruni saab laenata. |
Kui viitsid Lasnamäe-Pirita kanti ronida, võin laenata, aga jahm, endalegi sai ostetud mingi analoogne komplekt Prismast ja padrunid
on küll seni vastu pidanud, ainult ühe kruvikeeraja keerasin oma lollusest puruks päris kergesti.
Tahaks neid tulesid juba auto taga näha.
|
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 19.11.13 15:11
|
|
|
Seda lahendust tahaks isegi juba näha. Minu meelest peaks kõikidel A8 D2 mudelitel olema taga topelt gabariidid. Osadel meestel on lihtsalt sisemised
pirnid läbi põlenud ning ei osata või ei viitsita ära vahetada.
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.13 09:49
|
|
|
27.11 Kogunemine Tallinnas
Sai käidud eile kogunemisel. Viimati käisin eelmine aasta septembris taolisel üritusel kui oli klubi 10. aastapäev. Egas midagi muutund polegi, kuna
ma olin taaskord ainuke, kel oli B4 Tundub et siin põhjapool on sellised
aparaadid lõplikult välja surnud, sest linnas kohtab teist sellist ka suht harva.
Kuna oli teada, et läheb pildistamiseks siis sai selle tarvis käidud ka Smartwashi pesulast läbi, kus siis müntide eest saab ise pesta. Esimese korra
kohta jäi enam-vähem, kuna küljed jäid ikka vähe poriseks, kuid ilma pesemata oleks olnud minu auto kindlasti kõige mustem. Teinekord tean, et peab
rohkem rõhku panema leotusele ja loputusele ning selle kuumvaha ja läikega võib sellevõrra vähem jurada.
Üks kena pilt Patricku kaamerast:
Ning mälestus tervest rivist:
Mustika parklas sai ka R-I-X käest laenatud 8mm padrunit ning kruivisin siis ühe nurgatule maha, et A8 tuld proovida. Jaa tulemuseks
see, et tööd peab tegema ikka üksjagu, et nurgad kenad jääks. Esiteks on tuled kitsamad ning kui d2 tule üles serva vedasin, siis mahtus mu väike sõrm
tule alla. Ülesse vedasin seepärast, kuna siis sobis tuli ilusti kokku kere kumerusega. Samuti külgmised kinnitusaugud on vaja ümber puurida ning
viimaks on vaja saada tule all olev kere nurk ümaramaks, kuna muidu jääks sinna mingi loll kant sisse või siis tuleb sealt teha sujuv üleminek selle
sõrme laiuse alaga. Muidugi kõik see peaks olema tehtav ning see valmis produkti pilt on mul siiani inspiratsiooniks, aga see eeldab aja ning kuiva
koha olemasolu ning kumbagi neist kahest mul hetkel pole ning ega enne suve vist ka tule.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 28.11.13 10:00
|
|
|
Hehee, kõigil udutuled olemas ja kõik ka töötavad kenasti. Hoolsad omanikud
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.13 10:01
|
|
|
Sai käidud eile kogunemisel. Viimati käisin eelmine aasta septembris taolisel üritusel kui oli klubi 10. aastapäev. Egas midagi muutund polegi, kuna
aparaadid lõplikult välja surnud, sest linnas kohtab teist sellist ka suht harva.
Kuna oli teada, et läheb pildistamiseks siis sai selle tarvis käidud ka Smartwashi pesulast läbi, kus siis müntide eest saab ise pesta. Esimese korra
kohta jäi enam-vähem, kuna küljed jäid ikka vähe poriseks, kuid ilma pesemata oleks olnud minu auto kindlasti kõige mustem. Teinekord tean, et peab
rohkem rõhku panema leotusele ja loputusele ning selle kuumvaha ja läikega võib sellevõrra vähem jurada.
http://farm6.staticflickr.com/5501/11091572346_165d6a1fe0_c.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7295/11091624913_c8f22710a6_c.jpg
Mustika parklas sai ka R-I-X käest laenatud 8mm padrunit ning kruivisin siis ühe nurgatule maha, et A8 tuld proovida. Jaa tulemuseks
see, et tööd peab tegema ikka üksjagu, et nurgad kenad jääks. Esiteks on tuled kitsamad ning kui d2 tule üles serva vedasin, siis mahtus mu väike sõrm
tule alla. Ülesse vedasin seepärast, kuna siis sobis tuli ilusti kokku kere kumerusega. Samuti külgmised kinnitusaugud on vaja ümber puurida ning
viimaks on vaja saada tule all olev kere nurk ümaramaks, kuna muidu jääks sinna mingi loll kant sisse või siis tuleb sealt teha sujuv üleminek selle
sõrme laiuse alaga. Muidugi kõik see peaks olema tehtav ning see valmis produkti pilt on mul siiani inspiratsiooniks, aga see eeldab aja ning kuiva
koha olemasolu ning kumbagi neist kahest mul hetkel pole ning ega enne suve vist ka tule. |
Sulandusid oma B4-ga ilusti sisse ja arvestades, et sul on ikka üle mõistuse palju viitsimist autoga tegeleda (just nimelt see kliima teema minu
jaoks), siis pakub su auto ka teistele klubiliikmetele huvi piisavalt.
Selle A8 tagatuledega vist oleks vaja mõne A8 küljest tuled koos mingi 10cm raadiuses plekiga välja lõigata ja sinu 80-le asemele keevitada (muidugi
pole mul õrna aimugi, kuivõrd reaalne on alumiiniumi ja raua kokku keevitamine???). Ka ise mäletan seda pilti, mis läbi käis, kus oli B4-le pandud D2
tagatuled ja sobisid nagu oleks loodud sinna.
|
|
|
|
sven.u
huviline
Registreerunud 22.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8T 97a
|
postitati 28.11.13 20:14
|
|
|
koha olemasolu ning kumbagi neist kahest mul hetkel pole ning ega enne suve vist ka tule. |
Olen lugenud ja jälginud seda teemat, kuid nüüd siis nägin oma silmaga masinat. Kindel ikka, et see a8 tulede mõte on hea ?
Aga ei kui ikka viitsimist ja tahtmist on siis ootan põnevusega mis sellele masinalse juurde pannakse
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 28.11.13 20:23
|
|
|
See A8 tulede idee on tõesti hea, Kermo kunagi näitas pilti sellest olles ise kole õhinas, ja tõesti, päris ülbe nägi see B4 välja. Ilmselgelt on
paljutki veel sellele autole külge tulemas .
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.13 13:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sven.u
Olen lugenud ja jälginud seda teemat, kuid nüüd siis nägin oma silmaga masinat. Kindel ikka, et see a8 tulede mõte on hea ?
Aga ei kui ikka viitsimist ja tahtmist on siis ootan põnevusega mis sellele masinalse juurde pannakse |
Endiselt kindel, et sellest paremat lahendust pole olemas
Igatahes otsisin enda piltide hulgast midagi sellist, kus oleks auto enam-vähem sama nurga alt pildistatud ning võrdlesin siis A8 tuledega ja
tavalistega tuledega tagaosa. Tundub et puusalt tulistades lähenesin asjale õigesti, kui lükkasin proovides selle nurga üles ja jätsin selle vahe
alla. Sest pilte võrreldes paistab, et ülemine serv on sellel A8 tuledega B4 puhul sama koha peal kus tavalistel tuledega mu autol. Kui nüüd vaadata
A8 variandi keskosa ja siis silmaga tulede peale liikuda, siis kohe näha et tulede alumine serv tiba kõrgemal kui keskpaneeli alumine serv. Muidu on
originaalis D2 taga ka nii, et paneeli alumine serv madalamal, kuna selle paneeli kõrgus peaks olema sama kui b4 tuledevahelisel paneelil. Seega vaja
tulede alumised servad ära täita ning natuke kuju ka voolida. Luugi ehitamiseks aga muretsen teise luugi, kuna siis on vähemalt võimalik midagi teha
vahepeal, kuna praegust luuki niisama õhtuks ikka tuppa ei too
Nüüd veel vaja ka A8 tagaluugi keskel olevat plastikut.
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.13 15:33
|
|
|
On sul ehk see pilt alles või linki sellele pildile, kus oli B4-le need D2-e tagatuled pandud. Mäletan, et oli musta värvi auto ja tagant väikse nurga
all tehtud pilt, kuid endal kahjuks ei õnnestunud leida ja seal pildi all käis veel arutlus, et A8 tulede see liite koht ei ole otse vaid väikse nurga
all ja vaja ka nurga tuli ära vahetada.
EDIT: Krt pime olen!!! See samune hõbedane ongi ju see D2-e tagatuledega B4... Must oli mul meelde jäänud see B3, millel hoopis C4-ja tagatuled.
Selleks pidin pmst kogu su teema algusest läbi kammima, et aru saaks.
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 29.11.13 15:50
|
|
|
Eks sellel hõbedasel on roppu moodi keevitus töid tehtud ja ilmselt on ta selline pühapäeva auto nagunii, et kui pahtliga kõik need asjad teha siis
ilmselt on see aastaga meie kliima juures nahkas.
WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 25 26 27 28 29 .. 45 |
|