Lehekülgi: 1 .. 19 20 21 22 23 .. 26 |
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 treser megasquirt2 quattro, Passat 1.9tdi b5.5 4motion
|
postitati 20.12.12 15:50
|
|
|
Senimaani siis on võimalikeks põhjusteks välja pakutud intercooleri leket ja kütusepumba jõudlus aga kontrollida ei ole veel jõudnud neid väiteid.
Kui maailmalõppu reedel ei tule, siis ehk jõuan homme vaadata
|
|
|
ants12
huviline
Registreerunud 27.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80q GTE
|
postitati 06.01.13 13:45
|
|
|
Oskab ehk keegi juhtmestiku komplekteerimisel aidata. Mootoriks mc2 ja auto 80 b2 kerega. Põhi kimbul on kaks pistikut, punane ja valge. Sealt edasi
päris selge asi pole.
Andres
|
|
|
twistY
huviline
Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.13 14:54
|
|
|
Autoks Audi 100 MC2 mootoriga.
Oskab keegi öelda, kuskohas täpsemalt mootoriruumis on generaatori ergutusjuhtme pistik? Sjmautotechnik kirjutab, et kuskil juhipoolse esitule juures,
distants + klemmi läheduses. Probleem seisneb selles, et ergutus on nõrk, kõigub 1,3...4V vahel ja generaator ei lae. Võiksingi ka lihtsalt süütepooli
pealt releega juhtme vedada, aga tahaks ikkagi problemi korrektselt lahendada.
EDIT: Leidsin pistiku üles (kõrvalistuja tule all, poolraami peal), puhastasin ära ja mõõtsin ergutuspinget. Ikka ainult 1,5V. Praeguseks ideed otsas.
|
|
|
|
Mybestfriendmyself
huviline
Registreerunud 29.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 2.8 Q
|
postitati 19.01.13 02:31
|
|
|
Kas sellel geneka ergutus mitte läbi kelladeploki aku tule ei käi, äkki on seal mingi teema.
Võtad oma naise ka kaasa?Tuim oled peast või?Kes siis metsa puid kaasa võtab.
|
|
|
|
twistY
huviline
Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.13 20:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mybestfriendmyself
Kas sellel geneka ergutus mitte läbi kelladeploki aku tule ei käi, äkki on seal mingi teema. |
Tuleb küll läbi tule. Samas pirn on terve. Võib-olla võtan veelkord ploki välja ja tõmban seekord aatomiteks.
|
|
|
|
JanP
huviline
Registreerunud 04.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: 240, 300
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.13 14:27
|
|
|
Mul kaduse see ära ja asemele läks tavaline polt. Vahet ei märganud. Ilma suri välja.
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.13 17:49
|
|
|
Nonii sai lõpuks ometi küttesurvet kontrollitud ja tundub, et ongi pump õhtal. Kui külmalt käima panin siis oli surve 1,5 Bar nii u. 1 min siis hakkas
vaikselt tõusma ja üle 4 Bar ei läinudki. Mõõtsin seda pritsepeast warmup valvesse mineva vooliku kohast. lugesin ühest kohast, et surve peaks olema
4.7-5.4 Bar u. aga see wc we wg jne. mootorite kohta, KG survet ma ei tea, et mis ta peab olema.
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
postitati 21.01.13 18:12
|
|
|
Sa mõõtsid juhtrõhku, peaksid mõõtma töörõhku. Külmkäivituspihusti alt näiteks saad õige töörõhu näidu.
Aga juhtrõhk tundub olema ok, juhtrõhu regulaator on korras
"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
|
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.13 18:33
|
|
|
Hea, et sa ütlesid
Homme jälle manomeeter külge siis.
Oma teise 200 pealt mõõtsin ka seda juhtrõhku ja seal tõusis rõhk üsna ruttu üle 4.5 Bar.
Mootor on sama 2.1L 10vt 134kw KG
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.13 19:08
|
|
|
Ütleme, et mul on pump korras, rõhulekkeid ei ole, pritsepea on paika timmitud, siis miks ta kõrgetel pööretel puristab, kiirendamisel võtab hinge
kinni ja mõnikord täiesti lampi peale kiirendamist sureb välja ja enam käima ei taha minna?
Video puristamisest http://www.youtube.com/watch?v=uGUlHDE4ZPw&feature=youtu.be
|
|
|
muumitroll
huviline
Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 b5 1999 2.7BiT, Audi S6 c5 2001
|
postitati 21.01.13 22:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Taavi.M(Audi&VW)
Ütleme, et mul on pump korras, rõhulekkeid ei ole, pritsepea on paika timmitud, siis miks ta kõrgetel pööretel puristab, kiirendamisel võtab hinge
kinni ja mõnikord täiesti lampi peale kiirendamist sureb välja ja enam käima ei taha minna?
Video puristamisest http://www.youtube.com/watch?v=uGUlHDE4ZPw&feature=youtu.be |
Minul olid sellised sümptomid siis kui kütterõhu regulaator korralikult tööd ei teinud mis seal mootori ploki küljes paikneb. Mul oli küll tegemist
10v 121kw mootoriga ja ei tea kas nüüd teemasse panin aga ehk on abi.
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.01.13 07:53
|
|
|
KG-l ei ole sellist asja või kui on siis on see pritsepea küljes olev punn sõidusuunas?
Warmup valve ei tohiks see olla?
Warmup valve:
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.13 07:40
|
|
|
Ohhhh jumal karistab mind, panin nüüd manomeetri külge ja laksust lõi manomeetri kella põhja st. 6 bar, tähendab pump on korras vist. peaks vaatama ka
suurema manomeetriga aga sellel pean hakkama teisi ühendusi tegema hydroscandist, et saaks näha palju ta üle 6 bar läheb ja mis ta kõrgetel pööretel
teeb.
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.13 13:21
|
|
|
Sai siin nüüd katsetatud igatepidi.
Pump on terve ja lööb ilusasti 5.7-6... Bar.
Viga on tõenäoliselt halli anduris või jagaja kaanes.
Vahepeal sureb auto välja ja enam käima ei lähe, puudub säde ja pumba relee ei ühendu kokku.
Tuttav elektrik ütles, et neil pidi selline asi olema, et kui jaga on paigast ära siis ei lähe ei pump tööle ja puudub säde silindritel aga kui
kommutaatorist ka voolu peale ei tule siis on halliandur peetis kusjuures selle anduriga pidi olema niivisi, et kui mootor soojaks läheb siis kipubki
jukerdama nii nagu minu pillil on.
Ta rääkis, et hooratta andurid võivad ka neid sümptomeid põhjustada aga tõenäoliselt on halliandur mul ära.
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.13 14:36
|
|
|
Sinu tekste lugedes mõtlen ma, et küll ma olen õnnelik , et mul enam ühtegi jagajasüütega ja mehaanilise pritsega autot pole.
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.13 14:40
|
|
|
Eks need vanakooli sigarid ole rohkem hobimasinad tänapäeval.
Pill juba nii vana kah, et ei ole midagi imestada, tegevust ikka jätkub.
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 23.01.13 19:26
|
|
|
Selle manomeetriga on veel see teema, pane see pika vooliku otsa ja tari omale salongi või teibi esiklaasile ja püüa fikseerida rõhk siis kui
puterdamine tekib.
Mitu juhust on olnud, kus tühikäigul ja niisama tallates on kõik korras, nagu rõhk järgi tuleb kukub manomeeteri näit kolksti 0,5-1,5 bari allapoole
ja ongi puterdamine majas.
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.13 21:18
|
|
|
Niivisi saigi proovitud, panin manom. kojameeste vahele ja vaatasin siis pingsalt kiirendamisel aga rõhk alla 5.7 ei läinud minu mäletamistmööda,
muidugi oleks seda vbolla õigem mõne täpsema manokaga vaadata aga siuke korralik kus on vedelik sees 10 barrine kell maksab 21 Euri.
Ei tea mis värk on aga praegusel hetkel auto garaasis, ei lähe kütusepumba relee tööle ja puudub säde.
Multimeetriga kontrollisin halli andurit ja tundus korras olevat sjm õpetsue järgi pin 1 ja pin 2 vahel oli ilusti 5.3v olemas aga unustasin takistust
vaadata.
http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/nostart.html#hall
Variant on ka, et süüte ajastuse andur on kutu võisiis halliandur.
|
|
|
Mybestfriendmyself
huviline
Registreerunud 29.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 2.8 Q
|
postitati 23.01.13 22:38
|
|
|
Puusalt tulistades pakuks rihmamärke ja wg membraani.Minu 200-l oli wg membraanis väikene pragu ja kohe hakkas samasugune tsirkus pihta.Ja kui nüüd
loogiliselt võtta siis see peab ikka rõhuleke olema, sest vahetult pärast kiirendamist sureb välja ehk siis tänu rõhu lekkele uputab mootori
üle.Sädeme puudus võib täiesti vabalt jagajas peituda.
Võtad oma naise ka kaasa?Tuim oled peast või?Kes siis metsa puid kaasa võtab.
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 23.01.13 22:42
|
|
|
Hallianduril ei saa mõõta takistust. See ei anna sulle mitte kui midagi.
|
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.13 05:52
|
|
|
To keven: Sorri jah see oli hoopis ilmselt ajust tuleva pin1 ja mootori vahelise maanduse kontrollimiseks.
Use a DMM and check for low (<1.0 ohm) resistance between pin 1 and engine ground, in one case, resistance between this terminal and the ECU caused
a no start condition, even though 12V was measured across pins 1 and 3.
Ma isegi kahtlustasin vahepeal WG ja katsusin sõrmega wg-st tuleva vooliku otsa kuid ei saanud täpselt aru kas seal oli vaakum või mitte, täna panen
boostikella korraks sinna otsa.
Rihma märge võib ka mööda olla sest kui ma selle pilli ostsin siis eelmisel omanikul oli läinud rihm puru ja klapid pähe ehk pandigi valesti kokku.
Kui rihmal kasvõi üks hammas mööda on siis kas pill mitte ei hakka hobuse moodi lahmerdama ja lõhkuma tühikäigul, mul soojalt käib tühikäigul üpris
ühtlase jorinaga.
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.13 15:03
|
|
|
Vahetasin nüüd jagaja kaane ära mis oli ikka päris kulunud välimusega kuid see ei muutnud midagi, korraks sain tööle kui hoidsin sunnuviisiliselt
pumba releed koos, töötas 2min. u. ja kõik jälle enam ei käivitunud.
Aga sain võibolla vea teada miks ta ei käivitunud nimelt oli hallianduri pistik üsna niru ja painutasin klemmiotse kokku ja siis läks käima ja
töötab.
Homme vaatan WG üle.
Asi edeneb, midagigi paremuse poole.
Nüüd kõrgetel pööretel paugutab veel järgi ka kui gaasi maha lasen, paneb nagu ralliauto.
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.13 08:57
|
|
|
Wastegate kontrollimisega tekkis küsimus, et heaküll membraani saan kontrollida kaanest tulevast voolikust vaakumiga aga kas ma kuidagi veel saaks
kontrollida wg-d?
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 19 20 21 22 23 .. 26 |