Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 26 |
xTc
huviline
Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A90-10VTQ
|
postitati 12.12.08 09:26
|
|
|
Map on hetkel 250kpa sest üle 1 bar ei kavatse esialgul minna.
Pihustipesad on kaane seest välja keeratavad ja avastasin et 3b mootori pihustipesad sobivad mc plokikaane sisse keerme pooles 1:1 ja saigi need ära
tellitud.
pump on hetkel see mis autol küljes sünnistsaadik. süüde on jagajaga. sai plaanitud cop'ide peale ka minemist ja sai 60-2 trigger wheel ka
paigaldatud aga seda siiski ei tule sellele mootorile. jagaja kärab 10vt'le küll ja küll.
Alguses nad karjuvad, pärast ära harjuvad...
|
|
|
|
Coupe
huviline
Registreerunud 26.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: allroad c5 ja a6c5 fl
|
postitati 12.12.08 09:40
|
|
|
kas trigger on cossu mootorilt või millegi muu? ja kuidas kütuselati lahendad? kas sobib mõni originaal või teed ise?
kui suured on pihustid ja mis rõhuga sa neid pressima hakkad?
edit: piltide pealt tundub et tegemist on originaal kütuselatiga, mille oma siis?
|
|
|
xTc
huviline
Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.08 09:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Coupe
kas trigger on cossu mootorilt või millegi muu? ja kuidas kütuselati lahendad? kas sobib mõni originaal või teed ise?
kui suured on pihustid ja mis rõhuga sa neid pressima hakkad? | asi on jagajaga siis ei kasuta triggerit
kütuselati materjali on poes müügil augud ja keermed ise sisse ja valmis. pihustid nigu mainitud said siis 3b mootori pihustid ja need peaks olema
315cc kütuse rõhk hetkel 4.5 bar
|
|
|
|
Coupe
huviline
Registreerunud 26.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: allroad c5 ja a6c5 fl
|
postitati 12.12.08 09:54
|
|
|
okei tänud.
|
|
|
arakas2424
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.08 19:02
|
|
|
küsimus xtc kuskohast selle megas. leidsid ja mis hinnaga , palju pihustid maksid, ??
|
|
|
|
xTc
huviline
Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.08 07:36
|
|
|
aju ja pihustid ostsin foorumist aju u 4k ja pihustid 500.-
|
|
|
|
xTc
huviline
Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.09 21:28
|
|
|
No kuidas läheb 10vt omanikud?? hakkab keegi aretama ka midag? oleks rohkem mõttekaaslasi vaja
|
|
|
|
arakas2424
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
|
|
xTc
huviline
Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal
|
|
arakas2424
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.09 17:32
|
|
|
kle xtc tekis küsimus kui sa detoka sealt nahui viskasid ja vana süüte jätsid mis valemiga siis süüdet regullib või on sul mingi muu andur seal sest
turbokas ju keerab ise süüdet ,,,,, loodan et ei küsinud liiga lollilt
|
|
|
|
xTc
huviline
Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.09 18:21
|
|
|
vanast süütest on jagaja ja süütepool ja seda juhib megasquirt.
kui tahad cop'ide peale teha siis oleks mul müüa 60-2 trigger wheel koos esimese moditud rihma rattaga ja vahe tükiga
|
|
|
|
arakas2424
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.09 19:19
|
|
|
ja mis hind oleks??? vaatan mis staffi õnnestub mul soomest leida ,millegi pärast soomlased ei poolda megasquirti , aga kas sa cooleri jätsid 200
originaali ja turbo on k26 ve ,
|
|
|
|
xTc
huviline
Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.09 19:43
|
|
|
850.- eest annaks ära. ma arvan et MS on väga sobiv ja soodne lahendus selleks ümber ehituseks. Loe kirjandust ka http://foorum.turboclub.ee/ seal on MS'il oma teema...
|
|
|
|
arakas2424
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.09 20:25
|
|
|
kas lappisid ise selle aju kokku????
|
|
|
|
xTc
huviline
Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.09 20:53
|
|
|
ise lappisin kokku jah aga pärast lasin spetsialistil üle vaadata ja vajalikud korrektuurid teha...
|
|
|
|
xTc
huviline
Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal
|
|
arakas2424
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.09 18:30
|
|
|
ei ole surnud tööd tuleb teha et asja tuunima saaks hakata. ja sai just soetatud teiseks autoks a4 quattro 3.0 ja sinna läks hetkel kõik võim ära kuid
juba kosun ja siis teen tuunimise teoks ja uurin igalt poolt mis oleks parem üks teadja kellega asja arutasin rääkis et isegi vabalt hingavast 2,2
on võetud 600 hobust aga teen miskit ära siis vaatab aga ennem oleks vaja wedrud ja amordid jäigema vastu vahetada eks paistab
|
|
|
|
arakas2424
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.09 18:33
|
|
|
kle xtc kas audi 90 wpüstakud istuvad b4 alla
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
postitati 04.02.09 22:10
|
|
|
Endal kah see 10vt peab seda megasquirdi asja uurima, audil ju endal kah olemas trigerwheel. Kas mitte neil 10vt pole hooratta peal juba olemas ja
iseigi andurid ju sellel autol? Minu 200 10vtl kül oli. Jagajal 1 auk kust loeb siis 1 silindrit.
Seda pihusti asja hea teada, et pea sisse saab teised pihusti otsad keerata. Kas ostsid mõnest poest uued ? või kellegi käest kasutadaud vahe tükid
3b omad siis ? ms on mul olemas aga ms on suht aeglane, see tuleb ära seadistada muidu lased lihtsalt moootori kotti mina ühe olen lasknud. Realtime
arvutusi ms ei suuda teha ainult etteantud graafiku piires suudab askeldada. Natuke korrigeerida. ja lisaks vasted spark ja tühja lastud küte
pihustitest. vist saab kül ka neid juhtima panna.
Kui auto käima saad enam vähem, kas viitsikisid anda oma ms programmi?
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
xTc
huviline
Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.09 08:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arakas2424
kle xtc kas audi 90 wpüstakud istuvad b4 alla | peaks olema sama jah. õõts ja sharniir peaks teine olema...
|
|
|
|
xTc
huviline
Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.09 08:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Samzik
Endal kah see 10vt peab seda megasquirdi asja uurima, audil ju endal kah olemas trigerwheel. Kas mitte neil 10vt pole hooratta peal juba olemas ja
iseigi andurid ju sellel autol? Minu 200 10vtl kül oli. Jagajal 1 auk kust loeb siis 1 silindrit.
Seda pihusti asja hea teada, et pea sisse saab teised pihusti otsad keerata. Kas ostsid mõnest poest uued ? või kellegi käest kasutadaud vahe tükid
3b omad siis ? ms on mul olemas aga ms on suht aeglane, see tuleb ära seadistada muidu lased lihtsalt moootori kotti mina ühe olen lasknud. Realtime
arvutusi ms ei suuda teha ainult etteantud graafiku piires suudab askeldada. Natuke korrigeerida. ja lisaks vasted spark ja tühja lastud küte
Kui auto käima saad enam vähem, kas viitsikisid anda oma ms programmi? |
et originaal andureid kasutada tuleb teha lisa plokk mis arvutab orig anduritest saadud info ümber ja väljastab siis kas 60-2 või mis iganes ketta
impulsid ajule. seda on sul vaja ainult siis kui tahad teha COPide peale. ise kasutan 5 aknaga jagajat ja ms juhib otse süütepooli ja kõik toimib. mul
on olemas 60-2 ketas ka mis tehtud 10vt mootorile vahe tükiga rihmaseibi taha kui huvi siis võin müüa!!
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
postitati 05.02.09 11:31
|
|
|
mina olen ikka aru saanud, et msile võib teha selgeks mis iganes signaali. jagaja pealt asendi lugemine on ikka üsna ebatäpne eks kui rohkem powerit
tahad siis näed. Kui sealt detonatsioon sisse jookseb siis on kiiresti üsna valus.
Pole veel uurinud kas ms suudab iga pihustit eraldi juhtida.
Tsitaat: | Algselt postitas: xTc
Tsitaat: | Algselt postitas: Samzik
Kui auto käima saad enam vähem, kas viitsikisid anda oma ms programmi? |
et originaal andureid kasutada tuleb teha lisa plokk mis arvutab orig anduritest saadud info ümber ja väljastab siis kas 60-2 või mis iganes ketta
impulsid ajule. seda on sul vaja ainult siis kui tahad teha COPide peale. ise kasutan 5 aknaga jagajat ja ms juhib otse süütepooli ja kõik toimib. mul
on olemas 60-2 ketas ka mis tehtud 10vt mootorile vahe tükiga rihmaseibi taha kui huvi siis võin müüa!! |
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
xTc
huviline
Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.09 12:40
|
|
|
kuidas on jagaja pealt asendi lugemine ebatäpne?? 3b mootorist saab jagajaga kätte ünsa palju võimsust 300kw ei tohiks probleem olla. miks ei peaks
seda saama 10v ja jagajaga?? jagajal tuleb ainult igasugused lõtkud kaotada. ms tunneb vaid teatud hamba skeeme. palju on sinu jaoks rohkem powerit
(mitu kw)?? ms ei suuda igat pihustit eraldi juhtida. 4 silindiga saab panna 2 ja 2 skeemiga ja 5 silindriga mootoril tuleb panna kõik pihustid
korraga pihustama.
|
|
|
|
bestcar
huviline
Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: Volvo V70 d5 -09, Audi 100 2.8q -92
|
postitati 06.02.09 10:42
|
|
|
Tekkis väike küsimus seoses enda 10vt-ga. Kuna hakkas natukene igav siis lammutasin natukene kapotialust, võtsin siis kõik lõdvikud ära, kuna kuskilt
saab vist lisaõhku ja mootor ei tööta puhtalt. Avastasin siis et turbosse minevad lõdvikud on kõik õlised ja turbiin ise ka. Mida see tähendab siis,
kas turbo laseb ise õli läbi?
|
|
|
xTc
huviline
Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.02.09 12:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: bestcar
Tekkis väike küsimus seoses enda 10vt-ga. Kuna hakkas natukene igav siis lammutasin natukene kapotialust, võtsin siis kõik lõdvikud ära, kuna kuskilt
saab vist lisaõhku ja mootor ei tööta puhtalt. Avastasin siis et turbosse minevad lõdvikud on kõik õlised ja turbiin ise ka. Mida see tähendab siis,
kas turbo laseb ise õli läbi? | kui enne turbot on õline siis ehk karteri tuulutusest viskab sisse.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 26 |