Lehekülgi: 1 2 3 |
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: C7 BiT
|
postitati 16.06.16 19:32
|
|
|
See oli aega tagasi.
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.06.16 19:41
|
|
|
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.06.16 19:52
|
|
|
Kuna auto on siiamaani sõitnud ilma lagunemiseta, pole mul hetkel peale mõne pildi siia midagi lisada
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.06.16 19:56
|
|
|
Led upgrade
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.07.16 10:02
|
|
|
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.16 14:10
|
|
|
Oleks võimalik soetada korralik nahksisu B6 avandilt, mis on elektrilise nimmeosaga ja soojendustega.
Mul endal on mehhaanilised ja ilma soojenduseta, kas keegi teab õelda, kas peale kliimaploki vahetamise on edasine vaid plug'n play või pole see asi
nii lihtne?
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 02.10.16 14:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stenkaju
Oleks võimalik soetada korralik nahksisu B6 avandilt, mis on elektrilise nimmeosaga ja soojendustega.
Mul endal on mehhaanilised ja ilma soojenduseta, kas keegi teab õelda, kas peale kliimaploki vahetamise on edasine vaid plug'n play või pole see asi
nii lihtne? |
Mingit valmidust juhtmete osas olemas ei ole, seega tuleb soenduse juhtmed ise vedada, ilmselt ka nimmetoele toide. Kliimaplokk ei ole vahetatav B6 ja
B7 vahel (midagi seoses tagaklaasi soendusega pidavat olema erinev). Lisaks tuleb tähelepanu pöörata turvapatjade arvule. Esiistmetes peaks kõigil
olema külgmised padjad, aga tagumised külgmised padjad vist on mõlemal nii öelda lisadena. Seega kui sinu autol on, peaks uutel istmetel need samuti
olemas olema (või siis lihtsalt istme katted ringi visata uutel ja vanadel istmetel).
|
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.16 16:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
nii lihtne? |
Mingit valmidust juhtmete osas olemas ei ole, seega tuleb soenduse juhtmed ise vedada, ilmselt ka nimmetoele toide. Kliimaplokk ei ole vahetatav B6 ja
B7 vahel (midagi seoses tagaklaasi soendusega pidavat olema erinev). Lisaks tuleb tähelepanu pöörata turvapatjade arvule. Esiistmetes peaks kõigil
olema külgmised padjad, aga tagumised külgmised padjad vist on mõlemal nii öelda lisadena. Seega kui sinu autol on, peaks uutel istmetel need samuti
olemas olema (või siis lihtsalt istme katted ringi visata uutel ja vanadel istmetel). | Nagu ma aru saan, siis b6 istmetel puudub ka
nn occupancy sensor turvavööle, et igaljuhul tuleb istmed pulkadeks võtta? Lugesin veidi välismaist foorumit, kus väideti nii.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 02.10.16 16:55
|
|
|
Nagu ma aru saan, siis b6 istmetel puudub ka nn occupancy sensor turvavööle, et igaljuhul tuleb istmed pulkadeks võtta? Lugesin veidi välismaist
foorumit, kus väideti nii. |
Seda väidet ei oska ma kinnitada ega ümber lükata. Enda B6-l ma ei täheldanud olevat mingit andurit peale istme temp anduri, mis siis istme soenduse
jaoks mõeldud. Kas B7-l selline asi kõigil olemas on, ei oska kommenteerida.
|
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.16 17:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
Seda väidet ei oska ma kinnitada ega ümber lükata. Enda B6-l ma ei täheldanud olevat mingit andurit peale istme temp anduri, mis siis istme soenduse
jaoks mõeldud. Kas B7-l selline asi kõigil olemas on, ei oska kommenteerida. | Tänud vastamast, eks tuleb minna kohapeale ja vaadata
mis seal on ja mitte.
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.16 14:15
|
|
|
28.12.2016 (250 000 km)
Mootori õli+filter (Mobil ESP)
|
|
|
-eku
huviline
Registreerunud 21.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.16 18:35
|
|
|
.
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.16 15:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -eku
Ise olen läbi teinud asja, vaja oli vanadelt istmetelt turvavöö vastused ümber visata, kõrvalistuja alumise osa sees on sensor matt, mis tunnetab, kas
kõrvalistuja istub kõrval või mitte, sellest tulevana ka lööb turvavöö tule põlema, siis pidin eraldi vedama nimmetoe lülitile voolu ning oligi
korras. | Vist pidi võimalik olema ka lihtsalt kaabliga hoiatus ära kaotada.
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi
|
postitati 30.12.16 16:32
|
|
|
B7-mel on tõesti võimalik turvavöö hoiatus arvutiga elimineerida. Enda omal sai see just vastupidi aktiveeritud.
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.07.17 13:24
|
|
|
23.07.17 Ls. 265 000
Vahetatud õli+filter (mobil ESP)
Salongi õhufilter
Mootori õhufilter
Kütusefilter
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.18 14:12
|
|
|
Esimest korda elus üldse jättis audi mind tee äärde ripakile, 30 kilti enne Riiat kadus õlisurve ja suht kohe oli ka teada, milles viga võib olla.
Veaks oligi siis see kurikuulus õlipump, millel kuuskant varras ja võlli pesa kulunud. Kohe peale hoiatuse süttimist keerasin süüte välja ja treilaga
pärnu.
Pärnus keerati põhi alt ära ja saadeti Tartusse taastamisele, nüüdseks auto käes ja õnneks piirdus asi vaid pumba taastamisega, sellega seoses ka
õlivahetus+filter ja kliima täitmine. Ls: 285 000 Km.
|
|
|
JMets
huviline
Registreerunud 15.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.18 14:17
|
|
|
Saaled kontrolliti üle? Üldiselt kui juba hoiatus sütib siis on juba hilja.
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.18 14:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JMets
Saaled kontrolliti üle? Üldiselt kui juba hoiatus sütib siis on juba hilja. | Ei oska õelda, aga nüüdseks läbinud 170 kilti autoga,
kas poleks pidanud tunda andma juba?
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.08.18 11:31
|
|
|
Täna läbitud ülevaatus. Vahetamist vajaks üks veovõlli välimine tolmukaitse ja järgmiseks ülevaatuseks tagumised pidurivoolikud, kergelt pragunevad.
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.19 14:37
|
|
|
Täna läbitud ülevaatus. Vahetamist vajaks üks veovõlli välimine tolmukaitse ja järgmiseks ülevaatuseks tagumised pidurivoolikud, kergelt pragunevad.
| Vahepeal jõudis veoots siiski ragisema hakata ja nüüd siis ots vahetatud, lisaks paar hooba esisillas ja tagumised pidurivoolikud.
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.07.19 10:55
|
|
|
Sai siis ülevaatusel käidud, muidu tiptop, aga parem veovõlli otsa kumm tahab vahetamist, mis on muidugi veider, sest see sai vahetatud 4 tuhat km
tagasi ja normaalse firma toodang.
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi
|
postitati 19.07.19 11:06
|
|
|
Ehk lühem kate trehvas. Ma ühel b5 audil vahetasin kolm korda ja alati võtsin Forssist auto numbri järgi, kuni küsisin et andke pikemad, mida ka
pakkus kataloogis tegelikult. Lühemad lõhkus paari nädalaga.
Remondin Audide led tulesid. 56711785
|
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.07.19 12:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaiks
Ehk lühem kate trehvas. Ma ühel b5 audil vahetasin kolm korda ja alati võtsin Forssist auto numbri järgi, kuni küsisin et andke pikemad, mida ka
pakkus kataloogis tegelikult. Lühemad lõhkus paari nädalaga. | Tundub küll, et oli lühem, on ennast mööda klambrit pikalt katki
käristanud.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |