Lehekülgi: 1 .. 12 13 14 15 16 17 |
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 11.11.10 19:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et kas neid vigu nagu varem ei teadnud, varem kirjutatu baasil tundub, nagu mingi suvaline TÜV punkt küll masina juures
vigu ei tohiks leida, need ei ole nii ranged! Igasugu stabikapuksi ja rooliotsa vead peaks ikka ära kuulma ja samuti ei saadeta mingi tühise õlilekke
pärast kordusülevaatusele! Gaasid on minu arust ainuke viga, mida ühe testsõiduga ei saa tuvastada (noh kui ikka päris ära ei ole). Sorry, lihtsalt
siin mitmetest teemadest jääb mulje, et juppe vahetatakse isegi siis kui natuke määrdunud ja kulutatakse kümneid tuhandeid igasugu tuuningu ja
parenduse peale? Äkki ma olen asjast valesti aru saanud ja hetkel natuke ülekohtune Aga üks korralik autofanatt ei tohiks sellistest vigadest kuulda esimest korda TÜV-l. |
Pole mingit kolinat mina masina juures kuulnud pole ja veermiku ma tõesti vaadanud pole eraldi ja need vead ei ole mitte midagi hullu, täiesti
tavalised kuluosad ju. Õlileke on tõesti väike, tilkumine peaagu, et puudub aga ju ei kõlbanud siis Õli pole varda järgi üldse kadunud juba 5000km jooksul. Uueks nädalaks on need vead kõrvaldatud. Ei saanud su
jutust eriti aru kah, väsinud vist
Sai rooliots ära ostetud,
Töökojalt siis pakkumine 1800-2000.- tööraha.
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 15.11.10 21:23
|
|
|
Rooliots tasuks ise ära teha ja sellised asjad, mida saab teha kodus, muidugi vahendite olemasolul. Selline tööraha võtab hingest kinni, lisaks ei saa
olla 100% kindlad kvalideedis. Tean palju juhuseid, kus kardaanipoldid onlahti jäänud, klapikambrikaan näpuga kinni keeratud ja kui keegi rooliotsa ka
lahti jätaks siis oh jah.
Igatahes kena isend ja näeb välja nagu S4, välja arvatud laiad tiivad Edu
ja jaksu selle veekuuelisega.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.11.10 21:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Priit86
2000.- vaid tööraha ? Või sisaldab see summa veel miskit ?
Täitsa ulme on lugeda seda teemat, nagu oma peegelpilti . Matsin oma autosse samuti meeletuid summasid, et 110% korras oleks, kuid ei saanud ikka nii,
nagu oleks pidanud . Lõpuks loobusin . Ja seda õlileket tavaliselt ei panda TÜV-l üldse vigadesse ... V6 puhul on see ju tavaline nähtus |
Mul õnneks saab nüüd selle satsiga kõik tehtud ja nüüd peaks ikka väga julgelt kestma (ptui-ptui-ptui) kuna jah enamus asjad on vahetatud. Õlilekke
puhul ma ei saa üldse aru, 5000km juba ja varda järgi pole õli mitte kuskile vähemaks jäänud. Nii, et kas ta tilgub ülivähe või mis.
Täna ostsin ära ka tagumised kettad - Delphi Lockheed ja tagumised klotsid - Ferodo.
2000 on ainult tööraha, kõige hullem polegi, selle raha sees on;
Vasask tagumine pidurisupport
Tagumised kettad ja klotsid
Esimene parem rattarumm
Esimene parem rattalaager
Esimene parem amordi kattekumm
Mootori tihendi vahetus
Parem välimine rooliots
Vasak. stabika varda puksid
Esitulede täpne reguleerimine
Piduriõli, õhutamine jne
SimoQ - kahjuks endal garaaz puudub ja ilmad juba kehvad, muidu nokitseks hea meelega ise. Veovõlli kattekumm sai nt suvel ise vahetatud õues jne.
Lasen neil kõik ära teha ja kvaliteet on seal üsna hea, olen kõik tööd seal teha lasknud ja siiamaani ei ole nurinaks põhjust, ikka korralik esindus
kus tunnihind 400 (see muidugi ei näita kvaliteeti aga ikkagi). Tänud sulle!
|
|
|
|
Procon-Ten
klubiliige
Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 2.2T 20V q '85 & Audi Q7 3.0TDI '13 & VW Transporter 1.6D '86 & VW Caravelle 2.1 WBX
|
postitati 15.11.10 21:28
|
|
|
Vaadates seda nimekirja oleks 2000 tõesti päris normaalne raha nende tööde eest..
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 15.11.10 21:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Esimene parem rattarumm
Mootori tihendi vahetus
Parem välimine rooliots
Piduriõli, õhutamine jne |
Siis on tõesti hoopis teine asi . Teoreetiliselt peaks nad siis tegema ka sillaregulli, kuid ilmselt see juba eraldi hinnas .. ? Kui saladus pole,
siis kus lased teha ?
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.11.10 21:41
|
|
|
Esimene parem rattarumm
Mootori tihendi vahetus
Parem välimine rooliots
Piduriõli, õhutamine jne |
Siis on tõesti hoopis teine asi . Teoreetiliselt peaks nad siis tegema ka sillaregulli, kuid ilmselt see juba eraldi hinnas .. ? Kui saladus pole,
siis kus lased teha ? |
Sillaregulli hinnas pole jah. Ja see hind öeldi mulle kui saatsin meili aga alati võib rohkem minna kah, kui ilmub üllatusi ja nad veel ei tea kust
kohast täpsemalt see õli lekib. Tavaliselt olen sinna alati meili ette saatnud ja raha pole öeldust rohkem võetud, mõnikord isegi vähem. Üldiselt 5
tunniga peaks saama need asjad tehtud küll, ei usu, et üks vend kallal ka on korraga ja need tööd kattuvad sellesuhtes, et kui supporti maha võtad
saad juba kettad ka vahetada, rooliotsa näpid võid rattarummu vahetada, sellega saad kohe ka laagri jne. Lasen muidu teha Kuresaare Autoteeninduses.
See on siis Opeli, Kia ja Peugeoti esindus ka. 10% saan alla ka
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 16.11.10 05:18
|
|
|
2000.- vaid tööraha ? Või sisaldab see summa veel miskit ?
Täitsa ulme on lugeda seda teemat, nagu oma peegelpilti . Matsin oma autosse samuti meeletuid summasid, et 110% korras oleks, kuid ei saanud ikka nii,
nagu oleks pidanud . Lõpuks loobusin . Ja seda õlileket tavaliselt ei panda TÜV-l üldse vigadesse ... V6 puhul on see ju tavaline nähtus |
Mul õnneks saab nüüd selle satsiga kõik tehtud ja nüüd peaks ikka väga julgelt kestma (ptui-ptui-ptui) kuna jah enamus asjad on vahetatud. Õlilekke
puhul ma ei saa üldse aru, 5000km juba ja varda järgi pole õli mitte kuskile vähemaks jäänud. Nii, et kas ta tilgub ülivähe või mis.
Täna ostsin ära ka tagumised kettad - Delphi Lockheed ja tagumised klotsid - Ferodo.
Esimene parem rattarumm
Mootori tihendi vahetus
Parem välimine rooliots
Piduriõli, õhutamine jne
SimoQ - kahjuks endal garaaz puudub ja ilmad juba kehvad, muidu nokitseks hea meelega ise. Veovõlli kattekumm sai nt suvel ise vahetatud õues jne.
Lasen neil kõik ära teha ja kvaliteet on seal üsna hea, olen kõik tööd seal teha lasknud ja siiamaani ei ole nurinaks põhjust, ikka korralik esindus
kus tunnihind 400 (see muidugi ei näita kvaliteeti aga ikkagi).
Tänud sulle! |
Siis on muidugi teine asi. Ma seda nimekirja kohe näinudki ja arusaadav, kui garaa˛ ka puudub Aga siis on 2000.- tõesti täitsa talutav tegelikult.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.11.10 11:00
|
|
|
Sai siis kõik asjad korda tehtud mille jaoks raha oli planeeritud va tihendid, sest neid ma ei teadnud milliseid osta..sillstend oli hinna sees tuli
välja ja kokku läks hoopis 1660 ja selle raha sees ka piduriõli ja
spets puhatusaineid pidurile.
Tihendid mis lekivad esimene vända simmer ja käiguhoova simmer.
Kas vahetus raske ja palju aega võtab? Simmer ei maksa iseenesest midagi.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 18.11.10 11:23
|
|
|
Sai siis kõik asjad korda tehtud mille jaoks raha oli planeeritud va tihendid, sest neid ma ei teadnud milliseid osta..sillstend oli hinna sees tuli
välja ja kokku läks hoopis 1660 ja selle raha sees ka piduriõli ja
spets puhatusaineid pidurile.
Tihendid mis lekivad esimene vända simmer ja käiguhoova simmer.
Kas vahetus raske ja palju aega võtab? Simmer ei maksa iseenesest midagi. |
Vända simmeri vahetus= rihmavahetuse hinna. Kui ta ei tilgu lausa siis ma jätaks asja järgmisesse rihmavahetusse. Pese lihtsalt korralikult puhtaks.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
M2ikret
huviline
Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi
|
postitati 23.11.10 17:09
|
|
|
Heyps Sina oled asjatundjam audi 100 koha pealt kui mina Räägi kas seda absi pole võimalik välja lülitada või veojõu kontrolli (mida
pole ) Igatahes tahtsin ka libistada v'hekene aga hakkas ragisema
ja läks otse rikkus kõik ilusa ära
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.10 18:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: M2ikret
Heyps Sina oled asjatundjam audi 100 koha pealt kui mina Räägi kas seda absi pole võimalik välja lülitada või veojõu kontrolli (mida
pole ) Igatahes tahtsin ka libistada v'hekene aga hakkas ragisema
ja läks otse rikkus kõik ilusa ära |
Tere ABS saab välja lülitada kui sul on see ABS nupp olemas, asub sealgi
kus on tagaklaasisoojendus jne, osadel seda pole ka, siis äkki ABS kaitse välja? Peaks endal ABS anduri ära vahetama, preagu ei ragise midagi
Vahepeal siis ostetud pudinaid ja homme kell 11 lähevad siis vahetusse vända esimene simmer, käiguhoovastiku simmer, rumm (tänud Indrekule),
rattalaager, amordi kaitsemüts
ja siis otse ÜV. Kuna varsti plaan Tartu tulla sai ostetud ka 1l värsket õli, igaksjuhuks.
Väike reklaam kah, et see uduvastane asi töötab väga hästi, klaasid hoidis täiesti selged! Soovitan kellel klaasid higistavad. Maksab 65.- eek
kliendikaardiga, ilma 76.- automaailmas.
|
|
|
|
Evil9
|
postitati 23.11.10 18:39
|
|
|
Mul mingi muu anti kondents, sai ka pinnad ära töödeldud aga klaasid ikka higised. Ilmselt vahend saast. Mõtlesin just, et ei tea kas kellelgi asi
toiminud ka üldse on. Nüüd tean mida proovida
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
Reinzz
huviline
Registreerunud 03.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100, 2.6
|
postitati 23.11.10 18:54
|
|
|
Teil on põhjamatid märjad, kuivatage need ära, siis seisavad klaasid ka puhtana
A muidu see vahend töötab küll, natukene.
154 saksa hobust...
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.10 18:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Evil9
Mul mingi muu anti kondents, sai ka pinnad ära töödeldud aga klaasid ikka higised. Ilmselt vahend saast. Mõtlesin just, et ei tea kas kellelgi asi
toiminud ka üldse on. Nüüd tean mida proovida |
Minul hoidis väga selged, enne pidi koguaeg puhur olema maxi peal esiklaasile suunatud. Isegi olin väga postiivselt üllatunud kui klaasid täiesti
puhtad olid, nii esimesed kui ka külgmised, tagumine samuti.
Tsitaat: | Algselt postitas: Reinzz
Teil on põhjamatid märjad, kuivatage need ära, siis seisavad klaasid ka puhtana
A muidu see vahend töötab küll, natukene. |
Mul juhialune põhjamatt veits niiske ainult, igapäev kuivatan, peaks ka nüüd selle viimase välja saama aga muidu niiskus autos jah, sellepärast nad uduseks lähevad. Niiskusekoguja panna autosse vb aga ei tea kas kasu
ka on. Aga vahend töötab isegi liigagi hästi.
|
|
|
|
lkallas
|
postitati 23.11.10 19:14
|
|
|
See Motipi Anti Condens töötab hästi vaid mõne aja. Kui tahad püsivat tulemust siis pead iga nädal korra klaasid seest üle käima sellega. Olen selle
toote pikaajaline kasutaja, räägin omast kogemusest.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 23.11.10 19:22
|
|
|
Tsitaat: | Mul juhialune põhjamatt veits niiske ainult, igapäev kuivatan, peaks ka nüüd selle viimase välja saama aga muidu niiskus autos jah, sellepärast nad uduseks lähevad. Niiskusekoguja
panna autosse vb aga ei tea kas kasu ka on. Aga vahend töötab isegi liigagi hästi. |
Kas kummimatid on autos? Palju tagaratta laager maksis?
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 23.11.10 22:43
|
|
|
Jälgin nüüd kohe huviga kuidas sul see PD laager vastu peab, ise ei julgend riskida ja läksid FAG-id alla. Ainult et vali ikka natuke kohta ka kust
ostad, mina sain Fagid 600.- tk.
Edu remontimisel.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.10 22:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
Jälgin nüüd kohe huviga kuidas sul see PD laager vastu peab, ise ei julgend riskida ja läksid FAG-id alla. Ainult et vali ikka natuke kohta ka kust
ostad, mina sain Fagid 600.- tk.
Edu remontimisel. |
Ega neid päris suvalt ei ostnud, enne sai veits uuritud ja väga maha tehtud laager pole, pidi suht vaikne ja vastupidav olema muidugi räägitakse ka
teist juttu, samas mõni teeb SKF laagri ka täiesti maha, uus on ikka parem kui vana, aga noh eks vaatab kui undama hakkab saab alati mõne kõvema
võtta. FAG laager maksis täpselt 989.-, Fixuses siis selline hind. Tänud edu vaja.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 24.11.10 06:21
|
|
|
Ma ka rohkem seetõttu küsisin, et sai kaks aastat tagasi a4-le tagalaagriteks ostetud PD-d, olid lihtsalt kõige odavamad autoosad.ee lehel, tookord
neid igatahes vaja ei läinudki, seega jäid karpi, nüüd aga nägin tuttava logoga karpi ja mõtlesin, et uurin, mis teised arvavad, et kui kunagi peaks
vaja minema, kas tasub neid kõige odavamaid osta! Kartus asjade kvaliteedis tekkis, sest sain sealt autoosad.ee lehelt tellides välimised
poolteljeotsad ja ülemised õõtsad täieliku soga, kestsid alla 15k km, tegin lihtsalt tookord järelduse, et olid liiga odavad Aga eks aeg näitab, kuidas siis sul PD vastu peab!
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.10 15:35
|
|
|
Preagu käib küll ilusti vaikselt
Töökojast siis tagasi 1670.- arve, vahetusse läks esimene vända simmer, käiguhoovastiku simmer, rattarumm, rattalaager, amordi kaitsemüts ja mõned
rattapoldid ja ÜV seekord puhtalt läbitud. Nüüd siis vaatab mida välimuses teha. Kõige õnnelikum vast rummu üle, juba hakkas üle viskama see keere
maas teema. Vahetati neid asju siis 4,5h
Kiitus Kuressaare Autoteenindusele, väga hea koht ikka!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 12 13 14 15 16 17 |