Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  12  13  14  15  16  17
Autor:
Pealkiri: Audi 100 C4 2.8 V6 - 1991 - KsenoonE MÜÜDUD (Vastuseid: 401 | Vaatamisi: 64525)
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 11.11.10 19:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et kas neid vigu nagu varem ei teadnud, varem kirjutatu baasil tundub, nagu mingi suvaline TÜV punkt küll masina juures vigu ei tohiks leida, need ei ole nii ranged! Igasugu stabikapuksi ja rooliotsa vead peaks ikka ära kuulma ja samuti ei saadeta mingi tühise õlilekke pärast kordusülevaatusele! Gaasid on minu arust ainuke viga, mida ühe testsõiduga ei saa tuvastada (noh kui ikka päris ära ei ole). Sorry, lihtsalt siin mitmetest teemadest jääb mulje, et juppe vahetatakse isegi siis kui natuke määrdunud ja kulutatakse kümneid tuhandeid igasugu tuuningu ja parenduse peale? Äkki ma olen asjast valesti aru saanud ja hetkel natuke ülekohtune:( Aga üks korralik autofanatt ei tohiks sellistest vigadest kuulda esimest korda TÜV-l.

Pole mingit kolinat mina masina juures kuulnud pole ja veermiku ma tõesti vaadanud pole eraldi ja need vead ei ole mitte midagi hullu, täiesti tavalised kuluosad ju. Õlileke on tõesti väike, tilkumine peaagu, et puudub aga ju ei kõlbanud siis :P Õli pole varda järgi üldse kadunud juba 5000km jooksul. Uueks nädalaks on need vead kõrvaldatud. Ei saanud su jutust eriti aru kah, väsinud vist :D

Sai rooliots ära ostetud,
http://www.upload.ee/image/919322/P1010769.JPG

Töökojalt siis pakkumine 1800-2000.- tööraha.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 15.11.10 21:13 Tsiteeri

2000.- vaid tööraha ? :o Või sisaldab see summa veel miskit ?
Täitsa ulme on lugeda seda teemat, nagu oma peegelpilti . Matsin oma autosse samuti meeletuid summasid, et 110% korras oleks, kuid ei saanud ikka nii, nagu oleks pidanud . Lõpuks loobusin . Ja seda õlileket tavaliselt ei panda TÜV-l üldse vigadesse ... V6 puhul on see ju tavaline nähtus :)

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 15.11.10 21:23 Tsiteeri

Rooliots tasuks ise ära teha ja sellised asjad, mida saab teha kodus, muidugi vahendite olemasolul. Selline tööraha võtab hingest kinni, lisaks ei saa olla 100% kindlad kvalideedis. Tean palju juhuseid, kus kardaanipoldid onlahti jäänud, klapikambrikaan näpuga kinni keeratud ja kui keegi rooliotsa ka lahti jätaks siis oh jah.
Igatahes kena isend ja näeb välja nagu S4, välja arvatud laiad tiivad:) Edu ja jaksu selle veekuuelisega.

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.10 21:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Priit86
Täitsa ulme on lugeda seda teemat, nagu oma peegelpilti . Matsin oma autosse samuti meeletuid summasid, et 110% korras oleks, kuid ei saanud ikka nii, nagu oleks pidanud . Lõpuks loobusin . Ja seda õlileket tavaliselt ei panda TÜV-l üldse vigadesse ... V6 puhul on see ju tavaline nähtus :)

Mul õnneks saab nüüd selle satsiga kõik tehtud ja nüüd peaks ikka väga julgelt kestma (ptui-ptui-ptui) kuna jah enamus asjad on vahetatud. Õlilekke puhul ma ei saa üldse aru, 5000km juba ja varda järgi pole õli mitte kuskile vähemaks jäänud. Nii, et kas ta tilgub ülivähe või mis.

Täna ostsin ära ka tagumised kettad - Delphi Lockheed ja tagumised klotsid - Ferodo.

2000 on ainult tööraha, kõige hullem polegi, selle raha sees on;
Vasask tagumine pidurisupport
Tagumised kettad ja klotsid
Esimene parem rattarumm
Esimene parem rattalaager
Esimene parem amordi kattekumm
Mootori tihendi vahetus
Parem välimine rooliots
Vasak. stabika varda puksid
Esitulede täpne reguleerimine
Piduriõli, õhutamine jne

SimoQ - kahjuks endal garaaz puudub ja ilmad juba kehvad, muidu nokitseks hea meelega ise. Veovõlli kattekumm sai nt suvel ise vahetatud õues jne. Lasen neil kõik ära teha ja kvaliteet on seal üsna hea, olen kõik tööd seal teha lasknud ja siiamaani ei ole nurinaks põhjust, ikka korralik esindus kus tunnihind 400 (see muidugi ei näita kvaliteeti aga ikkagi). Tänud sulle!

Procon-Ten
klubiliige

Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 2.2T 20V q '85 & Audi Q7 3.0TDI '13 & VW Transporter 1.6D '86 & VW Caravelle 2.1 WBX

postitati 15.11.10 21:28 Tsiteeri

Vaadates seda nimekirja oleks 2000 tõesti päris normaalne raha nende tööde eest..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 15.11.10 21:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Esimene parem rattarumm
Mootori tihendi vahetus
Parem välimine rooliots
Piduriõli, õhutamine jne

Siis on tõesti hoopis teine asi . Teoreetiliselt peaks nad siis tegema ka sillaregulli, kuid ilmselt see juba eraldi hinnas .. ? Kui saladus pole, siis kus lased teha ?

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.10 21:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Esimene parem rattarumm
Mootori tihendi vahetus
Parem välimine rooliots
Piduriõli, õhutamine jne

Siis on tõesti hoopis teine asi . Teoreetiliselt peaks nad siis tegema ka sillaregulli, kuid ilmselt see juba eraldi hinnas .. ? Kui saladus pole, siis kus lased teha ?

Sillaregulli hinnas pole jah. Ja see hind öeldi mulle kui saatsin meili aga alati võib rohkem minna kah, kui ilmub üllatusi ja nad veel ei tea kust kohast täpsemalt see õli lekib. Tavaliselt olen sinna alati meili ette saatnud ja raha pole öeldust rohkem võetud, mõnikord isegi vähem. Üldiselt 5 tunniga peaks saama need asjad tehtud küll, ei usu, et üks vend kallal ka on korraga ja need tööd kattuvad sellesuhtes, et kui supporti maha võtad saad juba kettad ka vahetada, rooliotsa näpid võid rattarummu vahetada, sellega saad kohe ka laagri jne. Lasen muidu teha Kuresaare Autoteeninduses. See on siis Opeli, Kia ja Peugeoti esindus ka. 10% saan alla ka :cool:

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 16.11.10 05:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Mul õnneks saab nüüd selle satsiga kõik tehtud ja nüüd peaks ikka väga julgelt kestma (ptui-ptui-ptui) kuna jah enamus asjad on vahetatud. Õlilekke puhul ma ei saa üldse aru, 5000km juba ja varda järgi pole õli mitte kuskile vähemaks jäänud. Nii, et kas ta tilgub ülivähe või mis.

Täna ostsin ära ka tagumised kettad - Delphi Lockheed ja tagumised klotsid - Ferodo.

Esimene parem rattarumm
Mootori tihendi vahetus
Parem välimine rooliots
Piduriõli, õhutamine jne

SimoQ - kahjuks endal garaaz puudub ja ilmad juba kehvad, muidu nokitseks hea meelega ise. Veovõlli kattekumm sai nt suvel ise vahetatud õues jne. Lasen neil kõik ära teha ja kvaliteet on seal üsna hea, olen kõik tööd seal teha lasknud ja siiamaani ei ole nurinaks põhjust, ikka korralik esindus kus tunnihind 400 (see muidugi ei näita kvaliteeti aga ikkagi).
Tänud sulle!

Siis on muidugi teine asi. Ma seda nimekirja kohe näinudki ja arusaadav, kui garaa˛ ka puudub:) Aga siis on 2000.- tõesti täitsa talutav tegelikult.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.10 12:16 Tsiteeri

Hetkel sellised asjad sebitud ja tuleb juurde:P
http://www.upload.ee/image/926963/P1010772.JPG

Tuli meelde, et Tartus on mul garaaz, seal saab paremini nokitseda kui mandrile minek. Ja Tartus on kaubavalik kõvasti suurem.

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.10 10:53 Tsiteeri

Bump aga äkki keegi tahab hüper kiirelt müüja korralikku rattarummu, täna peaks juba cargosse panema, et homme kätte saaksin, kuna masin homme tegemisse ja rummu pole!! :( Kui endal pole siis ehk mõni sõber müüb!!

Help!
Kas keermeid üle keerates jääb pidama või ei?? :( On sellel mõtet?

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.10 11:00 Tsiteeri

Sai siis kõik asjad korda tehtud mille jaoks raha oli planeeritud va tihendid, sest neid ma ei teadnud milliseid osta..sillstend oli hinna sees tuli välja ja kokku läks hoopis 1660 :cool: ja selle raha sees ka piduriõli ja spets puhatusaineid pidurile.
Tihendid mis lekivad esimene vända simmer ja käiguhoova simmer.
Kas vahetus raske ja palju aega võtab? Simmer ei maksa iseenesest midagi.

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 18.11.10 11:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Sai siis kõik asjad korda tehtud mille jaoks raha oli planeeritud va tihendid, sest neid ma ei teadnud milliseid osta..sillstend oli hinna sees tuli välja ja kokku läks hoopis 1660 :cool: ja selle raha sees ka piduriõli ja spets puhatusaineid pidurile.

Vända simmeri vahetus= rihmavahetuse hinna. Kui ta ei tilgu lausa siis ma jätaks asja järgmisesse rihmavahetusse. Pese lihtsalt korralikult puhtaks.

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.10 11:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Tsitaat:

Vända simmeri vahetus= rihmavahetuse hinna. Kui ta ei tilgu lausa siis ma jätaks asja järgmisesse rihmavahetusse. Pese lihtsalt korralikult puhtaks.

Tilgub vist jah, ÜV sellepärast läbi ei saanud :/
Ei mäleta palju mul rihmavahetuse eest võeti, mingi 1500 vist.
Jama lugu küll, arvestades seda, et simmer maksab 50 EEK :D

Kuidas käiguhoova simmeritega lugu on? Kas vahetus võtab kaua või kerge vahetada?

Esimese simmeri ostsin ära aga kust osta käiguhoovastiku oma ja mingeid koode äkki miuke sobib? Juhtlõnga :D

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 23.11.10 17:09 Tsiteeri

Heyps :DSina oled asjatundjam audi 100 koha pealt kui mina :DRäägi kas seda absi pole võimalik välja lülitada või veojõu kontrolli (mida pole ):D:D:D Igatahes tahtsin ka libistada v'hekene aga hakkas ragisema ja läks otse :Drikkus kõik ilusa ära :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.10 18:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: M2ikret
Heyps :DSina oled asjatundjam audi 100 koha pealt kui mina :DRäägi kas seda absi pole võimalik välja lülitada või veojõu kontrolli (mida pole ):D:D:D Igatahes tahtsin ka libistada v'hekene aga hakkas ragisema ja läks otse :Drikkus kõik ilusa ära :D

Tere :D ABS saab välja lülitada kui sul on see ABS nupp olemas, asub sealgi kus on tagaklaasisoojendus jne, osadel seda pole ka, siis äkki ABS kaitse välja? Peaks endal ABS anduri ära vahetama, preagu ei ragise midagi:P

Vahepeal siis ostetud pudinaid ja homme kell 11 lähevad siis vahetusse vända esimene simmer, käiguhoovastiku simmer, rumm (tänud Indrekule), rattalaager, amordi kaitsemüts
ja siis otse ÜV. Kuna varsti plaan Tartu tulla sai ostetud ka 1l värsket õli, igaksjuhuks.

http://www.upload.ee/image/941169/P1010788.JPG
Väike reklaam kah, et see uduvastane asi töötab väga hästi, klaasid hoidis täiesti selged! Soovitan kellel klaasid higistavad. Maksab 65.- eek kliendikaardiga, ilma 76.- automaailmas.

Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant c4 2,2tq 20v; Audi A6 Allroad c6 3,0 TDI

postitati 23.11.10 18:39 Tsiteeri

Mul mingi muu anti kondents, sai ka pinnad ära töödeldud aga klaasid ikka higised. Ilmselt vahend saast. Mõtlesin just, et ei tea kas kellelgi asi toiminud ka üldse on. Nüüd tean mida proovida :)

Nelikvedu - must have!
Reinzz
huviline

Registreerunud 03.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100, 2.6

postitati 23.11.10 18:54 Tsiteeri

Teil on põhjamatid märjad, kuivatage need ära, siis seisavad klaasid ka puhtana ;)

A muidu see vahend töötab küll, natukene.

154 saksa hobust...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.10 18:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Evil9
Mul mingi muu anti kondents, sai ka pinnad ära töödeldud aga klaasid ikka higised. Ilmselt vahend saast. Mõtlesin just, et ei tea kas kellelgi asi toiminud ka üldse on. Nüüd tean mida proovida :)

Minul hoidis väga selged, enne pidi koguaeg puhur olema maxi peal esiklaasile suunatud. Isegi olin väga postiivselt üllatunud kui klaasid täiesti puhtad olid, nii esimesed kui ka külgmised, tagumine samuti.

Tsitaat:
Algselt postitas: Reinzz
Teil on põhjamatid märjad, kuivatage need ära, siis seisavad klaasid ka puhtana ;)

A muidu see vahend töötab küll, natukene.

Mul juhialune põhjamatt veits niiske ainult, igapäev kuivatan, peaks ka nüüd selle viimase välja saama :P aga muidu niiskus autos jah, sellepärast nad uduseks lähevad. Niiskusekoguja panna autosse vb aga ei tea kas kasu ka on. Aga vahend töötab isegi liigagi hästi. :D

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe 2.6 V6 110kw 1995

postitati 23.11.10 19:14 Tsiteeri

See Motipi Anti Condens töötab hästi vaid mõne aja. Kui tahad püsivat tulemust siis pead iga nädal korra klaasid seest üle käima sellega. Olen selle toote pikaajaline kasutaja, räägin omast kogemusest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 23.11.10 19:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Mul juhialune põhjamatt veits niiske ainult, igapäev kuivatan, peaks ka nüüd selle viimase välja saama :P aga muidu niiskus autos jah, sellepärast nad uduseks lähevad. Niiskusekoguja panna autosse vb aga ei tea kas kasu ka on. Aga vahend töötab isegi liigagi hästi. :D

Kas kummimatid on autos? Palju tagaratta laager maksis?

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.10 19:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lkallas
See Motipi Anti Condens töötab hästi vaid mõne aja. Kui tahad püsivat tulemust siis pead iga nädal korra klaasid seest üle käima sellega. Olen selle toote pikaajaline kasutaja, räägin omast kogemusest.

Eks sellega arvestanud, et mingi aeg peab nagunii üle tegema. Preagu andis õnneks hea tulemuse, eks nädala pärast vaatab kuidas kestab veel.

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:

Kas kummimatid on autos? Palju tagaratta laager maksis?

Orig. kummimatid jah, too esiratta laager ja maksis 400 EEK ja firma PowerDrive, pakuti ka mingit FAG laagrit mis maksis tonni :P Ööseks eemaldan juhimati, muidu jääb niiskus mati alla lihtsalt.

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 23.11.10 22:43 Tsiteeri

Jälgin nüüd kohe huviga kuidas sul see PD laager vastu peab, ise ei julgend riskida ja läksid FAG-id alla. Ainult et vali ikka natuke kohta ka kust ostad, mina sain Fagid 600.- tk.

Edu remontimisel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.10 22:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
Jälgin nüüd kohe huviga kuidas sul see PD laager vastu peab, ise ei julgend riskida ja läksid FAG-id alla. Ainult et vali ikka natuke kohta ka kust ostad, mina sain Fagid 600.- tk.

Edu remontimisel.

Ega neid päris suvalt ei ostnud, enne sai veits uuritud ja väga maha tehtud laager pole, pidi suht vaikne ja vastupidav olema muidugi räägitakse ka teist juttu, samas mõni teeb SKF laagri ka täiesti maha, uus on ikka parem kui vana, aga noh eks vaatab kui undama hakkab saab alati mõne kõvema võtta. FAG laager maksis täpselt 989.-, Fixuses siis selline hind. Tänud edu vaja.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 24.11.10 06:21 Tsiteeri

Ma ka rohkem seetõttu küsisin, et sai kaks aastat tagasi a4-le tagalaagriteks ostetud PD-d, olid lihtsalt kõige odavamad autoosad.ee lehel, tookord neid igatahes vaja ei läinudki, seega jäid karpi, nüüd aga nägin tuttava logoga karpi ja mõtlesin, et uurin, mis teised arvavad, et kui kunagi peaks vaja minema, kas tasub neid kõige odavamaid osta! Kartus asjade kvaliteedis tekkis, sest sain sealt autoosad.ee lehelt tellides välimised poolteljeotsad ja ülemised õõtsad täieliku soga, kestsid alla 15k km, tegin lihtsalt tookord järelduse, et olid liiga odavad:) Aga eks aeg näitab, kuidas siis sul PD vastu peab!

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.10 15:35 Tsiteeri

Preagu käib küll ilusti vaikselt :D
Töökojast siis tagasi 1670.- arve, vahetusse läks esimene vända simmer, käiguhoovastiku simmer, rattarumm, rattalaager, amordi kaitsemüts ja mõned rattapoldid ja ÜV seekord puhtalt läbitud. Nüüd siis vaatab mida välimuses teha. Kõige õnnelikum vast rummu üle, juba hakkas üle viskama see keere maas teema. Vahetati neid asju siis 4,5h

Kiitus Kuressaare Autoteenindusele, väga hea koht ikka!

Lehekülgi:  1  ..  12  13  14  15  16  17
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 29.6% - SQL: 70.4%]