Lehekülgi: 1 .. 10 11 12 13 14 .. 21 |
lkallas
|
postitati 10.02.11 22:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Lävepaku liistud läksid kokku maksma ~71€? Muidu saab üksikult ka osta ikka? |
Üksikult saab ka muidugi.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 16.02.11 14:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lkallas
Kui kindel ostja olemas siis ostan endale uued luuptuled
|
Kus muidu luuptuled ka uuena müügil on ning mis neil siis ka hinnaks on?
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
|
lkallas
|
postitati 18.02.11 15:16
|
|
|
Võtmed
Pritsin ka paar sõna teemasse. Täna tuli hea mõte teha autole igaks juhuks üks varuvõti. Kuna autol on immo siis mõtlesin, et teeks ühe tavavõtme
igaks juhuks kui originaal peaks autosse ununema ja uksed lukku lähevad(mul on signal selline komme panna uksed lukku kui autos miskit ei toimu).
Saigi Zeppelinis Teps-Lukus minutiga uue võtme 6.40€ eest. Head tuju kauaks ei jätkunud kuna võtit proovides see ei keeranud mitte midagi ja jäi üldse
lukku kinni. Väikse logistamise ja meelitamisega sain võtme siiski kätte. Samuti ei keeranud originaalvõti. Mis seal ikka, tegin kurja näo ette ja
läksin tagasi. Lukumeister tuli ja pusis ka tükk aega aga asja sai. Nimelt oli ta originaalvõtme "propellerist" sirgeks keeranud, mis süütelukule
sugugi ei meeldinud.
Selline lugu. Aga nüüd otsustasin igasugu jamade vältimiseks tehasest tellida paar uut võtit.
Seal teps-lukus on võimalik lasta immopulka kopeerida aga see on ülemäära kallis. Selle raha eest saab esindusest juba 2 võtit. Muidugi kodeerimise
eest tuleb juurde maksta aga see on juba väike mure.
Tauf enam tehasest ei telli, mis on imelik sest aasta tagasi veel pakkus võimalust.
Selline vastus siis neilt: Kahjuks ei saa sellele mudelile enam tehase võtmeid tellida, saab vaid tellida uued võtmed koos süütelukuga 108.- EUR.
Lugesin siit foorumist, et forssist saab võtit tehasest tellida? Oskab keegi kommenteerida?
|
|
|
Raadik88
huviline
Registreerunud 28.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 2.0 TDI 125kw müüdud. Audi B4 85kw - müüdud.
|
postitati 18.02.11 16:16
|
|
|
Tere.
Eelmisel aastal tellisin Revalist uue põhivõtme. Hind oli 310EEK, kohale tuli nädalaga aga kodeerimine oli Revalis suht kallis u. 20EUR´i üks võti.
|
|
|
Procon-Ten
klubiliige
Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 2.2T 20V q '85 & Audi Q7 3.0TDI '13 & VW Transporter 1.6D '86 & VW Caravelle 2.1 WBX
|
postitati 18.02.11 16:24
|
|
|
Konkreetse auto kohta ei oska öelda, kuid Audi 200 originaal võtme tooriku kohta vastati forsist, et nemad ei saa neid tellida. Soovitati esinduse
poole pöörduda.
|
|
|
|
lkallas
|
postitati 21.02.11 10:28
|
|
|
Mootori temperatuur
Taufist võtmeid eraldi tellida ei saa, tahavad, et telliksid kogu süüteluku silindri. Ei tea kas see on nende poliitika panna klient fakti ette, et
peab raha välja käima rohkem kui tegelikult tarvis. Sai tellitud Forssist originaali toorikud. 28 euri tükk. Teab keegi öelda, et kas võtmevalmistajad
oskavad võtme koodi järgi selle toorikust valmis lõigata? Teab keegi head ja pädevat lukupoodi Tartus soovitada.
Nüüd vähe teistsugune küsimus: Millised peavad olema V6 töötemperatuurid maanteel ja linnas.
Suvel rihmavahetusega läks loomulikult vahetusse ka termostaat. Aga siin foorumis lugedes olen hakanud selle töös kahtlema.
Linnas on temp. 90 kandis (kriips nr. 2), suvel isegi rohkem. Maanteel 90-110 km/h sõites hoiab ühtlaselt kriipsu nr. 1 juures. On see normaalne?
Salongi sooja tuleb kui pöörded vähemalt 1500 (õhk on vahel, salongiradikas mulistab kui tuure anda) Salongiradikas on uus originaal.
Enne rihmavahetust käitus samamoodi ja ka eelmine ABK mootor oli samade temperatuuridega. On see normaalne või on mul põhjust termostaadi korrasolekus
kahelda?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 21.02.11 11:12
|
|
|
Kas alati on maanteel seal kriipsu nr 1 juures või ainult praeguste külmadega? Näiteks kui väljas on -10. kas ka siis ei lähe 90-ni temp maanteel?
Salongiradikas õhuta lihtsalt ära, sest ka 60C jahutusvedeliku temp-ga suudab auto salongi küllalt sooja hoida, see 90C rohkem kütusekulu huvides.
|
|
|
lkallas
|
postitati 21.02.11 11:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Kas alati on maanteel seal kriipsu nr 1 juures või ainult praeguste külmadega? Näiteks kui väljas on -10. kas ka siis ei lähe 90-ni temp maanteel?
Salongiradikas õhuta lihtsalt ära, sest ka 60C jahutusvedeliku temp-ga suudab auto salongi küllalt sooja hoida, see 90C rohkem kütusekulu huvides.
|
Suvel oli nii, et linnas oli masin 90+ ja kui linnast välja sõitsin siis langes 1. ja 2. kriipsu vahele. Mulluse suve suurte kuumadega oli temp. ka
maanteel 90 ligi.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.11 11:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lkallas
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
|
Suvel oli nii, et linnas oli masin 90+ ja kui linnast välja sõitsin siis langes 1. ja 2. kriipsu vahele. Mulluse suve suurte kuumadega oli temp. ka
maanteel 90 ligi. |
Siis vast päris õige see asi pole Juba see 90+ ..... ma ei ole enda autodel
tähele pannud, et üle läheks!
|
|
|
lkallas
|
postitati 21.02.11 11:27
|
|
|
90+ all ma mõtlen seda hetke kus radika ventikas rakendub. 100-120'ni ei ole läinud.
Aga mis mulle muret teeb ongi see, et maanteel jääb 1. kriipsu juurde. Normaalne nähtus või luulu? Osad räägivad, et normaalne ja teine raiub, et 90
peab temp. olema mistahes koormuse peal.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 21.02.11 11:35
|
|
|
Kusjuures sama jama siin, asi lihtsalt jääb selle nr 1 kriipsu juurde v natuke yle.
Tegin 333km ringi ja ikka ei töusnud asi 90ni ikka seal esimese kriipsu juures. Jöudsin linna ja siis hakkas töusma alles, foori taga seistes jne..Aga
samuti tuleb sooja salongi ja mahedalt tuleb. Jahutusvedeliku tase on kah normis...Ei teagi milles kala. Kohapeal läheb ilusti 90ni ja linnas kah ikka
töuseb. Kytusekulu oli 8l sajale, vahel näitas kompu isegi alla 8.
|
|
|
|
lkallas
|
postitati 21.02.11 11:49
|
|
|
Tuhnisin foorumis ja leidsin selle teema. Üks saab tööle ja teine
ei saa ka 4 originaal termostaadi vahetusega pidevat 90 kraadist töötemperatuuri kätte. Mnjah...
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 21.02.11 12:01
|
|
|
Selle jutu järgi tuleks siis kiiremas korras termostaadi vahetus teha, mis v6l paras peavalu on
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 21.02.11 16:39
|
|
|
Minu nii praegune, kui ka eelmine 2.6 oli 90 kraadi juures.
Kui maanteel langema kipub, siis termostaat ikka poolpidune.
Enne rihmavahetust oli sama, et kui muidu ilusti 90, siis maanteel langes, suvel leitsakuga püsis 90...linnas see-eest ventilaator lasi viimast.
Hetkel Eintsi muretsetud varuosadega mul muresi pole, lasin termostaadi temal valida, et vältida jamasi
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 22.02.11 10:34
|
|
|
Täpselt sama jama endal, termostaat vahetatud, salongiradikas vahetatud, uus tosool. Ja ikka temp. on mnt'l
sõites 70 või alla selle :/
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
postitati 22.02.11 12:34
|
|
|
Eelmisele: praaktermostaat järelikult.
Teemasse: väga viisakas punane Coupe.
Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette
|
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 22.02.11 13:47
|
|
|
Minu arust peaks kah ikka maanteel sõites temperatuur korraliku termostaadiga 90 kraadi juures olema. Hetkel on endalgi termostaat otsas, uus
termostaat ootab reedet, siis on aega korra rihm maha lasta ja ära vahetada.
Sai ostetud Wahler termostaat (87C)
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.02.11 14:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rempspoiss
Minu arust peaks kah ikka maanteel sõites temperatuur korraliku termostaadiga 90 kraadi juures olema. Hetkel on endalgi termostaat otsas, uus
termostaat ootab reedet, siis on aega korra rihm maha lasta ja ära vahetada.
Sai ostetud Wahler termostaat (87C) |
Panin ka sügisel oma a6-le Wahleri termostaadi, kui külma alla 20C, siis hoiab ka maanteel kenast nõks alla 90, kui aga 25 kraadi külma, siis küll
maanteel 90 normaalsel sõidul ei saavuta, arvan, et ei peagi, see ikka suht ekstreemne olukord.
|
|
|
lkallas
|
postitati 23.02.11 20:21
|
|
|
Uurisin, puurisin ja testisin täna seda termostaadi asja. Kohapeal lasin masina tiksuda 90 kraadini, samal ajal katsusin termostaadi juurest tulevat
lõdvikut, et millal see soojaks läheb. Läks soojaks täpselt siis kui termostaat avanes (87-90 kraadi juures). Sõitu alustades maanteel(100km/h) peale
paari kilomeetrit langes 70 peale. Koju jõudes tõusis taas 2-5 minutit tiksudes 90 peale.
Mainin ära ka, et mul stanges udutulesid ja mingeid võresid pole - õhuvool on mootoriruumi üsna vaba ja avatud. Kas temp. langus võib olla tingitud
selles nö. vabast õhuvoolust mootoriruumi?
Teine küsimus on selline, et kui pehmed või kõvad peavad olema töökorras jahutussüsteemi lõdvikud töösooja mootori puhul?
Ja kui kedagi huvitab kus see kurikuulus termostaat V6'l asub siis pildimaterjali:
|
|
|
allan67
huviline
Registreerunud 07.01.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.11 21:23
|
|
|
Ma ei tea kas tegemist võib olla mingi anomaalia või lihtsalt mitte töötava termostaadiga, kuid minu 7A ei lähe samuti soojaks. Maanteel 50 peal ja
kui mõnda aega lasta kohapeal tööd teha tõuseb kuni 110ni ning lükkab jahutusvendi järgi.
|
|
|
ViljarS
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Focus RS 2010
|
postitati 24.02.11 08:51
|
|
|
Nii palju kui mina tean ma tutvusringkonnast, siis kõigil coupedel langeb see temp alla sõites.
Samamoodi on minu S2l, ranzi S2l ja ka IFFi soetatud 2.3L 20V coupel, kuigi termostaadid vahetatud. Et äkitse see normaalne nähtus.
|
|
|
|
igozavr
huviline
Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A7
|
postitati 24.02.11 11:50
|
|
|
Samas ütlen mina ka, mul oli AAH Coupe. Maanteel oli täpselt 90 ja vahet ei olnud mis temperatuur on õues. Aga sõbral oli 100 C4 ABC tal oli sama
moodi nagu teil, maantel mingi 70.
|
|
|
zack
|
postitati 24.02.11 13:29
|
|
|
Ja samuti olen täheldanud enda 2.3 coupel sama asja, olen 2 korda termostaati vahetand ning maanteel samuti kipub alla 90 jääma.
|
|
|
raemees
huviline
Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW E90 320dA 2008a
|
postitati 24.02.11 13:41
|
|
|
Ega siis muud ei olegi, kui eest iluvõred kinni laduda...
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 10 11 12 13 14 .. 21 |