Greger
huviline
Registreerunud 07.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D2 4.2 Quattro
|
postitati 03.11.12 18:26
|
|
|
A8 1995 D2 ABS probleem. LAHENDATUD
Tere !
Tekkis siis selline probleem, et ühendasin lahti ABS aju ning tagasipannes jäi ABS tuli põlema ning ABS ei tööta. (Pistik on korralikult pesas nii
nagu peab ja olen seda mitukorda üle kontrollinud.) Tegin siis VCDS iga testi ning sain sellise veakoodi
1 Fault Found: 00302 - ABS Solenoid Valve Relay (J106) 35-00 - -
Veakood kustutades tuleb ikka tagasi. Oskab keegi seletada kus see solenoid valve relay asub v kas asi ajus v lihtsalt mingi kaitsmete jama jne.
Oleks hea kui siit foorumist ka kasuliku infot hakkaks liikuma.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 03.11.12 19:38
|
|
|
Oled kindel, et pistik paigas. Olen korduvalt näinud seda pistikut valesti paigaldatuna. Vaata sel pistiku ühes otsas on kõrv sellle pead alugul
solenoidideplokipoolses osas ava siss panema ja sis vajutad pistiku alla ja klamber kinni. Raske nii selletada aga vaata asi üle.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 03.11.12 20:14
|
|
|
Vanematel 5.0 süsteemidel on aju üldse rooli all/taga, äkki sellisest konfiguratsioonist jutt ?!?
Ka see J106 relee peaks tõenäoliselt kuskil juhi jalgade all olema. Releede endaga muidugi harva midagi juhtub.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 03.11.12 21:17
|
|
|
Seda nüüd küll, et kõik ei pruugi ajul ja solenoidplokilgi vahet teha.
Uuematel need enamasti kõik ühes tükis.
|
|
|
|
Greger
huviline
Registreerunud 07.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.11.12 07:02
|
|
|
no ma ühendasin selle pistiku lahti mis on juhi poolse tule juures. Ja ma seda pistiku teemat lugesin juba ning kontrollisin seda pistikut seal endal.
seal paremal on jah kõrvad mis lähevad kõigepealt sisse ning siis surud pistiku alla ja siis vajutad alles klambri. Kuid roolis jures vasakul on ka
mingi aju seda pole ise näppinud vaid tean, et ta on seal olemas. Eks viskan pilgu kaitsme karpi ka.
|
|
|
Greger
huviline
Registreerunud 07.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.11.12 08:07
|
|
|
Nii sai siis asi uuesti üle vaadatud. Ja tuligi viga pistikust. tagant oli kõik ilusti paigas aga pisitik tahab veel saada ühte tugevat vajutust kuni
kostub klõps ja alles siis sulgeda klamber. Eelnevalt olin vajutanud kül suht inimlikult seda pistikut aga klõpsu polnud kordagi kostunud. Seega mure
lahendatud ja asi toimib. Viga arvuti ei näita ning ABS toimib.
Tänud kõigile kes kaasa aitasid. Ning loodan, et saab ka keegi veel selest teemast abi.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.11.12 08:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Greger
Nii sai siis asi uuesti üle vaadatud. Ja tuligi viga pistikust. tagant oli kõik ilusti paigas aga pisitik tahab veel saada ühte tugevat vajutust kuni
kostub klõps ja alles siis sulgeda klamber. Eelnevalt olin vajutanud kül suht inimlikult seda pistikut aga klõpsu polnud kordagi kostunud. Seega mure
lahendatud ja asi toimib. Viga arvuti ei näita ning ABS toimib.
Tänud kõigile kes kaasa aitasid. Ning loodan, et saab ka keegi veel selest teemast abi. |
Sulgesid ikka valesti aga no peasi, et töötab. Jõudu sel küll vaja ei olnud.
|
|
|
Greger
huviline
Registreerunud 07.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.11.12 09:58
|
|
|
No nii suurt jõudu nüüd jah polnud vaja seal. Lihtsalt algselt ei tahtnud liiga ka teha. kuid jah väike klõpsakas peab käima ja ongi paigas.
|
|
|
toremon
huviline
Registreerunud 04.02.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.17 19:03
|
|
|
On küll vana teema,aga ei hakka uut teemat sama veakoodi pärast tegema. kaitsmed, releed ja pistikud on korduvalt üle kontrollitud. ABSi moodul sai
välja vahetatud sama koodiga mooduli vastu. Kui veakoodi ära kustutan, siis arvutist kustub veakood hetkeks ära aga kompuutris jääb hüüumärk vilkuma
ja ABSi ning ESP tuled põlema. Olen proovinud ka wag-comi ning delphi juhtmega absi kodeerida, aga arvuti väidab et toiming logimine ebaõnnestus.
Mida ma veel tähele peaks panema ja vaatama?
Mõistus juba suhteliselt otsas
|
|
|