Lehekülgi: 1 .. 38 39 40 41 42 .. 85 |
muumitroll
huviline
Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 b5 1999 2.7BiT, Audi S6 c5 2001
|
postitati 17.12.12 18:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Tsitaat: | Algselt postitas: yanekk
Nii ja naa, minu mustal töötas enamus ajast, samas mingi aeg tõmbas kogu jõu mootorist maha. |
Kummaline, spidomeeter koguaeg infot mul jaganud, kuid jöu kadumine oli ka minul suvekuudel päris aktiivne, lihtsalt ei lähe pöördesse, lagi oli 4800
rpm. |
Minul spidomeeter töötab ja ka jõud on olemas siiamaale. Kuits, võin sind kaabli suhtes aidata kui Rakvere või Simuna kanti satud.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 17.12.12 18:37
|
|
|
Kas oled sellel hetkel, kui kinni poos, vaadanud veakoode.
|
|
|
blinkz
huviline
Registreerunud 24.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
postitati 17.12.12 18:44
|
|
|
Selline küsimus, et kas 97 aasta A4 puhul saab ka panna sellise asja, et 20 km/h peal paneb uksed kinni ning esimene puldi vajutus avab vaid juhiukse
ning teine kõik? Kui A4 puhul on selliseid asju võimalik muuta, siis kas kuskil on mingi nimekiri ka asjadest, mida kaabliga muuta annab?
|
|
|
muumitroll
huviline
Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.12 19:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: blinkz
Selline küsimus, et kas 97 aasta A4 puhul saab ka panna sellise asja, et 20 km/h peal paneb uksed kinni ning esimene puldi vajutus avab vaid juhiukse
ning teine kõik? Kui A4 puhul on selliseid asju võimalik muuta, siis kas kuskil on mingi nimekiri ka asjadest, mida kaabliga muuta annab?
|
Äkki leiad siit miskit: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/113722-B5-A4-Easter-Eggs!-Features-not-found-in-the-owner-s-manual
Recode locking options
[Select]
[35 - Cent. Locks]
[Recode - 07]
Enter the coding below
[Do It!]
Write down the existing coding for future reference.
A4 pre-1998 with Delta radio and anti-theft system
Standard Coding: 03468
A4 pre-1998 with Delta radio, anti-theft system and keyless entry
Standard Coding: 12172
A4 1998+ with Concert/Symphony radio and anti-theft system
Standard Coding: 03340
S4, A4 1998+ with Concert/Symphony radio, anti-theft system and keyless entry
Standard Coding: 16140
Add the following options to your coding number:
+64 Windows up, sunroof close, and windows down with remote.
-04 One touch unlock of all 4 doors and trunk
-1024 Remove horn honk when arming
+32 Auto lock/unlock of doors (Doors lock at 10 mph and unlock when key is removed)
So, if you want to have a 1999 A4 with Concert radio and anti-theft system and keyless entry, and you want to add window control with the remote
along with auto-lock, then:
add 03340+64+32= 03436
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: ‘07 BMW 335xi E91
|
postitati 17.12.12 19:13
|
|
|
Selle veaga ei töötaks vist spidomeeter samuti?
Kuna maadlen hetkel samuti kahjuks ABS häirega, siis sellepärast küsisingi.
Andur vahetatud, kuid peale vahetust 2cm liikumist ja jälle virvendab.
Tagumisi kahjuks väga täpselt kontrollida pole jöudnud ja kaabel ka puudub (ikka veel) . |
Mille järgi teadsid millist andurit vahetada, kui diagnosti pole teinud? Ja kas vahetasid lihtsalt eest ühe ABSi anduritest, või räägid üldse G22
andurist? Sul võib vabalt viga ABSi ajus olla, mis on suhteliselt tüüpiline viga neil autodel, et see saba annab. Aga muidugi kõigepealt oleks vaja
autole kaabel sappa lükata ja saad näha mis üldse toimub.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 17.12.12 19:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: S4BiT]
Mille järgi teadsid millist andurit vahetada, kui diagnosti pole teinud? Ja kas vahetasid lihtsalt eest ühe ABSi anduritest, või räägid üldse G22
andurist? Sul võib vabalt viga ABSi ajus olla, mis on suhteliselt tüüpiline viga neil autodel, et see saba annab. Aga muidugi kõigepealt oleks vaja
autole kaabel sappa lükata ja saad näha mis üldse toimub. |
ABS andurist räägin mina.
Kunagi, kui ühte esimest vahetasin (kontrollitult), siis kiikasin ka juba teist, oli välimuselt nii ja naa, kuid toimis.
Nüüd, kui uuesti ABS vilgutama hakkas (eelmisega samad sümptomid), siis vaatasin samuti koheselt mölemaid, löhkiseks osutus eelnevalt mainitud
välimuselt nii ja naa andur.
Loomulikult oleks lahe, kui saaks kaabli sappa (kahjuks läheduses kedagi sellist vist pole, kes viitsiks pimedat öhtut natuke sisustada Kohila-Rapla
lähedal).
Saaks täpsema vastuse, siis teaks ka konkreetsemalt reageerida, halvim muidugi oleks aju surm.
Tollet asja vöib edasi jutustada, kas minu auto teemas vöi siis u2u, antud teema tundub teise suunitlusega olema.
VAG-COM kaabli kohalt, et kellelt asi soetada, kas kodanik Jyrisoo vöi tl470487 ?
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
muumitroll
huviline
Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.12 19:35
|
|
|
Mina isiklikult soovitan kaabli osta kasutajalt "tl470487". Mitte, et mul oleks midagi teise kodaniku vastu vaid temalt ostsin ka mina selle kõige
uuema kaabli ja olen asjaga väga rahul. Kõik toimetused saab tehtud. Soovitan siis seda 11.11.3 kaablit. Ise kaalusin pikalt, et kas võtan mõne 20€-se
kaabli või selle kallima kuid sai kallima kasuks otsustatud ja rahul selle otsusega. Võimaldab uuematel autodel päris huvitavaid asju.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 17.12.12 19:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: muumitroll
Mina isiklikult soovitan kaabli osta kasutajalt "tl470487". Mitte, et mul oleks midagi teise kodaniku vastu vaid temalt ostsin ka mina selle kõige
uuema kaabli ja olen asjaga väga rahul. Kõik toimetused saab tehtud. Soovitan siis seda 11.11.3 kaablit. Ise kaalusin pikalt, et kas võtan mõne 20€-se
kaabli või selle kallima kuid sai kallima kasuks otsustatud ja rahul selle otsusega. Võimaldab uuematel autodel päris huvitavaid asju.
|
Mida see tähendama peaks?
Tsitaat: |
(cache-ga ehk never-locking ehk "iseseadistuv")
|
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.12 19:59
|
|
|
Ma kasutan sama kaablit ja teeb ilusti töö ära. Äkki siin mõeldi, et "odavad hiinakad" läksid peale mõningast kasutamist lihtsalt lukku ja sai
prügikasti visata, ise ka nii teinud ühega.
|
|
|
|
muumitroll
huviline
Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.12 20:19
|
|
|
|
Mida see tähendama peaks?
(cache-ga ehk never-locking ehk "iseseadistuv")
| |
Osade odavate kaablitega võib jah midagi juhtuda, ise täpselt öelda ei oska mida kuid niiöelda lukku võivad need minna. See 11.11.3 kaabel ei lähe
lukku ja toimib ka praegu tehasest välja tulevate autodega kui ma õigesti aru olen saanud. Kaabel töötab väga lihtsalt. Paned plaadi arvutisse, järgid
eestikeelset juhendit mis on plaadil, installid tarkvara ning võidki kaablit kasutama hakata. Ka on kasutaja "tl470487" suhteliselt pädev vastama
kui oled diagnostikaga hätta jäänud või millestki jagu ei saa. Soovitan!
|
|
|
lkallas
|
postitati 18.12.12 09:12
|
|
|
Abi vaja.
Sooviksin veidi infot erinevateks toiminguteks.
On originaal kaabel kõige uuema tarkvaraga. Windows Vista.
Autoks on Audi Coupe 2.6 ABC mootoriga.
Küsimus, et kas sellel masinal saab/on vaja teha Throttle Body Alignmenti (trossiga gaasiklapp). Ja kuidas see täpsemalt käib?
Teiseks huvitab kuidas teha kliima juhtmootoritele adaption, et nad oleks õiges asendis.
Oleks hea kui keegi selgitaks ka veakoodide lugemist ja kustutamist antud masinal.
|
|
|
T_
huviline
Registreerunud 23.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 4-mo
|
postitati 18.12.12 09:43
|
|
|
Osade odavate kaablitega võib jah midagi juhtuda, ise täpselt öelda ei oska mida kuid niiöelda lukku võivad need minna. See 11.11.3 kaabel ei lähe
lukku ja toimib ka praegu tehasest välja tulevate autodega kui ma õigesti aru olen saanud. Kaabel töötab väga lihtsalt. Paned plaadi arvutisse, järgid
eestikeelset juhendit mis on plaadil, installid tarkvara ning võidki kaablit kasutama hakata. Ka on kasutaja "tl470487" suhteliselt pädev vastama
kui oled diagnostikaga hätta jäänud või millestki jagu ei saa. Soovitan! |
Need hiina kaablid on kõik odavad ja sarnase ehitusega."Lukku" lähevad nad sp ,et VCDS kontrollib( paari autoscanni jooksul) kas tegu originaali või
klooniga( enamuse serialid on blacklistis) ja kustutab kaabli firmware ära.Kuna mõni kaabel istub "Genuine Ross-Tech" kirjga ümbrises siis hakkab
omanik suure hurraaga kaablit uuendama läbi VCDSi ja tagajärg jälle sama-mittetöötav kaabel On ka hiinakaid mis vanema firmwarega aga väga halvasti kräkitud uuema softiga.Tulemuseks vahest töötav kaabel ja
hunnik tundmatuid erroreid VCDS-is.
Liigub ka korralikku firmware aga see ei ole tasuta ja sellest tulebki nende töötavate kaablite hind.Viimane tasuta versioon peaks olema 11.11.0.
Ise läksin ka "loteriid" mängima ja tellisin hiinast 11.11.3 kaabli.Maksis alla 20 euri.USB juhe tuli üle joota ja lubatud firmware versiooni seal
peal ei olnud(11.11.3 asemel oli 11.8 vms).Üle 2 minuti korraga see kaabel autoga suhelda ei tahtnud.Lasin siis 11.11.0 peale ja nüüd kasutan rõõmsalt
Kui tl470487 annab garantii ja veel tehnilise toe siis mida veel tahta?
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.12 10:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lkallas
Sooviksin veidi infot erinevateks toiminguteks.
On originaal kaabel kõige uuema tarkvaraga. Windows Vista.
Autoks on Audi Coupe 2.6 ABC mootoriga.
Küsimus, et kas sellel masinal saab/on vaja teha Throttle Body Alignmenti (trossiga gaasiklapp). Ja kuidas see täpsemalt käib?
Teiseks huvitab kuidas teha kliima juhtmootoritele adaption, et nad oleks õiges asendis.
Oleks hea kui keegi selgitaks ka veakoodide lugemist ja kustutamist antud masinal. |
Oma tarkusest võiksin õelda, et trossiga gaasiklapil ei saa sellist asja nagu Throttle Body Alignment teha, kuna tegu on siis niiõelda mehhaanilise
asjaga. See käib siiski nende klappide kohta, mis on elektroonilised.
|
|
|
|
T_
huviline
Registreerunud 23.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 4-mo
|
postitati 18.12.12 11:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: S4BiT
Oma tarkusest võiksin õelda, et trossiga gaasiklapil ei saa sellist asja nagu Throttle Body Alignment teha, kuna tegu on siis niiõelda mehhaanilise
asjaga. See käib siiski nende klappide kohta, mis on elektroonilised. |
Minu 1.8 b5 on ka trossiga aga TBA on täitsa olemas.
Throttle Body Adaptation:
Turn the key on but do not start the car.
[Select]
[01 - Engine]
[Measuring Blocks - 08]
Enter Group 060 (may be Group 098 on some cable-throttle cars)
[Go!]
[Switch to basic settings]
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.12 11:17
|
|
|
Ma leidsin ka midagi selle trossiga variandi kohta:
Procedure for performing a Throttle Body Alignment on Cable-Throttle Cars:
These are cars with a physical cable between the accelerator and the throttle, but WITHOUT an ISV.
Turn the key on but do not start the car.
[Select]
[01 - Engine]
[Measuring Blocks - 08]
Group 098 (Note: Some SIMOS or Marelli ECU's use Group 001 such as ADY & AEE engines)
[Go!]
[Switch to basic settings]
Once you do this you will see the top right display say ADP RUN. The TB adaptation is being done as soon as you switch to basic settings. You will see
the values change and hear the TB cycle for the first few seconds then it will stop. Leave it in Basic Settings for about 30 seconds.
[Switch to Meas. Blocks] button and you're all set.
Be sure not to touch the accelerator and make sure the engine is NOT running when you do this!
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 18.12.12 11:22
|
|
|
Kui on ainult tross, siis pole seal midagi teha. Osadel on nii tross, kui ka elektriline osa siibri teises otsas. Seda saab sättida arvutiga. Seega
pilk kapoti alla ja asi selge.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
lkallas
|
postitati 18.12.12 11:28
|
|
|
ISV - Idle Stabilizer Valve on siis teisisõnu tühikäigumootor?
Uurin selle gaasiklapi ehitust masina pealt. Netitarkustele toetudes ei saa sellele TBA-d teha...eks näis.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.12 14:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Kui on ainult tross, siis pole seal midagi teha. Osadel on nii tross, kui ka elektriline osa siibri teises otsas. Seda saab sättida arvutiga. Seega
pilk kapoti alla ja asi selge. |
Seda ma ka alguses õelda tahtsin.
|
|
|
|
AlanI
huviline
Registreerunud 23.07.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S5 Sportback 3.0V6T Stage II
|
postitati 18.12.12 14:33
|
|
|
Webasto lakkas ühel päeval töötamast ning annab selliseid veakoode:
01406 - No Flame
02251 - Heater Unit Locked
Tea, on temaga midagi suurt häda või... oskab keegi nõu anda?
"Unit Locked" kohta on infot ross-techi wikis:
Possible Solutions
When found in Aux Heater module of VW Touareg (7L), unlock heater module by saving a 1 in Adaptation Channel 003, then clear fault codes.
When found in Aux Heater module of VW Touran (1T, and similar models), unlock heater module by saving a 1 in Adaptation Channel 042, then clear fault
codes.
When found in Aux Heater module of VW Transporter (7H), unlock heater module by saving a 1 in Adaptation Channel 003, then clear fault codes.
When found in Aux Heater module of Audi A8 (4E), unlock heater module by saving a 1 in Adaptation Channel 007, then clear fault codes.
|
Aga B8 kohta pole miskit ja googeldades ka ei leia. Audi A8 variant minul ei aidanud.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 18.12.12 14:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AlanI
Webasto lakkas ühel päeval töötamast ning annab selliseid veakoode:
01406 - No Flame
02251 - Heater Unit Locked
Tea, on temaga midagi suurt häda või... oskab keegi nõu anda?
"Unit Locked" kohta on infot ross-techi wikis:
Possible Solutions
When found in Aux Heater module of VW Touareg (7L), unlock heater module by saving a 1 in Adaptation Channel 003, then clear fault codes.
When found in Aux Heater module of VW Touran (1T, and similar models), unlock heater module by saving a 1 in Adaptation Channel 042, then clear fault
codes.
When found in Aux Heater module of VW Transporter (7H), unlock heater module by saving a 1 in Adaptation Channel 003, then clear fault codes.
When found in Aux Heater module of Audi A8 (4E), unlock heater module by saving a 1 in Adaptation Channel 007, then clear fault codes.
|
Aga B8 kohta pole miskit ja googeldades ka ei leia. Audi A8 variant minul ei aidanud. |
Selline asi juhtub tavaliselt siis, kui meeldib pidevalt kollast tanklamärki kellades vaadata. Mingi kanali alt sai ta lukust lahti küll, õige kaabel
ise ütleb, mis kanal see on. Peast ei mäleta, A4-l pole vist lahti võtnud ka kunagi.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Justice
huviline
Registreerunud 11.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 2.8Q
|
postitati 19.12.12 00:44
|
|
|
On ehk kedagi Tallinnas, kes viskaks autole kaabliga pilgu peale ? Autoks Audi 80 2.8 Quattro.
|
|
|
AlanI
huviline
Registreerunud 23.07.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S5 Sportback 3.0V6T Stage II
|
postitati 19.12.12 11:48
|
|
|
Tsitaat: | Selline asi juhtub tavaliselt siis, kui meeldib pidevalt kollast tanklamärki kellades vaadata. |
See ei saa antud juhul põhjuseks olla...
|
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B2CQ 20vT, BMW G31
|
postitati 20.12.12 15:48
|
|
|
Kes saaks Tallinnas korra kaabliga aidata?
|
|
|
reikar
huviline
Registreerunud 17.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8 2.0TDI 105kw 2008
|
postitati 21.12.12 09:30
|
|
|
Keegi saaks kaabliga abiks olla Tartus mõne asja modimisega?
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 21.12.12 09:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: bob
Kes saaks Tallinnas korra kaabliga aidata? |
Arvuti ja kaablid on mukana , kontakt profiilis, klubiliikmed teretulnud.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 38 39 40 41 42 .. 85 |