Lehekülgi: 1 2 3 .. 5 |
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 05.11.09 18:35
|
|
|
Audi Coupe 2.8 - 1992 - Defenderyke
Mõtlesin, et teen enda Audist ka siis teema ära.
Tegemist siis 1992 aasta välja lastud 2.8 v6 mootoriga, edasi veab kahjuks ainult esi vedu.
Auto minu käes 2009 Juuni lõpust, selle aja jooksul on autoga palju tehtud, kuna eelmine omanik sõitis sellega tööle ja koju. Hoolt erilist ei
kantud.
Minu käes tehtud hulga suuremaid ja väiksemaid asju, osad mis meenuvad siis:
- Esimesel nädalal läks kohe vahetusse radikas, kuna küljes olev oli mingi muu masina oma ning jahutus käis nupust.
- Peagi sain uue elektri akna mehhanismi, mis oli töö lõpetanud.
- Kuna eelmine omanik oli ise õli vahetanud, ning ei mäletanud millal see juhtus, siis turvalisuse huvides sai kohe ka uus õli sisse kallatud, samuti
läks vahetusse ka kütuse filter.
- Ette läksid uued kettad ja klotsid.
- Esisillas läksid vahetusse kõik puksid, paar konti, tagasilla puksid, rooliots.
- Augusti algul jäin teepeale, genekas ei laadinud ära, siis sai tuttava kätte remonti antud, üks hari oli ära ning tablet sai vahetatud.
- Siis läks kütuse pump, ning klaasipesu pump.
-Pooltelje otsad tegid samuti hirmsat häält, nüüd ka need uued all.
- 19 oktoober rihiti parem külg ära, kindlustuse poolt tehti korda
Varustus on suhteliselt hea: Nahk sisu(sport), 4x elektri aknad, 2x istme soojendused, 2x elektrilised peeglid, 2x peegli soojendused, elektri luuk,
ees ja taga udutuled, kompuuter, puit imitatsioon, lisakellad, ABS, tulede autocheck
Pilte ka siis:
Tagumine elektri aken siis:
Veel pilte leiab siit: http://defu.planet.ee/Album/main.php?cmd=album&var1=Cars%2FAudi+coupe+100/
Defu - Matu
|
|
|
|
m0cc
huviline
Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: W213, 5008
|
postitati 05.11.09 18:46
|
|
|
Väga kena ja sile coupe, tõsiselt quattro on ainuke asi mis puudu.
Muretuid kilomeetreid.
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.11.09 18:55
|
|
|
Aitäh, aitäh. Eks ma parandanud teda juba omajagu, loodan varsti vaid sõidurõõmule keskenduda.
Häiriv faktor on veel viimane pütt, mis on suht inetu. Ning kõrva riivab hääl. Nimelt on üks kat tühjaks tehtud, ning kergelt öeldes löriseb.
Defu - Matu
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
|
dymo
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0 66kw
|
postitati 06.11.09 05:14
|
|
|
kuradi kena.. Coupe-d alati meeldinud. Hoia teda siis ilusti. Ja ma ei tea minuarust see iluvõre sobib väga hästi sinna
Audi
Kui Sa praegu ei osta audit, siis helista mulle talvel, tulen tõmban Su välja ja siis ostad audi ära kah!]
|
|
|
|
zack
|
postitati 06.11.09 06:08
|
|
|
Yep, minu arust ka, erineb teistest kohe.
Aga muidu jah, väga kena coupe.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 06.11.09 07:11
|
|
|
Ilus musta välimuse ja heleda sisu kontrast.
Ventilatsiooni pliidinuppude valgustus tee korda. Paistab, et kolmest pirnist põleb hetkel veel vaid üks.
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.11.09 13:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ilus musta välimuse ja heleda sisu kontrast.
Ventilatsiooni pliidinuppude valgustus tee korda. Paistab, et kolmest pirnist põleb hetkel veel vaid üks. |
Need pirnid juba vahetatud, tagumise klaasi soenduse nupul ka valgustus ei töötand, see ka nüüd toimimas
Aga tänud kõigile. Endale meeldib ka see võre ja värvi lahendus.
Defu - Matu
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.09 12:32
|
|
|
Niih, tundub, et auto hakkab vaikselt ilmet võtma. Sai sillastend tehtud, enne logistati kõik läbi. Nüüd peaks pidama.
Külmade aegadega mõned pisiasjad on, mis tuleks ka ära teha. näiteks miskit nagiseb salongis päris kõvasti, ning parempoolne ukse lukk ei taha võtit
süüa. Ning parem tuli lasi vahepeal vett sisse, vett enam sisse ei voola, aga klemmid on ikka oksudeerunud.
Suurem asi mis hetkel on vaja veel, on sumps. Selle ka tehtud saab, siis on hea ma arvan
Defu - Matu
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.09 18:10
|
|
|
Ja täna libedal ajal üks tädi otsustas, et ei anna mulle teed ning sõitis ette. Kiirused polnud küll suured, kuid kahjustused ikka olid.
Eest siis kõik pilbasteks, tuled, stange, kapott kõver, vasak tiib lainetab. 4 kuud tagasi uus ette pandud radikas sai muljuda, kuid vedelikud jäid
sisse. Oeh, raske elu, ainult paranda, ning nüüd ka sõita ei saa. Viisin paranduse hoovile, ootan mis kindlustus ja parandus arvavad.
Paar kehva telefoniga tehtud pilti:
Sry kui pildid suured, ei olnud mahti vähendada.
E: veel üks
Defu - Matu
|
|
|
|
karly
huviline
Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.09 19:28
|
|
|
Valuuuuus.
Vasaku tiiva võid mulle müüa mingi sumboolse summa eest
Kui juhul kindlustus uue soetamise kinni maksab.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 16.12.09 19:45
|
|
|
Oh pörgut küll...., eks homme tulen ja uurin lähemalt.
Kas ma saan öigesti aru, et pöhjustaja pool ka Audiga?
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.09 20:06
|
|
|
Jah, Audi 100 Avant sõitis ette, tal oli uste vaheline post ikka parajalt kõver, ning uksed ka. Mul aga kõik eest segamini. Sleppis sai veetud kohe
ühe töökoja ette. Jään ootama mis kostavad sealt.
Defu - Matu
|
|
|
|
Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.
|
postitati 16.12.09 20:56
|
|
|
Sul ei lähe ka hästi selle autoga. Sa oled nüüd lõpuks selle saagaga lõpule jõudnud ja auto enda nimele saand?
Rene
QUATTRO.
|
|
|
|
lkallas
|
postitati 17.12.09 05:34
|
|
|
Ole õnnelik,et sul kõik kindlustus kinni maksab (peab maksma). Minul läks hommikul auto juba väikse kiiruse peal käest ära ja nüüd pean loobuma
sellest ilusast esistangest. Uus stange omast rahakotist
|
|
|
zack
|
postitati 17.12.09 07:06
|
|
|
Täitsa hull värk, ei julge oma couped garaazist välja ajadagi.
Väga ilus coupe oli, loodan, et tehtaks samasuguseks tagasi.
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad TDI manuaal
|
postitati 23.12.09 14:59
|
|
|
Stange ja tuled kokku on juba kena summa. Kuidas asjad edenevad?
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.09 15:07
|
|
|
No rääkisin esmaspäeval selle firmaga, kes mu autoga tegeleb. Kindlustusest käidi kohal ja oldi enamvähem summaga nõus. Teisip. hakkasid esiosa lahti
võtma, et näha kas on veel üllatusi, kuna radikas toetas mootori peale, rihma katted purud, loodetavasti rihmad vaid veidi pinge all. Aga praeguseks
pole rohkem ühendust võetud.
Defu - Matu
|
|
|
|
Matrix
huviline
Registreerunud 13.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe
|
postitati 23.12.09 20:05
|
|
|
Kahju et nii asi läks, aga vähemalt on lootus ju korda saada. Loodame, et ikka õiged jupid ka külge kruvitakse, sellised nagu varem oli. Pärast tuleb
veel nn alahuuleta stange veel ette, see ka jama.
Loodetavasti taastatakse masin korrektselt. Positiivse koha pealt vähemalt saad palju uusi detaile ja osalise uue värvkatte.
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 26.12.09 14:22
|
|
|
Kurb ikka vaadata sellist pilti. Masin oli jumala sile ja kena ja nagu mulle meelde jäi, lasid sa veel mõned üksikud mõlgid likvideerida ja nüüd üks
tädi ei andnud sulle teed:S oh..jah, loodan, et saad ta sama sirgelt jalule nagu ta enne seda oli. Palju edu ning jõudu!
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.09 10:43
|
|
|
Tõepoolest ma ainult parandasin seda masinat. Parem külg sai jah alles kuu tagasi tehtud. Peegel oli laineline enne, mis oli suht kole vaadata, värv
koorus. Aga jah, parem uks ja tiib koos peegli ja linkidega sai värvitud.
Polegi nagu korraliku valguse käes vaadanud veel seda külge, aga näpuga katsudes ja vastu valgust vaadates oli küll sile.
Praegu tobe see, et jäi pühade peale, ning kindlustuse teema kuulsin, et kindlustusel endal ka praegu kehvad ajad.
Esmaspäeval räägitult oli siis seis selline, et kindlustus oli enamvähem nõus summadega ja teisip. pidavat lahti võtma hakkama, et näha kas mootor sai
radikalt pihta jne. jne. Et rohkem üllatusi poleks.
Defu - Matu
|
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
postitati 27.12.09 14:38
|
|
|
Mul kunagi 2,5a tagasi B4 V6'ga ka taoline laks oli, ainuke vahe, et tagant sisse ja vist natukene tugavamalt, ja asi läks maksma 32000+ eeku omast taskust . Mis summas kindlustus siis nõus oli? Sest seal ees suht kallid jupid.. ala tuled ja stange ise juba ~10000 eeku vähemalt+ igast
plastikvidinaid: radika ventika koda mis maksis ~2000 eeku, võhuvõtu koda jne.. mida romulatest tervelt suht raske leida
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.09 16:57
|
|
|
Täna rääkisin parandus firmaga, auto lahti, käima pole veel pandud. Mingid rullikute rihmad kusagil olid ribadeks, ning hammasrihm oli natuke
viltuselt ( täpselt ei kuulnud). Auto läheb ikka taastamisele nagu aru sain. Kõik osad nagu leiab, kuid seda originaal stanget sinna praegu pole
leidnud. Mulle anti valida, et kas leian ise mingise summa eest originaal stange ( see S2 stiilis stange). Kuna nemad ei leia. Aga kui ma ka ei leia,
siis on võimalik mul valida välja tuuning stange nö. Et andke nõu nüüd mida teha, või kust mis hinnaga saada. Aega on iseenesest 4'nda jaanuarini, siis läheks pmst. osade tellimsieks ja
nii.
Defu - Matu
|
|
|
|
lkallas
|
postitati 30.12.09 17:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Defenderyke
Täna rääkisin parandus firmaga, auto lahti, käima pole veel pandud. Mingid rullikute rihmad kusagil olid ribadeks, ning hammasrihm oli natuke
viltuselt ( täpselt ei kuulnud). Auto läheb ikka taastamisele nagu aru sain. Kõik osad nagu leiab, kuid seda originaal stanget sinna praegu pole
leidnud. Mulle anti valida, et kas leian ise mingise summa eest originaal stange ( see S2 stiilis stange). Kuna nemad ei leia. Aga kui ma ka ei leia,
siis on võimalik mul valida välja tuuning stange nö. Et andke nõu nüüd mida teha, või kust mis hinnaga saada. Aega on iseenesest 4'nda jaanuarini, siis läheks pmst. osade tellimsieks ja
nii. |
Sellist pakutakse gup-tuningus. 1400.-
Edit: iff999 sõnul pidi VÄGA hästi ette istuma. Küll aga pole sellel stangel kinnitusi, mis asuvad suunakate taga ja põhjakatte kinnitusi nagu
piltidelt oli näha.
PILT
Värvitööde ja muude kohendamistega peaks see stange kokku tulema ca. 3000.-
Juhul kui võred on sul endal olemas. Uued võred forsist u. 1500-1800.-
Endalgi see tellitud.
Samas kui tahad 200-400€ eest originaali siis vaata Ebay.de -st.
Või SIIT!
Viimane on Eesti rahas ca 8300.-
Tean milline peavalu on sellist stanget leida. Odavalt sa originaali ei saa!
Edu taastamisel!
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 .. 5 |