Lauri-L
huviline
Registreerunud 20.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Jetta MK1 1.5 / Audi 80 B4 2.0
|
postitati 20.03.11 16:24
|
|
|
Audi valuveljed (RS4 omad/Replikad)
Küsimus siis selline et palju sellised veljed väärt kasutatud peast :

Auto mida osta on nagu välja valitud, aga kas ka veljed juurde osta kohe
Autoks siis Audi 100 2.8 V6 Avant Quatro, ohtrate lisadega
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 20.03.11 17:34
|
|
|
Originaal RS4 veljed on mõõduga 8,5JX18 ja sobivad oma ET20 offsetiga põhimõtteliselt ainult veel A6 allroadile.
|
|
|
|
Lauri-L
huviline
Registreerunud 20.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.11 20:53
|
|
|
Tsitaat: | mm, igatahes veljed olid eelmine suvi all autol
mind huvitab just see et kas tasub maksta 600€ peale nende velgede eest ?
peal korralikud suverehvid ka
NB. motors24 müüa ka üks 100 avant q millel sellised veljed all
EDIT: muidu hetkel all talvekad plekkidel, ja mingise kulunud rehvi jooksu saab ka kaasa plekk velje jaoks |
Mm, igatahes veljed olid eelmine suvi all autol. Mind huvitab just see, et kas tasub maksta 600€ peale nende velgede eest? Peal korralikud suverehvid
ka.
NB. Motors24 müüa ka üks 100 avant q, millel sellised veljed all.
EDIT: muidu hetkel all talvekad plekkidel ja mingise kulunud rehvijooksu saab ka kaasa plekkvelje jaoks.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.11 21:26
|
|
|
Esiteks ma sügavalt kahtlen, et tegemist on originaal velgedega. Teiseks ei ole pildi peal originaal veljed. Kolmandaks maksavad RS4 replicad vähe
raha.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 20.03.11 22:23
|
|
|
5 originaalvelge oleks võimalik sama rahaga umbes saada.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 21.03.11 06:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri-L
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Originaal RS4 veljed on mõõduga 8,5JX18 ja sobivad oma ET20 offsetiga põhimõtteliselt ainult veel A6 allroadile. |
mm, igatahes veljed olid eelmine suvi all autol
mind huvitab just see et kas tasub maksta 600€ peale nende velgede eest ?
peal korralikud suverehvid ka
NB. motors24 müüa ka üks 100 avant q millel sellised veljed all
EDIT: muidu hetkel all talvekad plekkidel, ja mingise kulunud rehvi jooksu saab ka kaasa plekk velje jaoks |
Ma sain kohe algul tegelt aru, et sa ei räägi sellistest velgedest, millest sa pildi panid. Need veljed on siiski erinevad. Mina ostsin eelmine kevad
sellised aga 17 tolli, peale ostsin ka uued suverehvid. Velgede eest koos peal olnud vanade suverehvidega maksin ca 390eur (originaalid), olid täiesti
veatud (nüüd on mõni kriim juba tekkinud ) Ega need väga tihti müüki ei
satu, nüüd ca 2 aasta jooksul on olnud 2 jooksu ehk siis need, mille mina ostsin ja veel ühed, kis kadusid kiirelt, samas autode all näeb neid
tihemini. Ilmselt arvavad paljud sama, mida minagi, et tegemist on praktiliselt kõige kenamate audi velgedega, setõttu ei müüda või lähevad väga
kiiresti
Selliseid sa siis mõtled:
http://static2.album.ee/files/986/49/large_24662295_aq19.jpg
|
|
|
Lauri-L
huviline
Registreerunud 20.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.11 09:38
|
|
|
Nii et siis korraliku rehvi jooksuga on nad seda raha ikkagi väärt ?
Hakkasin praegu mõtlema et kui jätta veljed võtmatta, siis pole ka suvekaid, mis omakorda tähendab lähima paari nädala jooksul suverehvide ostmist.
Seega minu loogika ütleb et tasub võtta, kuid üritada hinda natuke alla tingida. 
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 21.03.11 10:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri-L
Nii et siis korraliku rehvi jooksuga on nad seda raha ikkagi väärt ?
Hakkasin praegu mõtlema et kui jätta veljed võtmatta, siis pole ka suvekaid, mis omakorda tähendab lähima paari nädala jooksul suverehvide ostmist.
Seega minu loogika ütleb et tasub võtta, kuid üritada hinda natuke alla tingida. |
Korraliku suverehviga on kindlasti seda raha väärt! Sõidumugavuse poolelt ei ole 18 tolli ja sellele vastav eriti madal rehv üldse mugav, samuti on
see minu arust sellise vana auto all ilmselge kõvatamine, asi on ainult välimuses, sest c4-ja juhitavus on nii parasjagu niru, et ega see madal rehv
seda sportlikuks ei muuda nagunii. Kokkuvõtteks, mina ei soovita, kui siis max 17 tolli, aga siis vast selliseid ei leia, mina paneks 16-17 tolli
avused, neid liigub isegi rohkem ja on suht kinnised (nii vana auto puhul ei ole velje tagune ala just eriline vaatamisväärsus )
|
|
|