JunZuu1991
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.07.09 20:47
|
|
|
Audi Concert Audi Blaupunkt line in?
Tsitaat: | küsimus siis selline et kas sellisele --> http://www.erta.ru/base/audi/concert_blau.shtml makile on ka võimalik kuidagi line in valmistada või on selleks mingit spets
kaablit vaja vms ? ise asja väga ei jaga et küsin kuidas oleks kõige
lihtsam või kas üldse saab line in?
ja teine küsimus olen kuulnud et a6 1998 et pidavat igal kõlaril oma võimendi olema et kui tahan makki välja vahetada siis pean ka kõik kõlarid välja
vahetama? vastab see tõele?
kui jah siis kui raske see väljavahetamine on?
tänud abi eest |
Küsimus siis selline, et kas sellisele --> http://www.erta.ru/base/audi/concert_blau.shtml makile on ka võimalik kuidagi line in valmistada või on selleks mingit spets
kaablit vaja vms? Ise asja väga ei jaga, küsin, kuidas oleks kõige lihtsam või kas üldse saab line in?
Ja teine küsimus: olen kuulnud, et 1998 A6-l pidavat igal kõlaril oma võimendi olema, et kui tahan makki välja vahetada, siis pean ka kõik kõlarid
välja vahetama? Vastab see tõele? Kui jah, siis kui raske see väljavahetamine on?
Tänud abi eest!
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8
|
postitati 07.07.09 05:05
|
|
|
Kui makk ja kõllid töökorras, siis mileks vahetada?
Pildil oleval makil on CD-juhtimine olemas, osta CD-box(Alpine-l olemas nii tavaline kui ka MP3) ja asi korras
``ja teine küsimus olen kuulnud et a6 1998 et pidavat igal kõlaril oma võimendi olema et kui tahan makki välja vahetada siis pean ka kõik kõlarid
välja vahetama? vastab see tõele?``
Vastab küll tõele aga me ei tea kas ka sinu auto puhul . Neid versioone oli mitu.
Ja to aeg oli Bose helisüsteem tipp.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 07.07.09 07:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JunZuu1991
küsimus siis selline et kas sellisele --> http://www.erta.ru/base/audi/concert_blau.shtml makile on ka võimalik kuidagi line in valmistada või on selleks mingit spets
kaablit vaja vms ? ise asja väga ei jaga et küsin kuidas oleks kõige
lihtsam või kas üldse saab line in?
ja teine küsimus olen kuulnud et a6 1998 et pidavat igal kõlaril oma võimendi olema et kui tahan makki välja vahetada siis pean ka kõik kõlarid välja
vahetama? vastab see tõele?
kui jah siis kui raske see väljavahetamine on?
tänud abi eest |
Niisama lihtsalt line-ini tekitada ei saa - selleks müüakse spets junni aga CD boxi lisamisega saab igasuguseid vigureid teha.
Kui paigaldada korralik makk millel on mini-ISO pistikud, siis saab ilma suuremaid ümberehitusi tegemata originaalmaki välja vahetada.
|
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 07.07.09 08:19
|
|
|
Igal kõllil on eraldi võim ainult Bose helisüssteemiga, kui sul on näiteks esimese kõlarikatte peale kirjutatud Bose siis on sul ka. Muidu on ainult
tagumised kõlarid aktiivkõlarid ja pagassis on subwoofer ka, kusjuures olen näinud ka mudeleid millel isegi subwoofrit pagassis pole ja seega on kõik
kõlarid passiivid.
Ja samru juba seletas ära kuidas line-in saada, nisama lihtalt see ei käi jah.
|
|
|
toomas777
huviline
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 q 1.9tdi 85kw 01a
|
postitati 07.07.09 11:39
|
|
|
13 Bus - In
14 Bus - Out
15 Permanent +12V
16 +12V
17 Bus - Masse / GND
18 AF - Masse / GND
19 Line In - L
20 Line In - R
18, 19 ja 20 külge on mul ühendatud 2.5" pistik, mida saab siis ühendada mp3 mängijaga, aga niimodi ta tööle ei hakka, seega mul oleks vaja teha
ümberlülitus, et makk hakkaks mängima seda kanalit pidi, ehk siis oleks vaja ta ära petta, umbes nagu cd box annaks ühendust ja aux-I kaudu hakkaks
muusikat jagama hoopis mp3 mängija. Asi peaks välja nägema umbes nagu sellel pildil:
(see lahendus on mingi mazda makil, seega selle järgi teha ei saa, kuna klemmide
numbrid teised.)
On ideid või õpetusi? Netist pole veel midagi head leidnud lahenduse kohta.
Aitähh!
|
|
|
jk.
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 08.07.09 10:09
|
|
|
Kõik see jutt on põhimõtteliselt siin teemas olemas.
|
|
|