Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Mis turvapoldi firmat keegi soovitab või ise kasutab?? (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 7135)
ultra
huviline

Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C3 1.8T aeb Quattro

postitati 08.04.08 18:50 Tsiteeri
Mis turvapoldi firmat keegi soovitab või ise kasutab??

plaanis alla panna valuveljed,kuid soov oleks lisada turvapoldid.
olen tartus igal pool käinud ja otsinud turvapolte.
Põhiline mida pakuvad

http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?action=attachment&tid=4819&pid=55085

http://www.cosser.ee/home/pic/thumbs/zg8IhAZox8sT.jpg
ja teine variant
http://hasmar.ee/productPics/thumbs/7862.jpg

kes mida soovitab???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 08.04.08 18:56 Tsiteeri

Ise kasutanud aastaid McGarde ja ei kurda, 1 padrun lagunes küll ära, kuid tehas saatis garantii korras uue, tuleb pakendis olev paber lihtsalt koos koodiga alles hoida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 08.04.08 19:15 Tsiteeri

McGard ...siiani ei saa midagi halba öelda (1,5.a).

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 09.04.08 05:47 Tsiteeri

Kasutan samuti McGarde ja siiani peale padruni "kulumist" probleeme pole olnud.
Samas , kui teatud inimgrupp tahab sult rattaid ära viia, siis ka viiakse. Kahjuks!;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kenwood
huviline

Registreerunud 03.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8 ; MB

postitati 09.04.08 05:56 Tsiteeri

Ise sain ka auto ostes mcgard poldid kaasa koos turvapoldiga, näeb küll suht sellise turvalisena välja, igatahes kiidan, siiani on veljed ilusti auto külge jäänud.:)

Samas, head kokka tunneb sellest, et pann on tahmane.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
zaazk
huviline

Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI 132kw Quattro 2004

postitati 09.04.08 06:28 Tsiteeri

Minu poolt soovitus McGard, ise juba 2x neid ostnud, kasutanud ca 3a. ja pole kordagi ükski padrun ära kulunud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 09.04.08 07:10 Tsiteeri

McGard

Ise kasutanud kõikidel autodel mida omanud olen ja mitte ühtegi probleemi pole esinenud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 09.04.08 08:05 Tsiteeri

Loe ka seda teemat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 09.04.08 08:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra
plaanis alla panna valuveljed,kuid soov oleks lisada turvapoldid.
olen tartus igal pool käinud ja otsinud turvapolte.
Põhiline mida pakuvad

http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?action=attachment&tid=4819&pid=55085

http://www.cosser.ee/home/pic/thumbs/zg8IhAZox8sT.jpg
ja teine variant
http://hasmar.ee/productPics/thumbs/7862.jpg

kes mida soovitab???

Pildil olevate poltide koonus ei sobi kokku orig. audi velgedega. Sellele tuleks tähelepanu pöörata, kuna orig. velje koonus on "ümar".

antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.08 08:06 Tsiteeri

McGuard ja muu selline tegelikult aitab nö suvaliste pättide vastu. Kui tahetakse ikka väga siis viiakse veljed ära nagu naksti. Spetsjom komplektid olemas selleks millega keeratakse lahti turvapoldid. Aga jah, isegi kasutanud McGuarde ja täitsa okeid.

Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 09.04.08 11:53 Tsiteeri

Mina McGuardi polte ei soovita. Omanud neid ja elusees enam külge ei kruvi. Neid ei või tugevalt kinni keerata, kuna siis võid seita probleemi ees, et ei saa neid kätte. Eespool postitustes piisavalt kogemusi sellega (pandrun murdub, hakkab üle käima jne). Ja ei aita seal vahel ka määre, kui polte keeratakse lahti 2x aastas.
Kui keegi soovib oma elu nendega põnevamaks teha, siis võin ühe komplekti neid ära kinkida :)

Ise kasutan mingeid saksa polte, mille nime kahjuks ei mäleta. Ostsin need Vihurist ja ülirahul nendega, kuna võib neid kinni keerata sama jõuga mis teisigi polte/mutreid. Poldi pea on neil umbes selline, et on ebakorrapärase vahega nuudid peal. Hind oli suurusjärk 500.- eeku

Parem must minevik kui lilla tulevik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 09.04.08 12:15 Tsiteeri

Siin kehtib ikkagi vanasõna, et lukk on loomale! Turvapolt-mutter ikkagi kindlustuse ja enda rahustuseks:(

Rainer
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2 x Audi S4 2.7Bit, Audi 80 B4 Quattro, VW Passat Alltrack

postitati 09.04.08 12:46 Tsiteeri

Kasutanud samuti McGuardi toodet ja ei kurda. Eks see kinnijäämise teema on individuaalne. Endal probleeme pole igatahes olnud :)

When turbos start spinning, the face starts smiling :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ultra
huviline

Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C3 1.8T aeb Quattro

postitati 09.04.08 15:45 Tsiteeri

ostsin siis McGuardi poldid ära.
koht oli "Autoasi "ja hind umbes 500 lähedal.
proovisin niisama velje peal ja peax ilusti klappima see kumerus,velgi pole veel alla pannud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.08 16:36 Tsiteeri

pole ise kasutanud ühtegi neist,aga on kuulda olnud,et just need nimetud poldid pidid nagu kõrsikud pooleks minema,kui hooaja lõpus rattaid peab vahetama.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 09.04.08 17:20 Tsiteeri

BS.

Rattapoltidele oleks tark tegu kasutada tõrva, mida kahjuks ei tehta.
Rattapolte , eriti salakaid ei tohi keerata suruõhu tööriistadega, mida kahjuks tehakse.
Oma autos võiks iga mees hoida tavalist rattaristi selle jama asemel mida tehas nimetab veljevõtmeks, mis kahjuks on tihti süüdi selles samas poldipeade rikkumises ja kantide mahakeeramises.
Ja need mehed kes ostavad mingid suvalised valuveljed ja keeravad need kinni mingite suvaliste,mitte selle velje jaoks ettenähtud poltidega, võivad ka moka maas hoida, et ei saa polte lahti jne.

Ja kui kellelgi on miskit öelda et ära ülbitse vms,siis olen neid rattaid alt ära ja alla keeranud igapäevaselt varsti juba 20 aastat, seega tean mida räägin.Oluliseim on kasutada dünamomeetrilist võtit rataste allakeeramisel, mida kahjuks samuti ei tehta enamuses rehvivahetus kodades.

McGuard on igatahes parem valik kui mingi kolme tihvtiga hiinakas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 09.04.08 18:20 Tsiteeri

McGuard juba aastaid. Täiesti rahul kvaliteediga, pole jamasid olnud.
Aga iga kord kui töökojas rataste kallale minnakse, tuleb sõnad peale lugeda, et turvapolte käsitsi keerataks! Üldiselt üritan alati, kui vähegi võimalik, ikka ise rattaid vahetada, polte käsitsi keerates.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.08 18:44 Tsiteeri

Igaljuhul minu McGard`id lasti Tartus ühes Vaba tn töökojas masinaga lahti.(Tavaliselt olen käinud Rehvieksperdis ja seal pole kunagi sellist asja näinud.)

wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 09.04.08 20:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaits
Aga iga kord kui töökojas rataste kallale minnakse, tuleb sõnad peale lugeda, et turvapolte käsitsi keerataks!

Oh mis siin turvapoltidest rääkida... tüüpiline on see, et poldid jäetakse jumala lahti - lastakse suruõhu keerajaga kinni ja valmis.. igat polti saab pärast tavalise väikese võtmega veerand tiiru peale keerata ilma eriti pingutamata...

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.08 06:28 Tsiteeri

kuhu poodi tallinnas pöörduda, et McGuard turva polte kohe saaks?

ja kust ma seda teada saan, kas see kumerus minu veljega sobib sest pole originaal veljed?

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 23.04.08 06:37 Tsiteeri

No näiteks Autoasi, Mustamäe tee 50 !

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 23.04.08 06:45 Tsiteeri

Lugege ikka manuaal enne kasutamist läbi- copy teisest foorumist.
http://www.hot.ee/robi21/DSC00572.JPG
http://www.hot.ee/robi21/DSC00573.JPG

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 23.04.08 07:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
kuhu poodi tallinnas pöörduda, et McGuard turva polte kohe saaks?

ja kust ma seda teada saan, kas see kumerus minu veljega sobib sest pole originaal veljed?

Forss

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 23.04.08 09:58 Tsiteeri

Mina olen rattapoldi, aga ka igasugu tsentreerimisrõnga ja vaheflantsi murega INEXisse pöördunud. Abi olen saanud sealt nii nõu kui jõuga.
Olen kasutanud turvapolte McGuard´i tootevalikust.
Hetkel all olevatelel velgedele aga McGuardid külge ei hakanud, sestap hankisin endale Jürarraku poolt kirjeldatud nuuti meenutavad poldid. Nime ei mäleta, aga sain INEXist. Hind oli jah 500.- kanti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Helina
huviline

Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008

postitati 17.04.13 16:56 Tsiteeri

Ise ka McGardi kasutaja 1 hooaeg suvevelgedega, 3 korda saadud rattad alt võetud ja juba padrun peetis ja käib üle. Ei ole neid keeratud masinaga kinni ega hooletult ringi käidud. Lihtsalt ongi pehmed. Õnneks olemas kood, et saaks uue padruni.
Aga ei soovita.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.7% - SQL: 63.3%]