Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Porgand
huviline
Registreerunud 14.05.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe 2.0 91`
|
postitati 30.05.13 11:25
|
|
|
Audi Coupe 2.0 - 1991 - Porgand
Lubasin küll teistes foorumites et ei tee audiclubi teemat aga siin ma saan arvatavasti rohkem abi kui mujal..
Autoks siis 2 liitrine coupe mis sai golfi vastu toodud pärnust.. vahetatud on peaaegu kõik kuluosad kuid minu silmis on veel pikk tee minna korraliku
autoni..
siit kohe ka küsimus.. kuna mul on teine coupe ostetud osadeks juurde ja seal on autocheck peal.. mis ma pean tegema et see panna sellele coupele?
piisab ainult salongi juhtmestiku vahetusest? tulemas on veel ka istme soojendused..
1 pilt koju toomisest ka.. kuskil tartu ja pärnu vahepeal..
|
|
|
kulufield
huviline
Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 1998a 1,8 , Toyota avensis 2007
|
|
Porgand
huviline
Registreerunud 14.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.13 13:21
|
|
|
mul on selline siis..
2. Moodul
Kood: 893 919 067 BC
Funktsioonid:
mure ongi selles et ma ei talu ise paigaldatud juhtmeid.. tundub et vist ei jää muud üle kui vahetada terve auto juhtmestik? või saab ka lihtsamalt?
Doonor auto on 90a B3 coupe 2.0 83kw
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 30.05.13 14:00
|
|
|
Edu juhtmestiku vahetusel
Pooled asjad saab tegelt minichecki valgest pistikust ümber tõsta ning ise pead juurde panema vaid klaasipesuvedeliku, piduritulede ning
tuledekontrolli liinid. Seega kolm juhet ning kõik funktsioonid toimivad
Ainuke juhtmestik mille võiksid doonori pealt võtta on pagassi külje sees olev juhtmestik tagatulede kontrollmooduli jaoks. Kuskilt tagumise istme
juurest peaks juhtmestik pistikuga jagunema ning sealt maalt alates saad ümber vahetada.
Jaa üks soovitus: Kasuta suurt algustähte ka järgnevates postitustes, kuna muidu asuvad moded hoiatusi jagama
|
|
|
Porgand
huviline
Registreerunud 14.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.13 14:53
|
|
|
Mul pole seda valget minichecki pistikut seal.. Töö juba käib ka nii et eks kurdan muret kui midagi ei peaks toimima..
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 30.05.13 15:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Porgand
Lubasin küll teistes foorumites et ei tee audiclubi teemat aga siin ma saan arvatavasti rohkem abi kui mujal.. |
Millest selline lubadus? Kuna siin ahistatakse omaloomingulise kirjapildi pärast? Tõsi, loe läbi: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=62785
Muide, lause lõpus käib üks punkt. Kahe jaoks pole mingit vajadust.
|
|
|
|
saidless
huviline
Registreerunud 21.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a4 2,5tdi V6 110kw 1999a. Audi a4 1,9 74kw 2004a
|
postitati 30.05.13 16:33
|
|
|
Muidu täitsa kena coupe, aga see esimene stange mulle ei meeldi.
Pane ikka originaal stange ette, siis on 5+. Ning mitu tolli sul need veljed auto all on?
Muidu jõudu coupeega.
Viga on jagajas, jagajast on saanud segaja.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 30.05.13 17:28
|
|
|
Kena velg autol, ET muidugi väga ära viidud, aga kui tagant koopasse ei käi, siis vast pole viga, igatahes sobib. Muidu ma arvan, et olen Pärnus seda
masinat kunagi aasta tagasi vast natuke visuaalselt lähemalt uurinud, seisis teine teeääres, kui kasutajaga kulufield kalal käisime Sel hetkel tundus eemalt ok olevat, aga lähedalt vajas palju tegemist, et korda
saada, siis oli ka vist uks kahekorra käinud, aga kõik on vast tehtav, lihtsalt uskumatult palju raha võib kuluda Edu!
BTW, autochecki paigaldasin ka ise, eespool täitsa asjalikule juhendile viidatud, kogu juhtmestikku ei soovita küll selle tõttu ringi vahetada.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
Porgand
huviline
Registreerunud 14.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.13 18:08
|
|
|
Sai juba terve auto juhtmestik ära vahetatud. Velg on 17x7" ja ET18
|
|
|
Porgand
huviline
Registreerunud 14.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.13 13:49
|
|
|
Täielikust õnnest on veel puudu ainult el akende juhtmestik koos käepidimete ja lülititega. Seega kui kellelgi on pakkuda võib PS-i saata. Kui
kellelgi coupe varuosi vaja siis võib küsida, kade ma ei ole aga kõik kaubaks ka ei lähe.
Osadeks on keskmine coupe:
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.13 16:18
|
|
|
Oi kurjam, mis pilt Meil on vist rekord kokkutulekul 3 couped olnud ja sul
kodus juba selline pilt. Äge!
|
|
|
|
Porgand
huviline
Registreerunud 14.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.13 16:33
|
|
|
10nda kandis on on kõik kolm jälle hoovipeal mul. Parempoolne on siis sõbra oma aga kuna ta ei saa oma audi remondiga ise hakkama siis olin nõus talle
selle korda tegema.
Lisaks coupedele on mul ka b4 2.0 85kw
|
|
|
Porgand
huviline
Registreerunud 14.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.06.13 16:28
|
|
|
Tekkis väike mure mul esituledega. Kõik lambid töötavad nii nagu peavad aga armaturis väidab et pirn läbi kuskil. Kas tulede kõrguse regulaatori
juhtmed mängivad mingit rolli seal? Mul on nad praegu kokku keritud kapoti alla kuna juhtmed on katki.
Ehk saab keegi mulle oma orig. tagatulede pistikust ka pilti teha kuna väidab, et pidurituled ka ei tööta. Huvitab just et kas on ikka iga juhe omal
kohal, sest keegi on tagatulede juhtmeid kunagi tuuninud. Muus osas toimib viisakalt.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 03.06.13 19:58
|
|
|
Tulekõrguse reguleerimis süsteem on täiesti eraldiseisev.
Võta pirnid korraks sisse/välja ning vaata kas aitab ja kui ei siis väga võimalik on see, et moodul mis kontrollib tulesid võib peetis olla. Aku
juhtme võid ka korraks maha võtta vb mingi süsteem lihtsalt lolliks läinud.
WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
Porgand
huviline
Registreerunud 14.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.13 16:38
|
|
|
aku juhe käis maas mitu korda aga ise arvan et tagatulede juhtmetes asi, sest seal on 2 lahtist juhet. Ehk saab keegi teha mulle pildi kus on ilusti
juhtme värvid näha?
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.13 17:36
|
|
|
Kas on mingid üksikud juhtmed eraldi sellest suurest pistikust?
WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
Porgand
huviline
Registreerunud 14.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.13 18:34
|
|
|
Tsitaat: | just nii.. natuke näppisin juhtmeid ja sain lambi märgi eest ära aga BRAKE LIGHT on endiselt ees. |
Just nii. Natuke näppisin juhtmeid ja sain lambi märgi eest ära, aga BRAKE LIGHT on endiselt ees.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.13 19:50
|
|
|
just nii.. natuke näppisin juhtmeid ja sain lambi märgi eest ära aga BRAKE LIGHT on endiselt ees. |
Need peavad käima selle klemmplaadi suure pistiku pesa kõrval olevas sisemises pinis(kaks pinni on kõrvuti ja siis peaks veel üks kõrval olema, mis
jääb lahtiseks.). Ehk saad aru.
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
Porgand
huviline
Registreerunud 14.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.13 20:15
|
|
|
Tegin pildi ka, ehk on abi. Punane on mass, see on mul ise vinnatud nii igaksjuhuks. lahtisena seisab siis hall mustaga juhe.
|
|
|
Porgand
huviline
Registreerunud 14.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.13 20:31
|
|
|
Ehk keegi elva kandi inimene oskab mulle soovitada kus saab elvas diagnosti teha coupele ja kus saab mootori välipesu teha?
|
|
|
Street1
huviline
Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.13 21:03
|
|
|
Ehk keegi elva kandi inimene oskab mulle soovitada kus saab elvas diagnosti teha coupele ja kus saab mootori välipesu teha? |
Profiilist vaadates sobib ka võrus ?
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 04.06.13 21:12
|
|
|
Kas sul pidurituled töötavad? Või on äkki lisapidurituli pandud ise juurde?
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.13 23:36
|
|
|
Seal on ikka kõvasti midagi aretatud.
Mass klemmplaadilt pole oluline, osadel on - osadel mitte. Pigem olen seda näinud masinatel millel autocheck süsteem peal on. Massi peaksid saama nad
juba armatuuri alt, kuna muidu nad ei põleks aga turvalisus ennekõige. Aga midagi on jah üritatud teha kas siis udutuled panna stop tulena veel põlema
vms.
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
Porgand
huviline
Registreerunud 14.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.13 06:30
|
|
|
võrus ma tean kust saab diagnosti aga seda ei tea kuna liigun võrru. Lisa piduri tuld ei ole. Udukatest on tehtud topelt gabariidid. Kõik tuled
toimivad, paar juhet ripub niisama ja kiri armaturis Ise mõtlesin lahendus
oleks uus tagatule juhtmestik aga seda peab vist jälle tikutulega taga otsima.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.13 06:35
|
|
|
võrus ma tean kust saab diagnosti aga seda ei tea kuna liigun võrru. Lisa piduri tuld ei ole. Udukatest on tehtud topelt gabariidid. Kõik tuled
toimivad, paar juhet ripub niisama ja kiri armaturis Ise mõtlesin lahendus
oleks uus tagatule juhtmestik aga seda peab vist jälle tikutulega taga otsima. |
IMO ongi coupel juba originaalis taga topelt tagatuled või nn gabariidid siis, udukas ühel pool on siiski veel eraldi. Võid millalgi tulla minu
juurde, kui Elva kanti satud ja vaatame, kuidas minul on, kuigi mul pole pirnide kontrollmoodulit.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |