Lehekülgi: 1 2 |
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.12 19:57
|
|
|
Teie ootused ja ideed Audiklubi osas // lisatud info talvepäevade kohta
Hei, Audiklubilised!
See teema on tehtud selleks, et klubilised saaks avaldada enda arvamust, mida nad ootavad klubilt ka foorumi väliselt. Näiteks olen mitmetelt n.ö
vanadelt olijatelt kuulnud, et klubis ei toimu juba pikemat aega midagi ja asi hakkab kuidagi ära väsima/ammendama. Mõnes mõttes teeb see murelikuks,
sest klubis on mitmeid n.ö vanu olijaid, kes ilmselgelt kaugenevad klubist ja üks hetk neid enam klubi jaoks polegi. Küsingi Teilt, et millised on
teie ootused klubi suhtes?
Samas on meil kasvamas peale uus põlvkond, kellel on samuti omad ootused. Küsin ka Teilt, millised on teie ootused klubi osas? Kuna viimasel ajal
klubi üritusi korraldanud pole, siis ilmselgelt on ka teil n.ö foorumiväline suhtlusvajadus.
Viimaks kleebin siit teemast oma postituse: Nimelt
kallid klubiliikmed, kes te tunnete natukenegi vastutust ja vajadust klubi ning selle liikmete heaolu nimel midagi teha, kaaluge liitumist Audiklubi
moderaatorite ja/või meeskonnaga! Päris tõsiselt. Kes arvab, et tal on mõtteid ja tahtmist midagi muuta ja/või lisaväärtust anda, kirjutage
Indrole!
Avaldage julgelt arvamust!
Marko
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Coupe
|
postitati 06.01.12 20:01
|
|
|
Alates sellest, kui selle foorumiga liitusin olen kõigil kohalikel kogunemistel kohal käinud ja Viljandiomadega ka kokku saanud ja autod üle
vaadanud.
Minuarust võiks teha ka Maakondade järgi mingid rühmitused, sest Viljandlased on üsna aktiivsed ( mõned Tartukad isegi Viljandi kogunemistel käinud
)
Samuti ei teeks paha ka Audiclubi suve ja talvepäevad ( Mitsuklubis täitsa toimiv )
Moderaatoritele ei heidaks midagi ette, sest kõik hästi toimiv ning ka üks ainukesi foorumeid, kus õigekeelel ka silma peal hoitakse. Nii palju kergem
mõtetest aru saada ja ka silmal ilus vaadata.
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 06.01.12 20:06
|
|
|
Mida see moderaatoriks ja/või meeskonnaliikmeks olemine siis kandidaatilt ennekõike eeldab?
Lihtviisiliselt foorumi keeleliseks korrektoriks olemist, jalustrabavate ideede korrapärast genereerimist, mängleva kergusega lauluväljakuürituste
planeerimist/läbiviimist või midagi kolmandat?
Ma ei tea, kas seni tehtu siin nii madala latiga on, et iga enesekriitikata üritaja jalamaid kõik paremini suudaks pöörata...
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km
|
postitati 06.01.12 20:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Wolf123
...üks ainukesi foorumeid, kus õigekeelel ka silma peal hoitakse. Nii palju kergem mõtetest aru saada ja ka silmal ilus vaadata. |
Tegelikult on üks maasturitele suunatud foorum, kus ei pea silma peal hoidma, sest täiskasvanud inimesed saavad ise aru, kuidas nii kirjutada, et
teised ka nendest aru saaks.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.12 20:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Wolf123
Samuti ei teeks paha ka Audiclubi suve ja talvepäevad ( Mitsuklubis täitsa toimiv )
|
Pole toimunud viimased aastad vaid ühel põhjusel - osalejate huvipuudus.
|
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Coupe
|
postitati 06.01.12 20:34
|
|
|
Alati saab teha ka tagasihoidlikumaid suve- või talvepäevi. 10-20 inimest. ( Autosi võiks minimaalselt 7 olla )
Põhiline on see, et midagi toimuks ning huvilised osa võtaks.
Viljandi kogunemistel juba alati üle 20 Audi, inimesi veelrohkem!
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 06.01.12 21:54
|
|
|
Ma ei ole klubiliige ega ei ole ka ühelgi kokkusaamisel käinud ega tea mida seal tehakse (on tehtud), aga võiks (muuhulgas) äkki mingi vabas looduses
toimuv orienteerumine, geopeitus vms. toimuda. Variante kaks, et kas sihtpunkti kuhu peab jõudma, võib liikuda ainult jalgsi või siis võib liikuda
autoga nii palju kui võimalik (võiks ikka lõpus mingid mõnusad "kahtlased" teed ka olla, et igaüks hea meelega seda teed mööda sõitma ei kipuks ) ja siis edasi jalgsi. Mingi huvitava koha võibolla oskaks isegi välja
pakkuda.
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 06.01.12 22:57
|
|
|
Aga kui ootustest midagi rääkida, siis sellega on suhteliselt keerulised lood - eks foorumilt ootaks informatsiooni, mida ja kuidas oma sõidukiga
teha. Aga sellist teavet ei ole niisama lihtne ka terve ilma foorumitest kohe leida, siin siis vastavalt sarnaste sõidukite vähesuse tõttu efekt
võimendub. Seega väga kindla peale just minna ei saa, et keegi kohe oskab õigele järjele juhatada. Paratamatu.
Klubilistest "käelistest tegevustest" oleks mul ka huvi ehk pisut kitsama spetsiifikaga ürituste vastu. Segmendis, kus mu enda auto ka osaleb,
mõistagi. Sest ega oma autoga RS3-dega ringrajal võidu sõita ei oleks just tingimata kõige põnevam. Aga eks jällegi seesama vähene mass, mis alla
kriitilise piiri jääb, seab omad reeglid. Ja sellega tuleb lihtsalt leppida.
Sellisele üritusele
tahaks, olgu siis suvel või talvel. Aga eks vanuse kogunedes eriti tormakalt enam lihtviisilisele kokkusaamistele ei viitsi, siis ongi tulemus
just see, mis ta on.
Kui üleüldine masu ja majanduslik ebakindlus inimestel jälle meelelahutuslike ajaviidete peale lubab raha kulutama hakata, siis võib see üldine pilt
paremaks minna.
|
|
|
Amadeuz
huviline
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)
|
postitati 07.01.12 02:07
|
|
|
Toetan kahel käel Maku üleskutset kuigi see on väga-väga raske küsimus. Tänaseks on AC piisavalt vana ning väga palju asju on juba mitmeid kordi
tehtud. Nagu öeldakse tuleb ühtsus inimeste vahele kes on koos valanud verd, higi ja pisaraid. Nad mõistavad teineteist tihti juba ilma sõnadeta. Aga
kui juba nii palju on tehtud, et mis siis veel teha? Midagi mida vanemad olijad pole korduvalt teinud ja mis uuematele olijatele oleks ka teostatav.
Omalt poolt pakuksin uue foorumivälise tegevuse kus saavad osaleda nii vanemad kui uuemad olijad - AC võiks hakata tooni andma avalikus elus.
AC poolt korraldatavad üritused on sellele kindlasti hea ja tugeva vundamendi ladunud. Nii spordivõistlused kui ka mitmeid aastaid väldanud helkurite
jagamine on korduvalt positiivset tähelepanu äratanud. Seda suunda võiks ehk veelgi sügavamalt kündma hakata.
Liikluse valdkonnas on väga paljud Eesti elanikud igapäevaselt tegevad. Liikluses on tänini palju probleeme mille lahendused on tegelikult ainult
suhtumiste taga. Seega kui keegi võtaks avalikult teemad üles (turvavarustus, kiiruseületamised, tulede kasutus, aga ka lihtne viisakus) ja koostöös
teiste klubidega (4x4 ja ehk veel mõningad kus on ees ootamas täiskasvanulik suhtumine), siis oleks algus tehtud ning suhtumise muutus olemas. Ei
kuluks kuigi palju aega kui inimesed tänavatel hakkavad eeskuju järgima. Positiivse näitena võiks ju tuua joogise peaga sõitmise. Paarkümmend aastat
tagasi oli selline tegevus vaat et "kangelastegu", täna annavad sellisele mehele juba tema enda sõbrad kolaka.
Avalikus elus on aga ka teedega seonduv mis vajaks tähelepanu. Kui lugeda Teeseadust, siis võib vabalt üle huulte lasta igasugu sabade ja sarvedega
olevusi. See kuidas riik kui KOV seadust eiravad ning politsei aitab seda varjata, ajab mul ausalt südame pahaks. Ma olen ise üritanud Teeseaduse
nõuete täitmist KOV poolt nii ja naa saavutada, kuid jooksen nagu liivasel nõlval mäest üles. Politsei ei tule sündmuskohale protokollima ja mõõtma,
seega ei saa kohus süüdi olevat poolt karistada kuna väärtegu pole normide kohaselt fikseeritud. KOV aga laliseb midagi, et nemad tegutsevad eelarve
piires. Viimane aga tähendab, et ühe tühise KOV määrusega (nt eelarve) vabastatakse ennast seadusega pandud kohustustest (hmm, võiks ise kah mõne
seadustest vabastava määruse välja anda). Mäletan mõne aasta tagust algatust, kus toimus mitme klubi koostöös liiklemine auklikel tänavatel oludele
vastava kiirusega (a la 10 km/h). Kuna aga toona oli kandepind siiski mikroskoopiline (vist tuli paarkümmend autot välja), siis jäi loodetud mõju
saavutamata. Seega võiks välja tulla suuremate jõududega ning mõjutada liikluse kolmandat poolt (tee omaniku) seadusi täitma. Aukudest,
tänavavalgustusest, roobastest, taristu kaevude kaante tolerantsist tee pinna suhtes jnejne ei hakka isegi rääkima. Nende probleemidega on kindlasti
paljud kokku puutunud. Hämmastab aga uus maksuraha kogumine KOV poolt - Tartus on vähemalt neljas kohas (Tamme pst - Aardla; Tamme pst - Suur Kaar;
Tamme pst - Kesk Kaar; Raatuse - Uus ristmikel. Märksõnaks on liikluskorraldusvahendite mõjuala) paigaldatud künnised (magavad pollarid) kohta kus max
lubatud sõidukiirus on 50 km/h. Selle peale ei taha aga auto vedrustus just midagi toredat arvata.
Sellise avalikku ellu astumisega saaksime anda ühiskonnale ka osaliselt seda ühtsust ning selles peituvat jõudu mis AC nii pika ajaga on kogunud.
Samuti tuleb ära märkida turvalist, sujuvat ja ohutut liiklust. Seda nii endile kui ka kogu ümbruskonnale. Ka ei tohiks unustada ka isikliku
rahakotile mõjuvat positiivset voogu. No olgu, juurde ju ei tule sellega midagi, kuid mõninga aja möödudes hakkab vast vähem välja minema ning seda
ülejääki saaks kasutada oluliselt meeldivamalt kui teha autole pidevat avariiremonti.
Ma usun, et me oleme valmis sellise asja ühiskonnale pakkuma. Usun, et me oleme juba võimelised ühiskonda positiivselt mõjutama oma eeskujuga. Usun,
et me oleme väärt noppima selisest tegevusest tulenevaid vilju.
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 07.01.12 03:09
|
|
|
Ma ei ütleks et talvekoolitus Audi poolt A4-dega oleks just mõttetum olnud kui sinu video
Aga see on muidugi klubitegevusest kauge teema...
Selge on see et antud majandusolukorras reaalseid "päevi" väga ei korralda, mis parata, elu on selline - väikesest fanaatikute grupist on veidi
vähe...
Omalt poolt toetan iga klubi meelelahutuslikku sündmust teadagi kuidas, nii nagu siiani, nii ka edaspidi (kui mitte paremini)
-e- Ama kle, ärme erakonda tee
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 07.01.12 07:27
|
|
|
Ka endale meeldib nn.rajapäev oma masina võimeid proovides, ning hilisem istumine.
Kui natuke edasi mõelda seda rajapäeva mida Seitsmene pakkus, siis miks mitte.
Kui tekib nõudlus, siis peaks olema ka pakkumist.
Raha eest peaks ju tänapäeval kõike saama
Ehk kes tahab midagi eksklusiivset, see maksab ja saab selle.
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6 PLUS 4.2, A4 TDI quattro, S8
|
postitati 07.01.12 09:26
|
|
|
Ma arvan, et päris S/RS proovimist ei kannata reaalsusest lähtudes kohe kindlasti ei klubi ega ka klubiliste punt välja, selles mõttes. Minuarust
piisaks kui teha vähe odavamate Audidega esindusest väike tutvumispäev. Eriti mõnus oleks, kui oleks variant ka mõne kasutatud autoga(nende
müügivalikust) sõiduproovi teha, see annaks mingisuguse maitse progressist. Ma usun, et ka esindus oleks natuke huvitatud kui keegi konkreetsemat
ostuhuvi hakkaks peale sellist üritust nende autovaliku vastu tundma. Praegu(kindlasti aastaid veel) ma küll vaatan neid uusi autosi aga vaatamiseks
see jääbki. Sõita saab joppamise korral vast 20 aasta pärast, siis kui loginaid ja vigasi juba ka rohkem küljes.
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 07.01.12 10:19
|
|
|
Kiiduväärt küsimus. Umbes samal põhjusel, foorumil ei toimu enam erilist, püüan mina seda kogunemist 5.-6. Mai teha, mille ainumas eesmärk on see, et
tutvuda nägudega, kellega muidu foorumis suhtled. Ütlesin seda ka viimasel Viljandi kogunemisel, et point ei ole niivõrd selles, mis auto sul on,
vaid, et sul oleks ka huvi teiste omasid vaadata-huvi saada mõni kasulik kontakt vms. Ei pea ilmselt huupi pakkuma, et ka see on üks põhjustest, miks
AC Dragid ära vajusid ja meeskonnal kaob korraldamishuvi. Siinkohal olen ise patune, sest pole kunagi veel sõitma jõudnud. Ehk võib-olla sellepärast,
et pole piisavat isiklikku seotust loonud. Helkurite kampaania ja nüüd see kogunemisega olen end pannud nimme ka olukorda, kus oleks nadi ära öelda ja
tunnistada, et ma ei saa hakkama-sellepärast siis pusin edasi ja õnneks olen leidnud ka juba abilisi. Ka Amadeuz'iga nõus, miks mitte teha
foorumiväliselt aktsioone ja algatusi, mis juhiksid tähelepanu mõnele liikluses olulisele probleemkohale. Viimased kogunemised, kus käinud olen, on
olnud ka mingi kruiisi või sihtkohavahetusega. Seega võiks see kohavahetus kanda mingit eesmärki peale pärale jõudmise. Näiteid tõi juba Amadeuz.
Niikaua ei muutu miskit, kui inimsed ise julgust rinda ei võta ja tutvuma ei tule. Inimene, kellega sul foorumis võib eriarvamusi olla või kelle
postitused ei meeldi võib osutuda väga vahvaks inimeseks-korduvalt end tõestanud just AC inimestega. Ma loodan, et sellest ei kujne see välja, kus foorumlased ütlevad, et teeks, oleks, saaks jne.
Kiiduväärt, aga raske küsimus lahendada.
|
|
|
|
Zandr
klubiliige
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex steroididel Sigar
|
postitati 08.01.12 14:10
|
|
|
Kuna Audiclub.ee on juba põhimõtteliselt kujunenud mu niiöelda koduleheks, siis võib öelda, et see on mind aastatega meeletult õpetanud. Nii mõnegi
asja teoreetiline lahendus on pähe kulunud ja hiljem juba praktikas peast ära tehtud. Paljud uued tutvused on teinud ka varuosade leidmised lihtsamaks
ja ka tihti soodsamaks. Foorumi osa on ju meil juba päris hea välja kujunenud ning usun, et see klubiline tegevus saab ka vaiksest varjusurmast välja
aidatud.
Erinevaid üritusi võiks tõesti rohkem üritada korraldada, sedagi muidugi vastavalt võimalustele. Näiteks on minu jaoks olnud huvitavad üritused
Kivitare ja Geo poolt korraldatud bagipäevad. Kindlasti saaks selliseid asju korraldada mujalgi kui ainult Tartukandis. Kohati olekski palju huvitavam
selline rajapäev, kus mängivad rolli juhi oskused mitte see, kui võimas või mis veoline su masin on. Kuidagi võiks meelitada ka sellist rahvast, kes
ei sõida Essidega, seda näiteks vigursõitude ja muu sellisega. Minu sinisilmne arvamus on see, et kui täita need erinevad kokkusaamised millegi uue ja
huvitavaga, et siis hakkavad ka inimesed vaikselt tulema.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 10.01.12 20:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: seitsmene
Mida see moderaatoriks ja/või meeskonnaliikmeks olemine siis kandidaatilt ennekõike eeldab?
Lihtviisiliselt foorumi keeleliseks korrektoriks olemist, jalustrabavate ideede korrapärast genereerimist, mängleva kergusega lauluväljakuürituste
planeerimist/läbiviimist või midagi kolmandat?
Ma ei tea, kas seni tehtu siin nii madala latiga on, et iga enesekriitikata üritaja jalamaid kõik paremini suudaks pöörata... | Kas
nendele küsimustele vastuse saaks või tuleb seda eraviisiliselt Indro käest uurida?
Tahaks just teada mida moderaatoriks või meeskonnaliikmeks olemine endas täpselt kujutab, st mida minult sellise staatuse korral oodatakse. Ilmselgelt
ei tähenda see ainult seda, et saan nime alla laheda kirja, seega kui juba küsimus avalik on, siis tahaks vähe paremini teada mida minult
oodatakse.
Kivitare ettevõtmisele olen juba sõrme andnud, kui vaja on siis annan ka enda käe ja vajadusel rohkemgi. Samuti võin seda ka teha klubi ürituste või
klubi arendamise nimel, kuid tahaks vähe täpsemalt teada mida see endas sisaldab.
Minupoolest võib seda käsitleda kui avalikku kirjutamist indrole, ma arvan et ma pole ainuke kes Seitsmese küsimustele vähe täpsemat vastust ootab.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.01.12 09:14
|
|
|
Otsest vastust, mida kandidaadilt oodatakse või eeldatakse on raske anda.
Ennekõike ootame uut, värsket verd, loomingulist lähenemist ning teotahet!
Moderaatori positsioon eeldab püsivust ja rutiini taluvust, päev-päevalt tuleb tegeleda samade probleemidega. Kõige rohkem nõuavad moderaatorite
tähelepanu reeglitele mittevastavad kuulutused, lisaks mitte midagi ütlevate pealkirjadega teemad ja muu selline. Isenesest oleme seni jätnud
moderaatoritele üsna lahtised käed, igaüks saab ise otsustada millega ta tegeleb. Peaasjalikult asi nii toimibki, et esimesena probleemi märganu selle
ka lahendab.
Meeskonnaliikme positsioon on aegade algusest peale suures osas tähendanud kohustust osaleda ürituste/võistluste korraldamises. See hõlmab
kaasarääkimist planeerimise faasis, eeltööd ja ka ürituse/võistluse toimumisajal reaalset töö tegemist. Loomulikult teeb igaüks seda mis on temale
jõukohane, võistluse peakohtunikuks ei saa panna inimest kellel puuduvad vajalikud teadmised ning tänapäeval nõutav litsents.
Lisaks tuleb kaasa rääkida ja arvamust avaldada klubi puudutavates aruteludes. Teemadeks on võistluste reeglid, foorumit ja klubi puudutavad reformid,
kasutajate rikkumised jne. Lühidalt kokku võttes peab inimene omama arvamust ja julgema seda vajadusel ka põhjendada teistele meeskonnaliikmetele.
Loodetavasti on nüüd natukene selgem mida moderaatoriks/meeskonnaliikmeks pürgijalt oodatakse.
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Tahaks just teada mida moderaatoriks või meeskonnaliikmeks olemine endas täpselt kujutab, st mida minult sellise staatuse korral oodatakse. Ilmselgelt
ei tähenda see ainult seda, et saan nime alla laheda kirja, seega kui juba küsimus avalik on, siis tahaks vähe paremini teada mida minult
oodatakse. |
|
|
|
Quattru
klubiliige
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 11.01.12 12:28
|
|
|
Mis sellest teemast saanud on, mis pärast soiku jäänud? Tunduks
ehk taas hea mõttena? Tunnustaks erilisemaid ja pilkupüüdvamaid audisid olenemata tehase väljalaske aastast? Rohkme aega kui raha nõudev idee vist.
Lihtsalt pakun..
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 11.01.12 13:15
|
|
|
AC aasta auto valimise võiks küll taastada. See tunnustaks inimeste tehtud tööd ja samas innustaks ka rohkem kirjutama - nii on foorumi lugemine ka
põnevam.
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 11.01.12 13:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kristoff
AC aasta auto valimise võiks küll taastada. See tunnustaks inimeste tehtud tööd ja samas innustaks ka rohkem kirjutama - nii on foorumi lugemine ka
põnevam. |
Oled sa valmis näiteks selle asja enda peale võtma? 2011 aasta auto valimine jäi soiku, minu arust ei ole veel väga hilja midagi korraldada. Pole vast
patt 2011 aasta auto valida veel uue aasta jaanuaris ära.
Eelmise aasta teemast tuleks teks veidi ära muuta ja kanditaadid kirja panna (vabatahtlikud ja huvi pakkuvad isendid klubiliikmete autode teema alt).
Karikad muretseb loomulikult klubi.
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 11.01.12 14:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AudiTeam
Tsitaat: | Algselt postitas: Kristoff
põnevam. |
Oled sa valmis näiteks selle asja enda peale võtma? 2011 aasta auto valimine jäi soiku, minu arust ei ole veel väga hilja midagi korraldada. Pole vast
patt 2011 aasta auto valida veel uue aasta jaanuaris ära.
Eelmise aasta teemast tuleks teks veidi ära muuta ja kanditaadid kirja panna (vabatahtlikud ja huvi pakkuvad isendid klubiliikmete autode teema alt).
Karikad muretseb loomulikult klubi. |
Kui Kristoff peaks pakkumisest loobuma, siis võiksin ise enda peale selle võtta. Saaks ka otsa lahti teha klubi aitamisel.
|
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 11.01.12 14:55
|
|
|
Suve ja talvepäevade kohta olen tahtnud juba pikemat aega arvamust avaldada, aga pole leidnud õiget kohta.
Igaljuhul on meie igapäeva elu nii kalliks läinud ja sellest tulenevalt piirab see igasugu huvitegevusi.
Kuna suvepäevade korraldamine pole ka teab mis odav lõbu siis sai kunagi arutatud ühe meeskonna liikmega, et miks peab alati suvepäevad korraldama
ruumides ööbimisega. Miks ei võiks korraldada telkimise stiilis?
Vastuseks sain, et teatud liikmed pole nõus ööbima telkides...
Samas tundsin nii 2007 suvepäevadel kui ka mingi x aasta talvepäevadel, et selline kerge üleolev suhtumine vanemate liikmete poolt "kui sul S või
quattro pole siis oled mõtetu tegelane".
Isiklikult julgen väita, et nendest tähelepanekutest tulenevalt pole ka meie punt enam üritustel osalenud.
Loodan, et see väike killuke kriitikat kedagi ei haavanud
|
|
|
Jos888
huviline
Registreerunud 08.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 11.01.12 21:44
|
|
|
Kui paljud huvitav oleks nõus kui korraldada suvepäevad Saaremaal.Toidustlusega ja kohaga oleks mul küll üks mõte.Muidugi koha all ma mõtlen,et
autodega kenasti kõik mahuks ära ja magamine telkides.Ja samas,kui osad pole nõus ööbima telkids siis vist ,kui rääkida saaks ka kämpadesse või
hotelli laadsed toad. Ja miks Saaremaal,sest tavaliselt ei satu just saaremaale..oleks mõnus tripp inimestele kes elavad mandril. Saaksite korraks
ära..puhkama.
|
|
|
Helina
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008
|
postitati 12.01.12 08:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -ivar-
Samas tundsin nii 2007 suvepäevadel kui ka mingi x aasta talvepäevadel, et selline kerge üleolev suhtumine vanemate liikmete poolt "kui sul S või
Isiklikult julgen väita, et nendest tähelepanekutest tulenevalt pole ka meie punt enam üritustel osalenud.
Loodan, et see väike killuke kriitikat kedagi ei haavanud
|
Tahaksin ka tähelepanu pöörata natukene sellisele suhtumisele, mis siin jubedalt vohab, et kui sul ei ole S või Q, siis ära siia tule vms. Nagu olen
aru saanud, siis see foorum on mõeldud ikka KÕIGILE Audi sõpradele! Selline maha tegemine ja pilkamine on jube lapsik. Kasutajate hulgas oleme kõik
võrdsed ja kõik võiksid saada sõbralikumalt läbi. Sellepärast võibolla osad huvilised ei tahagi tulla üritustele kuna nende auto ei vasta sellisele
veoskeemile, mida siin nii ülistatakse jne, ning osadel on jäänud halb mulje üritustel olles vanemate olijate üleolevast suhtumisest.
Ühesõnaga mida ma öelda tahan, siis andkem kõigil võimalus olla siin foorumis, käia üritustel, kes vähegi asjast huvitatud on, mitte kohe maha tegema
ja eemale peletama. Olgem sallivamad!
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6 PLUS 4.2, A4 TDI quattro, S8
|
postitati 12.01.12 09:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -ivar-
Miks ei võiks korraldada telkimise stiilis?
Vastuseks sain, et teatud liikmed pole nõus ööbima telkides...
|
Klubisiseselt on tekkinud olukurd, kus paljudel on isiklik värske kogemus emaks/isaks saamisega, seoses sellega vast kõik ei soovikski telkidesse
pugeda. Kõigil ei ole võimalust nädalavahetuseks oma lapsi kuhugi hoiule visata ja siis vaba ja vallalist etendama minna kuhugi klubiüritusele. Kõik
ei tahagi oma lapsi kuhugi jätta, nad vast tahaks kah klubielust osa võtta.
See teine 'suhtumine' on paljuski sinus endas kinni, kui sa usud, et teised sinusse nii suhtuvad, siis on väga raske sind vastupidises veenda. Ma
isiklikul pinnal muidu arvan, et ei teki mul mingit suhtlemisvaegust ükskõik millise veoskeemi-mootoriga huvilise-klubilisega, kes ise mingites väga
hulludes krampides pole.
tervitab,
veekaheksa
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 12.01.12 10:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: veekaheksa
Klubisiseselt on tekkinud olukurd, kus paljudel on isiklik värske kogemus emaks/isaks saamisega, seoses sellega vast kõik ei soovikski telkidesse
pugeda. Kõigil ei ole võimalust nädalavahetuseks oma lapsi kuhugi hoiule visata ja siis vaba ja vallalist etendama minna kuhugi klubiüritusele. Kõik
ei tahagi oma lapsi kuhugi jätta, nad vast tahaks kah klubielust osa võtta.
See teine 'suhtumine' on paljuski sinus endas kinni, kui sa usud, et teised sinusse nii suhtuvad, siis on väga raske sind vastupidises veenda. Ma
isiklikul pinnal muidu arvan, et ei teki mul mingit suhtlemisvaegust ükskõik millise veoskeemi-mootoriga huvilise-klubilisega, kes ise mingites väga
hulludes krampides pole.
tervitab,
veekaheksa |
Kas mõndade üksikute värskete lapsevanemate pärast peab hakkama üritust korraldama?
Et nagu ikkagi audiklubi foorum, mitte perekooli foorum...
See "teine suhtumine" öeldi talvepäevadel otse välja, mida siin veel arutada?
Ma parem ei hakka seda teemat rohkem arutama.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|