Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Ettepanek - AC Aasta Auto (Vastuseid: 48 | Vaatamisi: 6483)
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.05 13:52 Tsiteeri
Ettepanek - AC Aasta Auto

Tere kaasvõitlejad!

Tuli üks päev mul selline mõte, et võiks hakata meil klubis iga aasta valima aasta autot. Teeks eraldi selleks teema ja annaks võimaluse hääletamisteks, ˛ürii vms. Või näiteks kuulutaks AC Aasta Autoks mingitel kindlatel üritustel osalenud ja saavutatud tulemuste järgi vms, ühesõnaga kriteeriumite üle saab vaagida veel küll. Loomulikult võitjale paneks auhinna välja + karikas. Auhinna võiks üle anda mõnel meie koosviibimisel vms.

Mis Te arvate üldse sellisest ideest?

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 29.10.05 16:31 Tsiteeri

Väga hea idee!! Imelik, et enne pole keegi selle peale tulnud.. eriti läheks vist rebimiseks just vanemate autode suhtes, omanikud, kes ikka ise midagi teinud on, mitte pole pooleteise milli eest lihtsalt auto ostnud ja siis saab nagu muuseas sellise tiitli :D
Mina pooldan kahe käega selle idee poolt!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.05 17:57 Tsiteeri

Teema jah hea,aga peaksid mingid klassid ka olema. A la uunikum, uuemad ja siis tuunitud.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.05 18:00 Tsiteeri

Ja siis võiks mingi vahepealne auto valimine ka olla,näiteks :kvartali parim auto vms.
Lihtsalt idee:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 29.10.05 18:07 Tsiteeri

Ja siis valime iga reede kõige ilusama sinise audi ka?
Krt kohe ajate asja keeruliseks oma klasside ja kvartalitega :S

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.05 18:09 Tsiteeri

Teema tehti ju selleks et oma arvamust avaldada ,need mis pakutud olid lihtsalt ideed ega kohe ei pea seda ju tegema:)
Edit: mitte et peale igat kvartalit tiitel antaks vaid lihtsalt mingi auto mis sel ajavahemikul on rohkem millegiga silma hakanud saab natuke tunnustust.
Aasta auto ikka ükskord:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.05 18:10 Tsiteeri

Ma ise arvasin, et ei maksa väga palju neid tiitleid välja jagada.. Seda erilisem ta oleks.

ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.05 18:11 Tsiteeri

Ummi ma olen nõus aga ideel ja ideel on ju vahe, come on! See on ju täiesti non-sense idee.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.05 18:57 Tsiteeri

Hmh,mida vähem ma kommenteerin teemasid seda parem mu egol olla on vist.Miski asi ei kõlba.:P

Vidiit
huviline

Registreerunud 23.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Coupe GT

postitati 29.10.05 23:38 Tsiteeri

Idee on hea, kuid muus osas olen seda meelt, et asi on just erilisem ja huvitavam kui on kord aastas vaid üks valimine. Äärmisel juhul võiks jah seada hõlpsalt mõistetavad piirid autode eri klassidesse jaotamisel, nt nendesse samadesse kolme klassi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
piltnik
huviline

Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8TQ

postitati 30.10.05 06:04 Tsiteeri

kahe käega Maku pakutud idee poolt. Ise aga arvan et, liiga keeruliseks - klasside ja kuude kaupa poleks mõtet jagada. Üks klass - AUDI ja üks AASTA

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.05 06:25 Tsiteeri

Kuldaväärt idee Makul.Ise pooldan samuti Aasta Auto Tiitlit.

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 30.10.05 07:50 Tsiteeri

Mõte hea. Ehk Sa, Maku, siis kribad mingi reeglite drafti ka valmis. Siis ikkagi nii, et üks aasta üks auto. Mingeid klasse pole tarvis - see ei ole võistlus, vaid tunnustusavaldus ühele klubiliikmele. Pooleteistmilliste autode pärast ma eriti ei muretse, poest ostetud tehasekonfis auto vms valmiskujul muretsetu vaevalt, et piisavalt hääli saab esikohale konkureerimiseks...

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.05 09:00 Tsiteeri

Minu algne idee oli, et anname siiski ainult ühele autole selle tiitli ühe aasta peale. Võime teha ka näiteks rändkarika vms. Minu arvates on nii, et kui hakata veel klasse tegema, siis kaotaks asi oma erilisuse. Seega - üks auto, ühel aastal.

Nüüd oleks vaja panna pead kokku, kuidas me seda valima hakkame ja mis alustel, kas laseme kõigil hääletada või ainult piiratud ligipääsuga kasutajatel või teeks üldse ˛ürii ja klubilised valivad ˛ürii?

ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.05 09:14 Tsiteeri

Valimine võiks toimuda aasta lõpul nii, et selle tiitli omanik saab sellega uhkustada terve 2006a., mille lõpus selgub uus omanik jne.
Reeglid peaks olema lihtsad ning hääletama peaks inimesed, kes on piisavalt aktiivsed olnud, et kandidaatidest reaalselt ka midagi teada. Ehk siis väga äärmisel juhul piiratud juurdepääsuga tegelased aga reaalselt siiski aint zhürii.

Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 30.10.05 10:06 Tsiteeri

idee tundub ok aga kuidas saaks nii erinevate aasta arvudega autodega konkureerida üleüldse? (nad ju ikkagi liiga erinevad)
ja mis lootust on üleüldse sellisel autol mis vurab niisama tänavatel ja siis sellisel autol kes käib näitustel ja võidab auhindu?
mida seal siis nagu hinnatakse? :)

aga ok ootan reegleid äkki hakkan asjast aru ka saama siis :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 30.10.05 10:23 Tsiteeri

Eks see tiitel sinna priskema rahakoti taha pidama jääb jah :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.05 10:57 Tsiteeri

Driver ja ve1ks ja teised: milleks ajada asja keeruliseks? Milleks juba eos stressata? Milleks mingi rahakotijutt? Kibestunud juba? Pole ju veel midagi toimund ega keegi midagi saand...
Eks vist peab üldsuse huvides tegema avaliku hääletuse, kus saavad hinnata kõik. Minu loogika põhjal ka need, kellel pole v-o hinnatavate autodega elus kokkupuudet olnud, k.a. nende nägemine, ning seega jätab õhku veelgi suurema küsimärgi hinnangute õiguses.
Teeks siis nii, et idee pakkuja Maku töötab välja reeglid ning esitab need staffile. Muidu juhtub see, et siin on 25lk läbu, mis lõpuks tõesti isiklikuks läheb ning asjast endast pole midagi.

Rainis
huviline

Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Lancer

postitati 30.10.05 11:07 Tsiteeri

Mehad, teeme ära! Kuid hindamises võiks tõesti erinevaid hindamis kategooriaid olla(välimus, sisustus, audio, tuuning jne.). Muidu kui võrreldakse/hinnatakse minu plekk-karppi ja näiteks Jõuvankri RS4 siis.:(
Aga äkki panen talle audio valdkonnas täiega ära?
Erinevad kategooriad! - Võrdsustamaks seisu, loomulikult mitte Jõuvankriga. :D

Karika jaoks minu finantsiline toetus olemas.

Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.05 11:19 Tsiteeri

Et kõik rahul oleks, saab tiitli zürii hinnangu tulemusena. Lisaks saab hääletada ka rahvas ning valitakse "publikumiss"

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 30.10.05 11:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rainis
Muidu kui võrreldakse/hinnatakse minu plekk-karppi ja näiteks Jõuvankri RS4 siis.:(
Aga äkki panen talle audio valdkonnas täiega ära?
Erinevad kategooriad! - Võrdsustamaks seisu, loomulikult mitte Jõuvankriga. :D

.

Palun, jätke mind ning minu Audid sellest "võimalikust" mängust välja!
Ei osale mittemingisuguses hindamises!

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 30.10.05 11:42 Tsiteeri

Ikka üks auto, mis valitakse ntx kõikide konkreetse aasta alguseks foorumisse reganud kasutajate poolt.

Mina hindaksin sellise tiitli andmisel eelkõige omaniku tööd ja pühendumust. Uue üle millise A8 võib firma nimele liisida kes iganes (või noh, peaaegu...), see, kui keegi oma kätega vanast sigarist või (ur)kupeest perfektse masina teeb, on minu silmis palju rohkem väärt. Ise ei näe absoluutselt mingit õrna lootustki selle tiitli võitmiseks, kuna ma pole selle nimel praktiliselt midagi teinudki.

krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 30.10.05 11:48 Tsiteeri

Aga reaalselt: igaüks paneb autost 1-2 pilti ja nt max 100 sõna juttu, hindajateks on ainult lugejate autode foorumisse sissepääsu saanud kasutajad (et vältida uute kontode loomist lihtsalt hääletamistulemuste mõjutamiseks), auto esitamiseks terve aasta ja hindamiseks nt detsember kuni Jõuludeni, siis valitakse välja võitja ning 1. ja 2. "printsess"? Kui üldse mingitest klassidest rääkida, võiks ehk eristada pigem tehnika ja välimuse, mitte autosid hinna- või mingite muude klasside järgi. Kui Hollywoodi eeskujul veel antituuningule "kuldvaarika" auhind tehakse, paneks enda auto kah üles :D.

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 30.10.05 12:05 Tsiteeri

Et vältida igasugu vaidlusi, siis võite iga aasta selle tiitli mulle anda!

Kaaku
klubiliige

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 30.10.05 14:08 Tsiteeri

züriid ei saa kindlasti valida. See tekitaks niivõrd palju probleeme ja võimalikku viha.
Ice mainis varem et reaalselt peaks otsustama zürii. Aga sel ei ole ju suurt erinevust, kas valib zürii või piiratud juurdepääsuga kasutajad, sest zürii peaksid naguinii klubilised (needsamas piiratud juurdepääsuga kasutajad?) valima. Sedasi ei saa kindlasti panna, et nt staff on nüüd zürii - tekib liialt mõttetut kära. Anna lapsele kommi ja ta on rahul.
Hääletamise koha pealt arvan igatahes, et õigus peaks olema piiratud juurdepääsu omavatel isikutel. Päris vabaks ei saa lasta, sest siis tulevad oh-näe-kui-ilus-auto hääled.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.8% - SQL: 60.2%]