Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  7  8  9  10  11  ..  24
Autor:
Pealkiri: Audi A6/A7 C7 (Vastuseid: 588 | Vaatamisi: 130773)
soonikx
huviline

Registreerunud 28.02.13
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.17 19:37 Tsiteeri

Forss on päris asjalik eelkontrolli osas.
Info saat esindusest kätte kui passiga sisse jalutad.

Q8 ; RS7 C8. Endised autod: 2014 S4 stage 2 328kw;2015 S7 Stage 1 402kw;2015 Audi RS7 Stage 1 480kw / 954Nm | 2013 Audi S6 C7 Stage 3 517kw / 1020Nm | 2018 Audi S3 8.5V 280kw
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 22.03.17 04:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hunt1
kus soovitate teha Audi ostueelset kontrolli Tallinnas? Reval ütleb et neil on mitu nädalat järjekord. Forss, Flameko, midagi veel? On neil ligipääs Audi ametlikule infole nii nagu margiesinduses, on see üldse oluline?

Oluline on see ajaloost, kas kast on juba tehtud või tuleb varsti teha. Aga seda pead ise oskama küsida.
Nüüd on nii, et kui on pass näpus, siis küsimustele vastused saad, ajalugu nad välja ei tohi trükkida sulle ja meilile ka ei saada. Vahet pole, kas oled omanik või mitte. Kui omanik pole, ei saa üldse midagi peale viimase läbisõidu ja kuupäeva.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SilverL
huviline

Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 FL BiTDI

postitati 22.03.17 06:55 Tsiteeri

Huvitav, siis on revalis mingi uus seadus vastu võetud. Seni pole ajaloo saamisega probleeme olnud.

Samas, see kastiteema on tõesti õnnetu. Mul läks ptüi-ptüi-ptüi küllaltki soodsalt, ainult sidur ja lintkaabel. 2k kuskil.

hunt1
huviline

Registreerunud 07.03.17
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.17 07:42 Tsiteeri

Tänud, proovin Forssi.

Kas jutt on ainult S-tronic kastist või Multitronicust ka? Sihikul just see viimane, 2.0 TDI.

KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.17 07:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hunt1
Tänud, proovin Forssi.

Kas jutt on ainult S-tronic kastist või Multitronicust ka? Sihikul just see viimane, 2.0 TDI.

S-tronic. Multitronicul on ka aegajalt probleeme, aga need oluliselt odavamad ja harvemini esinevad. Peaasi, et ilusti 60k tagant õli vahetatud on.

Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.m24.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rahzel
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 & A3

postitati 27.03.17 16:58 Tsiteeri
Audi A6 C7 3.0 TDI õlileke mootoris

Tere,

selline lugu,et sõber käis oma masinaga (C7/3.0 TDI / 2012) esinduses tavahooldust tegemas ja pärast korrapärast õlivahetust öeldi esinduses,et mootoris lekib õli ja et peaks asja pulkadeks võtma ja korda tegema. Olevat mingi hermeetikumure. Hinnakalkulatsioon 4500 eur :). Suurem osa muidugi tööraha.
Kas keegi oskab midagi selllest rääkida? Mis pärast see juhtub? Ehk on keegi endal masinal sama asja kokkupuutunud?
Internetis googeldades ei leidnud infot.

Samuti on teretulnud nõu, kuhu võiks pöörduda veel,et asja kontrollida ja korda teha. 4500e tundub liiast.

Terv,
A

walkman
huviline

Registreerunud 25.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S8 D2

postitati 27.03.17 17:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rahzel
Tere,

selline lugu,et sõber käis oma masinaga (C7/3.0 TDI / 2012) esinduses tavahooldust tegemas ja pärast korrapärast õlivahetust öeldi esinduses,et mootoris lekib õli ja et peaks asja pulkadeks võtma ja korda tegema. Olevat mingi hermeetikumure. Hinnakalkulatsioon 4500 eur :). Suurem osa muidugi tööraha.
Kas keegi oskab midagi selllest rääkida? Mis pärast see juhtub? Ehk on keegi endal masinal sama asja kokkupuutunud?
Internetis googeldades ei leidnud infot.

Samuti on teretulnud nõu, kuhu võiks pöörduda veel,et asja kontrollida ja korda teha. 4500e tundub liiast.

Terv,
A

Mõistlik oleks konkreetne pakkumine ikka küsida. Mida ja kus tehakse ning mida ära vahetatakse.

SilverL
huviline

Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.17 21:28 Tsiteeri

V6-te mure. Hermeetik seal maksab eurodes, (ülemine karteri põhi vms) maha vaja võtta kast ja mootor. Endal läbi käidud tee, kui mootorist ei kao rohkem õli kui jõuad peale kallata (ärge nüüd raevuge), siis see töö ennast seni ära ei tasu.

rahzel
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 & A3

postitati 30.03.17 15:24 Tsiteeri

Seis selline,et pärast esindust pesi sõber auto alt puhtaks ning jäi "õli ootama". Täna vaatas alt ja kõik täiesti kuiv. Niipalju siis esindusest.:mad:

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 30.03.17 20:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Seis selline,et pärast esindust pesi sõber auto alt puhtaks ning jäi "õli ootama". Täna vaatas alt ja kõik täiesti kuiv. Niipalju siis esindusest.:mad:

Hunnik raha kokku hoitud. Ega Hitler loll ei olnud, las vaatab nädala pärast uuesti :)
Või siis kuskil magalagaraazis oli õli valatud lihtsalt õigest august mööda vms.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Leopold661
huviline

Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.17 14:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeus
Tsitaat:

Hunnik raha kokku hoitud. Ega Hitler loll ei olnud, las vaatab nädala pärast uuesti :)
Või siis kuskil magalagaraazis oli õli valatud lihtsalt õigest august mööda vms.

Kas esinduses töötavad siis ime inimesed, kes kunagi midagi mööda ei vala?
Kokkuvõttes jõuab asi ikkagi selleni, et 3.0tdi 165 kw oli paha mootor ja uuem murevabam jne. Tegelikkus näitab, et pole asi ikkagi paranenud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 06.04.17 18:33 Tsiteeri

Tegelikult kurtis mulle üks päev ka taksojuht, et Škoda esinduses kallati samuti üle normi ja ajas välja. See juhtub tavaliselt seetõttu kui kataloogi järgi liitreid sisse punnitakse, arvestamata, et ka õlifiltris ja mujalgi on veel õli välja voolamata.

Kui on vajadus, leia lahendus!
SilverL
huviline

Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.17 18:01 Tsiteeri

Ei imesta üldse esinduste bläkki.

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.17 16:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leopold661
Kas esinduses töötavad siis ime inimesed, kes kunagi midagi mööda ei vala?

Klaaspuhvet, marmorpõrand, poleeritud kotad ja jube laiad lipsud. Kogu selle raha eest võiksid vedelikud ikka õigetesse aukudesse, õiges koguses minna.
Tsitaat:
Algselt postitas: SilverL

Mina imestan. Kui esindus remontida ei mõista, kuhu siis audiga minna? Milleks üldse osta? Igasuguste kuurialuste õppepraktika kliendi kulul ei tundu loogiline asjade käik.

Aga teemaarednusse tagasi tulles, siis sattus muridemaal üks 2011, 180kW, 100k sõitnud C7 ette. Hind oli kobe, 20k. Käivitus oli külmalt etteaimatavalt meelierutav - kogu see plämmergute kolin seal kapotiall.

80quattro
klubiliige

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3

postitati 12.05.17 21:51 Tsiteeri

Tsitaat:

Ega see vahepõhi otseselt ei leki, et kohe tilkuma hakkab. Pikema Aja jooksul võib sealt liitekohast õli mingil määral läbi pressida. Aga juba mõningate grammide õli väljapoole sattumine teeb mootori õliseks.

Toomas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SilverL
huviline

Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.17 08:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Mina imestan. Kui esindus remontida ei mõista, kuhu siis audiga minna? Milleks üldse osta? Igasuguste kuurialuste õppepraktika kliendi kulul ei tundu loogiline asjade käik.

Aga teemaarednusse tagasi tulles, siis sattus muridemaal üks 2011, 180kW, 100k sõitnud C7 ette. Hind oli kobe, 20k. Käivitus oli külmalt etteaimatavalt meelierutav - kogu see plämmergute kolin seal kapotiall.

Ma olin küllaltki pettunud, kui mul tagurpidi käik libistas. Tüübid ei suutnud öelda, miks see libiseb. Et vb sidur vb mehhatroonika. Selline ümmargune jutt. Korralikult vihastasin ikka "spetsialistide peale". PRJ tegi 99% kindlusega selgeks, et sidur ( vaatasime surveid siduritele, ühe siduriga auto liikus àkki bari-pooleteisega, teisele sidurile anti pea 5 bari peale vms). Kahjuks spetsiaalsete tööriistade tõttu mida PRJ kasutuses polnud lasin teha asja esinduses. Ja kuna käigukast võeti maha siis lasin teha juba algselt ka kaasnevaid töid uuesti vältides, ketipinguti vahetuse. Kõik hinnapakkumised asjad nagu alati ette saadetud ja teada. Auto siis tõstukipeal ja kast on maas, tüüp helistab, ma tegin sulle kogemata 600 eurot odavama pakkumise, ehk ta pani mööda kalkulatsioonis "väidetavalt 176kw mootori" pakkumise. Kuidas see võimalik on, ma ei tea. Kirsiks tordil oli kui sain auto tagasi veerandist nulli sõidetud paagiga - ok - kindlasti vaja siduriga midagi seal mässata - adaptsioonid vms. Kuna mul autol lutikas peal, siis mis sealt välja tuli - 70 alast (kooli juurest) 130nega läbi - kümneid kilomeetreid samamoodi jätkatud jne. Tervitused Pärnu Audisse kuhu ma enam kunagi ei lähe.

end3l
klubiliige

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm

postitati 13.05.17 10:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Kuna mul autol lutikas peal, siis mis sealt välja tuli - 70 alast (kooli juurest) 130nega läbi - kümneid kilomeetreid samamoodi jätkatud jne. Tervitused Pärnu Audisse kuhu ma enam kunagi ei lähe.

Aga kas tahtsid moraali lugeda või korras autot tagasi saada? Kas auto korda saamiseks peaks iga auto pärast auto24ringile minema? Mida teiste linnade esindused teeksid siis? Olen ise ka revali "sunnil" koos nendega linnas kiirust ületanud 70 alas, korras auto on tähtsam kui mõistlikes oludes natuke üle vajutada. Arvad, et käidi "lõbusõitu niisama tegemas, sest Audiga pole nad ju kunagi sõitnud, veel enam 3.0tdi püssiga"?

Teemasse ka - maadlen ka revaliga 10 kuud (!!!!) juba, et miks autole vahest harva üks probleem tekib ja kaob. Vahetatakse tehasega päringuid ja lõpuks (9 kuud hiljem) otsustas kõrvaltornist isegi maaletooja esindaja liftiga töökotta sõita. Mõeldi, et küsime 800€ töö eest (viimase päringu soovituslik töö), äkki siis saab korda. Thanks, muidugi õpime minu kulul tulevastele klientidele töövõtteid:D.

SilverL
huviline

Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.17 10:56 Tsiteeri

Muidugi loen moraali, sest sada kilomeetrit ei ole vaja selle jaoks, et see auto korda saada. Ja seda on kinnitanud mulle mitmed lugupeetud kasutajad siit foorumist, seehulgas inimene kes on ka ise revalis töötanud. Võid sügavalt sisse istuda oma natukese vajutamise jutu. Kuradi vöötrajast kooli läheduses, kus on special märk laste eest hoiatamiseks, +60kmh minna. Maanteel korra lasta muidugi, aga kümneid kilomeetreid hoolimata piirangutest ja hoiatustest?

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.17 18:48 Tsiteeri

Siit teemast

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
huvitav auto on a7, välimust nagu on aga muu on ikka täiesti mööda - ning jah ma olen ise ka ühe 2012 a7 omanik

alustame sisemürast + rehvimürast - u 60-70prossa suurem kui sama klassi viienda seeria bmwl, mersust ei hakka rääkima, isegi passat cc on vaiksem, huvitav möödapanek audi poolt
jäik, jäik ja veelkord jäik - linnas sõita väga väsitav, ka kõige pisemad augud tunneb ära - comfort seade neil vist nalja pärast - 20 tolli on all plus sline.

plus veel süsteem et avad ukse ja auto sureb välja:D üldiselt ei soovita, kuid kuid eksklusiivne välimus meeldib siis go, enda oma müün kiiremas korras maha, igatpidi pettunud. või ma lihtsalt vanaks jäänud ja tegelt on hea auto:D

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Krt ja ma veel mõtlesin, et ma ainuke, kel A7 müratase kõrvu jäi :P

Tsitaat:
Algselt postitas: KuldarA
A7 on lärmakam kui sedaan A6. Sedaani kere ehitus summutab müra paremini kui luukpära.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
end3l
klubiliige

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm

postitati 23.05.17 19:11 Tsiteeri

Ma küll A7 sisemüra pärast ei kurda. Samas, mul on pakettaknad ka. Kindlasti on vaiksem, kui diiselsedaan C6.
Rehvimüra on jällegi suhteline - Dunlop SportMaxxGt'd on tuppa rohkem kuulda, kui ContiSport 5't, mis paberi peal on mõlemad sama valjud (dB).

SGH
huviline

Registreerunud 22.01.17
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7

postitati 24.06.17 11:14 Tsiteeri
Audi A6 C7 ostuabi

Üldiselt olen bensiiniusku, aga kuna 20k hinnaklassis universaalkerega bens mootoriga C7 ei leia, siis pean diiselmootoriga isendi valima.

Ma pole kindlaks teinud, kas peaksin vaatama 2.0 TDI või 3.0 TDI mootoriga autosid.
Ilmselt 2.0 lihtsam mootor, oleks kindlam valik?
Ei tea kuidas 2.0 mootoril minek on. Ma pole kunagi Audit või diiselmootoriga autot omanud.
Ostuabi teemast lugesin, et 3.0 mootoril võib esineda ketiprobleem?

Põhilised märksõnad: universaal, esivedu, automaat, diisel

Äkki keegi oskab head nõu anda :)

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.06.17 18:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: SGH
Üldiselt olen bensiiniusku, aga kuna 20k hinnaklassis universaalkerega bens mootoriga C7 ei leia, siis pean diiselmootoriga isendi valima.

Ma pole kindlaks teinud, kas peaksin vaatama 2.0 TDI või 3.0 TDI mootoriga autosid.
Ei tea kuidas 2.0 mootoril minek on. Ma pole kunagi Audit või diiselmootoriga autot omanud.

Ketiprobleem (pigem pingutiprobleem) on lahendatud 03.09.2013+ masinatel, mis ilmselt ületavad sinu hinnaklassi.
2.0TDI on väga hea mootor, käib suht vaikselt ja veab seda kere edasi küll. 2.0TDI koos multitronik käigukastiga on erinevates testides saanud palju kiidusõnu just selle koosluse koostöö osas. Mine proovi mõnega sõita ja pilt kohe selge.

SGH
huviline

Registreerunud 22.01.17
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7

postitati 02.07.17 08:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeus
Tsitaat:

Ketiprobleem (pigem pingutiprobleem) on lahendatud 03.09.2013+ masinatel, mis ilmselt ületavad sinu hinnaklassi.
2.0TDI on väga hea mootor, käib suht vaikselt ja veab seda kere edasi küll. 2.0TDI koos multitronik käigukastiga on erinevates testides saanud palju kiidusõnu just selle koosluse koostöö osas. Mine proovi mõnega sõita ja pilt kohe selge.

Tänud hea info eest.

http://www.auto24.ee/used/2502267
2.0TDI, Multitronic kastiga, ei tea mida sellest arvata?

Tundub suht baasmudel, lisavarustust eriti pole.

Netist uurisin, et vanemad Multitronic kastid pole väga töökindlad?
Ei tea kuidas uuematega lood on.

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.17 09:19 Tsiteeri

Tsitaat:

http://www.auto24.ee/used/2502267
2.0TDI, Multitronic kastiga, ei tea mida sellest arvata?

Tundub suht baasmudel, lisavarustust eriti pole.

Netist uurisin, et vanemad Multitronic kastid pole väga töökindlad?
Ei tea kuidas uuematega lood on.

Ilmselt seda 2.0TDI-d täispauk-varustusega saada on suht keeruline. Päris baas ikka ei ole - Xenon ees, istmesoojendus, värviline FIS näidikuplokis, taskud esimeste istmete seljatugedes, 18 ratas + paar asja veel :)

Kasti osas kogemus puudub, pole ühtegi omanud. Vanemad 2002...2008 olid probleemsemad, oletan et sellel keremudelil on ikka töökindlam. Eks pruugitud tehnikamaailmas võib iga asi katki minna.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 02.07.17 15:35 Tsiteeri

Mulle näiteks variaator ei istu, kohe mitte ei istu. Proovi ikka enne korralikult sõita, kui ostad. Rolleri tunne on. Maitse asi, ei halvusta. Siin väike probleem näit. sellega
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=174964

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  7  8  9  10  11  ..  24
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.6% - SQL: 75.4%]