Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  6  7  8  9  10  ..  28
Autor:
Pealkiri: Audi A6 C5 (Typ 4B, 1997–2004) (Vastuseid: 686 | Vaatamisi: 184605)
audisoov
huviline

Registreerunud 19.12.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.10 19:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lilleteet
Mõned sõnad 2,7 biturbo kohta. Olen sõitnud enda 2003a isendiga 3 aastat (quattro, automaat) ja ei oska halbu sõnu öelda auto kohta. Ainukesed asjad mida olen pidanud vahetama olid mingi lisa veepump (800kr), piduri klotsid-kettad ja rohkem nagu ei olegi. Küttekulu kohta niipalju et maantee sõitu suht vähe ja linnas praeguste külmadega ja lumega alla 17 ei ole kunagi saanud. Suvel linnavahel üle 14l sajale ei ole ka saanud. Huvi pärast vaatasin täna auto24-s ringi ja leidsin et ei olegi selliseid müügis. Ei tea kas omanikud ei raatsi müüa või on ostu huvi nii väike et keegi ei viitsi müümisega vaeva näha.

Kas selline: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=768853

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lilleteet
huviline

Registreerunud 20.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6

postitati 20.12.10 20:45 Tsiteeri

Ei, see eelmine generatsioon ehk siis kuni 2001a-sealt edasi tuli 184kw mootor.

audimarek
huviline

Registreerunud 12.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.10 21:28 Tsiteeri

Tere,omal ka igasugu audisid olnud,eelmine just a6 see vanemakerega 96a. esiveoline isend,ja hetkel siis samasugune aga 2.8 guattro ja automaat ning rohkem jubinaid küljes,eks ikka guattro omaniku kulutused on suuremad kui esiveolises.Neliveolisel...kui midagi peaks minema tagasillas maksad rohkem aga kui võrrelda seda et ukerdad esiveolisega paksemas lumes või libedatel ristmikel siis see mõningad kulutused rohkem maksta kaalub see guattro kindlasti esiveolisest üle.kui rääkida siis teema küsimusest siis jh kui ei taha seda vanemat varjanti siis jah pigem võta aastast 2000,sel sillad vastupidavamad. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
YuLaw
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Puudub...

postitati 21.12.10 00:29 Tsiteeri

Järgmise sõiduki soetamine taaskord päevakorras, et esialgu vaataks A6 C5 kere poole.

Sõitmine 90% linn + 10% maantee.

Mõttes mingi A6 C5 Sedaan 1.8T äkki parim valik? Või on küttekohapealt 1.9TDI parem?

Kuivõrd paremad on 2002a+ audid, kui 98-01a?

Märkasin ka 1.8T quattrot, kas 1.8T quattrole nõrgaks ei jää?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 30.12.10 23:23 Tsiteeri

Kui on tegemist juba 90% linnasõiduga, siis küsiks pigem et kas on tiheda liiklusega linn või vähe rahulikum. Ei saa ju kõike linnaliiklust ka üheselt võtta.
Esimesel juhul tasuks vist küll ainult automaatkasti vaadata ja bensukat. Diisel ainult linna kõlab kuidagi mõttetult. Tahad säästukat - võta 1.8 või 1.8T, tahad minekut võta 2.8, 3.0 või 4.2.
Endal Pärnu linnas praegu esikäpakaapimisega u 11 sajale. 1.8T siis.
Quattro on asi, mis võiks autol olla küll, ise just igatsen seda praeguses lumises Eestis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
YuLaw
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.11 01:49 Tsiteeri

Meil siin ikka päris tihe liiklus, ning neid foore jagub ka korralikult ikka.
Samas siin on tõuse-languseid ikka omajagu rohkem kui Eestis, et mootoril peaks natuke jõudu olema.

Samas eriti ei julgeks mingit 2.4-2.8 bena ka soetada, küttekulu läheks liiga suureks?
Eriti ei teagi kas quattro vajalik, teed ikka enamjaolt puhtad, tänagi ca 3-5 c sooja ja jõululumi kõik lännu:)

Keegi muidu oskab öelda mis on 2.4 & 2.8 esiveolise linna küttekulud? (reaalselt normaalse sõiduga?).
Siis teaks mõelda.

Kas 2003a+ tuleb ka 2.0 bens mootor?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.11 10:40 Tsiteeri

Automaatkastidega on see vast mingi 15-16 l/100 neil kahel mootoril. Seega nagu oleks 2.8 mõistlikum valik, aga samas, kui vajutaja vend pole ja 2.4 parema hinnaga saad, siis võtaks vist just teise variandi.
Eestis ma pole müügil ühtegi 2.0 bens A6 näinud C5 kerel, sest ega neid vist palju ostetud, nagu ka 1.8-t

jantz73
huviline

Registreerunud 04.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Q 7; A6 C7 Q

postitati 02.01.11 12:07 Tsiteeri

Mul A8 2,8 esiveoline. Küttekulu linnas miski 12l juures ja maanteel 7-8 normaalselt ja rahulikult sõites,keskmine mul suvel 9l juures ja talvel 10l-11l. A8 on A6-est miski 100kg. raskem,et A6 võib veel ökonoomsem olla. Kui muidugi talda anda siis need numbrid kohe teised.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
katriin
huviline

Registreerunud 10.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B8

postitati 02.01.11 13:09 Tsiteeri

Keegi muidu oskab öelda mis on 2.4 & 2.8 esiveolise linna küttekulud? (reaalselt normaalse sõiduga?).
Siis teaks mõelda.

Mul on 2.8 automaaat ja quattro. Kompuuter näitab Tartu linnas keskmiselt 12l.

Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.11 07:23 Tsiteeri

Tehas annab 2.4 16,1 l/100 ja 2.8 16,7 l/100, automaat quattrod siis. Kuidas te saate - 4-5 liitrit sellest ja veel talvel? Kas tõesti lihtsalt annate mööda Turu tänavat ainult edasi tagasi? Fooridega taga siuke kulu peaks küll välistatud olema.

Mudjamix
klubiliige

Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: TT mk2 + Q7

postitati 03.01.11 09:47 Tsiteeri

Ma ei tea kust küll sul need andmed võetud on aga tunduvad küll liiga ülepingutatud.Ma sõidan 90% linnas ja meeldib ka natuke hullata vahel ja kütuse keskmine kulu jääb 12.8 peale.Suvel 11.3 l/100 km Küll olen näiteks kompuutrit nullinud ja siis platsil natuke hullates tuleb kütuse kuluks kiirelt 17-18 l/100 km :D

Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 03.01.11 09:50 Tsiteeri

Mul näitas Passatil (2.8 30V q manual) kompu 15-16 linnasõiduga, praegu A6 C5 3.0 30V q tiptronic näitab 20.7.. Mina olen ka see mees kes lihtsalt ei usu neid illusioone :D :D

-e- Igaks juhuks siis täpsustuseks et sõidan Linnas, ja suht lühikesed otsad...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.11 18:02 Tsiteeri

Need andmed on autoweek.nl andmete järgi, mida võib suhteliselt tõe pähe võtta. Võib-olla saate veel 14 kätte oma autodega (pange tähele, et manuaalil ja automaadil on ligi 2l erinevus linnasõidul ja need andmed just automaadi omad), aga mitte vähem. Ju ikkagi tuleb mingil määral maanteesõitu ka ette teil?
Endal 1.8T paneb praegu Pärnus 11l/100km ja pole quattrotki. Kuidas saab loogiliselt 2 silindrit rohkem võtta ainult 1l rohkem? Pole ju väga loogiline kallid sõbrad :)

Mudjamix
klubiliige

Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: TT mk2 + Q7

postitati 03.01.11 19:58 Tsiteeri

Noh mul on just quattro ja automaat kah aga nii vähemalt minu auto sõidab uskuge või mitte.Ja olen ka arvutanud paagi täitmiste ja km abil ning kõik klapib kompuga.Muidugi elan väikelinnas seega need fooride tagant kiirendused puuduvad aga noh 50 km/h tuleb ikka sõita.See et silindreid paar tükki rohkem on ei tee sellest tehet 33% peaks ka kütust rohkem tarbima.Igatahes kui mul 20 l 100 km hakkaks võtma siis kahtlustaks kll mingit riket.Ma ei ütle, et mõnuga lumes möllates pöörded üleval seda kulu kätte ei saaks aga linna sõiduga siiski mitte kuidagi.Ja loogika on selles et minu 6 silindrit töötavad märksa madalamatel pööretel kui sinu 4 silindrit ja jõudu on ikkagi rohkem.

Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.11 20:21 Tsiteeri

Loomulikult on jõudu rohkem, seda ärme vaidlegi :). ja kas tõesti sõidad 50ga? Usun, et spidol ikka 60 peal linnas ja see on tegelikult päris suur vahe juba ma usun. Ma küll pole kursis selle 2.8 automaatkasti tegutsemisega, aga kas ta mitte seal ei vaheta juba 5. käigu peale just? See ju peaks kõva sääst juba olema.
Väikelinn on aga hoopis teine asi. Usun näiteks, et tallinnas on see 15-16 täiesti harjukeskmine AQ omanikel.
Usun, et ka mul viskaks tehase antud 11.8 tallinnas, Pärnus aga saan 10-11, kuna on küll foore, aga on võimalik neid ka eirata :). Seda, et Tartus oleks võimalik 12 tundub mulle tiba kahtlane juba.

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.11 20:51 Tsiteeri

Suvel oli jah mingi 15-16 vist, praegu ei mängi kuidagi välja... Aga mul paari km otsad ka, enamjaolt, eks ta sinna läheb.. + foori taga peab kindel olema et mingi pesukoti pirukas pähe ei tee, no kasvõi igaks juhuks, äkki on sleeper, S2 põhja peale ehitatud või midagi :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.11 21:14 Tsiteeri

Mul on poolevedusega jube häbi igast honda CR-Vdelt praegu lutti saada. Järgmine kord olen targem, olgu kas või 1.2, peaasi, et neli ratast ringi käiks jõuga! :D

YuLaw
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.11 11:54 Tsiteeri

Vahi, vana teema läks elama, tore ju:)

Varem oli mul 2,5TDi V6 C5 avant, linnades sõites kasutasin pidevalt 5-ndat käiku.
Ja paagiga 1000km+ polnud probleemi, samas varem veel oli A4 1.6, paagiga healjuhul 700km tuli ära :)

Eks seal tulebki vahe, võimsamate mootoritega saab sõita madalamatel pööretel, ehk kulub vähem kütust.

YuLaw
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.11 21:41 Tsiteeri

Ongi 2.0bens ka A6-el.

Oskab keegi öelda kasvõi tehaseandmeid mis võiks küttekulu olla A6 avant, 2002a, 2.0Bens, manuaal?

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.11 22:20 Tsiteeri

Ennist mainiti ka - autoweek.nl abiks, seal on merkpaginas ja sealt lähed edasi..

Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.11 01:14 Tsiteeri

http://www.autoweek.nl/model/Audi/A6

Vali aga kõrvalt keretüüp ja aasta ja sealt leiad edasi.
Ise asi, kas leiad üldsegi mõne 2.0 kuskilt. Nagu ma ütlesin - pool aastat kui ma mõistlikut ja sirget a6 otsisin, ei näinud ma ühtki 2.0 mootoriga vidinat müügil, Eestis siis. Soovitakski ikkagi 1.8T, kui üldse. Minek parem, kütusekulu nõks väiksem, 1.8T saad quattrona ka, 2.0 pole olemas Q-d.

Kui keegi oma 1.8TQ vahetada tahab esiveolise vastu, andke teada :). Sedaan peab kindlasti olema.

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 05.01.11 05:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Siim89
Loomulikult on jõudu rohkem, seda ärme vaidlegi :). ja kas tõesti sõidad 50ga? Usun, et spidol ikka 60 peal linnas ja see on tegelikult päris suur vahe juba ma usun. Ma küll pole kursis selle 2.8 automaatkasti tegutsemisega, aga kas ta mitte seal ei vaheta juba 5. käigu peale just? See ju peaks kõva sääst juba olema.
Väikelinn on aga hoopis teine asi. Usun näiteks, et tallinnas on see 15-16 täiesti harjukeskmine AQ omanikel.
Usun, et ka mul viskaks tehase antud 11.8 tallinnas, Pärnus aga saan 10-11, kuna on küll foore, aga on võimalik neid ka eirata :). Seda, et Tartus oleks võimalik 12 tundub mulle tiba kahtlane juba.

50-60 km/h ühtlase sõiduga peaks igal juhul (kas on siis viimane või eelviimane käik sees) tulema ökonoomsem kui 90-100 km/h. Audil küll pole komput mul, aga nii palju kui neid näinud olen, kõik valetavad kütusekulu veidi vähemaks, praegusel tööautol näit 0,5 l/100 km.

Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.11 10:04 Tsiteeri

Nii palju, kui mina olen kompuutrit sama mootoriga (1.8T) Passati peal näinud oli ta just mingi 70-80 vahel kõige ökonoomsem. Võib ju mõelda, et pöörded on ju 50-60 km/h vahel madalamad, aga optimaalne on just siis, kui läbid kindlate pööretega kõige suurema vahemaa. See graafik peaks tulema mingi kõver, kus see tipp ongi siis kõige ökonoomsem kiirus. Mõni kompuutri ja püsikaga inimene võiks selle ära teha mõnel A6C5-l, huvitaks ennastki absoluutne tõde :)

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 05.01.11 13:35 Tsiteeri

Autoweek.nl andmed on sisuliselt auto tehaseandmed, mis minu kogemusel lähevad reaalse eluga päris täpselt kokku. Eks see kütusekulu ole selline suhteline teema ja sõltub väga paljudest teguritest, mida siin lahkama ei hakka. Igatahes ise omasin ~5a C5 2.4 Tiptronic Avant ja keskmine kütusekulu (60%linn/40%maa) oli ~9.5...12 l/100km. Juhuks kui ma peaks kunagi C5 tagasi muretsema, siis minu mootorivalik oleks järgmine: 1.8T, 3.0, 4.2, võiks vaadata ka isegi 2.7T poole. Muidugi peab see C5 kindlasti omama tähtsat lisavarustust nimega Q. Minule need vabalthingavad (1.8, 2.0, 2.4, 2.8) C5 peal oma jõudluse ja kütusetarbimisega absoluutselt pinget ei paku. Kui ikka ökoloogiat taga ajada, siis 1.9TDI on vist õige jõuallikas.

tdiquattro
huviline

Registreerunud 20.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8.5 allroad, AZLK 2140

postitati 05.01.11 14:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mudjamix
Ma ei tea kust küll sul need andmed võetud on aga tunduvad küll liiga ülepingutatud.Ma sõidan 90% linnas ja meeldib ka natuke hullata vahel ja kütuse keskmine kulu jääb 12.8 peale.Suvel 11.3 l/100 km Küll olen näiteks kompuutrit nullinud ja siis platsil natuke hullates tuleb kütuse kuluks kiirelt 17-18 l/100 km :D

Ei tea, kuidas mõned saavad nii väikse kütusekulu. Ise elan ka väikelinnas ja sõidan ka maanteed ja suvel oli keskmiseks kuluks 10.8-11L/100km- linn ja mnt kokku (50/50). Tartus ringi sõites tuli linnakuluks u 15L/100km, mis tehase andmetest isegi veidi madalam kulu. Seda, et linnas keskmine kulu 2.8Q atm on 11L/100km, mina ei usu: see tehase poolt etteantud kulust ligikaudu 4L väiksem. Mul endal A6 (c5) 2.8Q manuaal, suverehv 245/40r18- see ka paneb muidugi natuke kütusekulu juurde, aga mitte nüüd 4L.

Lehekülgi:  1  ..  6  7  8  9  10  ..  28
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.9% - SQL: 76.1%]