Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  ..  26
Autor:
Pealkiri: Audi C4 avant quattro'd ja kuubikud (+muu jama) - 1982-1995 - kps (Vastuseid: 629 | Vaatamisi: 47003)
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 11.09.09 21:04 Tsiteeri

Mehed, kotkad, kuna lund juba saab :D? Leidsin oma moblast ühe videolõigu, mis suu vett jooksma ajas, kus sai Tartus Raadi autoturul oma lowrideriga ronitud sellise lume sisse, kuhu normaalne inimene poleks vist eriti jeebuga kah ronida tahtnud. See siis oli juba tagasitee omaenda jälgedes, aga siis oli kah 2 käik ja põhjagaas :D. 4Ratta juures sai ringi pööratud ja hooga tagasi mindud, tulles oli küll selline tunne, et "siin ma nüüd kevadet ootangi" :D. Sõbrapoiss suutis ennast Honda CRV'ga autoturu saslikuputka ette peaaegu kinni istutada, peale pikka nikerdamist edasi tagasi suutis see "4WD Sometimes" isegi välja ronida :D.
Mul juba hetkel sügeleb kirsivandiga kuhugi ukerdama minna - raadi krossiraja mättaid sai juba lammutatud ja alistamata jäi ainult see kõige teravam tõus (auto põhjast hakkas kahju) :cool:.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.09 21:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
raadi krossiraja mättaid sai juba lammutatud ja alistamata jäi ainult see kõige teravam tõus (auto põhjast hakkas kahju) :cool:.

Amatöör :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.09 13:06 Tsiteeri

Natuke jälle juttu lisaks sellistest probleemidest, mis ilmnevad alles peale mitmete detailide vahetust ja mida vag kaabliga välja ei raali ning ka diagnostika ja toredad spetsialistid ei suuda kindlasti leida pahatihti :P.

Just vahetasin bensiinipumpa ühel oma avandil (tänud Kaakule, see siiani toimib :D) ja nädal töötas nagu juhuste kiuste kõik ideaalselt. Vanal pumbal olid sümptomid, et undas kergelt ja survet enam väga polnud. Peale vahetust oli tol hetkel kõik ok ja asi toimis. Nüüd siis hakkas jälle kamm pihta. Mingil hetkel soojast peast asi jälle hakkas vimkasid sisse viskama, käib mingi 30sek ja siis sureb vaikselt ja turtsudes välja. Veamälu puhas, andurid/pistikud ok jnejne. Endal hakkas vaikselt katus juba pealt sõitma, et WTF!

Peale pikka kaevamist jõudsin ma lõpuks välja signalisatsioonini. Kui lõpuks selleni välja jõudsin oli juba Teema lihtne, signa on masinal peal olnud ~10 aastat. Samuti oli signast ka pumbablokeering, mille relee oli lihtsalt "särisema" hakanud signa juhtplokis ja põhjustas pumba ebakaootilist tööd - õnneks uue pumbaga oli juba lihtne kuulda vagcom ja output testil pumpa käiates, et asi saab kohati vähem voolu kui vaja oleks. Kui juba kindla teadmisega signavendade juurde läksin, oli natuke ajakulu ja asi korras, kaasa arvatud masin ise. Jälle üks selline viga, mida diagnostika ja geeniused kapoti all oleks kaevanud vääääga kaua, sest mul endalgi läks sümptomite kokku lappimisega ikka mitu kuud, et selle kuramuse veani lõpuks jõuda. Enamus ajast asi toimis kenasti ja signas pumbarelee "näitas ennast" väga harva :(. Endal jälle üks hea õppetund lisaks, et viga võib tulla KUST IGANES :cool:.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 21:11 Tsiteeri

Kuna üks liikuritest seisis pikalt ja välistes tingimustes, siis sisse istudes oli selline tunne nagu basseini oleks karanud. Igasugu niiskusetõrjelisi teemasid on siingi foorumis päris palju olnud, kus küll neid graanulitega pakikesi on istmete alla topitud jne jne.
Endal sõitis siis klots kokku, pöörasin suuna ehituskaupluse poole ja ostsin selle jubedalt reklaamitud "maja käsnaks muutumise" vastu jumpstüki, mingi muhedalt suur "aspirini tablett" oli kah kaasa topitud ning pistsin kogu selle kompoti autosse täna ööseks :D. Kui homme hommikuks on benapaak tühjaks imetud "niiskusest" ja jahutusvedelikku kah vähevõitu, siis järelikult töötab küll :D. Kui kellelgi on veel mingeid häid ideid soovitada siis ärge olge vihjetega kidedad :P.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 27.10.09 21:37 Tsiteeri

Cramost suurem puhur rentida ( pisut üle 100 eeku päev) ja garagesse ööpäevaks. Endal vähemalt plaan C3 nii kuivaks saada. Tiba tülikam on vast, kuna peab juures ikka olema ja aeg ajalt puhurit ringi tõstma uste vahel. Väga ei usu neisse niiskuse imuritesse:D Aga mine tea:P

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 22:01 Tsiteeri

Ma olen seda sindrit 5kw puhuriga kuivatanud korduvalt, aga kuna seisab väljas, siis tõmbab ikka niiskuse sisse :(. Ma just mõtlesin midagi selleks puhuks, et pidevalt oleks niiskusest vaba, mitte kogu aeg kuivatada. Aga minu närvid ei pidanud vastu - käisin vaatamas :D. ~5h oli see käkk autos vedelenud ja üllatus üllatus :o. Ma ei suuda hommikut ära oodata :D.

http://ufo.salakala.net/foorum/kasn.jpg

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 27.10.09 22:49 Tsiteeri

:o

Tundub, et töötabgi.

Palju selle töötava käkerdise eest kasseeriti?
Peaks ka soetama, kasvöi igaksjuhuks.

Kuhu selle asetasid auto salongis?
Hoia olukorraga kursis, et kuidas hommikul autosse "sukelduda" on.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 27.10.09 23:01 Tsiteeri

Einoh, igasugu vett siduvat keemiat on olemas ja seda kasutatakse päris laialdaselt. Vanasti pandi näiteks akende vahele tops soolaga, samuti kõik need "do not eat" sildiga pakid jne. Aga terve autojagu niiskust ühe ööga ära siduda... tundub uskumatuna, kuid mine sa tea.
Kui asi tõesti toimib, siis äkki avalikustad selle konkreetse toote nime?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 23:23 Tsiteeri

No mina vaatasin lihtsalt käsna reklaami ja tekkis välkidee :). Netist leidsin lausa väikse videolõigu sama asja kohta. Aga jah, eks näha ole, mis hommikul masinas toimub. Plekkis mingi ~160 eegu kanti. Lisatablette ostsin kah komplekti 2tk ~140 eeku.

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 27.10.09 23:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wookie
Einoh, igasugu vett siduvat keemiat on olemas ja seda kasutatakse päris laialdaselt. Vanasti pandi näiteks akende vahele tops soolaga, samuti kõik need "do not eat" sildiga pakid jne. Aga terve autojagu niiskust ühe ööga ära siduda... tundub uskumatuna, kuid mine sa tea.

Stop Humidity ilmselt, aga sama tööd teeb ka Torrbollen.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 28.10.09 06:09 Tsiteeri

Njaa. Vaatasin ka seda videot. Seal mainiti, et pluss 10 kraadi oleks norm temperatuur sellele. Talvel siis, kui suurem niiskus tekibki just, siis pole sellega midagi teha?. Või kasutada sõites:D Vesi ei pedavat välja valguma, kui ümber läheb.

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.09 06:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivipallur
Tsitaat:
Algselt postitas: wookie

Stop Humidity ilmselt, aga sama tööd teeb ka Torrbollen.

See Torrbollen tundub odavam ja kaasaegsema välimusega. Kui kiire on siis tõstad katusele ja keegi ei sega :)

Soola kasutati jah vanasti päris usinalt. Sai ühe vana lauda katuse alt isegi kottidega leitud. Kasutati heinte paremaks säilimiseks, just niiskuse vähendamise näol. Sool on muidugi kivikõva hiljem. Samuti tean, et sooda teeb imet ja kogub samamoodi niiskust. Tundub, et päris paljudel selle liigse niiskusega probleeme. Mul omal näiteks turvavöö lõpuni välja tõmmates täitsa märg kohe ja oi kui aeglaselt tagasi läheb oma pessa. Paha asi see käsnakalle :)

Nelikvedu - must have!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.09 13:52 Tsiteeri

Niih, minult siis nii palju infot, et hommikul oli kogujas mingi teelusikatäis "kraami" ainult. Enamuse, mis õhus ringles, imes tablett eile õhtul järelikult ära. Päeval pole samuti midagi peale mõne tilga tabletist rohkem välja valgunud, aga klaasid on küll seest täiesti puhtad ja ei mingit udu, mis sellel autol tundus juba paratamatus olema. Külmaga ma seda kindlasti sisse ei jäta, sest pointi pole, lihtsalt need sügisesed läpped ilmad võib see käkk kuskil autos vedeleda, kui ta nii hästi klaase niiskusest kuivana hoiab. Seda ma ei loodagi, et see asi imet teeks ja mu auto seest ära kuivataks :D. Ootan põnevusega vihmaseid ilmasid, kus niiskust jälle õhus rohkem.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.11.09 01:01 Tsiteeri

Minu seiklustest r5 vandi kapoti all võib lugeda sellest teemast. Väike siiber on ees sellest 2,3'st. Juba hakkan kergelt kahetsema, et sai see isend sellise mootoriga soetatud :D. Masinal pole häda midagi, kestab nagu kurat, aga need rutiinsed tüütud ja järjepidevad nikastused kapoti all hakkavad tõsiselt ära väsitama :mad:. Staff Tarmo/Tonny/Täpp, kuidas iganes teda keegi tunneb, lubas mulle tikku tuua jaanipäeval, paneks põlema selle raisa :D.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.11.09 07:50 Tsiteeri

Jaanipäeval siis kohtume lõkke tegemisel, jäta natuke bensiini paaki alles, siis ei pea ise seda kuskilt vedama hakkama, tikud saab. :)

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 11.11.09 11:04 Tsiteeri

Kps, enne kui bensiiniga autot üle valama hakkad, siis kaalu loovutamist ;)
Mina tahan: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=71812

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.09 14:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivipallur
Kps, enne kui bensiiniga autot üle valama hakkad, siis kaalu loovutamist ;)
Mina tahan: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=71812

Täna just sai siis ka viimased nässus vidinad jälle kirsisaanil kapoti alt vahetatud, lisaks sai põhja alt läbi käidud, mõni puks ja kogu väljalaske osa korda tehtud. Kohati tundus, et moto või käimari padjad on vist saba andnud, aga võta näpust - ikka kestavad, samuti ei leidnud me mitte ühtegi viga sillas või liigendites, tipptopp saan. Põhja all tegi lärmi täislaksul vastu toetuskronsat käiv summar, mitte kardaan. Lisaks sai põhja alt üks surnud kässaritross jälle leitud ja nagu aamen kirikus polnud mul varuks just seda trossi (olin just teisele isendile selle poole ära kasutanud ja polnud jõudnud varuks riiulisse osta) ning forss ja autoekspert olid kah juba sindrid kinni nii et lõbu jätkub järgmise nädala alguses :).
Aga ära pabista Kivipallur, küll see masin mind enne jaanipäeva jälle närvi ajab, nii et siis sul uus võimalus äkki "Tarmo" tikust ja minu statoili stardikomplektist üks saast päästa :D:D:D.

Edit: ja selle Kivipalluri jutu peale kirjutas Elar mulle msn'i :D
Elar says (15:58):
ära n*ssi. ma olen järjekorras eespool :D

Edit2: Lisaks kõigele muule jutule, natuke lisainfot selle niiskusekoguja osas. Panin masinasse väiksed ~80x80 vendid õhku päris mitmeks ööks keerutama ja masin on niiskusest peaaegu vaba. Väga abiks asjake ehituskauplusest! Ilma õhu liigutamata, erilist efekti rohkem polnud.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.09 13:40 Tsiteeri

Ei hakanud avalikus teemas seda infot postitama (2,3 mootori puterdamise teemas). Minul kargas hing täis oma 2,3 kirsisaani peale ja välistasin hetkel üldse surnud lambda moto tööst, ehk siis ühendasin selle vigase lahti ja uut andurit ei pannud ning küttesegu "kokku kruvimise" jätsin default sätete ja tempanduri otsustada. Nimelt mõlemad olid siis korraga enam vähem ühel ja samal ajal saba andnud mõni nädal tagasi. Temp andur sai jälle uus.

Ilma lambdata on siis tulemused sellised:
Masin sõidab nagu peab, kütust ei võta kuidagimoodi vähem ega rohkem kui korras mõlema anduriga, lont saba alla visatud ülevaatuspunktis ja heitgaasid mõõdetud. Vastavalt siis madalatel ja kõrgematel pööretel 0.350 ja 0.157 CO sisaldus (ülevaatusel probleeme pole). Lisaks on mul metall-kat, millega tulevad tulemused kehvemad kui keraamilise kärjega, aga ikkagi normipiires. Enne uut lambdat ei pane, kui olen targematelt infot saanud kui palju see junn 2,3'se ja vana mootori puhul enam üldse mõjutab - see pritsesüsteem on niikuinii selline "nagu ta on". Käivitamise momendil ei kuulata niikuinii lambdat ja see sekkub küttesegu kokku keeramisse alles mõninga aja jooksul (10-15sec) peale käivitumist. Peale kahte paagitäit kütust olen täheldanud kütusekulu stabiliseerumise sellesse punkti, kus see oli enne andurite surma. Vahepealne andurite suremise aeg rüüpas see jõuetu raibe 13-15L 100km peale ja sülitas tagasõitjatele kah veel vedelat kütust esiklaasile :D.
Võrdluseks nendele tulemustele lisan scannitud juraka oma c4 2,8Q koos originaalkattidega tulemusest: pildilink (2.3 mõõtmine toimus samas asutuses, aga lehte ma ei küsinud ja päris ametlikult ma seda isikutelt ka ei palunud).

Mikk_M
huviline

Registreerunud 09.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 R5 2.5TDI

postitati 18.11.09 13:49 Tsiteeri

Ka mina ühendasin umbes kuu aega tagasi lambda lahti samadel põhjustel oma ng mootoril. Alguses oli lihtsalt kütusekulu suur, kuid siis hakkasid puterdamisega jamad. Peale lahti ühendamist langes kütusekulu märgatavalt ja minek tundub ka sama, mis ta enne lambda surma oli. Ise ei kavatsegi uut lambdat üldse osta sellisele kiviaegse toitega mootorikärakale, kuna ilma töötab ka väga hästi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.09 01:56 Tsiteeri

Kogu selle lambda jutule jätkuks, et töötab siiani, ainult et pisikeste mööndustega tempi 70-80 vahel. Kuna lambdat pole, siis selles vahemikus ei taha r5 2,3 eriti midagi teha ja veiderdab kergelt. Momendi ilmaga pole aga õnneks pikalt vaja vallatleda, et see piir oleks ületatud ning tempanduri edastatud 90 kraadi juures moto kenasti poognas kurve läbida aitaks :D. Saani sai siis täna nii rõvedalt kiusatud, et paha hakkas. Kitsa naastu pidamine on muidugi suht vastik :D. Lumi peaks ikka paksem olema, et "saba saaks" enamus ajast "liputada" :D. Rst ja Äss, ärge tulge nüüd kohe siunama, et VILE on puudu :D.

äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 21.12.09 09:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Lumi peaks ikka paksem olema, et "saba saaks" enamus ajast "liputada" :D. Rst ja Äss, ärge tulge nüüd kohe siunama, et VILE on puudu :D.

No alati on võimalus kehvematesse rehvidesse investeerida, või siis ... :D

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.09 22:26 Tsiteeri

Ma sain quattrolaksu kui jõudsin täna maakodusse. Lumi oli tee täis tuisanud ja pehmest lumest oli asi ikka väga kaugel. Esimesed vallid 70m ja mäest üles rammisin läbi esimesega ja differ sinder lülitas ennast pooles vallis välja. Kohati tundus, et siia ma jään, aga põhjakaas vedas välja. Teise 100m lõiku lendasin juba teisega sisse ja üritasin need vähesed korrad, mis rattad toekamat pinda puutusid, veidi ka liikumissuunda korrigeerida. Kui pere olin maha pannud siis läksin ja mõnulesin selle tee kenasti lumevabamaks. Rool kui selline oli suhtkoht mõttetu asi, kuna esimesed tiirud edasi tagasi olid kergema autoga pmst põhja peal kelgutamine. Eks nüüd homme näha ole kas siit minema kah saan :D. Ei tea keda ma tänama pean, et valisin maale tulekuks ikka vanakooli difriga ja kõrgema liikuri :). A6'tega oleks kindlasti istunud ja papusid siputanud :D.

Edit: Niih, nüüd ka maalt uuesti välja saadud. Jube lahe kooslus on tuisk ja hilisem vihmasadu tuisuvaaludele kõrgusega 30-40cm. Labidas oli autos, aga vanakooli saan vedas ka sellest jamast vaevaliselt, aga kenasti läbi :).

Lisaks üks lõhkine rehv jne. funni kui palju :D. Sai pistetud kibekiiresti täna teine jooks talvekaid alla, mis on laiemad ja parema mustriga ning sõit võis jälle jätkuda täisväärtuslikult.

Avalikult ei taha öelda ja pigem ainult klubiliikmete silmadele, aga need esiveoliste kärude kiidulaulu lauljad, kes foorumis alatasa oma ruunadega "hakkama saavad" ja neliveolistele "ära teevad", käigu minu poolt ametlikult pikalt PIIIIIKS ja nii sügavale, et nende ninaots kah välja ei paistaks!!! :D

Mõni pildike mõnulemisest:

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc00623r.jpghttp://ufo.salakala.net/foorum/dsc00625r.jpghttp://ufo.salakala.net/foorum/dsc00634r.jpg

Kas keegi kuskil permanentsemat "talvekilpi" ei paku plekile :D

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc00622r.jpg

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.10 23:07 Tsiteeri

Eelnevast lumes lõbutsemisest ka väike mobiilimuuvi :P LINK

Selle Q hooaja jooksul siis polegi kahjud just erilised :). Ainult üks põhjakate ja udutuli, ning natuke väljalaske korrastust :D. Thänks priitpoisile, kellelt sai eelmise 2008 Q hooaja ajal lammutatud tule asemele udutulekomplekt saanile soetatud - nüüd lähebki see teine loosi, kuna suutsin sel korral ära lammutada juhipoolse :D. Aga mis on positiivne - see Q hooaeg pole veel kaugeltki mitte läbi :P.

Tundub, et ei tahagi rohkem muud kui korralikke kõvasid saane, millega liiklemine ongi ainult üks suur FUN, kui lumi maas. Igasugu nipsasjadega kaunistatud uuemad vidinad võivad siinkohal küll pikale lainele minu poolt minna :D, millel iga kriim ja mõlgike tekitab eelarvesse musta augu ja närvikava on paigast :P. Mul närv ainult puhkab, kui midagi kukubki küljest, siis paneme uue külge ja Fun võib jätkuda :cool:.

Ja kui ühte saani lammutan, siis teine sai hoopis KM autohoolduse poolt säravama läike ja tagumise ringi tumeda peegeltooni :P. Alguses kartsin, et lillakal tumesinisel on peegeltoon läbi audi rohelise klaasi kuidagi kööbakas, aga polegi nii hull :). Tõrvapapp on pandud kirsipunasele ja see kuidagi ei istunud nii hästi.

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc00672r.jpg

Ja põhimõtteliselt ega ikka läbi nii naljalt ei näe küll :)

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc00674r.jpg

Kunagi oli kindel plaan see sinine s*tt ka kõrgemaks tõsta, aga kuna see masin pole sel talvel ühtegi quattro aktsiooni läbinud ja ilmselt ka ei hakka, siis ei viitsi sellega ka tegeleda. Esmalt tulgu difriga tagasild, siis on ka tõstel mõtet, muidu on ta üks kuradi puss lumehanges kirsipunase saaniga võrreldes :D.

Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q & Audi 80 B3q 16v & Audi A4 Avant B9q & Audi Q4 e-tron q

postitati 08.01.10 07:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Esmalt tulgu difriga tagasild, siis on ka tõstel mõtet, muidu on ta üks kuradi puss lumehanges kirsipunase saaniga võrreldes :D.

Hmm, poleks arvanudki, et su mõnel autol sild taga kaasa lohiseb ilma diffrita :P (v.a. kuubik, mis on ka niisama ilus :D)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Darkdog
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 08.01.10 10:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hegol
Tsitaat:
Esmalt tulgu difriga tagasild, siis on ka tõstel mõtet, muidu on ta üks kuradi puss lumehanges kirsipunase saaniga võrreldes :D.

Hmm, poleks arvanudki, et su mõnel autol sild taga kaasa lohiseb ilma diffrita :P (v.a. kuubik, mis on ka niisama ilus :D)

Antud pill on ka quattro, lihtsalt C4 A6 puudub lülitatav diffrilukk. Neil on see aretatud elektrooniliseks, mis on teadupärast...............;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  ..  26
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 18.7% - SQL: 81.3%]