Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 .. 29 |
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 17.11.09 07:34
|
|
|
Sellest turbo remondist on ja "lagunemisest" on jube palju pläratud erinevates teemades- nagu ka kogenumad tegelased on maininud, siis turbo eluiga
on pikem, kui mootori enda oma, kehva või piiratud õlitus on kindlasti üks põhjustest, miks turbo laiali läheb- ehk turbo õlitustorude vahetusele
võiks mõelda autot ostes.
Kui sa mõne automüügi portaali lahti teed, siis 1.8T isendeid ei ole ikka veel väga palju, veelvähem korralikke isendeid, vastupidiselt 1.8 -stele.
Olen võrrelnud tehaseandmeid ja 1.8T on tõesti ökonoomsem, kui 1.8 .
Tsitaat: | Algselt postitas: smurff
ma siin mõtlesin, et alles noor autojuht ja rahakott piiratud, siis kärab algul ka ökonoomsem auto. Terve elu ees, et osta vähe käredam masin kunagi
. seniste juttude järgi läheb kaalukauss ikka sinna 1.8 poole.
Aga te siin hirmutate selle turbo remondiga, et kas nad pole siis vastupidavad või kuidas? ja turbo remont ilmselt odav lõbu vist pole jah?
|
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
|
Minister
huviline
Registreerunud 03.10.09
Kasutaja on eemal
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.11.09 18:48
|
|
|
Ökonoomsust hinnates, tuleks võtta 1.9 diisel.
Turbot ei tasu karta, peab hästi, ka diislitel...st. ei kuule küll, et kellegil turbo katki läheks (sama suur võimalus, kui mootor kohviks muutub).
Uus turbo maksab ~10 000.-, mis pole nagu väga suur raha.
Kui konkreetsel A4`l tähtsamad osad (kere, kast, mootor) korras, siis pisiasjad ei maksa enam midagi.
Kogu esisilla kuluvosad saab juba ~2500.-/komplekt kätte.
Sisu on samuti suht levinud, seega leiab uue...samuti võiks nende "tuned" keskkonsooli detailidega midagi ette võtta.
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
vx_105
Bännitud
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.09 08:01
|
|
|
Kui keegi ostab kunagi mõne riigiasutuse kasutuses oleva auto ja sellel autol peaks leiduma veel tavainimese jaoks kasutatav salong, siis sellest
võiks lausa pilti teha ja siia riputada (ei mõtle tunkevenna autoks)
100% autodest, mida ma olen käinud vaatamas ja enne on olnud riigiasutuste kasutada, siis 100% tuleb salong välja vahetada- inimesed elavad nendes
autodes konkreetselt.
Muidu riigiasutustel on hea omadus kõike teha esinduses, kuid lõpp läheb ikka käest ära.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
|
|
|
|
krissahh
huviline
Registreerunud 05.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.09 14:48
|
|
|
Terekest
Minagi plaanin siis osta audi a4... hetkel on mul jaapanlane,galant 99a ja ütleks,et too võtab ikka päris palju raha minult.
Olen siin uurinud ja puurinud ja arvan,et mulle meeldiks variant 95-98a 1.8 mootoriga bensukas 92kw ja manuaal siis ehk...endal praegu
automaat,esimene auto,kujutan ette,et alguses on mul manuaaliga suht lõbus sõita
Aga paar küsimust tekkis,mida ma siin nagu kohe ei näinud...
Et kuidas selle auto turvalisusega lood on?Mul on praegu ikka hull laev,a4 on väiksem auto ja kas ma mõtlen valesti,kui ütlen,et mida suurem auto,seda
turvalisem?Samas saksa autod on tuntud oma kõrge turvalisuse poolest...
Ja teiseks,kui suured nende kindlustused umbkaudu on?nii liiklus kui kasko?Mul galandil on likluskindlustus näiteks 3 kuu oma 1600kr ja superkasko on
2000kr 3 kuu oma.eks seda võetakse kw järgi ka,mul on praegu 110kw.
Nii.Ja hetkel vist rohkem küsimusi ei ole
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 05.12.09 16:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: krissahh
Terekest
Minagi plaanin siis osta audi a4... hetkel on mul jaapanlane,galant 99a ja ütleks,et too võtab ikka päris palju raha minult.
Olen siin uurinud ja puurinud ja arvan,et mulle meeldiks variant 95-98a 1.8 mootoriga bensukas 92kw ja manuaal siis ehk...endal praegu
automaat,esimene auto,kujutan ette,et alguses on mul manuaaliga suht lõbus sõita
Aga paar küsimust tekkis,mida ma siin nagu kohe ei näinud...
Et kuidas selle auto turvalisusega lood on?Mul on praegu ikka hull laev,a4 on väiksem auto ja kas ma mõtlen valesti,kui ütlen,et mida suurem auto,seda
turvalisem?Samas saksa autod on tuntud oma kõrge turvalisuse poolest...
Ja teiseks,kui suured nende kindlustused umbkaudu on?nii liiklus kui kasko?Mul galandil on likluskindlustus näiteks 3 kuu oma 1600kr ja superkasko on
2000kr 3 kuu oma.eks seda võetakse kw järgi ka,mul on praegu 110kw.
Nii.Ja hetkel vist rohkem küsimusi ei ole |
Pole küll viisakas küsimusele küsimusega vastata, kuid ikka...mis vöimsusega Galant on/oli ja mis on rahaneelu pöhjus?
Kui vöimsamalt näiteks lahjemale karata vöi vastupidi, vöib olukord olla teinekord ehmatav.Aga see selleks.
Samas pole see Galant ka teab, mis "hull "laev A4 körval.
Galandi miinuseks Audi körval vöiks veel mainida roolitavust - tundub jaapanlase rool olevat tuim ja kange, Audil seevastu krapsakas ja kerge.
Turvalisus peaks siiski olema olenemata aastast ikkagi tasemel - pole küll laupi lennanud, kuid külje laksu kohta ..vöiks öelda, et ikka suhtkoht
turvaline.Eks masinate turvalisusel röhutakse siiski rohkem esi ja tagaosa tugevusele jne, külg selline "teisejärguline".
Kindlustust on odavam siiski teha kas poole vöi siis aasta kaupa - kuudega jupitades tahavad rohkem kröbisevat.
Kindlustusmakse suurus sõltub kindlustusperioodi pikkusest, sõiduki omaniku riskikoefitsiendist, sõiduki tehnilistest näitajatest ning
kasutuspiirkonnast
Lisaks:kui hetkel omad automaati siis Audi valikul vöid ju seda teed ka edaspidi minna ... jääb linnas ukerdades tülikas toikaga vehkimine ära.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
krissahh
huviline
Registreerunud 05.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.09 18:02
|
|
|
galandil on 110kw.
jah,tõesti,rool on ikka suht kange ja jäik
Ma mõtlesin ka alguses ikkagi automaati,aga paljud räägivad,et nii vana aasta automaat on võibolla kahtlane nati ja kui midagi ikka rikki läheb,siis
maksan ennast ogaraks.samas ma usun,et saaksin ilusti hakkama lõpuks,eks see harjumine võta aega.no eks vaatab seda,võibolla jään ikka automaadi
peale...
ahjaa,ja rahakulu...varuosad on ikka kallid,originaalid ja sellele autole ei saa ka eriti b-varuosi panna...kütusekulu on ok tegelt,2,4 gdi
mootor,maanteel võtab kuskil 6l ja linnas 10-12l...
riskikonf mul hiljuti langes,piirkonnaks on harjumaa.aga ikkagi tundub liiga kirves olema minu jaoks. |
Galandil on 110kw.
Jah, tõesti, rool on ikka suht kange ja jäik.
Ma mõtlesin ka alguses ikkagi automaati, aga paljud räägivad, et nii vana aasta automaat on võibolla kahtlane nati ja kui midagi ikka rikki läheb,
siis maksan ennast ogaraks. Samas ma usun, et saaksin ilusti hakkama lõpuks, eks see harjumine võta aega. No eks vaatab seda, võibolla jään ikka
automaadi peale.
Ahjaa ja rahakulu ...varuosad on ikka kallid, originaalid ja sellele autole ei saa ka eriti b-varuosi panna ...kütusekulu on ok tegelt, 2,4 gdi
mootor, maanteel võtab kuskil 6l ja linnas 10-12l.
Riskikoenfitsent mul hiljuti langes, piirkonnaks on Harjumaa. Aga ikkagi tundub liiga kirves olema minu jaoks.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.09 18:40
|
|
|
Galandil on 110kw.
Jah, tõesti, rool on ikka suht kange ja jäik.
Ma mõtlesin ka alguses ikkagi automaati, aga paljud räägivad, et nii vana aasta automaat on võibolla kahtlane nati ja kui midagi ikka rikki läheb,
siis maksan ennast ogaraks. Samas ma usun, et saaksin ilusti hakkama lõpuks, eks see harjumine võta aega. No eks vaatab seda, võibolla jään ikka
automaadi peale.
Ahjaa ja rahakulu ...varuosad on ikka kallid, originaalid ja sellele autole ei saa ka eriti b-varuosi panna ...kütusekulu on ok tegelt, 2,4 gdi
mootor, maanteel võtab kuskil 6l ja linnas 10-12l.
Riskikoenfitsent mul hiljuti langes, piirkonnaks on Harjumaa. Aga ikkagi tundub liiga kirves olema minu jaoks.
|
Sry..sul oli kw ennist juba mainitud, lihtsalt enda vöimetus lugeda.
Eks jutte räägitakse igasuguseid.
Kuulnud samuti jutte, kus mainitud, et A4 kölbavat kusagile jne.
Mnjaa.. kurikuulus GDI. (seda taaskord ainult juttude pöhjal)
Pole A4 automaadil hullu vast midagi, kui ikka hooldused öigeaegselt ja öigesti sooritatud - no küll kestab.
Soovitaks vaadata ka tegelikult diisel isendit, kuna arvatavasti Galandi puhul oled juba harjunud sellise madala maanteekuluga, siis diisel suudab
samaga ja vaat, et pareminigi vastata.
Üldjuhul vötad ehk lugemiseks 1.9tdi head & vead ja
hetke teema algusest peale.
NB:kasutades kvaliteet osi ja asjakohast paigaldust, vöiks selle silla teema ära unustada.
Vastupidavus söltub siiski juhist ja kasutustingimustest, lisana tuleb kaasa osa kvaliteet.;
Eks kindlustus kipubgi Harjumaal olema tavapärasest kallim, kuna liiklustihedus suurem ja önnetusse sattumise risk suurem.
Enda masin oli algul Saaremaa nimistus, kuid nüüd, kui mandri omas(olenevalt piirkonnast) olulist lisa tekkinud pole.
Kui ikka liialt kirves, siis pead hakkama kasutama mingit muud liikumis vahendit vöi tuleb soetada Smardi sugune moodustis.
|
|
|
|
krissahh
huviline
Registreerunud 05.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.09 19:10
|
|
|
oh no, ainult mitte smart. Ei nii ökonoomseks ma ka ei lähe. Aga jah, eks ma luuran ringi vaikselt, ikka Audit tahaks.
|
|
|
Minister
huviline
Registreerunud 03.10.09
Kasutaja on eemal
|
|
badog
huviline
Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6 C5 Avant 4,2 V8 250 kW
|
postitati 10.12.09 17:10
|
|
|
Tere!
Kas keegi teab selle auto kohta midagi-
Audi A4 1.8T
Lugupidamisega
A6 C4 Avant 1.8 92 kw 1997 a. ; A4 B5 Avant 1.8 92 kW 1997 a. ; A6 C5 Avant quattro 2.5 tdi 132 kW 2000 a. ; A4 B5 quattro 2.8 142 kW 1997 a. ; S6 C5
Avant quattro 4,2 250 kW 2000 a. A4 B5 Avant 1.8 TQ 132 kW 2000 a.
|
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
postitati 28.12.09 12:40
|
|
|
galandil on 110kw.
jah,tõesti,rool on ikka suht kange ja jäik
Ma mõtlesin ka alguses ikkagi automaati,aga paljud räägivad,et nii vana aasta automaat on võibolla kahtlane nati ja kui midagi ikka rikki läheb,siis
maksan ennast ogaraks.samas ma usun,et saaksin ilusti hakkama lõpuks,eks see harjumine võta aega.no eks vaatab seda,võibolla jään ikka automaadi
peale...
ahjaa,ja rahakulu...varuosad on ikka kallid,originaalid ja sellele autole ei saa ka eriti b-varuosi panna...kütusekulu on ok tegelt,2,4 gdi
mootor,maanteel võtab kuskil 6l ja linnas 10-12l...
riskikonf mul hiljuti langes,piirkonnaks on harjumaa.aga ikkagi tundub liiga kirves olema minu jaoks. |
Galantile on saada enamus veermikuga seotud kuluosasid kuid siiski mitte kõiki, sellest ka jutt, et neid ei ole või on sigakallid. Suur hinnavahe
tuleb kereplekkides, ja spetsiiflistes detailides, sest neid autosid on vähem, neid remonditakse vähem ja nendega eluiga jääb üldiselt väiksemaks
(neid lihtsalt ei osteta vanemana ja ei raatsita hooldada).
Audi eelisteks on eeskätt on tugev kere, hea roostekindlus, kvaliteetsed materjalid ja väga rikkalik mootorite lisavarustuse valik, suhteliselt vaikne
salong, erinevad veoskeemid jne.
Kasutatud autode puhul on eelisteks nende lai valik, suhteliselt hea järelturg, aja jooksul odavaks läinud varuosad ja hea know-how.
Sinu kirjelduse juures on minu jaoks üllatavalt kallis nii vana auto kasko. Näiteks uue Mazda 6 (2,0 108kw) aasta kasko tuli mul 10 000.- hiljem juba
9000.-, aga see oli uus auto.
Audide kasko kindlustused võivad muidugi ka suhteliselt kalliks kujuneda kuid tark küsib pakkumisi erinevatest kohtadest
|
|
|
tann15
huviline
Registreerunud 19.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.10 17:16
|
|
|
Tere,olen pikemat aega vaadanud 4wd masinaid,siiani silma jäänd audi A4 2.6 v6 Q,aasta vahemik oleks 1994-1999,kuna õemehel on juba 5a olnud audi 100
93/94 ja tema pole autoga kurja vaeva õnneks näind,korralised hooldused kasti ja vända simmerid vahetatud ainult,et uurikski mis nende autode
põhiprobleemid on,kuidas kütusekulu on ja varuosade hinnad.
Teine auto mis silma jäänd on 2.0 Subaru legacy ,et siis nende kahe margi vahel murran pikemalt juba pead.
|
|
|
egert20
huviline
Registreerunud 12.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.10 09:56
|
|
|
Tere
Räägite siin A4-jast ja omal just pakkuda üks selline,lahjema mootoriga QUATTRO isend.Kel natukenegi viitsimist keretööd teha saaks sellest väga
korraliku masina.Eelmine kuu läbis masin ÜV.(dets.2009) ja veermik on heas korras.
Kellel tekkis mingisugunegi huvi selle masina vastu võib U2U-s küsida või Paide oma silmaga vaatama tulla.
http://auto.motors24.ee/vehicles/244897-Audi-A4-1995.aspx?pg=0&sort=paid
Egert
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.10 10:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: egert20
Tere
Räägite siin A4-jast ja omal just pakkuda üks selline,lahjema mootoriga QUATTRO isend.Kel natukenegi viitsimist keretööd teha saaks sellest väga
korraliku masina.Eelmine kuu läbis masin ÜV.(dets.2009) ja veermik on heas korras.
Kellel tekkis mingisugunegi huvi selle masina vastu võib U2U-s küsida või Paide oma silmaga vaatama tulla.
http://auto.motors24.ee/vehicles/244897-Audi-A4-1995.aspx?pg=0&sort=paid |
Ole hea ja tekita oma selline postitus vastavasse rubriiki.
|
|
|
|
egert20
huviline
Registreerunud 12.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.10 14:47
|
|
|
Kuits -kui täpsemalt vaatama hakkad siis see kuulutus vastavas teemas ammu üleval.
Egert
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.10 08:13
|
|
|
Minu kirja pandud Audi A4 tüüpvead:
* Uste alumised kummiliistud mädanevad ära- 350-450kr tk Forssist
* Küljepeeglite klaasidele poeb niiskus vahele- 200-300 kr tk
* Õlijahuti tihend praguneb ära- 30 kr
* Juhiistme külgpadi kulub katki
* Uste sisemiste käepidemetelt kulub kummikate kerget maha
* Manuaalkastiga isendil, käigukangi kott mureneb ja muutub räbalaks- audiclub-i Prix666 aitab
* Manuaalkastiga isendil, kahemassilise hooratta vahetus 10 000-14 000 kr
* Kütusepaagi anduri vead uus andur 1200 kr Forss
* Turboga isendil vajalik turbo õlitustorude vahetus- 600-700 kr tk
* Quattroga isendi puhul, tagarattalaagite vahetus
* Esisilla komplekt- olenevalt tootjast 4000-8000 kr
Tsitaat: | Algselt postitas: tann15
Tere,olen pikemat aega vaadanud 4wd masinaid,siiani silma jäänd audi A4 2.6 v6 Q,aasta vahemik oleks 1994-1999,kuna õemehel on juba 5a olnud audi 100
93/94 ja tema pole autoga kurja vaeva õnneks näind,korralised hooldused kasti ja vända simmerid vahetatud ainult,et uurikski mis nende autode
põhiprobleemid on,kuidas kütusekulu on ja varuosade hinnad.
Teine auto mis silma jäänd on 2.0 Subaru legacy ,et siis nende kahe margi vahel murran pikemalt juba pead. |
|
|
|
|
smurff
huviline
Registreerunud 09.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: B4, 92. a
|
postitati 04.01.10 17:53
|
|
|
Vaatasin ise küll endale 1.8 või 1.8T, kuid müügikuulutustes on silma hakanud 2.6 V6 mootoriga A4'd, mille küttekuludeks on märgitud 9-11l /100. Kas
see on minu eelarvamus, et suuremad mootorid võtavad rohkem bensiini, või müüjad tõesti valetavad küttekulude kohta?
Seega tahakski küsida veel 2.6 V6 kütusekulude kohta. Vastavate autode omanikud võiksid siis vastata.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.10 18:07
|
|
|
Vaatasin ise küll endale 1.8 või 1.8T, kuid müügikuulutustes on silma hakanud 2.6 V6 mootoriga A4'd, mille küttekuludeks on märgitud 9-11l /100. Kas
see on minu eelarvamus, et suuremad mootorid võtavad rohkem bensiini, või müüjad tõesti valetavad küttekulude kohta?
Seega tahakski küsida veel 2.6 V6 kütusekulude kohta. Vastavate autode omanikud võiksid siis vastata. |
Kuludega saad ka siit ennast kurssi viia!
Eks vanema pölvkonna suure litraasiga mootorid vötavad ,praeguste edasi arenenud mootorite juures, kindlasti rohkem kütust.
Eks keskmine kulu 2.6 v6 juures sinna kipub jääma jah.
|
|
|
|
egert20
huviline
Registreerunud 12.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.10 18:20
|
|
|
Meil naisterahvas sõidab selle A4 Quattroga mis ka müügis ja 1,8 92kw,ning küttekulu 8-9 ja linnas 10 ja rohkem 100-le.
Egert
|
|
|
|
smurff
huviline
Registreerunud 09.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: B4, 92. a
|
postitati 04.01.10 18:47
|
|
|
samas sellise mootori puhul pole ju 12l/100 ju palju ?
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.10 18:53
|
|
|
Quattro puhul oleks see 1.8 92kw küll viimane variant millele mõtleks.
Eeldan et Quattrol on kasti ülekanded samad, mis esiveolisel...seega tarbib sama palju kütust, kui 2.8v6 (~11l/100km keskmiselt esiveolisel - Q puhul
pane liiter juurde).
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.10 19:27
|
|
|
samas sellise mootori puhul pole ju 12l/100 ju palju ? |
Millise täpsemalt?
Küttekulu söltub palju auto tehnilisest olukorrast ning ka rooli ja istme vahel olevast tihendist.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 .. 29 |
|