Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  14
Autor:
Pealkiri: ECU, chipindus ja wastegate (Vastuseid: 334 | Vaatamisi: 62835)
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 11.05.07 08:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lynx
Sry, et venna auto teemat siin risustan, kuid . . .
Kas keegi teist, kes te kõik siin rõõmasalt omi "chippe" turustate ja neid maailma paremateks nimetate, tegelikult ikka teate mis rauale need mõeldud on? Mingit paberit oleks võimalik näha, et mida tuleb teha ühe või teise chipi puhul?

Kui jah, siis 3b kone chipi vastu oleks küll tõsine huvi.

Tsitaat:
Algselt postitas: prr

teame ikka küll.

3B chipid on teadagi pärit hannese autodelt, valge 200 ja sinine S2.

nagu kõigile teada on, siis need autod sõitsid teadaolevalt stripil 12.8 ja 12.0, ilma, et oleks mootor kordagi laiali läinud.

täpsamalt modimistest siis rääkima ei haka, kellel huvi, saab privas edasi suhelda.
Lisaks ühe väga olulise asja .
Ja need ajud sisaldasid suuremaid BOSCH MAP-e mada ei suuda asendada kalibreeringid ????

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.07 11:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: forsin
Lisaks ühe väga olulise asja .
Ja need ajud sisaldasid suuremaid BOSCH MAP-e mada ei suuda asendada kalibreeringid ????

Lihtsalt vahemärkusena olgu öeldud, et kui kedagi huvitab, siis minu mäletamist mööda pakkus mulle map sensori kalibreerimist Alain Klosen. Sama mees pakkus mulle ka softe ringi teha vastavalt vajadusele.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.07 09:05 Tsiteeri

Leidsin ühe vana kirja, kus ühe softi progejaga vestlesin. Tema väitis mulle sellist asja:
Remaping a chip for a cam is not possible, so far I know. A cam is a mechanical part, and there is no map for this. You can remap an ignition, fuel, or pressure map.

mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 27.08.07 10:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Leidsin ühe vana kirja, kus ühe softi progejaga vestlesin. Tema väitis mulle sellist asja:
Remaping a chip for a cam is not possible, so far I know. A cam is a mechanical part, and there is no map for this. You can remap an ignition, fuel, or pressure map.

Küll aga (ja peabki) remapima eelpool mainitud asju erinevate nukkvõllidega setupite puhul.

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Taagom
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.07 09:52 Tsiteeri

Kas keegi oskaks soovitada inimest, kes kalibreeriks või vahetaks välja map anduri vastavalt chipi softi vajadustele ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.07 12:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Taagom
Kas keegi oskaks soovitada inimest, kes kalibreeriks või vahetaks välja map anduri vastavalt chipi softi vajadustele ?
Ütle lihtsalt, millist map sensorit sul vaja on? Siin foorumis on nii mõnelgi kogemusi kalibreeritud map sensoritega. Siinkohal võiks nad kaks sõna oma kogemustest rääkida.

Taagom
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.07 15:11 Tsiteeri

Probleem ongi selles, et ma ei tea, mis chip peale pandud on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 07.09.07 15:23 Tsiteeri

Mis masin? Milles probleem? Räägi lähemalt.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Taagom
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.07 15:42 Tsiteeri

Autoks S2 3b mootoriga.
Probleem on selles, et saksas pandi autole nn. 265hp chip. Aga map andur jäeti orginaal. Ja niipalju kui mina lugenud olen :

1. 269HP/412NM
- uued ajukivid

2. 290HP/448NM
- uued ajukivid
- 300kpa map sensor

Siis oleks mul vaja map andurit järele aidata.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.07 16:05 Tsiteeri

Mitte ilmtingimata. See oleneb softist. Mis firma softiga on tegu?

Taagom
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.07 16:07 Tsiteeri

Siis on ju võimalus soft välja vahetada.

mulk
klubiliige

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.07 16:20 Tsiteeri

Mis te "suured" mehed kollitate inimest :P
Ja Sina, teema autor, ära aja näpuga järge kuskil kirjutatud võimsusnumbrite ja muudatuste osas nii piinliku täpsusega.
Sinu poolt mainitud võimsusnumber on sedavõr tagasihoidlik ja mahub väga hästi originaal mapi suutlikuse ramidesse, et ei vaja mingeid müstilisi rõhke ja kangeid MAP andureid, sellega saab (eeldades, et tegemist on 3b mootoriga) hakkama sinu 200kPa map ideaalselt.
Kalla ja talla

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mulk
klubiliige

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.07 13:17 Tsiteeri

Tsitaat:

Samvel teab juba küllalt hästi, mida teeb ( ES Tuning ). Rohkem ei julge/oska nimetada nimesid, kes oskaks asja tasemel. Samvel küsiba ka raha asja eest, mis on igati õigustatud - poiss on vaeva näinud, õppinud, asja selgeks teinud.

Elementaarsel tasemel seadistada oskavad päris mitmed inimesed eestis

Tsitaat:

Sommid teevad, küsivad veel kosmilisemaid summasid, tulemusi neil on

Kosmilisi?
Mõneks tunniks siia seadistama kutsuda pole küll kosmiline, või siis üks päevake ise soomes veeta.

Tsitaat:

Kuid Eestis püüavad iseehitajad ikka ise seadistada, mu meelest mõttetu istuda pea igapäev läppariga masinas ja toksida erinevadi muutusi/väärtusi. Ajakulu, närvikulu.

Progeajuga auto omanik peab elementaartasemel siiski oskama seadistada ja nõnda toimub see ka mujal maailmas.

Tsitaat:

2.7 V6 biturbo puhul on progeaju teema suht teadmatu veel, megakallis, võrreldes motronicu individuaalseadistusega.

Mootori skeem ei oma progeaju või selle seadistamise seisukohalt mingit tähtsust.

Tsitaat:

Progeajupuhul tuleb lisakellasid LCD displeisid jms vidanid juurde ehitada, lõpuks on armatuur suht "kuusepuu", nii on jäänud mulje mulle. Pidev jälgimine ja korrigeerimine jms.

Milleks, kui PC näitab kõik need asjad ilusti ära, ka. logid.
Täpselt sama palju on neid kellasi motronicu puhul vaja.

Kui teema autor ei rahuldu originaal võimsusega ja korralikult nakatudes ei piisa ka see 250kw, ega ka miski muu, pidevalt juurde ehitades on progeajul väga suured eelised. Ja kaabeldus viisist sõltudes, on konkreetsest autost küllastudes võimalus kasvõi originaal juhtimine taastada ja progeajuga kasvõi järgmise projektini liikuda.

lauri3
huviline

Registreerunud 05.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: S2 Coupe, b3 quattro

postitati 22.10.07 17:23 Tsiteeri
uus

Tsitaat:
Algselt postitas: basssoundman

Aga miks mitte proovida midagi põnevat ja uut - vems, hks jm.? Saaks asja arendada tiba. Miks kasutada olemasolevaid lahendusi, kui luua uuemaid ja efektiivsemaid, kuigi nende väljatöötamine võib olla oluliselt kulukam igaspidises mõttes.
Tulemus selle eest aga midagi enamat.

Tere

Täpselt viimane lause, konkreetne juhtum.
Terve suvi aretasin erinevate chippidega. Kord ei toiminud üks, kord ei teine. Hea et midagi tõsisemat ei juhtunud. Lõpuks viskas üle, otsustasin Vemsi kasuks.
Kui varem olin maadelnud aegadega 12,8-13,1 vahel, siis peale seadesse saamist olid kõik probleemid kadunud, lisaks kukkus aeg pea terve sekundi (datalogi järgi). Kahjuks ei jõudnud sel aastal aega veel kirja saada.
Selle ühekordse väljamineku üle tasuks tõsiselt mõelda, saad vähemalt auto millel soft vastab 100% rauale, mõnel puhul isegi odavamalt kui motronicule spetssofti kirjutamine ning ka edasised upgraded on rahakotile valutumad.

Lauri

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.07 20:45 Tsiteeri
uus

Ennem ei usu, kui ise näen ja katsun mõnda 20vT või V6biturbot, millel on korralikult töötav VEMS peal. See saab huvitav olema.. OK, see teema hakkab varsti oma piirist väljuma. Meil on progetava aju, chipi jms kohta ka oma teema.

Peepp
huviline

Registreerunud 22.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche 924 "turbo", Porsche 931

postitati 22.10.07 20:52 Tsiteeri
uus

Tsitaat:
Ennem ei usu, kui ise näen ja katsun mõnda 20vT või V6biturbot, millel on korralikult töötav VEMS peal. See saab huvitav olema..

See, et sina seda ei usu, ei tee Lauri autol töötavat aju veel olematuks ja/või mittetoimivaks.

Minu teada on see igapäevaauto tal ja pole kuulda olnud, et ei käivitu, võtab üüratus koguses kütust, ei liigu vms.

Tsitaat:
2.7 V6 biturbo puhul on progeaju teema suht teadmatu veel

Huvitav, mida on V6 turbomootoris nii erilist, mis ei luba talle progeaju paigaldada?
IMO on see mootor palju keerulisem teema, aga progeaju on täitsa siin Eestis paigaldatud ja ka välja häälestatud (400 kW ja 790 Nm).

http://www.tehnoloogia.ttu.ee/public/P7270008.JPG

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.07 21:03 Tsiteeri
uus

Tsitaat:
Ennem ei usu, kui ise näen ja katsun mõnda 20vT või V6biturbot, millel on korralikult töötav VEMS peal. See saab huvitav olema.. OK, see teema hakkab varsti oma piirist väljuma. Meil on progetava aju, chipi jms kohta ka oma teema.

Ok, teema on juba nagunii käest ära, paneme siis edasi:
Mis osas täpsemalt need progetavate ajudega autod siis korralikult ei tööta ? Mis neil puudu jääb ? Mis ei toimi ? Küsimus mõeldud eelkõige jõuvankrile ja makule.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.07 21:34 Tsiteeri
uus

Ma ei oska öelda, millistele näidetele Jõukas tugineb, aga ma vaatan kõrvalt, kuidas Vennas oma masinat seadistab. Ta muidugi vahetab juppe ka nagu mõni mees sokke, aga see selleks. Seadistamine ei olegi kosmosetehnika aga kas sa oled kindel, et ta töötab sul igast asendist ja iga ilmaga? Mina nii väga ei oleks. Kas progetav aju on iseõppiv ja nii turvaline nagu seda on motronic? Minu teada mitte.. Turvalisuse all pean silmas seda, et kui masin on nö seadesse keeratud ja siis teistes oludes hakkab kas rõhk või mõni teine näitama käest ära minema (näitekas vastavalt sisselaske temperatuurile korrigeerib muid näitajaid), kes siis käe ette paneb, et "oot oot, nüüd pead asja rahulikult võtma" (näiteks detonatsioon. ma ei oska öelda, kas mõni progetav aju detonatsiooni loeb ja sellega ka arvestab või peab seda siiski progetava aju korral seadistaja ise tegema)? Siinkohal ei maksa hakata rääkima meestest, kes motronicuga oma masinatest jagu saavad (kruvid põhjas, kellele seda solenoidi vaja jne). Ja mis siis teete, kui naine helistab teile "mees kle, nüüd on mingi jama, hakkas klõbisema ja nüüd ei lähe enam käima". Või te hoiate oma autosid oma naiste eest peidus?

Minu eesmärk ei ole kumbagi poolt maha teha. Pigem esitada vastuargumente, et meie jutt ka kuhugi viiks. Mitte, et üks mees kiidab ja nii ongi.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.07 21:42 Tsiteeri

Mis VEMS´i puudutab, siis üks päev astusin Kerdi juurest läbi ja kõnelesin temaga natuke sellel teemal. Tema igatahes soovitas igati. Pidi olema lihtne jne. Tema sõitis vist 12.4 hästi lühikese ajalise seadistusega.

Lisaks olen rääkinud Patrikuga, kes oma BMW-le Tatechi (kui ma õigesti mäletan. võis ka VEMS olla. või oli veel midagi muud) peale pani. Tema näiteks ütles, et kui vähegi võimalik, siis jää motronicu juurde ja hoia progetavatest ajudest eemale.

Eelnev kõneleja mainis kütusekulu. Kusjuures Vennase masinal on cruisides küttesegu 15,7. :)

mulk
klubiliige

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 03:29 Tsiteeri

Tsitaat:

Ma ei oska öelda, millistele näidetele Jõukas tugineb, aga ma vaatan kõrvalt, kuidas Vennas oma masinat seadistab. Ta muidugi vahetab juppe ka nagu mõni mees sokke, aga see selleks.

Siin kohal motronicu kasutamine on juba välistatud, või siis väga raske.

Tsitaat:

Seadistamine ei olegi kosmosetehnika aga kas sa oled kindel, et ta töötab sul igast asendist ja iga ilmaga? Mina nii väga ei oleks. Kas progetav aju on iseõppiv ja nii turvaline nagu seda on motronic? Minu teada mitte.. Turvalisuse all pean silmas seda, et kui masin on nö seadesse keeratud ja siis teistes oludes hakkab kas rõhk või mõni teine näitama käest ära minema (näitekas vastavalt sisselaske temperatuurile korrigeerib muid näitajaid), kes siis käe ette paneb, et "oot oot, nüüd pead asja rahulikult võtma" (näiteks detonatsioon. ma ei oska öelda, kas mõni progetav aju detonatsiooni loeb ja sellega ka arvestab või peab seda siiski progetava aju korral seadistaja ise tegema)?

Kas laiatarbe chipp, mis on tehtud mingile iks autole kuskil kaugel maal, on seda?
Detonatsioon on mootorikohane ja individualne, mis nõuab ka motronicu seadoistajalt vääga palju vaeva, et detonatsiooni eest kaitsev funktsioon loodetavalt toimima saada.

Tsitaat:

Ja mis siis teete, kui naine helistab teile "mees kle, nüüd on mingi jama, hakkas klõbisema ja nüüd ei lähe enam käima". Või te hoiate oma autosid oma naiste eest peidus?

juhul, kui keegi peaks oma lemmiku üldse emase inimese, või võõra kätte usaldama, on võimalus progeajuga lihtsalt kasvõi boosti piirates, või pöördeid vmi. mootorit säästa.

Peepp
huviline

Registreerunud 22.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche 924 "turbo", Porsche 931

postitati 23.10.07 03:56 Tsiteeri

Siit kumabki igast Maku väitest lihtsalt teadmatus. MAT retard on elementaarne turvalisuse funktsioon, samuti on mitmetel ajudel väga hästi seadistatavad detonatsioonile reageerimise ja "vastumeetmete" sättimise võimalused.

Mu igapäevasõidu autoks on '83 a Porsche 924, mis pole mootoriremonti oma veidi alla 400 000 kilomeetrise läbisõidu juures näinud, mille ma ise turbotasin ja paigaldasin progeaju ning sellega sõidab ka mu naine väga tihti. Mootori surveaste on 9.3:1 ja boosti viskab pea 1 bar. Nt pole kordagi tekkinud probleemi sellega, et naine läheb talvehommikul autoga sõitma ja ei käivitu vms. Auto ei ole tänu progeajule muutunud igapäevaselt kasutamatuks.

Mõistagi pole sättimine ühepäeva töö ja nõuab natuke sättimist, aga tulemus on nagu iga töö puhul, tegija vääriline.

Kütusekulu on turboga ja ajuga hoopis väiksemaks läinud, just maanteel vaatamata möödasõitudele jms.
Muidugi originaalpritse oli K-Jetronic, ehk siis see pole päris adekvaatne võrdlus.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 06:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mulk
Tsitaat:

Seadistamine ei olegi kosmosetehnika aga kas sa oled kindel, et ta töötab sul igast asendist ja iga ilmaga? Mina nii väga ei oleks. Kas progetav aju on iseõppiv ja nii turvaline nagu seda on motronic? Minu teada mitte.. Turvalisuse all pean silmas seda, et kui masin on nö seadesse keeratud ja siis teistes oludes hakkab kas rõhk või mõni teine näitama käest ära minema (näitekas vastavalt sisselaske temperatuurile korrigeerib muid näitajaid), kes siis käe ette paneb, et "oot oot, nüüd pead asja rahulikult võtma" (näiteks detonatsioon. ma ei oska öelda, kas mõni progetav aju detonatsiooni loeb ja sellega ka arvestab või peab seda siiski progetava aju korral seadistaja ise tegema)?

Kas laiatarbe chipp, mis on tehtud mingile iks autole kuskil kaugel maal, on seda?
Detonatsioon on mootorikohane ja individualne, mis nõuab ka motronicu seadoistajalt vääga palju vaeva, et detonatsiooni eest kaitsev funktsioon loodetavalt toimima saada.

Kui sa pead X auto all silmas erinevat rauda (teine turbo, nukad vms), siis on see kohatu võrdlus. Me räägime siin siiski tarkvarast, mis on mõeldud ka seda rauda juhtima. Iga mootor on küll isemoodi, aga seda pole mõtet siin rääkima hakata.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 06:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Peepp
Siit kumabki igast Maku väitest lihtsalt teadmatus. MAT retard on elementaarne turvalisuse funktsioon, samuti on mitmetel ajudel väga hästi seadistatavad detonatsioonile reageerimise ja "vastumeetmete" sättimise võimalused.

Mu igapäevasõidu autoks on '83 a Porsche 924, mis pole mootoriremonti oma veidi alla 400 000 kilomeetrise läbisõidu juures näinud, mille ma ise turbotasin ja paigaldasin progeaju ning sellega sõidab ka mu naine väga tihti. Mootori surveaste on 9.3:1 ja boosti viskab pea 1 bar. Nt pole kordagi tekkinud probleemi sellega, et naine läheb talvehommikul autoga sõitma ja ei käivitu vms. Auto ei ole tänu progeajule muutunud igapäevaselt kasutamatuks.

Kas sa oskad välja tuua millistel ajudel on „MAT retard ja vastumeetmed“ funktsioon olemas?

Mis progeaju sina oma Porschele paigaldasid, mis maksma läks ja kui valutult läks seadistamine?

PS! Kui on inimesi, kes suudavad selle „progeaju raskuste“ müüdi ümber lükata, siis on see vägagi tervitatav. Mina olen saanud oma seisukohas tugineda asjaolule, et kui progeajul tekkis detonatsioon, siis pidi süüdet või rõhku tagasi keerama. Igatahes on see huvitav, et osadel progeajudel on detonatsiooni vastumeede olemas. Huvitav oleks teada, kuidas see toimib. Kas sellisel juhul on ajul oma detonatsiooni andur kaasas või kasutatakse tehase oma? Kuidas progeaju saab tehase detonatsiooni anduri signaalist aru? Või on mingi üleminek?

mulk
klubiliige

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 06:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Peepp

Kas sa oskad välja tuua millistel ajudel on „MAT retard ja vastumeetmed“ funktsioon olemas?

Mis progeaju sina oma Porschele paigaldasid, mis maksma läks ja kui valutult läks seadistamine?

PS! Kui on inimesi, kes suudavad selle „progeaju raskuste“ müüdi ümber lükata, siis on see vägagi tervitatav. Mina olen saanud oma seisukohas tugineda asjaolule, et kui progeajul tekkis detonatsioon, siis pidi süüdet või rõhku tagasi keerama. Igatahes on see huvitav, et osadel progeajudel on detonatsiooni vastumeede olemas. Huvitav oleks teada, kuidas see toimib. Kas sellisel juhul on ajul oma detonatsiooni andur kaasas või kasutatakse tehase oma? Kuidas progeaju saab tehase detonatsiooni anduri signaalist aru? Või on mingi üleminek?

Siinkohal pidasin silmas just kasvï täiesti tehaseseades olevat mis iganes autot.

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 23.10.07 06:34 Tsiteeri

Progeaju on väga primitiivseks ehitatud. Motronic on, ja jääb, enda väga hea turvalisusega ning iseõppimisvõimega.
Kui te siin räägite ( turboclub vms ) progeaju seadistamisest st pihustusaegade korrigeeimisest iga 350p/min tagant, mida teeb mootor nende mitme mitme 350p/min vahel, puderdab ja viskab musta ämbriga?:D Ok, see oli ilmselt teemast, kus keegi tahab ise aju väljamõelda, eile unise peaga jäi kuskilt sealt foorumist lugedes silma.

No ma ei tea, milleks on vaja tänavaauto omanikul asi õppida ( progeaju ) 0-st selgeks, et seda ise vajadusel korrigeerida, ala ilmastikumuutused jms.?
Mind ei huvitaks pidevalt näppupidi arvutitaga olemine ja seadsitamine, pealegi, ei suuda seda täiesmahus täitsa selgekls õppida suuremosa igapäevaauto omanikest. Soomlastel on Hesteciga ca 10+ a kogemust ja poisid ei tee ka veel hoobist koheselt kogu linnasõidu jms rahulukkruiis logisid valmis, meeletu aeg kulub sinna + dünorent, mis on kallis, paari tunniga ei tee dünos sittagi. Max paugu võib kätte saada tõesti paari tunniga, kuid ülejäänu on karneval:)

Kindlasti annab progeaju seadistada väga täpsetes vahemikes ning vastavalt igale ilmale, kuid kas ma pean ise hakkama valima seadeid, mis tehtud, vastvalt ilmstikutingimustele ( -30 kraadi ja +40 kraadi välisõhk )? Seda peaks suutama aju paugust ise mõista. Seega jään mina Motronicu peale iga kell.
Ei ole mina näinud siin pinnal veel ühtegi Audit, mis sõidaks korralikult progeajuga, olgu see misiganes kaubamärk. Ei osata seda veel korrektselt seadistada ning paigaldada, pidevalt on probleemid, millest need tulenevad, ei tea.
2.7 V6 biturbo puhul on asi keerukas, kuna paljud lisaseadmed ( kliima jms ) on pesa leidnud Motronicu karbis. Kaovad ära ala originaal tahhokas ( tuuakse X vabandusi, et ei leia õiget juhet jne jne:D kamoon! ), kaob ära originaal displeinäidud.
Lihtsalt ei meeldi progeajuteema:D
Progeaju läheb kordades kallimaks, kordades ( seadistus+paigaldus ) kui konkreetsel masinal lasta pingis Motronic ülekirjutada.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  14
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 34.2% - SQL: 65.8%]