Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 .. 11 |
Silverpm
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Need vanemad ikka.
|
postitati 12.07.17 16:42
|
|
|
Drive select aitab.
Kui nuppe pole siis ka arvutiga saab määrata kas soovid *ergast* või hoopis *laiska* .
|
|
|
|
Kremlin
|
postitati 13.07.17 15:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Silverpm
Drive select aitab.
Kui nuppe pole siis ka arvutiga saab määrata kas soovid *ergast* või hoopis *laiska* . |
Seda mõtled ?
|
|
|
Kremlin
|
postitati 15.07.17 09:53
|
|
|
Võtsin siis eila puhkepäeva ja läksin perega Tallinna loomaaeda. Auto viisin aga selleks ajaks @ chip.ee
Tean, et selle üle on palju arutletud ja enamus peavad vabalthingaval seda mõtetuks, aga mina otsustasin selle ära teha.
Urmo ütles, vaevalt ma jõuvahet tunnen, aga soovis tagasisidet just küttekulu osas. Ei hakka siin pikalt / laialt kõike lahti kirjutama.
Pilt räägib enda eest ja see on ~30km keskmine trassil 90km/h. Olen seda teed eelnevalt mõõtnud mitmeid kordi, parim tulemus on old 6.6
Jõudis ka minuni väike mänguasi.
Vahelduseks pilt ka isendist, eesti looduses.
|
|
|
Kremlin
|
postitati 29.07.17 10:05
|
|
|
Oskab keegi mind mõnega aidata ?
|
|
|
Kremlin
|
postitati 14.08.17 12:42
|
|
|
Soetasin uue õhu kvaliteedi anduri, ikka veakood säilis 01592 Lubab
kustutada, aga tuleb kohe tagasi.
Long Codingu alt selle anduri välja lülitates, kaob kliima all olev 00457 veakood ära. Tundub, et need 2 veakoodi omavahel kuidagi seotud.
|
|
|
TL84
huviline
Registreerunud 23.09.15
Kasutaja on eemal
Auto: A6/C6 3.0 TDI
|
postitati 15.08.17 07:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kremlin
Kuna see andur nii odav, läksin kindla peale välja ja tellisin F lõpuga anduri.
Nädalavahetusel oli suht norm ilm ja võtsin ette masina nina. Olen väga rahul.
Pole väga kroomi fänn old kunagi. Nr märk nii kole, tellima uued või tegema kuidagi need mustad osad üle.
|
Millega sa kroomi ära värvisid?
Milline oli eeltöö?
|
|
|
EnricoN
huviline
Registreerunud 19.02.14
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe Quattro 2.2T | MB 190e
|
postitati 15.08.17 08:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TL84
Kuna see andur nii odav, läksin kindla peale välja ja tellisin F lõpuga anduri.
Nädalavahetusel oli suht norm ilm ja võtsin ette masina nina. Olen väga rahul.
Pole väga kroomi fänn old kunagi. Nr märk nii kole, tellima uued või tegema kuidagi need mustad osad üle.
[imgPILT |
Millega sa kroomi ära värvisid?
Milline oli eeltöö? |
Ise olen teinud nii, et 240'se liivakaga korralikult matiks, 2 kihti kivikaitset ning 2-3 kihti mattmusta (Soovitavalt Montana firma kuna see selline
paksem/tugevam värv ning ei karda külma/kuuma). Kestab esivõrel mitu aastat juba.
Olen proovinud sama asja ilma kivikaitsmeta ning mõne kuuga juba tükid väljas.
|
|
|
Kremlin
|
|
EnricoN
huviline
Registreerunud 19.02.14
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe Quattro 2.2T | MB 190e
|
postitati 15.08.17 16:03
|
|
|
Sellepärast see kivikaitse seal all ongi väga hea Siis seda ei juhtu.
|
|
|
Kremlin
|
postitati 21.08.17 20:38
|
|
|
Nädalavahetusel sai siis kõvasti OBD11 näpitud ja sain hakkama ühe asjaga. Aktiveerisin APS.
|
|
|
Kremlin
|
postitati 24.08.17 10:47
|
|
|
Soetasin uue õhu kvaliteedi anduri, ikka veakood säilis 01592 Lubab
kustutada, aga tuleb kohe tagasi.
Long Codingu alt selle anduri välja lülitates, kaob kliima all olev 00457 veakood ära. Tundub, et need 2 veakoodi omavahel kuidagi seotud.
|
Sain siis täna kokku semuga, kellel S5 ja proovisin tema andurit enda masina peal. Voila, mõlemad veakoodid kadund. Võtsin nüüd ühendust firmaga, kes
mulle antud anduri müüs.
Hakkas veel silma, et minu masinal on andur kood 8K0907659, aga sõbra masinal 8K0907659A. Realselt vast neil anduritel vahet pole ?
|
|
|
Silverpm
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.17 11:43
|
|
|
Huvi pärast kontrollisin. Enda omal ka A lõpuga andur peal.
|
|
|
|
Kremlin
|
postitati 24.08.17 13:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Silverpm
Huvi pärast kontrollisin. Enda omal ka A lõpuga andur peal. |
Selge, hea teada. Õnneks vahetavad anduri ümber, pean ainult natuke juurde maksma.
|
|
|
Kremlin
|
postitati 06.09.17 10:20
|
|
|
Sain siis täna uue õhukvaliteedi anduri kätte, Hella toode 6PX 012 684-011. Mõlemad veakoodid kadund
Nüüd peaks siis tegelema veakoodiga : 03041, aku vahetus ? Kas aku on mudelipõhine või peaks jälgima lihtsalt mingeid spec ?
Sooviks aku vahetusega vast ise hakkama saada. Kas on mingeid näpunäiteid kuidas peaks tegutsema.
|
|
|
Kremlin
|
postitati 07.09.17 14:31
|
|
|
Nii palju olen targemaks saand, et aku peaks olema AGM BEM koodiga. Olen saand 3 pakkumist.
Exide 121.- Bosch 125.- Varta 150.-, kõik on 70Ah / 760A. Millist eelistada?
|
|
|
SalmA
huviline
Registreerunud 23.09.13
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Sedan 2.5 TDI 90
|
postitati 07.09.17 17:02
|
|
|
Ma võtaks Bosch-i oma, seda toodab varta.
SalmA
Some seek forgiveness, others escape...
|
|
|
|
Kremlin
|
postitati 14.09.17 14:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SalmA
Ma võtaks Bosch-i oma, seda toodab Varta. |
Mõeldud, tehtud. Täna sain Bosch aku kätte, plaan nädalavahetusel välja vahetada.
Tekkis ka väike probleem, ei oska uut koodi kokku kombineerida, äkki keegi oskab aidata ?
Hetkel siis on bem kood selline.
Mida moodi ma Bosch koodidest selle kodeeringu kokku panen...
Edit : Kodeeriti sisse Varta andmetega.
|
|
|
Kremlin
|
postitati 20.09.17 08:05
|
|
|
Tegelen siin väikse uuendusega. Tahaks kliima juhtplokki saada valgeid numbreid ja muidugi ka viimane number korda. Eila sai siis külastatud Harteron
OÜ.
Tausta saime valgeks. Hajuti kahjuks jäi hetkel liiga nõrk, aga ei hakkand rohkem enam lammutama, kuna mul vaja leida nüüd varuosadeks kuskilt
kasutatud kliimaplokk.
Äkki keegi foorumis teab kedagi, kes on vahetand ja vana vedelema jäänd vms, vaja just seda ekraani / numbrite osa. Kui muud üle ei jää, eks peab Ebay
kõige odavama ligi võtma.
Panen ka igaksjuuks enda kliimaploki koodi, kuigi varuosadeks võib vast olla täitsa savi milline.
|
|
|
Kremlin
|
postitati 27.09.17 16:45
|
|
|
Täna sai siis varuosadeks kasutatud kliimaploki kätte. Ladusin sealt ekraani osa ümber ja kirjatarvete poest soetasin uueks hajutiks valged a4
kaaned.
Tulemusega üli rahul. Sain viimase numbri korda ja veel valgeks ka.
Panen üldlook pildi ka. Tundub, et natuke peaks ikka proovima läbipaistva hajutiga, aga leidma võimalikult ähmase.
Tundub, et nüüd võin rahule jääda, enam paremaks mina enda maitsele ei saand.
|
|
|
Kremlin
|
postitati 26.10.17 15:47
|
|
|
Esimesed külmad käes ja esimene probleem ka käes. Tekalt seda esines ka eelmine aasta. Veakoode pole ja kliima kalibreeritud.
Tühikäigul puhub jalgadele külma, aga aknale ja mujale sooja. Nii kui annan natuke gaasi, hakkab jalgadele ka sooja puhkuma.
Eelmine aasta arvasin, et probleem lahenes, kui tagant istmelt sai keeratud kliima punase peale, mis oli eelnevalt sinine.
|
|
|
Kremlin
|
postitati 14.11.17 09:50
|
|
|
Mina lasin nüüd lõpuks enda masinal selle carbon clean ära teha. Sõber tegi enda garaazis.
Kahjuks ma ei tea kui must oli jne... unustasin mainida, et mõned pildid teeks. Ise ütles, et seda jama oli seal piisavalt.
Nüüd olen sõitnud 3 päeva. Esmamulje on selline, et muutused on olemas.
Esiteks, külmkäivitusel on mootor palju rahulikum ja pöörded langevad kiiremini tühikäigul.
Samamoodi tundub masin palju kergemalt pöördesse minevat. Küttekulu kohapealt jään vastuse võlgu.
Millalgi lähen huvipärast CO mõõtma, kuna mul viimasel ÜV oli see suht kõrge, aga sain läbi. Mõned on pakkund, et mootori tahmumine on selles
süüdi.
Vahetatud sai ka mootori õli ja kõik filtrid. Esisillas kondid ja ülemiste õõtsade sisemised puksid.
Õliks läks sisse : https://aeromotors.ee/mootorioli/36144-mootorioli.html, filtrid Bosch ja esisilla jupid muidugi tootjalt Lemförder.
|
|
|
Kremlin
|
postitati 16.11.17 15:41
|
|
|
Täna käis masin ka sillastendis ära @ Ehmofix OÜ.
|
|
|
Kremlin
|
postitati 25.02.18 08:29
|
|
|
Küsimus suurele ringile.
Mootori temp 90 ja kliimaplokist keeratud Hi peale, peaks ju kohapeal tühikäigul ka korralikult sooja puhkuma ?
Mul on aga selline mure, et puhub ainult astmega 6, kuigi neid on lausa 12. Kui hoian gaasi all nt 1500 rpm, siis läheb blower 10 peale ja kui gaasi
maha võtan, langeb jälle 6 peale tagasi.
Kas mingi andur kalab või on siis kliima arvates vedelik liiga jahe ? Kuigi mootori temp ju 90. Salongi radikas umbes äkki, ei suuda tühikäigul
piisavalt vedeliku läbi lüüa ? Veepumba probleem ?
Enne salongi radikat on mingi klapp / regulaator vms, enne klappi toru jummala kuum, peale klappi suht jahe. Kõik varjandid oodatud, mida keegi arvab.
|
|
|
Silverpm
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.18 11:13
|
|
|
Võimalik, et plokk ei näe süütepinget korrektselt.
6 peal on ainult ta siis kui mootor seisab aga süüde sees.
Kui laadija taha panna samal ajal mis kergitab pinge 14v peale siis hüppavad kõik teised astmed ka aktiivseks.
Kabla taha ja laadimispinge kontroll.
|
|
|
|
Kremlin
|
postitati 06.03.18 18:12
|
|
|
Tänud vastamast, eks lasen kunagi kellelgi targemal selle üle kontrollida.
Peale õhutamist puhub sooja ka tühikäigul. Ennem jahtus tühikäigul salong vaikselt maha.
Sai uuendatud navi map 2018 peale. Allalaadimine. ISO Burner.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 .. 11 |