Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 |
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 14.08.11 12:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Liistu sain 21€ga kokku, seal sees oli postikulu ka 4€ midagi..ei tundu kõige hullem, uus liist ca 40€. Noh muidugi värvimine ka veel.
Ikka oleks abi vaja lombivalgustusega, et miks ei tööta
Esmaspäeval saab liistu värvimisse viia ja siis saab külge. Saarlased soovitage kohta kuhu see väikene liist värvimisse viia.
Hetkel kütusekulu linnas 13l sajale natuke saab veel sõita siis paak kuiv
kah. Minu arvates 13 pole midagi hullu. Kompu ise näitab 10.3/100km. Tehas ise lubab 19 koma midagi.
Üks viga ka autol mis vahepeal tuleb, nimelt vahel kompuse lükab (!) tule ja abs välja. Pidurivedelik normis! Kas diagnost näitab milles asi. Ja
töökoda vahetas sitalt voolikud, üks lekib haigelt peab tagasi minema.
Võibolla ongi asi selles voolikus. |
13 on päris hästi jah. Liistu on kõige mõistlikum värvida siis, kui värvid poritiiba jms, ma küll ei tea, aga arvaksin, et ainult selle liistu
värvimiseks püstolit määrida, värvi segada jms läheb kalliks
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 14.08.11 18:01
|
|
|
Tänud tänud
Hetkel mõtlen kas hakata stanget esimest taastama või lootust leida uus. Põhijama ongi hetkel stangega, kõik muu on lihtsalt tehtav.
Ma ei kujutagi ette kust kohas Kuressaares ma leian mehe kes oskab stanget sulatada või miskit säärast. Ja kust Kuressaarest üldse värve osta saab?
LZ6U on värvikood antud A8l.
|
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Coupe
|
postitati 14.08.11 18:13
|
|
|
Tuttav tunne värviga. Endal Lz6p ja väga raske lähedast värvi leida Auto on
kena ja endalgi kunagi plaanis a8 seotada, küll siis seeaeg juba uuem mudel.
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
|
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 15.08.11 12:16
|
|
|
Ma ei kujutagi ette kust kohas Kuressaares ma leian mehe kes oskab stanget sulatada või miskit säärast. Ja kust Kuressaarest üldse värve osta saab?
LZ6U on värvikood antud A8l. |
Küsi RKsilveri käest, kuidas ja millega ta enda V8 stanged ära lappis. Ma usun, et ta oskab selle koha pealt sind aidata küll.
Värvide kohapealt oskan soovitada ainult Tori värvitöökoda, sest üldiselt teised, kes värvimisega tegelevad, käivad ka seal oma värve segamas ja
ostmas.
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.08.11 15:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rempspoiss
LZ6U on värvikood antud A8l. |
Küsi RKsilveri käest, kuidas ja millega ta enda V8 stanged ära lappis. Ma usun, et ta oskab selle koha pealt sind aidata küll.
Värvide kohapealt oskan soovitada ainult Tori värvitöökoda, sest üldiselt teised, kes värvimisega tegelevad, käivad ka seal oma värve segamas ja
ostmas. |
Liistu viisin Metrasse, seal mingi DuPoint värvilabor. Kokku läks maksma 20€, kätte ei tea kunas saan. Kui mingi asi värvi läheb võetakse liist
töökotta kaasa ja siis saan kätte. Ehk mingi nädal.
Mis kaitsme all muidu A8l jalavalgustus on kas keegi oskab aidata? Kaitsmekarbi võtsin lahti aga seal on kirju kõik. Ja kas uste äärtevalgustus on ka
A8tel? Või on need punased helkurid lihtsalt? Nagu vaatasin, et oleks pirn sees.
|
|
|
|
SvenU
huviline
Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 TDI BiT
|
postitati 17.08.11 05:29
|
|
|
Tsitaat: | Mis kaitsme all muidu A8l jalavalgustus on kas keegi oskab aidata? |
Salongis kaasistuja jalgade juures olev kaitsmeblokk, liist 5 (pruun), kaitse nr 3 (15 A).
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.08.11 12:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SvenU
Tsitaat: | Mis kaitsme all muidu A8l jalavalgustus on kas keegi oskab aidata? |
Salongis kaasistuja jalgade juures olev kaitsmeblokk, liist 5 (pruun), kaitse nr 3 (15 A). |
Kas see valgustus on ühes meik-up peegli omaga? Siis jah see kaitse oli korras, nr 3 oli mul 10A
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 17.08.11 12:57
|
|
|
Kas oled mõnestki pesast mõõtnud, kas pinge tuleb peale või kas antud kaitsmele tuleb pinge peale (seda siis mõõda kere ja kaitsme ühe jala vahel).
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.08.11 13:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Kas oled mõnestki pesast mõõtnud, kas pinge tuleb peale või kas antud kaitsmele tuleb pinge peale (seda siis mõõda kere ja kaitsme ühe jala vahel).
|
Ei ole mõõtnud, homme õlivahetuse ajal võtan ette vast kui garaazi pääsen.. Aga kui 10A kaitsme eemaldasin siis meigipeegel kustus ära küll..kui nad
on ühe kaitsme all (nr 3) siis järelikult kaitsmele vool tuleb. Selle kaitsme all oli ca 5 asja..
Kui ei siis järgmine lihtne asi on pirnide vahetus edasi läheb asi juba
karmiks.
Kas A8 18" velgede rehvid mis mõõdus peavad olema!? 235 45 18? 7.5 laiad veljed.
|
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: S6 V8T
|
postitati 17.08.11 13:26
|
|
|
Pigem 245/45/18 ja vist 8-8,5".
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.08.11 13:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mms
Pigem 245/45/18 ja vist 8-8,5". |
Veljed 18 x 7.5, ja D3 originaalid peaks olema.
Kas sobib siis 245 45 18?
Küsin sellepärast, et A8l on ju mingid teistmoodi rehvid ka peal, nt 17" 225 55 originaalis. Et
|
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: S6 V8T
|
postitati 17.08.11 13:40
|
|
|
No 245/45/18 on kindlasti originaalmõõt. Tähtis on ju ratta läbimõõt, vahet pole kui suur velg. Sobib ka 225/60/16 jne. Ilmselt see mainitud 17" ka
siis sama.
Kas D3 offset on sobiv D2-le?
E:veaparandus
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.08.11 15:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mms
No 245/45/18 on kindlasti originaalmõõt. Tähtis on ju ratta läbimõõt, vahet pole kui suur velg. Sobib ka 225/60/16 jne. Ilmselt see mainitud 17" ka
siis sama.
Kas D3 offset on sobiv D2-le?
E:veaparandus |
Tänud 245 45 18 siis jätan meelde.
ET on muidu 40 velgedel.
18X7.5
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 18.08.11 11:26
|
|
|
Kindlustusega said korda?
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.08.11 11:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Kindlustusega said korda? |
Ise pole veel teinud, aga imelik, et võtsin auto enda nimele aga kindlustus kehtib ikka! Nimelt Ingeses ja paberite järgi kuni novembri kuuni. Tundub,
et tal oli siis EI leping võetud ja makstud selle auto eest ette. Sellepärast ei hakanud preagu tegema. Ehk oskad söna sekka öelda kuidas kindlustus
alles jäi? Tavaliselt olen enda nimele võtnud ja kaob ka kindlustus..
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.08.11 12:16
|
|
|
Kui eelmine omanik pole kindlustust katkestanud, siis kandubki üle. Iseasi on, kas tuleb sõltuvalt uue kliendi kindlustusajaloost juurde maksta või
mitte. Ma ei ole siiani aru saanud, miks autot müües ei katkestata ära kindlustust. Piisab vaid seltsile mainida, et auto saab müüdud ja ettemakstud
perioodi eest kantakse kindlustuslepingu omanikule raha tagasi. Kui uus omanik juhtumisi avarii peaks tegema on sekeldusi palju rohkem. Küsisin
lihtsalt sellepärast, et kui oled otsusele jõudnud, siis tean, mis su pakkumisega edasi teha. Kliente on omajagu ja ei tahaks neid kauaks nn. "õhku"
jätta.
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 18.08.11 12:24
|
|
|
Tänud 245 45 18 siis jätan meelde.
ET on muidu 40 velgedel.
18X7.5 |
ET 40 sobib D2-le kenasti. Originaalis on tal kuni 48, see praegune tulebki natuke väljapoole. Mis on tervitatav, sest muidu kipub sellel mudelil
ratas suht sügaval istuma.
245/45 on 18 tollise peal just paras.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.08.11 14:48
|
|
|
Kivitare, kohe kui ära katkeb, siis teen kindlustuse. Aga mina küll mingit raha tagasi ei saanud Salvalt kuigi autot müües oli kindlustust veel ca
pooleks kuuks, võimalik, et kauem ja minu nimelt kadus auto järgmine päev..
Hetkel velje diil jäi ära, kuna plaanis uus stange tellida välismaalt hea hinnaga.
Sai siis õli ära vahetatud!
Mootorist + filtrist tuli välja ca 5-5,5l kui sedagi, mis oli väga imelik. Tean, et V8 sööb õli aga seda oli seal ilmselgelt vähe, peale selle oli õli
VÄGA sitane, viimane vahetus vast kaua aega tagasi. Pole ise vaadanud ka õlivardalt aga noh, uut õli sai sisse 7.5l ja varras täpselt max peal ja 0.5l
jäi veel pealekallamiseks. Möllu oli korralikult, sest sai tehtud pudelist lehter ja kanistrile otsa pandud, kui aga polti välja keerasin siis kukkus
see polt otse sinna lehtrisse ja paari sekundiga oli lehter umbes ja õli hakkas otseses mõttes igalepoole pritsima. Tulemuseks riided mis peab ära
viskama. Aga suksu nurrub kenasti seega success. Sellest asjast ma aru ei saa kuidas filtrisse õli valada?? See pole ju selline keeratav filter.
Lisaks sai korralikult kinni pandud üks logar, mis tegi august läbisõites rõvedat plastiku klobinat, mis kandus edasi salongi. Nüüd on kõik täiesti
vait..
Töökojas keerati ka pidurivoolikud kenasti kinni ja enam ei leki !
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 18.08.11 14:52
|
|
|
Ega filtrisse otse ei olegi vaja õli valada - töötsüklis surub õlipump ise sealt õli läbi.
Sellel autol ongi miinimumi ja maksmimumi vahe ca 2 liitrit, pealevalamiseks liiter on lapsemäng.
PS
Otsisid kahte velge teises foorumis:
http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=269080
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.08.11 14:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: seitsmene
Ega filtrisse otse ei olegi vaja õli valada - töötsüklis surub õlipump ise sealt õli läbi.
Sellel autol ongi miinimumi ja maksmimumi vahe ca 2 liitrit, pealevalamiseks liiter on lapsemäng. |
Olgu, aga see pani lihtsalt mõtlema, et liqui moly lehel oli, et mootorisse 7.5l ja Filter cap 0.5l ehk kokku 8l ?
/Selle lingi pärast otsinsingi, väga odav diil tundub olevat.
|
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.08.11 15:02
|
|
|
Kivitare, kohe kui ära katkeb, siis teen kindlustuse. Aga mina küll mingit raha tagasi ei saanud Salvalt kuigi autot müües oli kindlustust veel ca
pooleks kuuks, võimalik, et kauem ja minu nimelt kadus auto järgmine päev..
|
Enne müüki ja uue omaniku arki toiminguid tuleks seda teha. Avaldus vabas vormis koos konto numbriga ja Selts peab ettemakstud raha tagasi maksma.
Kasko puhul samamoodi, kui on näiteks aastane poliis ühes osas tasutud jne jne. Eks anna siis teada, kui minu hind sobis, saan teha uue pakkumise
alati. See pakkumine kehtib 30 päeva seega lõpetan selle siis praegu ära.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 |