Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  ..  17
Autor:
Pealkiri: Audi 100 C4 2.8 V6 - 1991 - KsenoonE MÜÜDUD (Vastuseid: 401 | Vaatamisi: 64524)
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 17.05.10 16:48 Tsiteeri

Kasutaja ICE firma tegels nende müügiga minu teada, nii et võib temalt küsida. Endale muretsesin aga SIIT Hinnad on natuke soolased aga kuna tahtsin ikka tsentreeriva avaga siis oli tol hetkel ainuke valik sealt.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 17.05.10 17:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
Kasutaja ICE firma tegels nende müügiga minu teada, nii et võib temalt küsida. Endale muretsesin aga SIIT Hinnad on natuke soolased aga kuna tahtsin ikka tsentreeriva avaga siis oli tol hetkel ainuke valik sealt.

Dist.seib astmega (15mm/5x112/66,6/15) kas see sobib mulle? peaks vist minema :D 5x112 aga mis need teised numbrid on. Ei tea kas 15mm piisab kah :/

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.10 17:15 Tsiteeri

Dist.seib astmega (15mm/5x100;112/57,1;57,1) see peaks sulle sobima. Audi velgede keskava peaks ikka olema 57,1

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.10 17:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Dist.seib astmega (15mm/5x100;112/57,1;57,1) see peaks sulle sobima. Audi velgede keskava peaks ikka olema 57,1

Õigus;)
Kas need pannakse muidu kõigile 4le veljele? Kui aint ette panna jääb ju nõme :D

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.10 17:41 Tsiteeri

No kuis keegi tahab. Viisakas oleks küll kui saaks kõik neli ratast. Aga vaata, et rehv mahuks ikka korralikult koopasse ära, kui panna need flantsid.

Audihauto
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 2,5 tdi c4 a6 2,5 tdi quattro c4

postitati 17.05.10 19:45 Tsiteeri

Ka minul suvekatel flantsid.Treisin need sinna ise,ning paksust jäi 12mm.Ning et rööbe paigas oleks siis 4 tk.Poldid loomulikult pikemaid vaja kui org.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.10 20:14 Tsiteeri

Tsitaat:
No kuis keegi tahab. Viisakas oleks küll kui saaks kõik neli ratast. Aga vaata, et rehv mahuks ikka korralikult koopasse ära, kui panna need flantsid.

Rehv mahub korralikult :D Aga flantside kohta tahaks rohkem teada - kas need üldse seaduslikud ja kuidas mõjub rattalaagritele nt. Audihauto kas kuskil sinu masinast pilte näeb? Keegi kellel olnud võiks sõna võtta.

Audihauto
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 2,5 tdi c4 a6 2,5 tdi quattro c4

postitati 18.05.10 06:12 Tsiteeri

Ikka näeb.Otseselt flantsidest pilte pole,kuid võin nendest teha(kuna pole veel alla pannud).Aga siin samas rubriigis mul teema olemas.Talvekatel ei ole flantse,aga suvekatel,mis 18``on flantsid.Mina ei ole küll miskit laagrite söömist täheldanud,ning seaduslikuse koha pealt ei tea täpselt.Kuid kunagi ühes tuuning poes olid müügil,ning müüja väitis,et need on korralikud,ning tüv peaksid läbima.Hind oli ka suht krõbe,kui ma ei eksi siis 1800.- 2 tk.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 18.05.10 08:35 Tsiteeri

Mul on flantsidel TÜV paberid kaasas!

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 11:27 Tsiteeri

http://i42.tinypic.com/10ro4ur.jpg

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 18.05.10 12:37 Tsiteeri

Mine mõõda milline flants kõige paremini toob ratta esile. Pane näiteks 20 mm paksune metall velje ja püstaku vahele ning vaata kuidas rattas jääb.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kosei19
huviline

Registreerunud 25.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6/C4 4.2,Audi S4/C4 4,2

postitati 18.05.10 14:07 Tsiteeri

Oleks teadnud et sulle flantse vaja!Mul kodus olemas 20mm audi flantsid,mul olid need plekkvelgedel vahel

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 15:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kosei19
Oleks teadnud et sulle flantse vaja!Mul kodus olemas 20mm audi flantsid,mul olid need plekkvelgedel vahel

Äri mulle ära :D
Mõneti plaanidest mida järgmisena teha - mõlemad lambda andurid, flantsid, uus aku(vähemalt 70ah) ja udutuled uued panna. Siis saab kenasti ÜVle minna. Ning siis on vaja ära teha hooldus (rihmad, rullikud, jahutusvedelik, küünlad)

PS! Kui kellegil on üle korralk aku 65-74ah nt siis võib mulle pakkuda!!

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.05.10 18:31 Tsiteeri

Mis rahvas arvab kas 5mm flantsid piisavad mulle (üleval pilt)? Või parem osta 10mm flantsid. :D

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 20.05.10 07:05 Tsiteeri

tule taevas appi. Tee ise otsus ära. Ütlesin sulle üleval kuidas umbkaudu saad teada, mis flants sulle sobib.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 20.05.10 09:50 Tsiteeri

Ja mine osta omale uued poldid mis sobiksid sellele veljele(õige koonus) ja raudselt pikemad poldid kui varem olid. Polt peaks vähemalt 1,2cm jagu sisse keerama, umbkaudu 12-15 võtmepööret. Muidu juhtub selline asi nagu mul ühel tuttaval, veljed läksid lühikeste poltidega alla ja peagi käis metsast tagaratast otsimas. Polte proovi koos ostetud flantsidega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 20.05.10 10:45 Tsiteeri

5 mm on sulle kindlasti vähe. Enivei, kui juba paned, siis asja ilmestamiseks ma alla 15 mm ei mõtlekski.
Pilt minu tagumisest flantsist.

Minu arvates 12 mm polti sisse keerata on ikka üpris palju. 4 keermevahet (a'la 7 mm) on juba igati okei.

http://images.spritmonitor.de/302667.png; http://images.spritmonitor.de/401269.png
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 20.05.10 11:49 Tsiteeri

Rusikareegel on 1cm sisse.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.10 11:16 Tsiteeri

Niih, täna sai uuritud ja alla pandud 1 velg ning nägin, et juba niisama pressivad koopast välja nad. Flantsiga oleks asi puhta hull, seega sai otsustatud, et ostan uued rehvid. Nüüd aga küsimus kas sobivad 225/40-45/R17 rehvid, kui velje ET on 40 hoopiski. Pole proovida ka ühegi veljega kas hakkab vastu käima või ei...Veljetabeli järgi sobib 100le ET 35-45, seega nagu peaks sobima. Tänud, kes viitsib aidata.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 22.05.10 11:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Niih, täna sai uuritud ja alla pandud 1 velg ning nägin, et juba niisama pressivad koopast välja nad. Flantsiga oleks asi puhta hull, seega sai otsustatud, et ostan uued rehvid. Nüüd aga küsimus kas sobivad 225/40-45/R17 rehvid, kui velje ET on 40 hoopiski. Pole proovida ka ühegi veljega kas hakkab vastu käima või ei...Veljetabeli järgi sobib 100le ET 35-45, seega nagu peaks sobima. Tänud, kes viitsib aidata.
225/45 R17 on mu masinal all, ning tegu on kõige kitsama rehviga mis kuidagi viisakalt veel nii laiale veljele isub. Pealtvaadates on rehv samalai kui velg. Kui praegu velje laiuse poolest asi peaks veel sobima aga laiem rehv hakkab rooliotsale pihta käima, siis 225 vast päästaks.

Huvitav et su velje ET on 40, minuomad on 8 tolli laiad, R17 ET 35, alla mahtusid kenasti ja ei hakanud kuskilt vastu käima. Ega vast niisama S-i esitiivad laiemad pole;)

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.10 11:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
225/45 R17 on mu masinal all, ning tegu on kõige kitsama rehviga mis kuidagi viisakalt veel nii laiale veljele isub. Pealtvaadates on rehv samalai kui velg. Kui praegu velje laiuse poolest asi peaks veel sobima aga laiem rehv hakkab rooliotsale pihta käima, siis 225 vast päästaks.

Huvitav et su velje ET on 40, minuomad on 8 tolli laiad, R17 ET 35, alla mahtusid kenasti ja ei hakanud kuskilt vastu käima. Ega vast niisama S-i esitiivad laiemad pole;)

Tänud!
Imelik jah, ise olen alati arvanud, et Bolero ET on 35, aga need 40.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.10 12:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Tänud!
Nojaa, hakkasin asja uurima, ning sain vist jamale jälile. Nimelt on sul Originaal S4/S6 veljed (kui mööda ei pane, siis olla need S4 V8 standard), sest su velgede ET on 40. Niipalju kui suutsin leida, siis ET35 on A4 1.8Tq ja A8 4.2 masina velg. Seega minu masinal on A4/A8 velg, mitte S-i originaal:D

Kui Avustega võrrelda (7.5xR16 ET 37), siis minu ET 35 velgedel läks istumine 4mm sissepoole ja 8mm väljapoole, sinuomadega läks aga velg 9mm sissepoole ja 3mm välja. Eks see ka mõjutab miks sul vastu rooliotsa läks.

http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=2177462
http://quattro.polter.net/faq/boloero/bolero.htm

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.10 12:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tänud!
Nojaa, hakkasin asja uurima, ning sain vist jamale jälile. Nimelt on sul Originaal S4/S6 veljed (kui mööda ei pane, siis olla need S4 V8 standard), sest su velgede ET on 40. Niipalju kui suutsin leida, siis ET35 on A4 1.8Tq ja A8 4.2 masina velg. Seega minu masinal on A4/A8 velg, mitte S-i originaal:D

Kui Avustega võrrelda (7.5xR16 ET 37), siis minu ET 35 velgedel läks istumine 4mm sissepoole ja 8mm väljapoole, sinuomadega läks aga velg 9mm sissepoole ja 3mm välja. Eks see ka mõjutab miks sul vastu rooliotsa läks.

http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=2177462
http://quattro.polter.net/faq/boloero/bolero.htm

Need veljed peaks olema pärit S6 4.2 isendi alt. Sain kah nüüd targemaks :D
Aga sellesuhtes, kui panen rehvi 225 laiuse ja 45 kõrguse, siis saan need ikka alla panna? Muidu on küll natuke jamasti. Positiivne vähemalt, et Si originaalid.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.10 13:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga sellesuhtes, kui panen rehvi 225 laiuse ja 45 kõrguse, siis saan need ikka alla panna? Muidu on küll natuke jamasti. Positiivne vähemalt, et Si originaalid.
Kuna nad istuvad 9mm seespool kui Avused, siis võib lihtsalt tekkida see häda millest ma laia koopaga vihjasin - sul on esisillas niipalju vähem ruumi et ei mahu ära lihtsalt. üks varinat on võtta kätte mõõdulint ja minna vaatama-arvutama palju sul velje ääre ja rooliotsa vahele jääb. Kui velje jagu mahub, siis mõõda palju veel varu on ja saadki teada.

Et oleks raskem!
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.10 14:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Kuna nad istuvad 9mm seespool kui Avused, siis võib lihtsalt tekkida see häda millest ma laia koopaga vihjasin - sul on esisillas niipalju vähem ruumi et ei mahu ära lihtsalt. üks varinat on võtta kätte mõõdulint ja minna vaatama-arvutama palju sul velje ääre ja rooliotsa vahele jääb. Kui velje jagu mahub, siis mõõda palju veel varu on ja saadki teada.

Rooliotsa ja velje vahel õnneks ruumi palju. Arvan, et lähen rehvitöökotta ja proovin seal 225 laiusega rehvi.

Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  ..  17
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.0% - SQL: 70.0%]