Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 |
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 11.01.10 15:10
|
|
|
Miks riskantne? Vibratsioon ei suurene, seda ma ei usu, sest sild ikkagi kahe puksi vahel jäigalt kinni. Õõtsapukse peab nagunii vahetama aga poolraam
ei saa enam niipalju vatti kui enne. Auto mängib samuti vähem sildade peal nende puksidega.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100c3 avant
|
postitati 11.01.10 15:21
|
|
|
Vaheta ära, siis näeb mis saab
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.01.10 16:01
|
|
|
Kuna puudu on ukseliistud koos tüüblitega, paisupaagi ülevool katki ning radika ülemine lõdvik paigatud, sai uuritud Forss.ee -st mõningaid hindasid.
Lisan, kuna vb tahab ka keegi teine 90 omanik teada saada eelnimetatud osade hindasid.
Liistud koos tüüblitega
esiukse alumine liist 491eek. tk vasak kohal olemas
tagaukse alumine liist 412eek. tk. tellida
liistu otsakorgid 23eek. tk tellida
paisupaak 318eek. kohal olemas
radiaatori ülemine lõdvik 342eek. kohal olemas
Ehk siis liisturing kokku 1990.-...karm
Lisaks küsisin ka B4 panoraam peeglit, kuna B3 neid ei tehtud. Nende kohta siis selline informatsioon:
vasakpoolset panoraam peeglit ei ole pakkuda.
vasakpoolne lame peegel soojendusega 540eek. kohal olemas.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.10 09:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: elmut
A osa org õõtsapuks maksab 70kr aint ju.. mõtekam oleks need osta olnud. Sild jäigaksteha suht riskantne ju, miks siis tehasest kohe jäika silda ei
tehtud? Ikka pandi puksid vahele, et leevendada tekkivat vibratsiooni jne.. |
Kui A osa õõtsapuks nii vähe maksab siis miks üldse nutta sp. Õõtsapuks saab vatti nagunii kõvasti. Kui 150 km/h kurvet võtta nt, siis saab terve sild
üleni päris hea koormuse, eriti see pool, kuhu auto kaldub kurvis. Sillatala aga püsib liikumatult all, mis teeb juhitavuse paremaks ja vibratsioon ei
suurene, sest nii mootoril, käigukastil kui ka mõlemal difril on padjad vahel. Mida vähem sild all mängib, seda stabiilsem on juhitavus.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
serxx
huviline
Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.10 11:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: simoQ
Kuna puudu on ukseliistud koos tüüblitega... |
Neid alumise serva liiste võib tõesti saada olla.
Ukse keskel olevate liistudega on aga ikaldus. B osa pole ja originaal osa on tootmisest maas ja kohe nii maas, et kataloog ei anna paremale küljele
enam isegi varuosa koodi! Käisin forsis ja käisin esinduses, aga mida ei ole, on liistud - isegi pika ooteajaga tellida ei saa.
30. detsembril sain "uue aasta kingiks" ühe BMW poolt löögi oma 80 "10 jahre quattro" paremasse külge ja siis käisin liiste otsimas. Aga ei
miskit. Lootusetu üritus. Uuena neid ei saa.
Tsitaat: | Lisaks küsisin ka B4 panoraam peeglit |
Juhipoolne klaas, sinine, kumera otsaga, soojendusega - selle eest küsiti vist ~1100-1200 krooni. Mul Coupe jaoks oleks vaja - soojendus ei tööta. Aga
hetkel ei raatsi osta. Mingit muud viga peeglil pole peale soenduse. Võimalik, et teeb ise sinna uue soenduse takistite või takistustraadi baasil.
Kui kedagi huvitab, siis peegi korpus ilma klaasita maksab 2200 krooni
Seda oli mul samuti 80 jaoks vaja. Forss B osa ei pakkunud, ainult originaali.
Kuna mina süüdi polnud, siis maksab remondi kindlustus, kuid sellegi poolest tegin enne veidi kodutööd ja uurisin, kust ja mis hinnaga midagi üldse
saada võiks.
Täiesti masendav, et selliseid keredetaile enam uuena ei saa. Mul pole mingit tahtmist kasutatud juppe oma auto külge keerata, aga tundub, et B3 aeg
hakkab vist ümber saama vaikselt. Nüüd tuleb omale suur ladu osta ja igasugu defitsiitseid juppe kokku ostma hakata
Lugesin siit, et Neno on su vend... vaata aga... Oma Coupe ostsin tema käest veidi rohkem kui kaks aastat tagasi Selleks sa seda Couped siis nii hästi teadki.
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.10 13:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: serxx
Tsitaat: | Algselt postitas: simoQ
Kuna puudu on ukseliistud koos tüüblitega... |
Neid alumise serva liiste võib tõesti saada olla.
Ukse keskel olevate liistudega on aga ikaldus. B osa pole ja originaal osa on tootmisest maas ja kohe nii maas, et kataloog ei anna paremale küljele
enam isegi varuosa koodi! Käisin forsis ja käisin esinduses, aga mida ei ole, on liistud - isegi pika ooteajaga tellida ei saa.
30. detsembril sain "uue aasta kingiks" ühe BMW poolt löögi oma 80 "10 jahre quattro" paremasse külge ja siis käisin liiste otsimas. Aga ei
miskit. Lootusetu üritus. Uuena neid ei saa.
Tsitaat: | Lisaks küsisin ka B4 panoraam peeglit |
Juhipoolne klaas, sinine, kumera otsaga, soojendusega - selle eest küsiti vist ~1100-1200 krooni. Mul Coupe jaoks oleks vaja - soojendus ei tööta. Aga
hetkel ei raatsi osta. Mingit muud viga peeglil pole peale soenduse. Võimalik, et teeb ise sinna uue soenduse takistite või takistustraadi baasil.
Kui kedagi huvitab, siis peegi korpus ilma klaasita maksab 2200 krooni
Seda oli mul samuti 80 jaoks vaja. Forss B osa ei pakkunud, ainult originaali.
Kuna mina süüdi polnud, siis maksab remondi kindlustus, kuid sellegi poolest tegin enne veidi kodutööd ja uurisin, kust ja mis hinnaga midagi üldse
saada võiks.
Täiesti masendav, et selliseid keredetaile enam uuena ei saa. Mul pole mingit tahtmist kasutatud juppe oma auto külge keerata, aga tundub, et B3 aeg
hakkab vist ümber saama vaikselt. Nüüd tuleb omale suur ladu osta ja igasugu defitsiitseid juppe kokku ostma hakata
Lugesin siit, et Neno on su vend... vaata aga... Oma Coupe ostsin tema käest veidi rohkem kui kaks aastat tagasi Selleks sa seda Couped siis nii hästi teadki. |
Üks koht, mis pakub ka mitmeid varuosasid B3/B4-le, on Acar.ee. Seal oli ka peegleid müüa jms, kuid hinnad olid ka üsna teravad.
Huvitav, et keskmiste liistudega selline ikaldus, uskumatu. Tulesid, linke jms asju on saada, niipalju kui olen ise uurinud ja süvenenud.
Nii see on, sellest Coupest vaid head mälestused
Lugesin samuti su 80 teemat, et oli mingi õnnestus juhtunud.
|
|
|
|
serxx
huviline
Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.10 20:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: simoQLugesin samuti su 80 teemat, et oli mingi õnnestus juhtunud. |
Jap. Ühe BMW-ga sain kokku. Aga õnneks ei juhtunud midagi väga hullu. Esitiib veidi kõver, esiuks kõver, tagauksel kriimud peal, liistud said viga ja
peegel murti ära.
Põhimõtteliselt saab terve külg uue värvi selga (coupe teemasse panin täna just pildid ka - tegin need täna just enne seda kui võtmed teenindusele üle
andsin).
Olin küll jube tige selle peale, kui asi juhtus. Oleks see siis mingi tavaline 80. Aga vaja just mingi erimudel ära rihtida, mis muidu suhteliselt
hästi säilinud.
Mul on selle 80-ga veel suured plaanid ja kavatsen selle pikemaks ajaks omale jätta.
Kui ma oma "10 jahre quattro" remondist kätte saan, peaks äkki kuskil kokku saama ja audid koos pildile panema
Kui klubis veel mõni "10 jahre quattro" olema peaks võiks ka need pildile võtta - teeks ilusa perepildi Aga ei teagi, kas on neid rohkem üldse?
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.10 14:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: serxx
Tsitaat: | Algselt postitas: simoQLugesin samuti su 80 teemat, et oli mingi õnnestus juhtunud. |
Jap. Ühe BMW-ga sain kokku. Aga õnneks ei juhtunud midagi väga hullu. Esitiib veidi kõver, esiuks kõver, tagauksel kriimud peal, liistud said viga ja
peegel murti ära.
Põhimõtteliselt saab terve külg uue värvi selga (coupe teemasse panin täna just pildid ka - tegin need täna just enne seda kui võtmed teenindusele üle
andsin).
Olin küll jube tige selle peale, kui asi juhtus. Oleks see siis mingi tavaline 80. Aga vaja just mingi erimudel ära rihtida, mis muidu suhteliselt
hästi säilinud.
Mul on selle 80-ga veel suured plaanid ja kavatsen selle pikemaks ajaks omale jätta.
Kui ma oma "10 jahre quattro" remondist kätte saan, peaks äkki kuskil kokku saama ja audid koos pildile panema
Kui klubis veel mõni "10 jahre quattro" olema peaks võiks ka need pildile võtta - teeks ilusa perepildi Aga ei teagi, kas on neid rohkem üldse? |
Ega rõõmustav kindlasti pole ja sellised õnnetused. Viimasel ajal foorumis neid päris palju olnud. Ma püüan ka ikka oam vanakest hoida ja teda aeg
ajalt uuendada või asju paremaks teha. Reede peaks uued tuled ka saama ning salongis sai ka natuke nokitsetud.
Pildile panek on sul hea mõte ning ma ei oska ka hetkel öelda, kas "10 Jahre Quattro" mudeleid veel on, kui mitte quattro sisi vb ka esiveolisi,
seni pole rohkem kuulnud peale sinu 80 ja oma 90. Kuid kus see koht olla võiks? Kindlasti suvisel ajal, siis on teised veljed all ning auti ilusam ja loodus kenam. Mõtleme
|
|
|
|
serxx
huviline
Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.10 16:02
|
|
|
Ma eile kaevasin otsingus ja leidsin paar tükki neid veel foorumist.
Üks nendest on tänaseks maha müüdud (vist klubist välja, sest
infot uue omaniku osas polnud).
Teine oli esiveoline - aga vaevalt saab quattro aastapäeva mudel
esiveoline olla. Omanik ise arvas, et keegi on lihtsalt armatuuri ära vahetanud. Sellel autol ei läinud auto värv ja salongi värv kokku ka, mis just
nagu kinnitab omaniku kahtlusi.
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad TDI manuaal
|
postitati 30.01.10 13:41
|
|
|
Mis firma tuled panid seekord? Sõber pani endale B-osa ja need täiega keered. Suunatule osa on ka roosa mitte punane nagu originaalil (Seima
Italiana).
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.10 16:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiil
Mis firma tuled panid seekord? Sõber pani endale B-osa ja need täiega keered. Suunatule osa on ka roosa mitte punane nagu originaalil (Seima
Italiana). |
Kui nüüd aus olla, siis jään sulle vastuse võlgu, sest karbis peale tulede midagi muud polnud ning ei lugenud ka tulede pealt seda välja. Kuid pean
siinkohal mainima, et on päris viisakas ja kena nendega. Natuke roosam tundub ta olevat küll, kuid uus ja läikiv tuli Vanadega ei anna võrrelda.
Sõbral probleeme ei tekkinud külge pookimisega?
|
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad TDI manuaal
|
postitati 30.01.10 17:05
|
|
|
Need lihtsalt ei istu paika, jäävad nagu tahapoole välja. Pirnipesad ei istunud ka sellepärast paika kohe. Neid kollakasrohekaid kapsleid polnud ka
sees, pidi oranzi pirni panema.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.10 17:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiil
Need lihtsalt ei istu paika, jäävad nagu tahapoole välja. Pirnipesad ei istunud ka sellepärast paika kohe. Neid kollakasrohekaid kapsleid polnud ka
sees, pidi oranzi pirni panema. |
Mul oli algul samamoodi eelmiste tuledega, jäid väljapoole ja nurgaga ei istunud paika, nurk jäi teine. Ka mul oli probleeme pirnipesadega, ei tahtnud
nii libedalt otsa minna kuid ma seal niputasin teda natuke aega ja istus külge. Mul on need oran˛id kapslid sees ja tavalise pirniga kena. Korra
hommikul tahtsin proovida oran˛i pirni, kuid ei istunud pessa.
Halb on, ses suhtes, et loodad et asi istub aga saad hoopis vastupidise üllatuse osaliseks, kuid ma jäin oma tulemusega rahule. Roosakad on küll aga
kole ei ole küll. Ahjaa, üks asi mis ma tegin, minu tuledel olid kohe kinnitustel otsas kummi seibid, nii 2 mm paksud. Ma võtsin pagasi poolsetel
keermestatud poldil need ära üldse, sest originaalil ka polnud ja välimised lõikasin pooleks, tegin 1-st kaks. Kui ma oleks nii külge pannud, ei oleks
tihendist nii kasu olnud, poleks vastu tõmmanud korralikult.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
twistY
huviline
Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.01.10 08:27
|
|
|
Soovitan sul punase tulepaneeli ära poleerida - ei jää uute nurgatuledega nii silmnähtavat erinevust.
Muidu väga ilus
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.02.10 12:10
|
|
|
Sain siis pisut targemaks elektri akende juhtmestiku osas. Nimelt tekkis mõte, paigaldada taha samuti el. akende süsteem, ehk siis süsteem, koos
mootori ja juhtmestikuga. Kuid selleks, et seda paigaldada, tuleb vahetada välja terve juhtmstik, et juhiukseni jõuaksid ka tagumiste uste lülitid.
(Minuteada ei anna praegusele süsteemile lihtsalt tagumist juhtmestikku lisaks panna.)
Sai siis uuritud juhtmestiku tootekoode aastate järgi:
1991: 893 971 159
1992: 893 971 159 / 8A0 971 159
1993: 8A0 971 663
Seega jõudsin järeldusele, et 1993 aasta B4 juhtmestik polegi enam sama, nn "plug in " ühenduseks.
1991 ja 1993 aasta akende tõstukid tunduvad samad olevat.
1991: 893 839 398 A
1992: 893 839 398 A
1993: 893 839 398 A
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal