Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 |
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 09.09.09 14:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kaaku
Pealegi, vana ninaga A8 on üsnagi ilmetu, et mitte öelda kole. |
Maitse asi, mulle näiteks meeldib rohkem kui need uued kõrged tuled.
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
postitati 09.09.09 14:41
|
|
|
Isegi omanud Audisid nii mõndagi,kuid kui aus olla siis ikka üle A8 ikka ei ole. Suur ja mugav massin ikka, ja kui rohkem rulli juba tagataskus
punnitab siis ikka vaata juba uuema kerega A8-sat. Kütusekuluga ei ole mõtet jah pablada, kuna linnas ikka alla 19-20 ei tule, minul vähemalt. Muidu
soovitan soojalt A8 ja ise ootan huviga juba kui tuleks välja ka A10, või siis sellise lihase või omadustega A8: http://images.google.ee/imgres?imgurl=http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/06/13/article-0-0194471B00000578-676_468x339.jpg&i
mgrefurl=http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1026210/Is-car-future-BMW-builds-roadster-cloth.html&usg=__aDL9e5x5NdfSfulNiQwHZMWW2p8=&am
p;h=339&w=468&sz=31&hl=et&start=7&um=1&tbnid=suLCyL9lEmXcKM:&tbnh=93&tbnw=128&prev=/images%3Fq%3Dfuture%2Bbmw%26hl
%3Det%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-USfficial%26sa%3DN%26um%3D1
|
|
|
|
Djud
huviline
Registreerunud 02.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.10 10:45
|
|
|
Plaan osta A8,S8..head vead
Tere.
Olen lugenud teemasid siin küll ,kuid kuna huvi on tõusnud antud mudelite vastu siis sooviks mingit arvamust nende autode kohta,et mida peaks
kindlasti vaatama või noh,millele erilist rõhku panna,kui ostma minna.Ühesõnaga nende mudelite head ja ka vead,eriti vead
Ette tänades.
Edit by Black: Liitsin varasemaga.
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 07.01.10 11:09
|
|
|
Umbkaudne aasta annaks palju juurde.
|
|
|
KalevK
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
postitati 07.01.10 11:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cari
Umbkaudne aasta annaks palju juurde. |
Kindlasti ka see, mis mootorid silmapiiril.
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 07.01.10 11:45
|
|
|
Mina vaataks ajalooga autosid - rihmavahetus on suht kallis ajaviide. Kindlasti 4,2 q. Isiklik eelistus on ilma nivooamortideta, tumedat värvi ja
musta nahaga (S8) eksemplar. Läbisõidu numbreid ma väga ei pelgaks, küll vaataks võimalusel, mis asutuse varuosadega on sild ja milline on selle
kriimsilma nägu, kes teda mulle müüa pakub. (Platsidelt "mina ei tea, see on komisjoniauto" ma ei ostaks).
Aga kui nüüd selgub, et huvi pakub hoopis uuem mudel, siis tühistatagu minu mõtteavaldus.
Siin on ka pikk teema asjast
|
|
|
eestisilk
huviline
Registreerunud 10.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 D3 3.7Q
|
|
jukii
huviline
Registreerunud 30.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.10 21:08
|
|
|
Tervist. Ei hakanud tegema uut teemat kui see teema juba olemas.
Lugesin siin enamus teemad 3.3 ja 2.5 kohta ära.
Asjast sain nii aru et kui satud korraliku otsa siis see on hea, aga kui ikka pikkade hooldusvälpade ja mittehoitud siis võid seda segaseks remontida,
aina laguneb. 3.3mel pidi hooldused ja remondid kallimad olema.
2.5 on rohkem vigu sest neid mootoreid rohkem, aga neid 3.3 ei ole eriti palju.
Endal praegu sihikul auto24jast need 2tk.
http://www.auto24.ee/used/688628
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/037/auto_php-id=685037-www_auto24_ee.html
Mida ise soovitaksite või teate nendest autodest.
Kahtlane on see et 2.5 ei ole ls kirjas ja jama et 3.3 ei ole hooldusraamatut.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 15.02.10 23:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jukii
Tervist. Ei hakanud tegema uut teemat kui see teema juba olemas.
Lugesin siin enamus teemad 3.3 ja 2.5 kohta ära.
Asjast sain nii aru et kui satud korraliku otsa siis see on hea, aga kui ikka pikkade hooldusvälpade ja mittehoitud siis võid seda segaseks remontida,
aina laguneb. 3.3mel pidi hooldused ja remondid kallimad olema.
2.5 on rohkem vigu sest neid mootoreid rohkem, aga neid 3.3 ei ole eriti palju.
Endal praegu sihikul auto24jast need 2tk.
http://www.auto24.ee/used/688628
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/037/auto_php-id=685037-www_auto24_ee.html
Mida ise soovitaksite või teate nendest autodest.
Kahtlane on see et 2.5 ei ole ls kirjas ja jama et 3.3 ei ole hooldusraamatut. |
Autode kohta midagi küll ei tea, kuid mina soovitaks nende 2 vahel siiski viimast, ehk 3.3.
Esiteks juba müüja kohalt, sest too Dalinger on küll vägagi kahtlane .
Viimati kohtal olles ja mönda masinat uurides oli suhtumine mitte just köige öigem - odavate masinate uurimisega vöisid teinekord lausa söimata saada
ja kallimate puhul "...saksast jne toodud, väga tipp-topp korras jne jne" ning kui julgesid mainida, et tahad teha ostueelset ülevaatust siis samuti
jutt muutub, eriti veel mainides omapoolset kohakest, hakatakse keerutama, et küll pole akut, et tööle panna ja muud säärast.
Vöibolla nüüd on midagi muutunud, kuid kahtlen.
Samas palju 2 lisasilindrit hooldust kallimaks kergitada vöiks, usun, et mitte kosmiliselt ja lisaks on rammu rohkem ja ehk ka küttekulu jääb
enamvähem 2.5-ga ühte auku, liiter poolteist siia-sinna.
Kipun veel arvama seda, et Saksa Autost soetatud isendi puhul on vast ka tagastamine lihtsam, juhul kui antud tagastusperioodi jooksul peaks viga
välja tulema + nemad mainivad üldjuhul vead üles, mille nad kontrolli käigus leidnud on.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.10 07:04
|
|
|
Kui raha on, siis ikka viimane. Kasvõi juba sisu pärast. V8 diisel on
loomulikult dünaamika poolest ka hoopis teine maailm.
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 16.02.10 07:54
|
|
|
Lihtne, kui on korralikku lisafinantsi auto peale raputada, siis 3.3, kui on vähevõitu, siis ikka see 2.5, KUIGI pakuks lisavariandiks mõnd samas
hinnaklassis olevat A4 1.9TDI Q. Paar tükki on turul ja usu, sul jääb närv tervemaks kui A8ga.
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 16.02.10 08:19
|
|
|
veekaheksaga igati nõus ja ei saa mainimata jätta, et A4 veljega näeb see viimane "S8" (vt. pilti) ikka eriti hale välja. Liisingusse tagastamisel
kipuvad originaalveljed kuhugi kaduma. Peamine, et millimeeter mõõdus asümmeetrilisi PAX velgi kaasa ei sokutata.
Hooldusraamat on sisuliselt garantii ajal teostatud õlivahetuste nimekiri.
Väljavõte autoteeninduse arvutist annab tavaliselt parema ülevaate, kui mingeid elulisi (originaal)komponente vahetatud peaks olema.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.10 09:03
|
|
|
Need veljed käravad talviseks ajaks diisel-S8-le küll. Selles osas nõus,
et viimase kokkukraabitud raha (või maksimaalselt võimaldatava liisingu kuumakse) eest pole just tark tegu selliste autode vahel valida.
|
|
|
Inferno
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.10 10:00
|
|
|
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=670535&rhash=cede selline auto muidu pakkuda,kui kellegil huvi. Auto sai just
täieliku kõikide rihmade hoolduse, pingutid-kõik rullikud ja kõik mudru mis ees vahetada vaja oli,lisaks silladetailid osad, samuti on nukad
kontrollitud ja väga head ja kestavad kaua-kaua. Vend hiljuti ostis ,kuid tahab siiski jeebi peale üle minna. Nukkasid ise ei ole vahetanud,see on
enne meid ära tehtud.
vaatan,et krdi kõvasti on a8 hind kukkunud... enda oma polegi mõtet väga müüa - nagunii midagi asemele osta ei ole.
btw, ise omanud autot juba 2a ja minuarust on tegu väga hea autoga - remontinud ka väga pole. (= rihmad tehtud, turbo vahetatud kohe ostes,sillas
mõned jupid - kokku peaks summa jääma 10-12k kanti -minuarust üsna ok, Lisaks hooldused ja kastiõli )
|
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 16.02.10 13:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Inferno
btw, ise omanud autot juba 2a ja minuarust on tegu väga hea autoga - remontinud ka väga pole. |
Minul D2 käes olnud 3aastat ja hooldus + remont läinud kusagil 55k kanti (kergitajad siis rihmavahetus ja bensupump). Uuemad mootorid peaksid vist
vähe ökomad olema, seega mida uuem seda etem!
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 16.02.10 18:23
|
|
|
Kui D2 on vajalikud hoolded läbinud, siis on tegu küll äärmiselt mugava ja oma hinnaklassis hetkel täiesti konkuretsivaba mudeliga. Ei saa öelda, et
selle pidamine midagi ei maksa, aga ega päris hooldevaba (ilma rahata pidamiseks) pole ükski sõiduk.
Mina julgeks siiski soovitada ka bensukaid, eelnimetatud kapriisseid diislivigasid saab sellega vältida. Soetamishinna ja hilisema pidamiskulu
arvestuses ei oska ma diislit väga hinnata, bensuka puhul pole mul üksikisiku pankrotiga veel silmitsi seista tulnud.
Aga eks ma soetajate huvi ja tahlikkuse raha välja anda saan varsti järgi uurida, ainuke viga oma kaheksale on ehk moraalne - tahaks uuemat. Eks ma
siis saan teada, kas bensuka ostmise vastu kellelgi huvi on.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.10 18:32
|
|
|
Kusjuures kui mina seda S8 diislit ostma läksin oli ta eelmine päev ostetud. Eriti segadust tekitas see, et saksa auto kes seda müüs ei teadnud ise
kah kus see masin peaks asuma või asus, seega sõitsin läbi 4 kohta nii mustamäel 2 kui ka peterburiteel 2 tk kuni lõpuks sealt sain vastuse, et masin
müüdud jne. Loodan, et keegi klubiline ostis siis saab kuulda kuda oli ja on.
|
|
|
|
H.M
huviline
Registreerunud 16.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Quattro-97
|
postitati 16.03.10 23:28
|
|
|
a8
Jah nii kipub olema küll,kui hooldad siis pole eriti kirves midagi.Põhimine selle auto juures see ,et ei lase autot lagunema,muidu läheb meeleltult
kalliks küll.
|
|
|
KalevK
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
|
Graal
huviline
Registreerunud 25.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.10 13:15
|
|
|
Käisin ka seda nö. mööda minnes vaatamas. Väliselt oli suhteliselt sile, seest samuti. Tehnika poole pealt ei tea kaasa rääkida. Läbisõit oli pea
300.000km.
|
|
|
Antikristus
huviline
Registreerunud 29.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 220kW ´95
|
postitati 03.05.10 20:42
|
|
|
soov osta A8 2004 4.0 disla...
vb on siis siin mõni kellel sellise mootoriga isend, uurinud ja puurinud kuidas need kestavad. Ressursi osas ma ei kahtle, aga vastakaid arvamusi olen
kuulnud kütuse kohta, et ida-euroopa oma ei taha hästi sobida. Revalis käisin uurimas kuidas ja mis seal käib siis kütusest põhjustatud probleeme ei
ole olnud. Ja milline on selle mootori reaalne kütuse kulu. Tehase andmetes oli vist 9,5 sajale keskmine, kui ma ei eksi.
Tänan vastuste eeste ette juba ära
''Jõud on peamine'' ütles karu ja surus NELI käppa vastu maad.
|
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000
|
postitati 04.05.10 07:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Antikristus
vb on siis siin mõni kellel sellise mootoriga isend, uurinud ja puurinud kuidas need kestavad. Ressursi osas ma ei kahtle, aga vastakaid arvamusi olen
kuulnud kütuse kohta, et ida-euroopa oma ei taha hästi sobida. Revalis käisin uurimas kuidas ja mis seal käib siis kütusest põhjustatud probleeme ei
ole olnud. Ja milline on selle mootori reaalne kütuse kulu. Tehase andmetes oli vist 9,5 sajale keskmine, kui ma ei eksi.
Tänan vastuste eeste ette juba ära |
OTSING on lahe asi...nt SEE teema.
|
|
|
|
stinger
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.10 16:12
|
|
|
Odava otsa A8-d
Terevitused.
Kuna ametiauto läheb tagasi liisingule otsin uut liiklusvahendit.
Kuna see ilma jäämise otsus tuli teatud põhjustel ootamatult, siis pole raha sellejaoks kogunud ja vaatan odavaid kuni 60 tuh. sõidukeid, liisingust
ja Kaskost eriti kuulda ei taha.
Viimase talvega seoses sai kõigist pooleveolistest kopp, ma pole elus roolis rohkem ropendanud kui viimasel talvel oma töö avensise roolis.
Seega huviorbiidis on A8 automaat quatrod.
Kas keegi teab soovitada mõnda kuni 60 tuh maksvat A8-t?
55 tuh eest näevad juba päris siledad välja: http://www.auto24.ee/used/715501
|
|
|
fred2103
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.10 19:01
|
|
|
Eeltoodud autoga olen natuke kursis ja seda julgen soovitada küll. Auto omanik omab ise autoremondi firmat ja on hästi hooldatud.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 04.05.10 20:34
|
|
|
Ärge olge nii sinisilmsed nende vanemate a8te ostmisel, et kogu papp ostmisel magama ja sellega ei arvestata, et üllatused pole sel mudelil kohe mitte
kolme ega neljakohaliste rahanumbritega. Natuke liiga palju olen näinud neid hõiskavaid a8 omanikke, kes peale esimest viperust viiekohalist arvet
nähes ära tahavad minestada . Kui on kindla peale minek, siis soovitan
soojalt, aga loteriid ise küll ei soovitaks mängida kui rahahädad kallal.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 |