Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 |
Martinkuke
huviline
Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8
|
postitati 20.05.13 13:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: freelander
Minu omal oli tehasest alla 245 45 17
Talvekas läks alla meelega suurem, spido näitab 1:1
Ja nüüd suvekas sama suur. |
Mina olen samuti jälginud seda kui õigesti mul auto kiirust mõõdab, need kiirusemõõdikud mis linnade ääres on, nendega olen oma spidot võrdlenud ja
näitavad sama, muidugi ma ei tea kui usaldus väärsed need aparaadid on, väga võsa vast ei näita.
|
|
|
piibek
huviline
Registreerunud 28.06.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.05.13 05:06
|
|
|
Ostsin ka lõpuks 2.0 Tdi ära. Ja kütusekulu on umbes nii, nagu tehaseandmed näitavad. Linnas jääb kuskil 8 l/100 km kohta ja maanteel 5 ja natuke
peale. Sander_L, kui palju softi uuendus kütusekulu tõstis? Kus softi uuendasid? Ja palju reaalselt kw juurde andis?
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.05.13 06:20
|
|
|
Minu omal oli tehasest alla 245 45 17
Talvekas läks alla meelega suurem, spido näitab 1:1
Ja nüüd suvekas sama suur. |
225/50 R17 ja 245/45 R17 põhimõtteliselt sama diameeter ja erinevusi pole. C6-l olid vist isegi mõlemad mõõdud kütusepaagi luugil märgitud ja tal sama
mõõt mis B8.
225/55 R17 näitab spido 90 km/h peal ca 3 km/h rohkem ehk siis umbes tehase vea võrra, sellepärast saad kontrollides õige tulemuse.
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 23.05.13 07:07
|
|
|
TDI engine sound system
Nüüd siis A4 ja A5 TDI mootorile originaaltarvikuna saadaval Audi engine
sound system nii 2,7TDI; 3,0TDI kui ka 2,0TDI.
Toomas
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.05.13 07:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 80quattro
sound system nii 2,7TDI; 3,0TDI kui ka 2,0TDI. |
Mis sellise asja hinnaks tuleb?
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 23.05.13 08:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KuldarA
Mis sellise asja hinnaks tuleb? |
V6 TDI, millel taga summutitorud kahel pool: baaskomplekt 1150 eur + paigaldus
2.0 TDI: Baaskomplekt 1150 eur + lisakompekt 295 eur (jaotav summuti keskosa) + kahepoolsete summutiavadega tagadifuusor 55-95 eur + paigaldus
Toomas
|
|
|
|
muZZle
huviline
Registreerunud 11.04.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8 Avant 2,7TDI 140kW, automaat
|
postitati 23.05.13 10:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KuldarA
Mis sellise asja hinnaks tuleb? |
V6 TDI, millel taga summutitorud kahel pool: baaskomplekt 1150 eur + paigaldus
2.0 TDI: Baaskomplekt 1150 eur + lisakompekt 295 eur (jaotav summuti keskosa) + kahepoolsete summutiavadega tagadifuusor 55-95 eur + paigaldus
|
Iseenesest päris huvitav . Tahaks näha mõnda paremat videot või ise oma
kõrvaga kuulda mis häält tegelikult tegema hakkab, kuid niipea vist seda veel ei juhtu, suht värske asi veel ?
|
|
|
Sander_L
huviline
Registreerunud 02.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 3.0TDI Q '07
|
postitati 23.05.13 15:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: piibek
Ostsin ka lõpuks 2.0 Tdi ära. Ja kütusekulu on umbes nii, nagu tehaseandmed näitavad. Linnas jääb kuskil 8 l/100 km kohta ja maanteel 5 ja natuke
peale. Sander_L, kui palju softi uuendus kütusekulu tõstis? Kus softi uuendasid? Ja palju reaalselt kw juurde andis? |
Mul ei olegi konkreetselt enda autoga võrdlusmomenti, et kuidas kulu enne ja pärast on, aga kütusekulu osas küll nii suured numbrid pole kui sul.
Võrdlusmomenti pole sellepärast, et asi tehti 500 euro eest juba saksas ära. Dünosse ei plaani ka minna kontrollima aga eks ta sinna 20 kw ringis
andis. Igatahes 105kw versioonist astub tuntavalt paremini edasi- see on katsetatud
|
|
|
|
piibek
huviline
Registreerunud 28.06.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.05.13 05:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Sander_L
peale. Sander_L, kui palju softi uuendus kütusekulu tõstis? Kus softi uuendasid? Ja palju reaalselt kw juurde andis? |
Mul ei olegi konkreetselt enda autoga võrdlusmomenti, et kuidas kulu enne ja pärast on, aga kütusekulu osas küll nii suured numbrid pole kui sul.
Võrdlusmomenti pole sellepärast, et asi tehti 500 euro eest juba saksas ära. Dünosse ei plaani ka minna kontrollima aga eks ta sinna 20 kw ringis
andis. Igatahes 105kw versioonist astub tuntavalt paremini edasi- see on katsetatud |
No ma olen ka seda kuulnud, et kütusekulu isegi mõnevõrra langeb pärast chipi paigaldamist ja seda just maantee sõidu arvelt. Linnas pole seda langust
eriti märgata, sest kui võimu on rohkem, siis tallud seda gaasipedaali ka reeglina rohkem. Aga Tehase andmete järgi võtabki masin linnas 7.5 l/100 km
kohta ja maanteel 5.2 l/100 km kohta, eile tegin ise pisut rahulikumat sõitu ja sain sama tulemuse
|
|
|
freelander
huviline
Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 facelift 3.0bitdi
|
postitati 24.05.13 12:14
|
|
|
v6 diislil saab palju lihtsamalt ja odavamalt täitsa ilusa hääle, mis ei kostu sisse aga väljas täitsa mõnus. Enda omal sai tehtud.
|
|
|
Martinkuke
huviline
Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8
|
postitati 25.05.13 07:33
|
|
|
v6 diislil saab palju lihtsamalt ja odavamalt täitsa ilusa hääle, mis ei kostu sisse aga väljas täitsa mõnus. Enda omal sai tehtud.
|
Räägiks äkki mis tehtud sai ka?
|
|
|
piibek
huviline
Registreerunud 28.06.12
Kasutaja on eemal
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.05.13 07:42
|
|
|
Odavam ja lihtsam variant on praegune auto müüa ja osta masin, millel see peal on, seda siis kui originaali tahad.
|
|
|
piibek
huviline
Registreerunud 28.06.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.05.13 11:43
|
|
|
Ma just ostsin selle auto ja ei kavatse niipea seda müüma hakata. Siiski mind huvitab, kas Eestis on keegi sellise süsteemi paigaldamisega hakkama
saanud või mitte. Ja kui on, siis palju kogu see süsteem ka maksta võis ning kust selle kohta rohkem infot saaks!?
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.05.13 11:48
|
|
|
Ma just ostsin selle auto ja ei kavatse niipea seda müüma hakata. Siiski mind huvitab, kas Eestis on keegi sellise süsteemi paigaldamisega hakkama
saanud või mitte. Ja kui on, siis palju kogu see süsteem ka maksta võis!? |
Soovid Sa originaali või aftermarktetit? Mõlemal juhul on tööd palju, esimesel juhul tuleb juppide eest ca 1000€-2000€ välja käia ilmselt(ei suutnud
praegu kiire otsinguga juppe leida kõiki), kuna pead vahetama MMI control uniti, ekraani, kui praegu on punane, MMI nupud jne.
Aftermarket toodete ehk siis mitte originaalidega on see odavam lõbu, kuid tulemus jääb minu silmis "poolkõva"
|
|
|
piibek
huviline
Registreerunud 28.06.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.05.13 11:52
|
|
|
Ekraan on värviline. Suurt vahet pole, kas originaal või mitte. Ma kardan, et originaali ja mitteoriginaali hinnavahe on niivõrd suur, et kalduksin
pigem viimase poole.
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.05.13 11:54
|
|
|
Siis peaksid kuni 500€ midagi leidma ikka vast endale.
|
|
|
AudiA4Avant
huviline
Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi RS3, Cabrio B4
|
postitati 27.05.13 16:12
|
|
|
Kas ma saan õigesti aru, et sa tahad originaal ekraani välja visata ja sinna aftermarketi naviploki koos ekraaniga panna? Kuidas sa siis ülejäänud
multimeedia käima paned? Läbi navi ekraani v?
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.13 06:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AudiA4Avant
Kas ma saan õigesti aru, et sa tahad originaal ekraani välja visata ja sinna aftermarketi naviploki koos ekraaniga panna? Kuidas sa siis ülejäänud
multimeedia käima paned? Läbi navi ekraani v? |
Aftermarket navi tahab panna, ekraan on olemas.
|
|
|
piibek
huviline
Registreerunud 28.06.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.13 07:47
|
|
|
Seda linki ka keegi üldse lugenud on, mis ma siia postitasin? Loomulikult ma ei taha midagi välja visata, ega mingisugust Garmini navit sinna asemele
toppida. Plaan on lihtsalt uuendada MMI süsteemi. Aga olen juba terve nädala telefoni navi kasutanud ja siiani on mu klots kõigega tublisti hakkama
saanud, nii, et ma võib olla ei hakkagi selle peale raha raiskama.
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 16.06.13 22:12
|
|
|
http://www.auto24.ee/used/1343522
Kas keegi oskab midagi täpsemalt selle auto kohta rääkida? Õde plaanib endale osta ning mis asju peaks kindasti kontrollima? Kas selle läbisõidu
juures on juba probleeme sisselaskekollektori klappidega? Kindlasti enne ostu tuleb viia ka kuskile põhjalikumasse kontrolli, aga tahaks teada, mis
asju peaks/saaks platsil kontrollida.
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.06.13 06:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audicabrio
http://www.auto24.ee/used/1343522
Kas keegi oskab midagi täpsemalt selle auto kohta rääkida? Õde plaanib endale osta ning mis asju peaks kindasti kontrollima? Kas selle läbisõidu
juures on juba probleeme sisselaskekollektori klappidega? Kindlasti enne ostu tuleb viia ka kuskile põhjalikumasse kontrolli, aga tahaks teada, mis
asju peaks/saaks platsil kontrollida. |
Müügis juba ca 2 kuud. Ise hoiaks Itaaliast tulnud masinatest eemale, kuna põhjamaades varustus(istmesoendused jms) puudub. Lisaks on Itaalia masinad
odavamad kui sama aja Saksa omad ja seda ka põhjusega Läbisõit kontrolli
kindlasti esinduses üle.
Mootor võiks ka 3.0 ja veoskeem quattro olla. Kütuse- ja hoolduskulud samad
Kui aga see masin kindel soov, siis tähelepanu pööra: Pihustid, DPF(tahmafilter), sisselaskekollektorite klapid, EGR.
//edit: ei pannud tähele, et müüaks Nemm. Endal nendega hea kogemus ja olen ka teistelt häid sõnu kuulnud.
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 17.06.13 12:59
|
|
|
Kas automaatkastidest tasuks eelistada mingisuguseid või on nad kõik samad? Vastupidavuselt paremad kui vanemad C5 tiptronicud? Õde on sellest värvist
suht vaimustuses, aga ise soovitaks talle miski 2.0Tdi parem.
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.06.13 13:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audicabrio
Kas automaatkastidest tasuks eelistada mingisuguseid või on nad kõik samad? Vastupidavuselt paremad kui vanemad C5 tiptronicud? Õde on sellest värvist
suht vaimustuses, aga ise soovitaks talle miski 2.0Tdi parem. |
2.7 esiveol ikka multitronic, kui ma ei eksi ja neid siin ikka mõned lennanud juba. Soovitaks ka pigem 2.0.
|
|
|
piibek
huviline
Registreerunud 28.06.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.06.13 13:33
|
|
|
2.0 ju ka multitronic. 2.7 ülalpidamine suht kallis, aga kui rahakott kannatab, siis soovitaks juba pigem 3.0 tdi quattrot. Kui raha vähe, nagu mul,
siis võta pigem 2.0 tdi Edasi läheb täitsa arvestatavalt ja kütusekulu
küllaltki hea. Ise olen saanud 100 km/h kiirusega keskmise kütusekulu 4,7 peale ja linnas kulub kuskil 7,5 - 8,0 liitrit sajale.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 |