Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  43  44  45  46
Autor:
Pealkiri: Kes keda kus nägi? (autonumbrite ja parkimiskohtade info kajastamine teemas KEELATUD!) (Vastuseid: 1129 | Vaatamisi: 173569)
magiorav
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: MB C220 CDI 2005 / Audi 100 C4 Q / VW Golf 2

postitati 03.02.10 13:29

Ei tea, kas on siit foorumist, aga täna, kella 14.55 ja 15.15 vahemikus nägin Viljandi Männimäe Säästu Marketi juures hõbedast Audi S6 C4-ja kroom katusereelingutega, uue neste tankla juures uut Audit, millel oli S8 märk ja taga kirjas 4.2 TDI ja 15 sekundit hiljem musta värvi RS4-ja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MEEMEES
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2

postitati 03.02.10 16:57

Kristiine ristmik, kell 17.00 suunaga sõle poole lõrises rat oma punase passatiga külg ees kopli poole.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
coraal
huviline

Registreerunud 03.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-3/Lada 2106

postitati 03.02.10 18:34

Sai ka täna üht musta/tumesinist S6-e nähtud Tallinnas Polütehnikumi juures. Arvan, et keegi klubiline.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 03.02.10 18:41

Täna "Leiburi" juures fooritaga passides seisis ees C5 kerega A6 avant (tum.sinine), arvatavasti S6(summuti otste ja tagaotsa järgi vaadates)
C5 ees ootas rohelist foorituld BMW.
Suund oli autoturu poole, c5 keeras Mäealusesse.
Kas vöis olla keegi siit?

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 03.02.10 18:59

Tsitaat:
Algselt postitas: magiorav
Ei tea, kas on siit foorumist, aga täna, kella 14.55 ja 15.15 vahemikus nägin Viljandi Männimäe Säästu Marketi juures hõbedast Audi S6 C4-ja kroom katusereelingutega, uue neste tankla juures uut Audit, millel oli S8 märk ja taga kirjas 4.2 TDI ja 15 sekundit hiljem musta värvi RS4-ja.

Maru tihe päev siin viljandis siis :D:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant c4 2,2tq 20v; Audi A6 Allroad c6 3,0 TDI

postitati 03.02.10 19:03

Tsitaat:
Algselt postitas: püstolett
Tsitaat:

Ma vaatan ka, et mida värki. Siin pole kuu aja jooksul ka sellist kooslust nähtud :)

Nelikvedu - must have!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
magiorav
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.10 19:25

Tsitaat:
Algselt postitas: Evil9
Tsitaat:
Algselt postitas: püstolett
Tsitaat:

Ma vaatan ka, et mida värki. Siin pole kuu aja jooksul ka sellist kooslust nähtud :)

Viljandis palju haruldasi Audisid:D. Kui läheks teist kaudu kooli, siis näeks iga hommik tumedat Audi S6 C5-te ja punast Audi A6 C4-ja. See RS4 vist ka Viljandist pärit, juba teist korda, või isegi kolmandat korda olen seda siin näinud.
Muidu ma ei jõuaks kokku lugeda, kui palju Audisid ma igapäev kooli minnes ja koju tulles näen. Igasugused 80-ed, 90-ed, 100-jad(neid eriti palju), A6-ed jne jne. Vahest isegi halli värvi 200 20V tq.
See ka, et igapäev näen Männimäe A ja O vastas valget Audi 90 B3 Quattrot.
püstolett: Kui ma sind 28.01 nägin uue neste tankla juures, siis ma olin see, kes su autole järgi vaatas.

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 03.02.10 19:59

Tsitaat:
Algselt postitas: MEEMEES
Kristiine ristmik, kell 17.00 suunaga sõle poole lõrises rat oma punase passatiga külgees kopli poole.;)

Haaa, ma praegu tükk aega mõtlesin, et ma ju sõitsin seal aga mitte Kopli poole. Aga siis meenus, Riimak tõi mulle siis autot tagasi. BUSTED! :D:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Riimak
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Gooooooolf / Riisirakett

postitati 03.02.10 20:03

Tsitaat:
mitte, et ma oleks oma teguviisi eitand :P

Mitte, et ma oleks oma teguviisi eitand. :P

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.10 07:24

Nägin hommikul Rocket'it Õismäel Nurmenuku foori taga ohutuledega keset teed. Viisin siis plika aeda ära ja läksin sealtkaudu igaks juhuks tagasi, selgus et sidur ei viitsinud viimast juppi remondikojani enam vedada :D Sai siis kaasklubiline ära pukseeritud :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 04.02.10 08:54

Suured tänud veelkord Sulle, suur ja kuulus driftin' rät, pealinna tänavate kurjeim quattro@vw hirm :D Ära siis Special Pralinee'd külma autosse unusta ja üritaks ka keele ka järgmisel trehvamisel märjukesega üle kasta :cool:
Igaljuhul süda on sellest abist soe- elagu audiclub & sõbralikud klubiliikmed, keda quattropoogna järgi on linna peal ilma nime ja nägu teadmata võimalik paugust ära tunda.

PS. Huvitav, et meil õnnestus üks köis Kadaka ristmikul foori taga ribadeks lasta. Dääm veekutonen või oli see ikkagi mu "automaatne" kässar !

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
magiorav
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.10 13:13

Täna kella 14.40 ja 15.00 vahemikus silma jäänud Audid Viljandis: tume 90 B3, roheline coupe B4, 2x A4 B6 (1 punane, teine tume), Männimäe A ja O juures seisavad 2 vanade linkidega sigarit, 1 rohekas, teine pruun, must 100 C4, must kroom katusereelingutega A6 C4 avant Q, must A6 C4 avant, A6 C5 Q, A6 C5, A6 C5 avant, A6 C6. Need olid vahemikus Jakobsoni Gümnaasium ja uus Neste tankla.

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 04.02.10 13:41

Tsitaat:
Täna kella 14.40 ja 15.00 vahemikus silma jäänud Audid Viljandis: tume 90 B3, roheline coupe B4, 2x A4 B6 (1 punane, teine tume), Männimäe A ja O juures seisavad 2 vanade linkidega sigarit, 1 rohekas, teine pruun, must 100 C4, must kroom katusereelingutega A6 C4 avant Q, must A6 C4 avant, A6 C5 Q, A6 C5, A6 C5 avant, A6 C6. Need olid vahemikus Jakobsoni Gümnaasium ja uus Neste tankla.

Ma nii huvi pärast küsin, et kas nendel masinatel mingitmoodi klubile viitav asi oli küljes?
Või kirjutad siia niisama kõik audid üles, mida linnapeal näed?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
magiorav
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.10 13:44

Tsitaat:
Algselt postitas: -ivar-
Tsitaat:

Ma nii huvi pärast küsin, et kas nendel masinatel mingitmoodi klubile viitav asi oli küljes?
Või kirjutad siia niisama kõik audid üles, mida linnapeal näed?

Arvan, et nendest on äkki klubilised: tume 90 B3, roheline coupe B4, must 100 C4, must kroom katusereelingutega A6 C4 avant Q, must A6 C4 avant, A6 C5 Q.

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 04.02.10 13:49

Tsitaat:
Arvan, et nendest on äkki klubilised: tume 90 B3, roheline coupe B4, must 100 C4, must kroom katusereelingutega A6 C4 avant Q, must A6 C4 avant, A6 C5 Q.

Sesmõttes, et Mina arvan, et pole mõttet siia kõiki audisid kirja panna, mida linnapääl näed.
Pigem vast point on see, et kui näed mõnda audit ja aimad kellele see kuuluda võiks, siis küsid.
Või siis teine variant, et on klubi sümboolikaga...

Aga noh... see on minu isiklik arvamus;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 04.02.10 19:25

Tsitaat:

Must C4 Avant võisin vabalt mina olla, olin umbes sel ajal uue Neste juures. Oli korra Viljandisse asja...
Aga paneks ehk siiski kirja need Audid, millel on mingigi viide võimalikule klubisse kuulumisel...ple mõtet ju iga Audit siia kirjutada ? :)

Täna lõuna paiku Tartus Turu tn tuli vastu sinine RS2 Avant. Esimesena kargas pähe Maku RS2, aga vabalt võis ka keegi muu olla, klubi nr alust ei täheldanud, kuna liiklesin ise 60+ km/h (aimsorri, aga oli kiire!) ning rääkisin moblaga (hull rullnokk ju :D ), ent mingi valge kiri oli nr alusel täitsa olemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.10 19:46

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat:

Must C4 Avant võisin vabalt mina olla, olin umbes sel ajal uue Neste juures. Oli korra Viljandisse asja...
Aga paneks ehk siiski kirja need Audid, millel on mingigi viide võimalikule klubisse kuulumisel...ple mõtet ju iga Audit siia kirjutada ? :)

Täna lõuna paiku Tartus Turu tn tuli vastu sinine RS2 Avant. Esimesena kargas pähe Maku RS2, aga vabalt võis ka keegi muu olla, klubi nr alust ei täheldanud, kuna liiklesin ise 60+ km/h (aimsorri, aga oli kiire!) ning rääkisin moblaga (hull rullnokk ju :D ), ent mingi valge kiri oli nr alusel täitsa olemas.

Kurvastusega võin sulle öelda, et suurem osa numbrialustest ongi valge kirjaga. Meie oma eristub peamiselt oranziga. Või sa äkki polegi klubi alust näinud? :D

http://pildid.audiclub.ee/yldine/numbrialus2009.gif

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.10 19:49

Harry_R, su postituse mõte oli mis?
Arvad, et ma ei ole näinud AC numbrialust? Valesti arvad sõbrake, enda autol täitsa olemas sellised asjad. ;)

Aga noh, kui muud pole teha, kui tähte närida, siis head isu :)

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.10 19:56

Mõte oli see, et igasugu Audisid linna vahel on umbes sama palju, kui valge kirjaga numbrialuseid.

Tsitaat:

Aga paneks ehk siiski kirja need Audid, millel on mingigi viide võimalikule klubisse kuulumisel...ple mõtet ju iga Audit siia kirjutada ?

Tsitaat:

ent mingi valge kiri oli nr alusel täitsa olemas.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.10 19:59

Teinekord loe algne postitus KORRALIKULT läbi, siis hakka tähte närima, eks :)

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.10 20:06

Millega ma siin mööda panin?

Kas:

Tsitaat:

Aga paneks ehk siiski kirja need Audid, millel on mingigi viide võimalikule klubisse kuulumisel

Tsitaat:

võis ka keegi muu olla, klubi nr alust ei täheldanud

või

Tsitaat:

ent mingi valge kiri oli nr alusel täitsa olemas

Viiamane ei ole eriline viide klubile.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.10 21:08

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Millega ma siin mööda panin?

Kas:

Tsitaat:

Aga paneks ehk siiski kirja need Audid, millel on mingigi viide võimalikule klubisse kuulumisel

Tsitaat:

võis ka keegi muu olla, klubi nr alust ei täheldanud

või

Tsitaat:

ent mingi valge kiri oli nr alusel täitsa olemas

Viiamane ei ole eriline viide klubile.

Ei, aga nagu ma ka mainisin, tekkis mõte RS2 nähes, kas tegu võis olla Maku või mõne muu klubilisega. Seda mainis ka -ivar-, et kui tekib kahtlus, võib siin seda vabalt küsida. Mingi numbrialuse kohalt tähte närima hakata...no edu.ee

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.10 21:14

... Mulle jääb lihtsalt mulje et tüdrukutel on siin vastu õhtut igav ... :D:D:D

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.10 21:40

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013

Sinu nägemist ei tohiks siin üldse mainida :D :D

Riimak
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Gooooooolf / Riisirakett

postitati 04.02.10 22:23

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013

Sinu nägemist ei tohiks siin üldse mainida :D :D

Viimast nägemist arvestades ei nähta alati rat_013 linnapeal külg ees sõitmas.

-e-
Tema enda autoga siis :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  43  44  45  46
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 13.9% - SQL: 86.1%]