Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 26 |
Inferno
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.08.11 12:34
|
|
|
Hm..loll küsimus.. mul on küll joogitopsi hoidja konkreetselt seal kus sul need 2 pudelit topitud on ?
Nupp armatuuri jaoks + vedrudega topsihoidja 1 pudeli jaoks.. vb siis uuema facelifti omapära
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 08.08.11 13:54
|
|
|
Arvan küll, et faceliftis juba puudused parandatud.
Täna sain tagatiiva eest pakkumise kätte - 200€ töö + värv küsitakse. Vaatab mõnest teisest kohast veel, saab ehk soodasmalt.
Krat kindlustus pool aastat 261€, eelmisel oli 100€ soodsam
Liistutüki leidsin ka 20€.
|
|
|
|
Raceboy
huviline
Registreerunud 02.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: S8 '99, Porsched: 924 "GTP" 2,5T, '67 911 RSR, 78' 911, 2x 944 S2
|
postitati 09.08.11 06:33
|
|
|
Eks see kindlustus sõltu eelkõige sellest, kui kaua sa autosid kindlustanud oled ja kui palju avariisid tekitanud
Mul A8 4.2Q 6kuu kindlustus 68 eurot.
www.porsche-foorum.org
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 09.08.11 06:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Krat kindlustus pool aastat 261€, eelmisel oli 100€ soodsam
|
Päris hea, mul uuemal autol on kasko ka odavam
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.11 07:59
|
|
|
Salvas oli igastahes 261€..eelmine samuti Salvas. Aasta oli vapsee 540€ midagi.
Koef peaks mul olema 0.96 sest kui eelmisel Quattrol tuli pakkumine uuesti oli juba langenud hind, aga ma ei tea kust seda vaadata saab?
|
|
|
|
Raceboy
huviline
Registreerunud 02.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.11 09:01
|
|
|
Kas sa nt iizi.net'i kaudu pakkumisi ei võta?
Eri seltside pakkumised erinevad tihtipeale kordades.
www.porsche-foorum.org
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 09.08.11 10:52
|
|
|
Saada mulle meil roland.kivitare@mkindlustus.ee Ehk saan parema pakkumise teha. Kuigi tavaliikluskndlustuse andmed tulevad kõik Lkf-st tänasepäeva
seisuga, seega väga palju erinevusi just ei saa olla. Kaskode puhul on võimalik erinevaid soodustusi välja rääkida. aga kasko alla su auto enam ei
lähe.
|
|
|
|
Raceboy
huviline
Registreerunud 02.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.11 13:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Saada mulle meil roland.kivitare@mkindlustus.ee Ehk saan parema pakkumise teha. Kuigi tavaliikluskndlustuse andmed tulevad kõik Lkf-st tänasepäeva
seisuga, seega väga palju erinevusi just ei saa olla. |
Millega seletada siis erinevusi, mis sellegipoolest tekivad? Kasvõi nagu juba konkreetse auto kohtagi toodud 261 EUR Salva vs 179 EUR Inges?
www.porsche-foorum.org
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.11 14:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raceboy
Millega seletada siis erinevusi, mis sellegipoolest tekivad? Kasvõi nagu juba konkreetse auto kohtagi toodud 261 EUR Salva vs 179 EUR Inges?
|
Kuidas saab BTA kindlustus teha näiteks Audi A6 2005+ üle kahe või isegi kolme korra soodsamaid pakkumisi? Müstika minu jaoks, aga iga päev teen
sarnaseid pakkumisi. Ausalt ei tea öelda, kuna ükski selts isegi ei taha seda maaklerfirmadele öelda. Umbes nagu Eesti Energia või kütusefirmad.
Liikluskindlustus on kohustuslik kõigile ja kui ei kindlusta oled ise pärast halvas seisus. Kurb, aga tõsi. Igal seltsil on omad koefitsendid välja
arvutatud nii erinevate markide, kui isegi mudelite kohta. Sama on ka piirkondade ja kliendi kindlustusajaloo kohta. Personaalne koefitsent ei loe
enam midagi eriti, seda ütlesin ka ühes teises kindlustuse teemas siin foorumis. Praegu on turul 9 Seltsi ja kõigil neil on oma nägemus igast
kliendist. Usu mind, tahaksin ise ka väga seda teada saada, et kasvõi siin foorumis selgust tuua. Hinnad tulevad LKF-st ja siis iga Selts korrigeerib
neid oma koefitsentide järgi. Maaklerite kohta niipalju, et hind sõltub välja räägitud otselepingutest Seltsidega.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.11 14:08
|
|
|
Natuke halvad uudised.
Sai käidud värvispetsi juures jutul, et tiiba värvida(seda on kunagi juba värvitud), lasin ka kere hinnata. Kere suht p..rses aga, pmst lakikiht autol
väga halvas korras, kuna käidud ainult harjapesus, esimesed tiivad on nt täiesti matid. Poleer ehk aitab aga ei tea kui kauaks...kere ülevärvi ma ka
eriti ei raatsi teha, see mingi 1500€..aga eks ma vaatan mis teeb. Tiib tuleb niiehknaa värvida, kuna see on kole ja hakkab juba kaugelt silma.
Nii, et härrased ärge käige harjapesus.
Kivitare, saadan sulle õhtuks meili !
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 09.08.11 15:11
|
|
|
Natuke halvad uudised.
Sai käidud värvispetsi juures jutul, et tiiba värvida(seda on kunagi juba värvitud), lasin ka kere hinnata. Kere suht p..rses aga, pmst lakikiht autol
väga halvas korras, kuna käidud ainult harjapesus, esimesed tiivad on nt täiesti matid. Poleer ehk aitab aga ei tea kui kauaks |
Mis mõttes ei tea, kui kauaks poleerimine aitab? Kui lakikiht on piisavalt paks ja ilma läbivate kriimudeta või kohati latakatena eemaldumata, siis
poleeritakse ta vastavalt vajadusele erinevate pastadega peegelläikeni ja kui pärast seda autot regulaarselt vahatada ja käsitsi pesta, pole sinul
küll selle seisukorra pärast enam kunagi vaja muretseda. Värvispetsil olid ehk hindamisel omad huvid mängus?
|
|
|
|
Inferno
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.11 17:49
|
|
|
Mul on terve aasta kindlustus mingi 1200 eeku , vähemalt viimati oli nii.
koefitsent oli siis ka vist peaaegu kõige väiksem..
nojah, siin on vist see teema,et teil on kindlustus tallinnas on mis kohe minimaalselt 2x kõrgem.
Märkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasematele märkustele asunud järgima foorumi reeglite 3.
punkti, on kasutaja postitusõigus peatatud!"
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.11 19:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Natuke halvad uudised.
väga halvas korras, kuna käidud ainult harjapesus, esimesed tiivad on nt täiesti matid. Poleer ehk aitab aga ei tea kui kauaks |
Mis mõttes ei tea, kui kauaks poleerimine aitab? Kui lakikiht on piisavalt paks ja ilma läbivate kriimudeta või kohati latakatena eemaldumata, siis
poleeritakse ta vastavalt vajadusele erinevate pastadega peegelläikeni ja kui pärast seda autot regulaarselt vahatada ja käsitsi pesta, pole sinul
küll selle seisukorra pärast enam kunagi vaja muretseda. Värvispetsil olid ehk hindamisel omad huvid mängus? |
Selge siis ma tean ja lasen poleerida ma usun peale seda kui tiib saab värvitud.
Spetsi huvid mängus ei usu..ta ütles samuti tiiva värvimiseks 200€. Samas ei tea ka, tema ütles, et müü auto üldse maha
Kuna paljud on küsinud palju sajale võtab siis sai täna paak täis lastud. Eks kaeb kaua saab sõita.
LKF näitas, et auto pole üheski avariis olnud, vähemalt Eestis
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 09.08.11 23:27
|
|
|
Spetsi huvid mängus ei usu..ta ütles samuti tiiva värvimiseks 200€. Samas ei tea ka, tema ütles, et müü auto üldse maha
|
Mis töid see asi vajab enne kui tiiba saaks üldse värvida?
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 10.08.11 05:15
|
|
|
Kuna paljud on küsinud palju sajale võtab siis sai täna paak täis lastud. Eks kaeb kaua saab sõita.
|
No vot, kui siis mõne numbri ütled, siis juba usun, olgu siis kasvõi seesamune 7,5
Aga kas muidu 200eur tiiva värvimise eest natuke palju pole? Mul on Tartus tutvusi, kus saaks ka pea poole vähemaga korralikult hakkama!
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 10.08.11 07:10
|
|
|
Kle need värvispetsid käivad üldse ajudele, kui nad ükskõik millist sinu autot näevad. Kohe hakatakse vigasid otsima ja maha tegema. Nii kõvad vennad
on. Aga selle peale ei mõtle, et igalühel ei ole kodus kambrit ja püssi. Ja usun, et saaks odavamalt ka värvida. Samas kogesin ka ise seda, et A8 on
ikka suur auto ja isegi värvitöö on kallim, kui võrdled, seda tavalise autoga. A8 lihtsalt pinna poolest suurem juba.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.11 08:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
|
Mis töid see asi vajab enne kui tiiba saaks üldse värvida? |
Töid ma ei oskagi öelda, ise ei jaga seda teemat, aga tiib muidu selline ja tule all ka väike mõlk. Öeldi,et tuleb terve tiib värvida ja hajutus alles
katuseposti juurest.
Pilt natuke kehv küll aga...
Tõnis, võid jagada Tartus tutvusi, kuna nagunii plaanis tulla mandrile, siis võib seal ka teha.
Värvispets vigu tõi kenasti välja, vb lootis, et lasen ta juures terve auto värvida.
Öeldi veel, et kuna pärla värv siis raske töö..
|
|
|
|
M2ikret
huviline
Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi
|
postitati 10.08.11 11:12
|
|
|
Tsitaat: | Värvispets vigu tõi kenasti välja, vb lootis, et lasen ta juures terve auto värvida.
Öeldi veel, et kuna pärla värv siis raske töö.. |
Kuna pärla värv siis raske töö ?
Ma tean seda kui sa pärlmutter valget tahad saada siis on vähe keerulisem aga tumedate autodega see ei pidanud küll keerulisem varjant olema Vähemalt nii ma sain vastuse pärnus värvipoest
Kui mootorattale värve ostsin ja värvima hakkasin
Valge pärlaks tegemine oli liiga pikk protsess seega tegin aint pärl-mustaga
Aga usun ka ,et 200 euri on suht palju .Pärnuski peaks olema 100 euriga kohti kus teevad ära( ka ametlikud)
Üldiselt oli detail 1500 eesti raha.
|
|
|
Raceboy
huviline
Registreerunud 02.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.11 12:53
|
|
|
|
Tüüpiline enesest ulme-heal arvamusel oleva remonditölli jutt. Ilmselt ise sõidab mingi paar aastat vana (väike)keskklassi saaniga, mis juba otsapidi
roostetab?
Selliste vendade juurde, kes tehtavasse autosse põlgusega suhtub juba põhimõtte pärast autot ei viiks.
Tartus lasin enda A8 esi- ja tagastange PFG-s (Ravila tn, Sadloy kõrval kohe) värvida ja väga ilus töö, mingit värvi jooksmist, kananahka vms pole.
Hind oli ka meeldiv.
www.porsche-foorum.org
|
|
|
|
Westcoast
huviline
Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 Allroad 4,2 V8
|
postitati 10.08.11 15:38
|
|
|
Tea endal plaanin küll teha värvitööd näiteks üldse ise ära kuna varustus olemas ainult alustada
Sest nn värvimis kohad ilmselgelt küsivad ülearu palju raha kui saaks ise tehes 3x soodsamalt. Pärliga ise vast hakkama ei saaks kuna pole tead mis
spets aga siiski lihtsamatega probe poleks
Aga mis A8 ei mahtunud ära kellegi kõrvale, et selline eriti mahe kriips?
Samuti neile kes koguaeg kellegile hirmasasti soovitavad auto kohe maha müüa kui mingi jupp otsad annab või 2 kriipsu kuhugi tekib siis pigem on neil
2 kõrvavahelt midagi absoluutselt puudu sest ega järgmine auto sellepärast
parem pole, laguneb ikka ära kui aeg käes
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.11 19:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raceboy
|
Tüüpiline enesest ulme-heal arvamusel oleva remonditölli jutt. Ilmselt ise sõidab mingi paar aastat vana (väike)keskklassi saaniga, mis juba otsapidi
roostetab?
Selliste vendade juurde, kes tehtavasse autosse põlgusega suhtub juba põhimõtte pärast autot ei viiks.
Tartus lasin enda A8 esi- ja tagastange PFG-s (Ravila tn, Sadloy kõrval kohe) värvida ja väga ilus töö, mingit värvi jooksmist, kananahka vms pole.
Hind oli ka meeldiv. |
Tõsi ta on!
Palju sul maksma läks? Kui ei taha öelda siis võid PM saata.
Homme siis saab autoke natuke tegemist, kõigest lähemalt homme. Jah kahjuks endal värvimise võimalused puuduvad ja oskusedki ja igas lambi kohas ei
tahaks teha kah. Kui ei jää muud üle tuleb see 3000eek ära köhida ja on vähemalt 1 asi tehtud. Detail ehk 1000-1500 aga tagatiib on ka ju
põhimõtteliselt 1 detail ja see on 3000EEK.
Kuna ei tea mis õli sees ja kui kaua kas siis oleks alustuseks mõtekas panna Mobil 1 poolsünt ja sõita kuskil 5000-7000km ja panna seejärel täissünt.
Kuna ma ei tea mis ja kus siis ei julge eriti kohe täissünti panna.
A8 mehed rääkige jalavalgustusest, kuidas tööle läheb(kas ust avades?), mis pirnid sees jne ja kuidas ligi saab lambile.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.11 10:08
|
|
|
Huviga tahaks teada, mis Gefi selle jubina eest küsis! Mina loobusin sealt miskit küsimast, sest kui ka oli neid varuosi, mis mul vaja oli, siis
küsiti nende eest umbes täpselt 2-300 krooni vähem kui uue eest poes.
Konkreetne näide 2002 A6 Avandiga, millel oli vaja aknatõstukit ja küsiti selle eest kasutatud peast 1500 eeku, kusjuures forssist oleks sama jubina
kõige täiega saanud ca 1700 millegagi. Ja UUS varuosa, mitte 10 aastat kasutatud. Liistu puhul vast nii ranged ei olda, aga no lihtsalt näiteks siis
hindadest.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|