Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
woush
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: STI
|
postitati 27.12.12 18:18
|
|
|
Reede kuni Kolmap on vabad päevad, proovin nende päevade jooksul selle asja jonksu saada.
Tänud ka heade nõuannete eest, nii mõndagi mainitud võib täitsa proovida.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: ‘07 BMW 335xi E91
|
postitati 27.12.12 18:33
|
|
|
Konkreetne võre ei ole niimoodi ees, nagu siin piltidega DIY tehti eelmisel lehel. Sellel on terve ring selliste kõrvadega, mille peab alla vajutama,
väga pingeliselt tuli eest ära ütleks (kuna võre on minu autolt pärit siis tean). Samuti oli RSi võrel terve ring kõrvasid mida peab alla vajutama.
Äkki tuleb vahe sellest, et FL ja PFL autod? Ma siin mõtlesin küll hetkel, et kinnise kapotiga on seda suhteliselt võimatu tervelt kätte saada.
Sellised asjad ajavad vihaseks küll natuke, mul juhtus juhipoolse tagumise uksega sarnane lugu (vihje: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=119239)
|
|
|
|
siimuu
huviline
Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible
|
postitati 27.12.12 20:15
|
|
|
PF ja Facelift võib õige jutt küll olla, sellisel juhul ei pea ka minu DIY paika. Kõige kindlam oleks ilmselt leida margikaaslane samast aastakäigust
ja uurida, kuidas on või võib olla.
Muidugi eraldi saad ära võtta ka seda kroom raami, mis ümbritseb iluvõret. Võimalik, et teeb midagi lihtsamaks, aga seda tervelt kätte saada on ikka
paras kunst.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.12 20:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sl1990
PF ja Facelift võib õige jutt küll olla, sellisel juhul ei pea ka minu DIY paika. Kõige kindlam oleks ilmselt leida margikaaslane samast aastakäigust
ja uurida, kuidas on või võib olla.
Muidugi eraldi saad ära võtta ka seda kroom raami, mis ümbritseb iluvõret. Võimalik, et teeb midagi lihtsamaks, aga seda tervelt kätte saada on ikka
paras kunst. |
Selle kroomraami lõhub jah kindlasti ära, kui tagant kaasa aidata ei saa. Samas ei oleks kõige suurem kaotus kui selle eemaldamisest abi oleks kapoti
lahtisaamisel/võre ära võtmisel, aga kui mõtlen, siis see eemaldus/lõhkumine ei aita ka sinna mitte kuidagi kaasa..
|
|
|
|
woush
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.13 18:40
|
|
|
Sai täna see asi ette võetud, kell 2 päeval alustatud ja kella seitsmeks oli uuesti koos.
"Projekt" ise:
Kõigepealt võtsin võre eest, põhja alt stange ja kliimaradika vahelt ajasin (surusin) käe võre kinnitusteni ja sai need lahti lasta. Hea et veene läbi
ei lõikand .. Siis oli juba asi lihtsam, tuled eest ja sai kandurid lahti
lasta. Kandurite stangest kätte saamisega ka eriti kaua ei läinud.
MT hooldusesse aeg kinni panna nüüd järgmine nädal, nipet-näpet hooldus teha ja peaks hea olema.
EDIT: Kuramus, nüüd pildilt alles vaatan, et s4 märk jäi quattro märgi vastu vahetamata, saab homme tehtud.
|
|
|
woush
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.13 18:13
|
|
|
Käisin kaamerat tundma õppimas ..
|
|
|
siimuu
huviline
Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible
|
postitati 06.01.13 20:09
|
|
|
Head pildid. Mis digikaga pildistad?
|
|
|
woush
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.13 20:18
|
|
|
Nikon d3100
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.13 20:56
|
|
|
Ja märki ei ole ikka ära võtnud Mul on variant selliste velgede vastu
vahetust teha oma S4 originaalidega, 17x8" ET35 versioonide vastu. Aga ma sügavalt kahtlen, et see velg paremini sobiks tänu oma läikimisele kui
praegused Avused. Mis toll sul need on? Sul muidugi pole see niiõelda kroomversioon nendest..
|
|
|
|
woush
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.13 21:16
|
|
|
Need hetkel all olevad "talve" veljed on vaid 16 tolli. Ma ei ütleks, et need veljed suurt midagi läigiks. Kuid s4 alla on need jube väikesed,
talveks sobiks küll, kuid mitte muuks hooajaks.
Panen müüki ka oma Bolerod koos rehvidega, kellel huvi, võib märku anda. Ise tahaks midagi muud proovida.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.13 09:01
|
|
|
Mis toll need Bolerod on? Tunduvad kole kõrged rehvid peal.. Ja nende sinu talvevelgede all ma pidasin siiski silmas 17" versioone, mis on nagu
kroomitud, aga ma kahtlen et need just selle läike pärast sobiks.
|
|
|
|
Mikkk
huviline
Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 + A6 C7
|
postitati 07.01.13 09:23
|
|
|
Kunagi olid enda A4`l ka Bolerod all ja käisin ka eile woushi juures neid Bolerosid piilumas. Vastan siis tema eest ära praegu, et mõõdud on 17x7 ja
rehv on tõeline maasturimeeste pärusmaa 225/45, mida 7" laiale veljele on ilmselgelt liiast.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.13 10:45
|
|
|
Siis on jah vähe kitsad need veljed, rehvi saab alati ära vahetada see ei ole probleem. Aga 8" võiks vähemalt olla algatuseks laiust.
|
|
|
|
woush
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.13 20:08
|
|
|
Hetkel masinal all Nokian hakka4 rehvid, kuid tagumistel naelad kulunud ( Jäärajal andis tunda, kui tagasild ei tahtnud kuidagi pidada ). Tea kas
võiks tagasillale panna hakka5 ja jätaks ette olemasolevad hakka4, mis on heas seisus ? Hakka4 rehvide valik on suht kesine ..
Kui mõõt jääb samaks, siis ei tohiks torsenile midagi haiget teha .. või siiski ei soovita ? Muster üsna sarnane muidu ..
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 29.01.13 20:59
|
|
|
Need veljed ju fat five-d need mis tal all on flat five
Pisike vahe neil on, aga jah neid flat fivesi ka poleeritud pinnaga olemas
S4 märk ka ju vale kohapeal? Muidu jah mina enda autole ennem ei pannud seda märki kui terve ring s4 juppe külge sai
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 30.01.13 13:06
|
|
|
Mega kena värv autol! Võre teeb veel kenamaks autot. S4 märk vales kohas tõesti. Vb väike toonkilering?
Tsitaat: | Algselt postitas: woush
Nikon d3100 |
Suur kaamera, mis objektiiv võis ees olla?
|
|
|
woush
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.13 13:40
|
|
|
S4 märki pole enam seal võrel. Et quattro märk ilusti jääks tuleks võret lõigata natuke. Quattro märk on laiem ja jääb nendele "püstistele" võre
postidele toetuma ja jääb suht näotu nii. Aga võret ma vist lõigata ei soovi, et jääb siis üldse ilma mingi märgita.
Toonkilet tahaks küll jah, olen hoogu võtnud päris pikalt, et lasta kuskil ära paigaldada.
18-55 KIT obje oli tol hetkel ees. On olemas ka 55-200 obje, millega tavaliselt autosporti pildistan.
|
|
|
woush
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.01.13 17:27
|
|
|
MT-autohoolduses käis auto eile.
Õlirõhk kontrollitud ja turborõhu lekke test tehtud. Tuli välja, et õlirõhk oleks võinud parem olla, seega uus õlipump leidis oma koha. Lekketesti
käigus selgus, et cooler lekib, mujalt pidi tihe olema. Huvitav palju see leke minekule mõjuda võib ?Igaljuhul katsun selle välja vahetada nüüd kunagi
..
Tehtud tööd:
- õlipump
- Mobil super 3000 x1 5w-40
- õlifilter
- karteri tihend
- 2 õõtshooba juhi pool
- tugivarras taga parem
Peaks mõneks ajaks jälle suht muretu olema.
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 31.01.13 18:48
|
|
|
Oleneb, kui palju sealt õhku välja susises. Eks ta ikka midagi mõjutab seda minekut. Peale kordategemist vist oleks loogiline samm ka rõhulekketest
uuesti teha ja vaadata, kas sealt edasi on kõik ikka korras. Cooler võis nii palju atmosfääri juba tagasi lasta, et järgnevad "augud" ei tulnud veel
ilmsiks. Aga see on minu loogika kõigest
|
|
|
woush
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.03.13 19:20
|
|
|
Kui normaalne see on, et autole pmst üleöö meeletu minek tekkinud ? Muidu sõidab nii nagu ikka, aga kui rõhk taha tuleb, siis on "lauaga selga" Ei tea kas see oleneb ilmast, või tahtis prj poolt paigaldatud chip lihtsalt
"sissetöötamist"
2kesi auto olles sai mõõdetud 6.6s 0-100, seda küll stopperiga.
Ei julgegi eriti vajutada .. kõik asjad pidid paremini käima hakkama enne laiali minekut.
|
|
|
timukas100
huviline
Registreerunud 20.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c5, 3x VW Taro ja hunnik teisi kärusi
|
postitati 22.03.13 19:54
|
|
|
Miks kehva õlirõhu tõttu pumbale näpuga näidati?
|
|
|
mart1n
huviline
Registreerunud 08.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2
|
postitati 22.03.13 20:53
|
|
|
isegi olen saanud 0-100km/h 6.6s (g-techiga mõõtes).
|
|
|
Tonx
huviline
Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: G31 540; Tucson AWD
|
|
woush
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.03.13 21:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: timukas100
Miks kehva õlirõhu tõttu pumbale näpuga näidati? |
Ei saanud täpselt küsimusest aru, aga mis seal ikka suurt muud saab olla kui pump ? Vahepeal külmalt käivitades lõi kerge tiksu sisse mõneks
sekundiks. Peale pumba vahetust pole seda ette tulnud.
Tsitaat: | Algselt postitas: Tonx
Rõhulekked jäätasid suure külmaga kinni? |
Kusjuures naljaga pooleks sai sellele mõeldud küll
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |