Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  6
Autor:
Pealkiri: Audi A4 Avant 1.8TQ - 1998 - woush - müüdud (Vastuseid: 139 | Vaatamisi: 27663)
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 27.12.12 08:29 Tsiteeri

Väge hea ja huvitav teema! Nobe b5 veel peale kauba :) Mina olen oma annelil kusjuures stange koos kanduritega eest saanud läbi võre aukude :P Täitsa võimalik seeasi. Edu ja isu TQ- ga ! :P

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: STI

postitati 27.12.12 18:18 Tsiteeri

Reede kuni Kolmap on vabad päevad, proovin nende päevade jooksul selle asja jonksu saada.

Tänud ka heade nõuannete eest, nii mõndagi mainitud võib täitsa proovida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 27.12.12 18:33 Tsiteeri

Konkreetne võre ei ole niimoodi ees, nagu siin piltidega DIY tehti eelmisel lehel. Sellel on terve ring selliste kõrvadega, mille peab alla vajutama, väga pingeliselt tuli eest ära ütleks (kuna võre on minu autolt pärit siis tean). Samuti oli RSi võrel terve ring kõrvasid mida peab alla vajutama. Äkki tuleb vahe sellest, et FL ja PFL autod? Ma siin mõtlesin küll hetkel, et kinnise kapotiga on seda suhteliselt võimatu tervelt kätte saada. Sellised asjad ajavad vihaseks küll natuke, mul juhtus juhipoolse tagumise uksega sarnane lugu :D (vihje: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=119239)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
siimuu
huviline

Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible

postitati 27.12.12 20:15 Tsiteeri

PF ja Facelift võib õige jutt küll olla, sellisel juhul ei pea ka minu DIY paika. Kõige kindlam oleks ilmselt leida margikaaslane samast aastakäigust ja uurida, kuidas on või võib olla.

Muidugi eraldi saad ära võtta ka seda kroom raami, mis ümbritseb iluvõret. Võimalik, et teeb midagi lihtsamaks, aga seda tervelt kätte saada on ikka paras kunst.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.12 20:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sl1990
PF ja Facelift võib õige jutt küll olla, sellisel juhul ei pea ka minu DIY paika. Kõige kindlam oleks ilmselt leida margikaaslane samast aastakäigust ja uurida, kuidas on või võib olla.

Muidugi eraldi saad ära võtta ka seda kroom raami, mis ümbritseb iluvõret. Võimalik, et teeb midagi lihtsamaks, aga seda tervelt kätte saada on ikka paras kunst.

Selle kroomraami lõhub jah kindlasti ära, kui tagant kaasa aidata ei saa. Samas ei oleks kõige suurem kaotus kui selle eemaldamisest abi oleks kapoti lahtisaamisel/võre ära võtmisel, aga kui mõtlen, siis see eemaldus/lõhkumine ei aita ka sinna mitte kuidagi kaasa..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.13 18:40 Tsiteeri

Sai täna see asi ette võetud, kell 2 päeval alustatud ja kella seitsmeks oli uuesti koos.

"Projekt" ise:

http://www.upload.ee/image/2960492/johhaidii.jpg

Kõigepealt võtsin võre eest, põhja alt stange ja kliimaradika vahelt ajasin (surusin) käe võre kinnitusteni ja sai need lahti lasta. Hea et veene läbi ei lõikand .. :P Siis oli juba asi lihtsam, tuled eest ja sai kandurid lahti lasta. Kandurite stangest kätte saamisega ka eriti kaua ei läinud.

http://www.upload.ee/image/2960549/johhaidii2.jpg

MT hooldusesse aeg kinni panna nüüd järgmine nädal, nipet-näpet hooldus teha ja peaks hea olema.

EDIT: Kuramus, nüüd pildilt alles vaatan, et s4 märk jäi quattro märgi vastu vahetamata, saab homme tehtud.

woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.13 18:13 Tsiteeri

http://www.upload.ee/image/2963289/DSC_0787.JPG
http://www.upload.ee/image/2963296/a4b52.jpg

Käisin kaamerat tundma õppimas ..

siimuu
huviline

Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible

postitati 06.01.13 20:09 Tsiteeri

Head pildid. Mis digikaga pildistad?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.13 20:18 Tsiteeri

Nikon d3100

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.13 20:56 Tsiteeri

Ja märki ei ole ikka ära võtnud :D Mul on variant selliste velgede vastu vahetust teha oma S4 originaalidega, 17x8" ET35 versioonide vastu. Aga ma sügavalt kahtlen, et see velg paremini sobiks tänu oma läikimisele kui praegused Avused. Mis toll sul need on? Sul muidugi pole see niiõelda kroomversioon nendest..

woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.13 21:16 Tsiteeri

Need hetkel all olevad "talve" veljed on vaid 16 tolli. Ma ei ütleks, et need veljed suurt midagi läigiks. Kuid s4 alla on need jube väikesed, talveks sobiks küll, kuid mitte muuks hooajaks.

Panen müüki ka oma Bolerod koos rehvidega, kellel huvi, võib märku anda. Ise tahaks midagi muud proovida.

http://www.upload.ee/image/2963905/bolero.jpg

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.13 09:01 Tsiteeri

Mis toll need Bolerod on? Tunduvad kole kõrged rehvid peal.. Ja nende sinu talvevelgede all ma pidasin siiski silmas 17" versioone, mis on nagu kroomitud, aga ma kahtlen et need just selle läike pärast sobiks.
http://www.audi-forums.com/attachments/parts-sale-trade/5158d1201231412-fs-tt-fat-5-wheels-racinghart-dsc05886.jpg

Mikkk
huviline

Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 + A6 C7

postitati 07.01.13 09:23 Tsiteeri

Kunagi olid enda A4`l ka Bolerod all ja käisin ka eile woushi juures neid Bolerosid piilumas. Vastan siis tema eest ära praegu, et mõõdud on 17x7 ja rehv on tõeline maasturimeeste pärusmaa 225/45, mida 7" laiale veljele on ilmselgelt liiast.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.13 10:45 Tsiteeri

Siis on jah vähe kitsad need veljed, rehvi saab alati ära vahetada see ei ole probleem. Aga 8" võiks vähemalt olla algatuseks laiust.

woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.13 20:08 Tsiteeri

Hetkel masinal all Nokian hakka4 rehvid, kuid tagumistel naelad kulunud ( Jäärajal andis tunda, kui tagasild ei tahtnud kuidagi pidada ). Tea kas võiks tagasillale panna hakka5 ja jätaks ette olemasolevad hakka4, mis on heas seisus ? Hakka4 rehvide valik on suht kesine ..

Kui mõõt jääb samaks, siis ei tohiks torsenile midagi haiget teha .. või siiski ei soovita ? Muster üsna sarnane muidu ..

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 29.01.13 20:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
Mis toll need Bolerod on? Tunduvad kole kõrged rehvid peal.. Ja nende sinu talvevelgede all ma pidasin siiski silmas 17" versioone, mis on nagu kroomitud, aga ma kahtlen et need just selle läike pärast sobiks.
http://www.audi-forums.com/attachments/parts-sale-trade/5158d1201231412-fs-tt-fat-5-wheels-racinghart-dsc05886.jpg
Need veljed ju fat five-d need mis tal all on flat five :) Pisike vahe neil on, aga jah neid flat fivesi ka poleeritud pinnaga olemas :) S4 märk ka ju vale kohapeal? Muidu jah mina enda autole ennem ei pannud seda märki kui terve ring s4 juppe külge sai :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 30.01.13 13:06 Tsiteeri

Mega kena värv autol! Võre teeb veel kenamaks autot. S4 märk vales kohas tõesti. Vb väike toonkilering?

Tsitaat:
Algselt postitas: woush
Nikon d3100

Suur kaamera, mis objektiiv võis ees olla?

woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.13 13:40 Tsiteeri

S4 märki pole enam seal võrel. Et quattro märk ilusti jääks tuleks võret lõigata natuke. Quattro märk on laiem ja jääb nendele "püstistele" võre postidele toetuma ja jääb suht näotu nii. Aga võret ma vist lõigata ei soovi, et jääb siis üldse ilma mingi märgita.

Toonkilet tahaks küll jah, olen hoogu võtnud päris pikalt, et lasta kuskil ära paigaldada.

18-55 KIT obje oli tol hetkel ees. On olemas ka 55-200 obje, millega tavaliselt autosporti pildistan.

woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.13 17:27 Tsiteeri

MT-autohoolduses käis auto eile.

Õlirõhk kontrollitud ja turborõhu lekke test tehtud. Tuli välja, et õlirõhk oleks võinud parem olla, seega uus õlipump leidis oma koha. Lekketesti käigus selgus, et cooler lekib, mujalt pidi tihe olema. Huvitav palju see leke minekule mõjuda võib ?Igaljuhul katsun selle välja vahetada nüüd kunagi ..

Tehtud tööd:

- õlipump
- Mobil super 3000 x1 5w-40
- õlifilter
- karteri tihend
- 2 õõtshooba juhi pool
- tugivarras taga parem

Peaks mõneks ajaks jälle suht muretu olema.

Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 31.01.13 18:48 Tsiteeri

Oleneb, kui palju sealt õhku välja susises. Eks ta ikka midagi mõjutab seda minekut. Peale kordategemist vist oleks loogiline samm ka rõhulekketest uuesti teha ja vaadata, kas sealt edasi on kõik ikka korras. Cooler võis nii palju atmosfääri juba tagasi lasta, et järgnevad "augud" ei tulnud veel ilmsiks. Aga see on minu loogika kõigest :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.13 19:20 Tsiteeri

Kui normaalne see on, et autole pmst üleöö meeletu minek tekkinud ? Muidu sõidab nii nagu ikka, aga kui rõhk taha tuleb, siis on "lauaga selga" :P Ei tea kas see oleneb ilmast, või tahtis prj poolt paigaldatud chip lihtsalt "sissetöötamist" :P

2kesi auto olles sai mõõdetud 6.6s 0-100, seda küll stopperiga.

Ei julgegi eriti vajutada .. kõik asjad pidid paremini käima hakkama enne laiali minekut.

timukas100
huviline

Registreerunud 20.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c5, 3x VW Taro ja hunnik teisi kärusi

postitati 22.03.13 19:54 Tsiteeri

Miks kehva õlirõhu tõttu pumbale näpuga näidati?

mart1n
huviline

Registreerunud 08.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2

postitati 22.03.13 20:53 Tsiteeri

isegi olen saanud 0-100km/h 6.6s (g-techiga mõõtes).

Tonx
huviline

Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: G31 540; Tucson AWD

postitati 22.03.13 21:05 Tsiteeri

Rõhulekked jäätasid suure külmaga kinni?:):)

Köis kaasas. Helista:D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.13 21:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: timukas100
Miks kehva õlirõhu tõttu pumbale näpuga näidati?

Ei saanud täpselt küsimusest aru, aga mis seal ikka suurt muud saab olla kui pump ? Vahepeal külmalt käivitades lõi kerge tiksu sisse mõneks sekundiks. Peale pumba vahetust pole seda ette tulnud.

Tsitaat:
Algselt postitas: Tonx
Rõhulekked jäätasid suure külmaga kinni?:):)

Kusjuures naljaga pooleks sai sellele mõeldud küll :D

Lehekülgi:  1  2  3  4  5  6
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 25.6% - SQL: 74.4%]