Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 18 |
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 19.02.11 18:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Aga võibolla piduriklotsid? Nood raiped vilisevad mul koguaeg, pidurdamisel eriti räige. Sissetöötamine käsil nendel vist. Need ongi hetkel peamine
kahtlus. |
Millal need vahetatud, tead sa ? Osad klotsid jäävadki lõpuni vilisema . Endal kogemus olemas . Läbisin üle 15k ja ikka vilisesid . Lõpuks viskas kopa
ette ning vahetasin välja need . Töökojas veel küsiti, et miks välja need vahetan, et täiesti korralikud klotsidl. Kuid mina seda vilinat enam ei
suutnud taluda. Ja anomaalia saigi läbi .
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 19.02.11 18:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audi100C2
Makk (lisaks paljudele muudele elementidele) tegi ka igasugust kino kui masin eelmine aasta -30 kraadiga Tapal peale seismist käima sai pandud.
Masin koha peal soojaks aetud, siis sõit Tallinnasse ja edasi veel mustika parklasse ning kõik anomaaliad olid kadunud.
Ehk siis - mina prooviks kõigepealt auto sulama kusagile viia ja siis vaataks edasi. |
Kylmast vist olla ei tohiks kuna söitsin just 300km järjest. Makk oli muidugi koguaeg taga..Äkki kuumnes yle? Taga mängivad ainult tweetrid. Makki ma
nagu ei näppinud ka et midagi sassi seal ajasin..vaid lihtsalt hakkas vahele jätma ja siis varsti olid esimsed köllid kutud..kas mingi kaitse?
Priit86 klotsid ja kettad ysna hiljuti vahetatud ja 6nneks hakkab vähemaks jääma vilisemist sissetöötamine vist käsil.
|
|
|
|
Audi100C2
klubiliige
Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a
|
postitati 19.02.11 19:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE ..vaid lihtsalt hakkas vahele jätma ja siis varsti olid esimsed köllid kutud..kas mingi
kaitse?
|
Jättis ta minul ka sõidu ajal n-ö vahele, ning enne kui põhjalikumalt sulama viisin ei hakanud tööle.
Kaitsmeid saab/võib ju kontrollida.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.11 19:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audi100C2
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE ..vaid lihtsalt hakkas vahele jätma ja siis varsti olid esimsed köllid kutud..kas mingi
kaitse?
|
Jättis ta minul ka sõidu ajal n-ö vahele, ning enne kui põhjalikumalt sulama viisin ei hakanud tööle.
Kaitsmeid saab/võib ju kontrollida. |
Okay eks vaatan homme päevavalges yle..
Niipalju tean, et köik asjad on vöimu järgi..Kui 1 kaabel lahti on siis makk ei mängi, aga köik olid taga. Siis kahtlustasin et äkki aku ära koolenud
kuna jamas mul ja söidan ainult geneka peal...Aga ei auto läheb ilusti tööle ja köik. Kui ta kylmast vöib hakata vahele jätma siis kuumast kah (lootus)
Kui makk täitsa oleks ära koolenud siis tagumised kah ju ei mängiks? Aga eks homme vaatan ja annan teada kui miskit leian.
Nii palju teada, et kölaritele esimestele vool tuleb sest kui maki heli väga maha keerata siis esimesed sahisevad.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
t2222
huviline
Registreerunud 26.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100
|
postitati 20.02.11 19:46
|
|
|
Makil võib külmjoote viga olla,omal juhtus kunagi sama asi olema,võtsin maha ja lasin üle joota ja asi oli jälle ok.
Edu
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.11 19:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: t2222
Makil võib külmjoote viga olla,omal juhtus kunagi sama asi olema,võtsin maha ja lasin üle joota ja asi oli jälle ok.
Edu |
Hetkel köige suurem kahtlus maki tagusele kus vöib mingine lyhis olla(isolatsioon maas nt) vöi siis esimeste kölarite juures miskit. Aga hetkel
kahtlused maki taga toimuvale. Homme saan vaadata. Kui töesti köik korras viin kuskile kontrolli maki. Seniks vöib veel ideid anda. Asi muidu nägi
välja kyll lyhise moodi
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 21.02.11 11:28
|
|
|
Kaitsmed köik korras ja lasin makil ka jahtuda terve öö..Ikka sama jama..Ainult körgheli ja aint tagumised, esimesed alguses sahisevad ja siis on
vait. Kas töesti makk ise läks vöi kellegil ideid? Varsti vaja tagasi koju söita ja ilma makita kyll ette ei kujuta.
Systeem taga
Vb aitab kui korra aku tagant juhtmed ära vötta
Vötsin juhtmed maha akult koos vöimu omadega aga ikka sama asi.
Aga märkasin et vöimu toitejuhe see klemm oli otsast ära murdunud, surusin terve kaabli otsa vastu pluss klemmi aga ikka körgheli. Aga vb peab klemm
kyljes olema muidu ei toida tervelt ära? Help |
Kes see geenjus oli, kes lisatweeterid sinna tagaukse käepideme vahele pani? Minu loogika järgi üli sit.. koht Miks ei võinud orig katete alla aretada?
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.11 11:29
|
|
|
Niipalju kui rahvast taga istunud on köik kurtnud selle yle, kuna kätt ei saa toetada tänu sellele
Aga ei tea kelle kätetöö see on.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 21.02.11 18:20
|
|
|
See põhielement on ka originaalis seal ja jääb tõesti natuke istme taha, aga eks madalad levivad ka mööda keret paremini, kõrged jälle peavad ikka
otse tulema. Kui selle juhiistme korda teed, siis hakkab juba asi täitsa looma, siiani ma ei saa sellest üle ega ümber, see vist minu kiiks!
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 08.03.11 15:48
|
|
|
Väga kena on nende velgedega. Ühed meeldivamad veljed minu silmis.
Defu - Matu
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.11 11:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rempspoiss
Juba suverehvid all Auto näeb kohe ilusam välja! |
Ikka suured teed mida tavaliselt söidan täiesti puhtad, kuigi eile oli
küll kerge kirme maas ja hakkas taguotsa ette viskama..Aga need veljed on endalgi lemmikud..
Täna hommikul avastasin, et piduripedaal maru imelik.
Nimelt asi vötab pöhimötteliselt täiesti pöhjast, abs töötab..mäletan et vanasti kui kohapeal piduripedaali pumbata läks asi kivikövaks ja liiguks
mega raskelt, nüüd liigub kergelt ja alles löpus saab normaalselt pidurdada, pedaal on väga lödva..
Pidurivedeliku taseme kontrollisin ära ja oli ok. Autocheck vilgutab elueest (!) tuld, nagu oleks mingi rike, mis on ka igati loogiline.
Kust hakata otsima viga?
Automaatkast muidu, kui sellest midagi oleneb.
/Muidugi eile lasin ühel tüdrukul korra söita, tulemuseks oli see et umbes 40km/h laitas ta üle äärekivi esimese ja parema rattaga mölemaga..önneks
midagi ei juhtunud aga ehmatus oli korralik...veljed jäid sirgeks vist..kuna mingit viskamist kuskil pole..muidugi nagunii oli plaanis veermiku
kontrolli minna. Rehv on ka önneks väga köva seguga..
Muusika kohalt niipalju tarkust kogunud, et vöim lülitab ennast välja kui front RCAd külge panna. Samas kui nt front rca on ainukesena vöimu taga
mängivad ikka tagumised kölarid.
|
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C6 Avant Quattro
|
postitati 12.03.11 16:36
|
|
|
Mäletan kui see müügis oli, väike plaan oli vahetust pakkuda, aga mõtlesin ümber.
Hea, et selliste lisedega c4 siia sattus. Väga ilus masin ja edu!!
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 12.03.11 19:22
|
|
|
Arvestades kisakõlari asukohta tagumisel uksel, arvan et Bose on ise paigaldatud sinna. Kuidas muidu küttekulu nüüd on?
E: Nüüd vaatasin, et ikka originaal kõlar ka seal.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 13.03.11 17:50
|
|
|
7 käiku tösiselt vöi?
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 13.03.11 17:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
7 käiku tösiselt vöi? |
Seda mina ei usu sugugi. Nagu ka minu B3 oli pagasi kleepekal kirjas 18X9,5 velg ja rehv oli hoopis teise mõõduga. Need kleebised on vahel nii mööda
ja tekib küsimus, miks see nii on.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.03.11 17:57
|
|
|
Sorts, selle koodi olin valesti lugenud
tegelt on : Q1D = Sports front seats
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ E39
|
postitati 13.03.11 18:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rempspoiss
Juba suverehvid all Auto näeb kohe ilusam välja! |
Ikka suured teed mida tavaliselt söidan täiesti puhtad, kuigi eile oli
küll kerge kirme maas ja hakkas taguotsa ette viskama..Aga need veljed on endalgi lemmikud..
Täna hommikul avastasin, et piduripedaal maru imelik.
Nimelt asi vötab pöhimötteliselt täiesti pöhjast, abs töötab..mäletan et vanasti kui kohapeal piduripedaali pumbata läks asi kivikövaks ja liiguks
mega raskelt, nüüd liigub kergelt ja alles löpus saab normaalselt pidurdada, pedaal on väga lödva..
Pidurivedeliku taseme kontrollisin ära ja oli ok. Autocheck vilgutab elueest (!) tuld, nagu oleks mingi rike, mis on ka igati loogiline.
Kust hakata otsima viga?
Automaatkast muidu, kui sellest midagi oleneb.
/Muidugi eile lasin ühel tüdrukul korra söita, tulemuseks oli see et umbes 40km/h laitas ta üle äärekivi esimese ja parema rattaga mölemaga..önneks
midagi ei juhtunud aga ehmatus oli korralik...veljed jäid sirgeks vist..kuna mingit viskamist kuskil pole..muidugi nagunii oli plaanis veermiku
kontrolli minna. Rehv on ka önneks väga köva seguga..
Muusika kohalt niipalju tarkust kogunud, et vöim lülitab ennast välja kui front RCAd külge panna. Samas kui nt front rca on ainukesena vöimu taga
mängivad ikka tagumised kölarid. | Ilu nõuab ohvreid
Loodame et sa nende suvekate alla kruttimisega kedagi teist ei ohverda
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 13.03.11 18:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: simoQ
7 käiku tösiselt vöi? |
Seda mina ei usu sugugi. Nagu ka minu B3 oli pagasi kleepekal kirjas 18X9,5 velg ja rehv oli hoopis teise mõõduga. Need kleebised on vahel nii mööda
ja tekib küsimus, miks see nii on. |
Sest neid koode võetakse uuesti kasutusse. Vahepeal piisab loogilisest mõtlemisest.
12.301@181km/h
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 13.03.11 18:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Taavi
Tsitaat: | Algselt postitas: simoQ
7 käiku tösiselt vöi? |
ja tekib küsimus, miks see nii on. |
Sest neid koode võetakse uuesti kasutusse. Vahepeal piisab loogilisest mõtlemisest. |
Seda muidugi. Lihtsalt, et see kleebis võiks tõele vastata, missest et isegi aru saan, et asi ei vasta tõele.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 18 |