Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Tundmatu viga mis jätab teele. A6 c6 3.0 td 2005 KORRAS! (Vastuseid: 85 | Vaatamisi: 21953)
olgusiis
huviline

Registreerunud 29.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 3.0 td q 165kw

postitati 25.01.10 16:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zann0
Milleks seda üldse kasutate? Ise pole 6 kuu jooksul vist kordagi kasutanud.

Asi ongi selles, et ei kasutanud ja lihtsalt lööb veakoodi ette nagu oleks pidur peal või ei tööta. Kõik juhtus peale aku tühjenemist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 25.01.10 16:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olgusiis
Tsitaat:
Milleks seda üldse kasutate? Ise pole 6 kuu jooksul vist kordagi kasutanud.

Asi ongi selles, et ei kasutanud ja lihtsalt lööb veakoodi ette nagu oleks pidur peal või ei tööta. Kõik juhtus peale aku tühjenemist.

Tegi see pidur ka minul üks päev lärmi, aitas minul see, kui aku klemm oli maas tunni. Minu sahver siis tegi täna nii, et istun sisse, kaen, palju aku näit on, ohoh, 10%, vool paistab ilus, käivitan ja käivitub iliusti, ei saa mina aru enam, kõik paneb segast. Kontrollisin hapet, ilusti 1,27-1,30, oli vaja lisada vähe vett. Panin ka laadima, vaatan, mis seis homme õhtul on, kuna mahutavust oli nii 11 voldi kandis. Ennem uut ka ei osta, kui enam ringi tirida ei jaksa, siiamaani ilusti käivitunud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
liiver
huviline

Registreerunud 16.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant Q 3.0tdi 4F

postitati 25.01.10 16:29 Tsiteeri

kuidas te seda akunäitu üldse vaatate?

Et jah...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.10 16:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: liiver

Car, setup ja siis peaks ta sul menüüs olema, võib ka olla, et on aktiveerimata ja on varjatud menüüs.

liiver
huviline

Registreerunud 16.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.10 17:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vedru
Tsitaat:

Car, setup ja siis peaks ta sul menüüs olema, võib ka olla, et on aktiveerimata ja on varjatud menüüs.

Jup, mul on seal tühjus. Aktiveerida saab seda ilmselt aint VAGCom kabla abil?

Et jah...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.10 17:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Jup, mul on seal tühjus. Aktiveerida saab seda ilmselt aint VAGCom kabla abil?

Loe seda teemat.

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: a6 avant TFSI 2006

postitati 25.01.10 17:55 Tsiteeri

Mul näitab alati hommikul külmalt 70%. Olen tähelepannud kui aku natuke tühjem siis see "send home" vms ei tööta. Läheb väga off topicuks aga peale õli vahetust kui valin service intervall siis näitab not yet available. Millal see näitama hakkab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.10 18:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Mul näitab alati hommikul külmalt 70%. Olen tähelepannud kui aku natuke tühjem siis see "send home" vms ei tööta. Läheb väga off topicuks aga peale õli vahetust kui valin service intervall siis näitab not yet available. Millal see näitama hakkab?

Sõidad mõne päeva, siis tuleb ette.

olavio
huviline

Registreerunud 30.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0tdi

postitati 30.01.10 13:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Küsiks siis info mõttes ka seda muidu palju see kütsepump koos tasemeanduriga seal paagis maksis? Ja palju võiks maksta see etteandepump kapoti all?

Sama mul selliseid sümptomeid ei ole olnud et ka pea täis paagi korral lambist ära sureb.

Komplektne koos paigaldusega pea 6000,- ja Reval ütles täna, et minu autol siis arvatavasti otsas kõrgsurvepump, hinnaks 20 raha, pluss paigaldus, remonti ei teosta. Varsti annan esimesele ettejuhtuvale selle auto äraveovõimalusega:D:D

vedru, kas oled oma kõrgsurvepumba probleemile lahenduse saanud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.10 15:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olavio
Tsitaat:
Tsitaat:
Küsiks siis info mõttes ka seda muidu palju see kütsepump koos tasemeanduriga seal paagis maksis? Ja palju võiks maksta see etteandepump kapoti all?

Sama mul selliseid sümptomeid ei ole olnud et ka pea täis paagi korral lambist ära sureb.

Komplektne koos paigaldusega pea 6000,- ja Reval ütles täna, et minu autol siis arvatavasti otsas kõrgsurvepump, hinnaks 20 raha, pluss paigaldus, remonti ei teosta. Varsti annan esimesele ettejuhtuvale selle auto äraveovõimalusega:D:D

Ei ole, eile saabus Saksast tagasilaske klapp, viskan esmaspäeval peale ja vaatan, kas oli selle viga, kui ei, siis ei taha mõeldagi.....ostan riisika:D

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.10 08:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: olavio
Tsitaat:
Tsitaat:

Ei ole, eile saabus Saksast tagasilaske klapp, viskan esmaspäeval peale ja vaatan, kas oli selle viga, kui ei, siis ei taha mõeldagi.....ostan riisika:D

Klapp vahetatud, alguses tundus, et probleemile lahendus olemas, kui õhtul, kui auto sai korralikult soojaks lastud, hakkas anomaalia pihta, puudus jälle tühikäik. Tundub, et ikkagi kõrgsurvepump......lahe:D

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.10 18:31 Tsiteeri

2 päeva siis auto olnud erinevares diislikeskustes, ikkagi õhtul kõrgsurvepump...oletatav süü meie küte:D. Saanaud see auto siis Eestimaa pinnal aasta Nestet ja aasta Statoili. Müüt, et 3,0TDi pommikindel, hakkab purunema, avastati siis ka 1 rõõmutoov uudis, parema poole nukk kulunud:D:D:D, krt, pean passi vaatama, kas on ikka 3.0TDI, äkki 2,5TDi. Pidi siis olema ka vaikselt selle mootori viga, kuni 171kw. Selle autoga lõppeb minu diisli karjäär.....prioriteedid hakkavad muutuma ja rahale leiab ka paremat rakendust....

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.10 18:47 Tsiteeri

Eks siin võib osaliselt LongLife süsteemile õnne soovida, asi töötab!

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
liiver
huviline

Registreerunud 16.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.10 19:03 Tsiteeri

Tsitaat:
2 päeva siis auto olnud erinevares diislikeskustes, ikkagi õhtul kõrgsurvepump...oletatav süü meie küte:D. Saanaud see auto siis Eestimaa pinnal aasta Nestet ja aasta Statoili. Müüt, et 3,0TDi pommikindel, hakkab purunema, avastati siis ka 1 rõõmutoov uudis, parema poole nukk kulunud:D:D:D, krt, pean passi vaatama, kas on ikka 3.0TDI, äkki 2,5TDi. Pidi siis olema ka vaikselt selle mootori viga, kuni 171kw. Selle autoga lõppeb minu diisli karjäär.....prioriteedid hakkavad muutuma ja rahale leiab ka paremat rakendust....

huvi pärast küsiks seda, vedru, palju su autol läbisõitu ees ka on muidu?

Et jah...
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.10 19:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

huvi pärast küsiks seda, vedru, palju su autol läbisõitu ees ka on muidu?

Kui uskuda siis 232000, kopikaid peale..minu käes 2aastat ja 100000km. Kas ka nukad 240000 pealt w????:o

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 10.02.10 07:16 Tsiteeri

Tänased hinnad:

Pump 059130755S ca 18k EEK.
Pildike
Nukk umbes 4k EEK tk.
Pluss siis töö.

Hea kunagi aastate pärast võrrelda.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.10 08:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Tänased hinnad:

Pump 059130755S ca 18k EEK.
Pildike
Nukk umbes 4k EEK tk.
Pluss siis töö.

Hea kunagi aastate pärast võrrelda.

Pumbal vähe teine hind ja kood; 059130755N
Nuka hinnaks öeldi eile 8 raha, jätsin nüüd küll selgitamta, kas siis 1 või 2 tükki.

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 10.02.10 08:22 Tsiteeri

Bosch 0 445 010 125 ehk N on esimesel väljalaskel ehk siis vanematel.

Bosch 0 445 010 171 ehk S on alates 2006.

Ei näe põhjust, miks hind peaks oluliselt erinema. Ühed Bosch'i metallkärakad, vahet pole kes neid edasi müüb. Nii kaua kui on ÜKS kõrgtehnoloogiline tootja, püsib ka kõrge hind.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.10 09:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Bosch 0 445 010 125 ehk N on esimesel väljalaskel ehk siis vanematel.

Bosch 0 445 010 171 ehk S on alates 2006.

Ei näe põhjust, miks hind peaks oluliselt erinema. Ühed Bosch'i metallkärakad, vahet pole kes neid edasi müüb. Nii kaua kui on ÜKS kõrgtehnoloogiline tootja, püsib ka kõrge hind.

Ok, ei selgitanud, rääkisin mina Revali hinnakirjast, mis mulle öeldi ja see siis hinnaga, kui vana pump tagasi.

a6quattro
huviline

Registreerunud 27.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A8 Quattro TDI

postitati 11.02.10 14:17 Tsiteeri

2007a.Toyota Länkaril 127KW sarnane pump sai lahti võetud ja etteande pum@a la@ad olid kinni,sai ära puhastatud ja tööta siiani(oli kehva kütuse proleem).Võimalik et anna@ sedagi TUUNIDA.Sorry(nõrga pe.. nupp ei tööta).

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.10 14:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a6quattro
2007a.Toyota Länkaril 127KW sarnane pump sai lahti võetud ja etteande pum@a la@ad olid kinni,sai ära puhastatud ja tööta siiani(oli kehva kütuse proleem).Võimalik et anna@ sedagi TUUNIDA.Sorry(nõrga pe.. nupp ei tööta).

Võib proovida sest kaotada pole enam midagi ju, eks Vedru võtab ühendust kui huvi olemas...!

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.10 14:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a6quattro

Annab jah, klappi annab vahetada, hetkel tellitud ja ootan.

MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 13.02.10 20:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MartinCS
Ja ei remontinud midagi? Imelik. Mul oli autol samuti suvine küte sees, ostsin juba uue filtri ja mõtlesin et kütus hangunud /kuigi kõvemate külmadega ei olnud probleemi/ aga kui ma välja raalisin, et webasto ei toimi ja webasto ei võta läbi filtri vaid tal vist paagis oma pump ja paagist oli sellist pumpsumist kuulda (pump käib tühja), sai selgeks et viga ei olnud kütuses, sest seda polnud. Ma mõtlen, et kas diagnostikast võib ikkagi abi olla...

Nii, käisin Taufis. Tehti diagnost ja kontroll. Kõik korras. Minu järeldus, et suvine sült ummistas paagisisesel pumbal lihtsalt midagi ära. Auto toimib.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 14.02.10 18:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Eks siin võib osaliselt LongLife süsteemile õnne soovida, asi töötab!

Näib et LongLife süsteemi kasutamine on edukaim viis auto mootori eluiga lühendada.

Õli tökatit täis -> tökat ummistab õlivõtturi -> valmis! Mistahes mootoril saab ilmselt niimoodi muuhulgas ka nukkadest lahti.

spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 16.02.10 15:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: generaator M

Näib et LongLife süsteemi kasutamine on edukaim viis auto mootori eluiga lühendada.

Väga hästi öeldud! Vana head 10000km/1a välpa tuleks ikka uuematel ka kasutada.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.0% - SQL: 66.0%]