Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Kogunemine Tartus 10.09.09 (Vastuseid: 92 | Vaatamisi: 8700)
tannu666
huviline

Registreerunud 15.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4, D2 3,3tdi q

postitati 10.09.09 08:04

Katsun ka kohal olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
hann
huviline

Registreerunud 20.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 b4

postitati 10.09.09 09:39

Tsitaat:
arvatavasti olen ka kohal võttan kaasa ka kaamera hiljem tehtud pildid lisan üles

Arvatavasti olen ka kohal, võttan kaasa ka kaamera, hiljem tehtud pildid lisan üles.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 10.09.09 09:46

Ai kui kahju :(:(:( oleks tahtnud ka väga tulla...aga noh, eks siis teinekord millalgi :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 10.09.09 09:53

Tsitaat:
Algselt postitas: tryku
Aga ideeliselt iga kuu seda 1x teha oleks väga hea minu arvates :). Käin täna kohal ära, eks siis paistab, kas jään sama arvamuse juurde veel :D
Kunagi ma pakkusin niisugust igakuist kokkusaamise varianti Labürindis.

Numerus stultorum infinitus est.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 10.09.09 10:10

Tsitaat:
Algselt postitas: vreps
Tsitaat:
Algselt postitas: tryku
Aga ideeliselt iga kuu seda 1x teha oleks väga hea minu arvates :). Käin täna kohal ära, eks siis paistab, kas jään sama arvamuse juurde veel :D
Kunagi ma pakkusin niisugust igakuist kokkusaamise varianti Labürindis.

Ja ma pidin puid tooma käruga:D:D:D

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
retspets
huviline

Registreerunud 08.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S2

postitati 10.09.09 15:04

Tulen vaatan ka ilusaid audisid.

Audi S2
1/4 miili 13,258@164km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 10.09.09 15:18

Kahjuks samuti ei saa tulla, kui kunagi mingil muul päeval kui neljap. see toimuma saab, siis olen ilmselt kohal. Tore et keegi tartlastest midagi korraldab. Ise tahaks mõne B5 S4 mehega kunagi muljetada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.09 15:19

Ehk veel viimasel hetkel keegi loeb ja võtab pastakaid kaasa;)

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kevadlilleke
klubiliige

Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe '95 85kW

postitati 10.09.09 18:23

Lahedalt palju rahvast oli. Eriti Audiklubist. Kahju, et pidin ise enne kaheksat lahkuma.

Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks...
B4 http://images.spritmonitor.de/308015_5.png Coupe http://images.spritmonitor.de/739191_5.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KristoA
huviline

Registreerunud 08.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8t Avant

postitati 10.09.09 18:25

Pilte, muljeid?

Dont Drive Faster Than Your Guardian Angel Can Fly.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tryku
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.09 18:35

Muhe üritus oli, mulle meeldis :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
YuLaw
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Puudub...

postitati 10.09.09 19:42

Ma sain kahjuks alles pool seitse oma auto kätte ja ei hakkand kihutama kh... vahest tuleb järgmine ruttu ja saab ometi ka osa võtta :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
karlson
huviline

Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,8 Quattro.

postitati 10.09.09 19:48

Tsitaat:
Algselt postitas: KristoA
Pilte, muljeid?
Pilte tehti seal suht palju,küll üles ka pannakse.Kannatust!Üritusel polnud viga.Ootame siis järgmist korda!;)

Kogun Eesti esitajate CD plaate!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
emmure
huviline

Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro

postitati 10.09.09 19:54

Võiks jah mõelda kuna järgmine tuleb. Äkki saan siis tulla:cool:

Project-Massacre
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
turbogolf
huviline

Registreerunud 08.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf II 1.3

postitati 10.09.09 20:11

Mina olin esimest korda sellisel üritusel ja jätan komentaarid vanadele tegijatele:D

Pildid

fotoalbum.ee

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 10.09.09 20:40

Nagu festival:) Palju autosi kokku tuli?

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mikkk
huviline

Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 + A6 C7

postitati 10.09.09 20:43

Olin ka esimest korda siis sellisel kogunemisel, kus Audid ka. Eelnevalt aktiivselt ikka VW klubi kogunemistel käinud. Audisid lugesin kokku ühel hetkel 33. Siis hakkas ajapikku rahvas laiali vajuma. Lõpuks jäin volksuklubi tuttavatega veel juttu ajama sinna. Järgmise korrani! ;)

raizxc
huviline

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.09 20:48

Tore, et halvast ilmast hoolimata, nõnda palju autosid kokku tuli.
Järgmise korrani siis... ;)

retspets
huviline

Registreerunud 08.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S2

postitati 10.09.09 21:00

mul selline küsimus... neiu kes te olite s2 ga paluks mulle u2u saata et saaks mingi kontakti.
aga ürituse kohapealt .. oli tore neljapäeva õhtu.. oleks võinud nats rohkem ilmaga vedada ja paar kiirendust raadil poleks paha teinud :)
aga järgmise korrani

Märkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasematele märkustele asunud täitma foorumi reeglite 3. punkti, on kasutaja postitusõigus tühistatud!"

Audi S2
1/4 miili 13,258@164km/h
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.09 22:14

Niih. Jõudsin siis mina ka kogunemiselt lõpuks koju:D Sai veel klubilistega Big Benis kohvetamas käidud ja pärast Arsi V8 lammutamas:P Ilmataadiga räägib järgmiseks korraks tõsisemalt, oli vanal vaja ikka ära hajutada, kui terve päev oli ilus. Eks see viktoriin paras nali oli, aga vähemalt sai uusi nägusid näha ja vanadega muljetada. Eks näis millal siis järgmine kord kokku saab ja mis siis ette võtab. Muidu piljardi mängijaid on küllalt vähe olnud;) Niisama infoks siis vahepeal. Aga jah päris palju Audisid ja sekka mõni rahva auto ka ja arvan, et võib arvestades igasugu asju, rahule jääda.
Fotograaf muidugi peab veel harjutama natuke:D;)

Kivitare

MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 11.09.09 06:14

Viktoriini ajal oli kohal 45±3 autot.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 11.09.09 06:30

Kui keegi tähele ei pannud, siis käisid meil ka väliskülalised, mitte küll "audiga". Aga tumedanahalisem meesterahvas koos naisterahvaga olid sügavalt huvitatud, mis värk ja mis toimub. Sai neile siis lühidalt seletatud, et audiklubi kokkutulek - saadi aru, seletati veel omavahel ja piiluti vaikselt ringi :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bike_me_bmw
huviline

Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.09 10:13

Väga rahul kogunemisega, olin küll esimest korda, aga meeldis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
zack
huviline

Registreerunud 30.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 '87 2.3 quattro, Audi A7 3.0TFSI '11

postitati 11.09.09 10:15

Sai ka siis esimest korda sellisel üritusel ära käidud ning jäin väga rahule, muhe seltskond. ;)
Järgmine kord ka kindlasti kohal. :)

Mikkk
huviline

Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 + A6 C7

postitati 11.09.09 11:33

Tsitaat:
Algselt postitas: bike_me_bmw
Väga rahul kogunemisega, olin küll esimest korda, aga meeldis.

Lauri, anna järgmine kord märku, kui Audiga Tartusse satud. Vaataks veidi lähemalt ka. Eile olid üks hetk kadunud, kui tahtsin uudistama tulla.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.7% - SQL: 67.3%]