Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 08.11.09 19:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: DonNiger
Äkki on võimalik kuidagi sundida sõitu alustama alati esimese käiguga. Kui sõitma hakata, siis läheb 2>1>2 jne |
Pole paraku kokku puutunud sellega, et multitronicuga midagi teha annaks
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
lauri
huviline
Registreerunud 09.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.10 10:40
|
|
|
C4 esside kastide kohta pole keegi midagi veel leidnud?
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.10 10:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lauri
C4 esside kastide kohta pole keegi midagi veel leidnud? |
Funktsioon kui selline on seal täiesti toimiv, aga selle ringi progemine eeldab ilmselt füüsiliselt kivi programmeerimist, mitte kaabliga näppimist.
|
|
|
|
lauri
huviline
Registreerunud 09.09.08
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.10 12:47
|
|
|
Pole selle teema jutt, aga täiesti stock element sellel kerel.
|
|
|
|
lauri
huviline
Registreerunud 09.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.10 15:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Pole selle teema jutt, aga täiesti stock element sellel kerel. |
Huvitav küll, ma pole varem c4 s4'l seda kohanud, Audi 100 automaatidel on need vist jah kõigil.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
postitati 25.06.10 08:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AndresR
Tsitaat: | Algselt postitas: murka390
on keegi seda 0...10 koodi 98 aasta 2,4liitrisele A6le ka edukalt külge pookinud?
Jama selles, et kui kurvis pidurdada suurema hoo pealt ja uuesti kiirendada peale pööret, käib suht tihti korralik nõks autost läbi. Oleks sellest
abi? |
Kui sa alguse poole loeksid kõik läbi, siis leiaks sa selle(teine postitus):
"veel soovitaks kasti "vahetuskohad" (i.keeles on see tegevus throttle body adaption) ära resettida(kui vahest kast ei suuda otsustada mis käik
panna või paneb paugu vahetusel), seda saab teha "Engine module" -> "Measuring Blocks" -> "grupp 060" ja panna sealt "switch to basic
settings"."
Endal ka 00010 seaded ja ei pauguta. |
Mul käis käigukast maha. Aku juhe ka loomulikult. Tegelikult kõik töötab kenasti kuid korra suurel teel mõõdasõidul väheke järsemal vajutamisel viskas
korraliku pauguga mingi käigu sisse. Imelik. Mõtlesin, et ehk on tarvis mul ka nn. vahetuskohad uuesti seada. Vagcom juhe olemas ja täisversioon
progest ka. Samas ei suuda ma enda masinal leida group 060 ega ka 098 alt midagi mõistliku. 060 all on üldse tühi ning 098 all on küll esimeses
lahtris TB ja midagi kuid päris sarnane pilt ei ole nagu ma kusagilt ülevaltpoolt pildilt vaatasin. Seega veel ei julge basic settings peal go
vajutada. On ehk keegi A8 4,2 98a autol praktikas teinud ning kinnitaks seda group numbrit.
NB! Siin on veel üks versioon:http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/autotrans.html
veel üks http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/throttlebody.html
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 25.06.10 08:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lauri
C4 esside kastide kohta pole keegi midagi veel leidnud? |
Natuke hilja kommenteerin, aga on olemas soft automaatkastile, mis võimaldab varasemat lockupi.
Samuti on kps-l täiesti õigus - selleks, et antud asja muuta on vaja automaadi aju lahti kiskuda ja seal mälu üle kirjutada.
|
|
|
|
jussbar
huviline
Registreerunud 10.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: C6 Allroad
|
postitati 28.10.12 08:17
|
|
|
Küsin natuke asja üle nimelt soovin ka endal käigukasti vahetuskohad või siis niinimetatult kastile restarti teha. Lugesin siin seda teemat ja küsiks
kas seda ei peaks tegema hoopis Auto Transi alt mitte Engieni alt?
Kas seda tuleb teha käiva mootoriga või lihtsalt süüde sees?
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.13 15:42
|
|
|
Käigukasti saad sättida "02 - auto trans" alt jah ja MITTE töötava mootoriga - on vaid süüde sees.
Olenevalt mootori, kasti, vedavate sildade arvust võivad need koodid ka erineda.
loe siit: Ross-tech
ja siin on palju juttu kogemustest: Audizine
"throttle body adaption" ei oska kommenteerida - pole kunagi teinud seda.
Tsitaat: | Algselt postitas: jussbar
Küsin natuke asja üle nimelt soovin ka endal käigukasti vahetuskohad või siis niinimetatult kastile restarti teha. Lugesin siin seda teemat ja küsiks
kas seda ei peaks tegema hoopis Auto Transi alt mitte Engieni alt?
Kas seda tuleb teha käiva mootoriga või lihtsalt süüde sees? |
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together...
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 30.04.13 15:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: OnuJack
Kas see masin sul bensiin või diisel? Saan aru, et bensukal segusiiber ja mõllud värgid seal - diislil pole, kas see throttle body adaption diisli
kohta ka käib? |
Sind ennast ei pane natuke kukalt kratsima kuidas sa segusiibrit adapteerid kui sellist asja diisliautol varustuses ei ole?
See umbes samat laadi küsimus, et kuidas automaatkastiga autol siduripedaali reguleerida
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 30.04.13 15:52
|
|
|
to OnuJack.
TBA sätib drosseli seaded paika, mis omakorda mõjutab ka kasti tööd. Segusiibri asend on kasti ajule tähtis teave. Mina räägin bensukast, nagu ka
küsiti.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.13 17:29
|
|
|
Ühes käesoleva teema varasemas postituses oli mainitud, et tuleks "throttle body reset" ka teha - mootori liigist ei olnud sõnagi mainitud.
Võimalik, et ma ei väljendanud ennast piisavalt täpselt - küsimus ei seisnenud selles, kuidas seda diislil teha vaid selles, et kas säärane asi üldse
võimalik, kuna ei olnud veel kuulnud, et diislil segusiiber oleks.
Küsimus oli sellest ajendatud, et ei tekiks valearusaam - et keegi diislil säärast asja teha ei püüaks.
Vähemalt on asi selge nüüd ja kukalt rohkem kratsida ei ole vaja
Natuke OT: Kui tähti närima hakata, siis tegelikult on osadel VAG diislitel mingisugused õhu kogust reguleerivad siibrid seal olemas, millede
seadistus ja reguleerimine käivad automaatselt.
Täpsemalt on sellest kirjas siin: link (inglise keeles)
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Sind ennast ei pane natuke kukalt kratsima kuidas sa segusiibrit adapteerid kui sellist asja diisliautol varustuses ei ole?
See umbes samat laadi küsimus, et kuidas automaatkastiga autol siduripedaali reguleerida |
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together...
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.13 08:55
|
|
|
Küsimus: kas nendel C5 peal olevatel Tiptronicutel saab väände lukusti ka varasemalt lukustama panna? Esimese ja teise käiguga ei lukustagi ära seda.
Alles kolmanda käigu peal lukustab ära ja siduri libistamine lõpeb. Võiks ju esimese ja teise käigu ka lukku panna.
Miks see nii on tehtud ja kas seda on võimalik muuta? Codingu muutmine seda eriti mõjuta.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 10.05.13 17:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: OnuJack
Küsimus: kas nendel C5 peal olevatel Tiptronicutel saab väände lukusti ka varasemalt lukustama panna? Esimese ja teise käiguga ei lukustagi ära seda.
Alles kolmanda käigu peal lukustab ära ja siduri libistamine lõpeb. Võiks ju esimese ja teise käigu ka lukku panna.
Miks see nii on tehtud ja kas seda on võimalik muuta? Codingu muutmine seda eriti mõjuta. |
Ma arvan, et kui Saksa ZF -i insenere üle kavaldama hakata, lõpeb see katkiste asjadega.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 11.05.13 12:55
|
|
|
Vb ma olen loll aga ma ei loe kuskilt välja kas C5 tipi kasti puhul on siis tegemist vaid kiirema reageerimisega või toimub vahetus ise ka kiiremini?
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.13 13:35
|
|
|
Kui sa pead silmas minu viimast postitust, siis selle VAST chipi puhul toimuvad ka käiguvahetused kiiremini - vähemalt selle põhjal mis kogemusi
kasutajad jagavad. Ühtegi konkreetset graafikut ja analüüsi ma siiani kohanud ei ole.
See saavutatakse (vähemalt väidetavalt) selle kaudu, et käimakastis oleva klappideploki survet tõstetakse kuni 40%. Suurem surve, kiiremad
liigutused.
Kui vaadata neid videosid, siis tundub, et juba esimesest käigust alates on väändelukusti peal - võimalik, et seda tehakse vaid siis, kui on
täiustatud torque converter paigaldatud (see minu teooria).
On kellegil kogemust sääraste chippidega?
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Vb ma olen loll aga ma ei loe kuskilt välja kas C5 tipi kasti puhul on siis tegemist vaid kiirema reageerimisega või toimub vahetus ise ka kiiremini?
|
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 11.05.13 16:09
|
|
|
Ma pidasin silmas niisama koodidega hullamist, seda kuidas selle kasti kiireks saab ja et palju see maksab tean ma neti põhjal juba ammu ise ka, ei
taha
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
MartinQ
huviline
Registreerunud 09.03.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 c5 avant quattro
|
postitati 06.09.13 08:54
|
|
|
Kas keegi viitsiks Audi S6 C5 ka käigukasti ülevaadata ja võimalusel muuta?
Tallinnas
58 13 60 17
|
|
|
cube28
huviline
Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi 200
|
postitati 13.10.13 15:38
|
|
|
Mul tegemist 2,5 132kw diisliga a8 D2. Oli sarnane mure nagu "murka390" ehk siis peale pidurdamist uuesti kiirendama hakates käis nõks ląbi, mis jah
tõenäoliselt viitab kasti kulumisele.Kasti kood oli 000001 ja muutsin 011001. Nüüd hoopis teine maailm, enamasti ei saa enam teadlikultki nõksu kätte.
Kui kast sama heaks jääbki siis kasti remonti enam ei plaani.
R.S
|
|
|
|
aandroo
huviline
Registreerunud 24.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 4.2 Quattro
|
postitati 07.12.13 18:04
|
|
|
Kes Tallinnas viitsib ühe A6 C5 4,2 V8 penskarire˛iimist päästa siis PS paluks.
Kopp ees sellest 1300 pöördega kulgemisest.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |