Lehekülgi: 1 .. 24 25 26 27 28 .. 45 |
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.13 18:56
|
|
|
Uskumatu töö oled ikka ära teinud...
Tsitaat: | Algselt postitas: nimi
Kui keeruline b4 kliimat panna on ei tea? |
weiks auto ongi B4. Tundub, et kui kõik asjad kokku korjad ja uurid asja, siis üsna kokku klopsimise vaev (mis tundub päris korralik).
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 26.08.13 19:36
|
|
|
Keeruline see paigaldus pole, vähemasti minu jaoks. Ainult ülimalt aega nõudev on kogu see protsess. Ja lisaks on katkised ja valutavad käed
garanteeritud. Jaa kuidas need veel ka puhtaks saab ma ei teagi, pesupulber ka ei võta seda jama maha. Kui oled elektri asjus tugev, siis lihtne kõik
ümber lapata ja millegi mitte toimimise korral võimalik viga leida ja kõrvaldada. Lihtsam oleks panna kõik peale kondiga masinale. Siis vaja ainult
radika juhtmestik ja üks lõdvik välja vahetada ning kõik muu jääb kapote all puutumata. Lõdvikut ei pea ka vahetama juhul kui kliimaplokk pärineb A4
pealt, kuna see arvutab kuidagi ise mootori temperatuuri selle järgi kaua mootor käinud on, aga A4 ploki puhul on vaja päikese sensor siis armatuuri
külge panna. Sees vaja aga mässata sama palju kui ilma millegita autol. Mul oli siis ikka see kõige ekstreemsem variant ehk täiesti nullist
alustamine.
Igatahes täna vahetasin veel tagatulede ja bensupumba juhtmestiku ringi. Pärast seda tegin esimese käivituse ning läks ilusti kohe käima. Edasi
proovisin kas autocheck töötab. Varbaga pidurit ning "brake light" kustus ja "OK" hakkas särama. Siis panin tuled peale ja ei andnud viga, et pirn
oleks läbi. Seega kui tahate tuledele releesid vahele panna autocheckiga masinale, siis tuleb need vahele panna ennem releed nr.281. Järgmisena
proovisin pasunat. Varasema surnu peeru asemel tuli ikka korralik prääks sealt välja. Põhjus miks ta ennem selline vaikne oli peitus selles, et
juhtmed olid lihtsalt ümber pasuna klemmide keeratud. Nüüd korralikud otsad küljes ja kummilutud peal. Rohkemat ei osanudki hetkel proovida ja
jätkasin komplekteerimisega. Vedasin armatuuri kuurist välja ja paigaldasin sinna külge selle tillukese ventika koos õhuava ja toruga. Samuti
paigaldasin signa aju püsika aju kõrvale, täpsemalt siis kõrvalistuja poole armatuuri sisse, sinna kus muidu on airbag. Järgmisena panin juba
armatuuri auto külge ja timmisin selle uksepolstri nurkade järgi paika. Siis läksid juba asjad järjest külge tagasi ning õhtuks sain juba üsna kokku.
Panin siis pargid peale ja sees oli päris kena tulede sära. Täitsa sobilik et pilti teha, aga ennem tahtsin ühe asja korda seada. Kuna välistemp.
näidik tõrkus, otsustasin korra juhtmeid seal taga katsuda ja pärast seda see sära kadus. Ei tea mis värk on, kaitset läbi ei lasknud ning kõik muu
mis sama kaitsme alt tuleb, töötab nii kuis peab. Ka näidik ise töötab. Homme ajan näpuga järge mõne teise armatuurialuse juhtmestiku pealt ja vaatan,
kuhu see valgustuse juhe välja jookseb. Seega täna pilti lisada polegi, aga eks homme saab siis juba valmis pilti näha
|
|
|
sviljar
huviline
Registreerunud 25.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B6
|
postitati 27.08.13 10:00
|
|
|
Huvitav. Mul Audi 80 B4 66kw 2,0 ja konditsioneeriga. Kas sellele oleks lihtsam panna kliima? Kas juhtmestiku valmidus võiks olemas olla?
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 27.08.13 10:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sviljar
Huvitav. Mul Audi 80 B4 66kw 2,0 ja konditsioneeriga. Kas sellele oleks lihtsam panna kliima? Kas juhtmestiku valmidus võiks olemas olla?
|
Järgmine kord võiks lugeda kasvõi eelmise postituse läbi.
Tsitaat: | Algselt postitas: weiks
...Lihtsam oleks panna kõik peale kondiga masinale. Siis vaja ainult radika juhtmestik ja üks lõdvik välja vahetada ning kõik muu jääb kapote all
puutumata. Lõdvikut ei pea ka vahetama juhul kui kliimaplokk pärineb A4 pealt, kuna see arvutab kuidagi ise mootori temperatuuri selle järgi kaua
mootor käinud on, aga A4 ploki puhul on vaja päikese sensor siis armatuuri külge panna. Sees vaja aga mässata sama palju kui ilma millegita
autol... |
|
|
|
|
sviljar
huviline
Registreerunud 25.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.13 10:59
|
|
|
Tänud suunamast. Täitsa lõpp kui pime. Ju siis olin sest mõttest pimestatud . Häbi
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 27.08.13 19:57
|
|
|
Leidsin hommikul üles, miks valgustus eile ära kadus. Nimelt kelladeploki trükiplaadi pealt oli üks rada maha kärsanud. Uus plaat kelladele taha ning
valgus oli kohe olemas. Tavaliselt peaks andma reostaat järgi, aga seekord läks siis teisiti.
Sain täna sisu ka kokku. Mõtlesin, et läheb max paar tunnikest, aga kuna mul kombeks kõik asjad sada korda üle sättida, et ma viimaks tulemusega rahul
oleks, siis läks taas terve päev ära. Töö käigus paigaldasin juhi jalgade valgustuse, kõrvalistuja poole sai juba eelmine aasta see ühendatud. Pimedas
leidsin veel, et paar pirni on vaja ära vahetada. Kui suurem puru ja sodi välja visata, siis võib tolmuimeja ja lapiga salongi läikima lüüa.
Pimedas sai ka üks pilt tehtud (mingi asi peegeldas jubedalt):
Ilma välguta ka üks pilt (kliimaplokil vaja pirn ära vahetada):
Uurisin ja katsetasin täna ka kliimaploki lisavõimalusi. Eelkõige huvitas see, et kui täpne on ikkagi jahutusvedeliku temp. näidik ja selle tarvis sai
kliimaploki pealt kood c51 valitud ning nii nägin seal peal ka jahutusvedeliku temperatuuri. Kuni 70C on näidud kattuvad, edasi hüppab näidik juba 90C
alla, kuigi tegelik temp on 75-85C. Alates 90C pealt on aga näidud taas samad. Termostaat töötab ka nagu kellavärk ning nii kui kliimaploki displeil
87C ette tuli pidin sees ära sulama, kuna olin pannud HI peale ning ventika põhja. Ühtegi leket ka pole, seega õnnestus kõik korralikult kinni
keerata. Flantsi juurest on ka nüüd ilusti kuiv. Ventikad vuravad ka ilusti. Seega võib kõigega rahul olla.
Veel selline tähelepanek, et jahutusvedelikku läheb 66kw mootorisse pea 7 liitrit. Liitrise pudeli põhja jäi nii 200ml alles.
|
|
|
twistY
huviline
Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.13 20:43
|
|
|
Väga kena sisu, tõsiselt.
Saaks ka nüüd välimuse(värvkatte) sama viisakaks
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 28.08.13 21:31
|
|
|
Salong on tõsiselt vägev ja uhke, aga see kole sinise displayga makk tuleks kiirelt üle õla visata (kui just nuppude värvi muuta ei saa punaseks) ja
asendada punaste nuppudega makiga . Igati kadestamisväärt B4 on ta sul
muidu .
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3,0tdi 2004a
|
postitati 29.08.13 07:27
|
|
|
Just tahtsin maki kohta sama öelda, et võiks olla punase valgusega.
Hetkel nagu võõrkeha seal teiste punaste lampide vahel.
Muidu aga tubli töö .
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 29.08.13 07:54
|
|
|
Üks becker sobiks sinna keskele väga hästi.
WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 29.08.13 08:06
|
|
|
Weiks võiks sinna võibolla ikka kitsa cd orika leida, muu varustus on audi originaal, siis võiks ka see olla Võim vahele ja peaks ka täitsa ok hääl tulema tolle aja makist, vähemalt minu omast tuleb.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
aivo82
huviline
Registreerunud 04.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B4Q
|
postitati 31.08.13 05:41
|
|
|
Loodan, et kui kliimatorusid kompressori ja radikate vahele ühendasid siis kõik O-tihendid panind ikka kõik uued? Kui see tegemata jäi siis enne
kliima täitmist tee see kindlasti ära, et ei peaks iga kevad uuesti täitmas käima.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.13 16:06
|
|
|
Makk võiks tõesti punane olla. Eks paistab mis sinna tuleb, aga hing ihkab ikkagi midagi uuemat ehk siis usb valmidusega aparaati. Nii oleks lihtne
nutifon külge pista ja laulu lasta. Muidugi on olemas ka erinevaid lahendusi, kuidas vanemad makid usb võimeliseks teha.
Tsitaat: | Algselt postitas: aivo82
Loodan, et kui kliimatorusid kompressori ja radikate vahele ühendasid siis kõik O-tihendid panind ikka kõik uued? Kui see tegemata jäi siis enne
kliima täitmist tee see kindlasti ära, et ei peaks iga kevad uuesti täitmas käima. |
Panin ikka uued tihendid jah. Esialgu hakkasin üks päev vanadega kokku panema ja keerasin õhupuhasti ja mõned vidinad selle tarvis maha. Kuid need
tihendid kadusid toru otsadest kuhugi ära ja siis lappisin kõik sama targalt kokku tagasi. Täna ostsin poest kõik uued ja paigaldasin nad just ära. Ei
olnudki nii raske ja vaevaline see tegevus. Ainult suuri võtmeid pidin tükk aega otsima, kuna 29 ei ole just igapäevane mõõt
Veel sai käidud täna ka ülevaatusel. Tegelt oleks võinud ka veel järgmine kuu minna, kuna viimane number 7, aga mõtlesin siiski ära käia. Seekord aga
päris puhta lehega ei läinud. Kaks VO-d sain kirja, kuid see oli ka kõik. Nimelt juhipoolne pikem pidurivoolik pidi vana välja nägema ja pooltelje
välimise otsa kumm oli praguline, aga määret veel läbi ei ajanud. Vahetab need siis välja ja elu läheb edasi.
Pidurite efektiivsuse kasv numbrites tegi päris korraliku hüppe. Heitgaaside näidud olid ka kuidagi tunduvalt paremaks läinud. Ülevaatajale meeldis
ikka kõiksugu nuppe autos näppida ja akendega mängida Lisaks oli kapoti
all palju põnevaid vidinaid, mida ta vist varem näinud polnud ja mille kohta sain siis juurde rääkida, milleks need seal on. Pasunat ei julgend keegi
rohkem katsuda, kuna vajutasin seda kogemata ennem järjekorras olles ning kõik ehmatasid ja vaatsid, et kus alles see must teeb häält
Sellised numbrid siis (varem olid pidurid 56% ja 19%):
Pärast tõin poest uued jupid ära ja eks mingi aeg vahetab ära. Mõtlesin ennem poodi minekut, et need jupid ei maksa suurt midagi, aga tagasi tulin 18
euro võrra vaesemana. Mis siis ikka, vähemasti sain korralikud jupid.
Nüüd aga ootan esmaspäeva, kuna on lootust saada üks välimust muutev originaal detail.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.09.13 13:46
|
|
|
S2 stange
Eile õhtul sai siis selline asi ära toodud:
Sain tolle stange läbi hea juhuse. Nimelt laekus paari nädala eest postkasti pakkumine, mida ei osanud oodatagi, kuna kuulutust mul kuskil polnud ning
ausalt öeldes polnud tol hetkel mõttes ka teha seda, kuna nende saadavus on suht olematu. Kuid siiski leidus üks stange mida mulle pakuti. Muidugi
olin pakkumisest kohe elevil ja nii tuligi otsus see ära osta. Siinkohal tänud Imres-ele selle pakkumise eest
Kuna tegu ei olnud ideaalse stangega, siis oli ka hind tunduvalt odavam kui neil, mis siin harva liiguvad 150-200 euriga. Samuti on sellega vähem tööd
kui esimese stangega, kuna kuskilt tükke väljas pole ja tala ka sees olemas. Vaja natuke pahteldada, kärukonksu auk kinni panna ja sumbuti ava ka
korda teha. Külgmisi kinnitusi pole samuti, aga need saab kuidagi ise teha. Seega olen igati rahul.
Mõned pildid veel (kaheraudne lõpupütt ka näha):
Lõpetuseks paar sõna ka kliima teemal. Nimelt ennem kui torud polnud ühendatud, siis näitas displei valik 01C veakoode. Nüüd kus torud küljes ilutseb
selle valiku all ekraanil null
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1.8 TQ 20v, b8 tq
|
postitati 06.09.13 15:44
|
|
|
Sellepeale ütlen ma kurat,mul isegi kuulutus olemas üleval sellisele stangele,mulle pole miskit keegi pakkunud
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.09.13 13:40
|
|
|
Viimasel ajal on palju huvitavaid juppe liikumas ning oli lootust taas miskit saada. Kuid siiski 3. korda järjest ei läinud õnneks ning imeodavatest
luupidest jäin ilma. Mis siis ikka, ega otseselt mul neid vaja pole aga tolle raha eest oleksid võinud nad mul olemas olla. Muidugi kui kellelgi
miskit toredat pakkuda on, siis võib igal ajal privasse teada anda.
Laupäeval vahetasin tolle pooltelje kummi ka ära. Mõni pragu oli, aga eks 21. aastat teeb ka oma töö. Nimelt oli too veel originaal ja seda polnud
keegi varem lahti võtnud. Panin uue peale, pigistasin terve tuubi kaasas olnud määret sisse ja asi korras.
Punast esistanget sai ka veits pahteldatud ning lihvitud. Algul ikka käsitsi, sest miks kasutada masinat mis olemas on Edasi juba masinaga ning nii oli töö juba kordi lihtsam. Asi hakkab juba
ilmet võtma, aga teha veel üksjagu. Alumist serva ehk lõuga on eelmised mehed aga nii kõvasti värvinud, et kui ma sealt lõpuks kõik maha lihvisin et
igasugu väiksemad ja sügavamad kraapsud kätte saada, siis õnnestus jõuda ka musta krobelise osani Enam see muidugi krobeline pole, aga mis sest. Tagumisel stangel sai ka konksu koht ära kaotatud ning sumbuti ava
korda tehtud. Samuti sai lisatud kolm alumist serva toestavat plastikut, mis on ilma konksuta masinate stange sees. Eks vaikselt teeb neid edasi kui
aega ja ilma on, kuna ennem kevadet ei plaani neid nii või naa külge panna.
Üks küsimus ka. Nimelt kas servotronic latti pandi ka tavalisele 80nele? Või oli see ainult s2/rs2 teema?
Jaa ehk vedeleb kellelgi releede varamus selliseid releesid nagu nr. 99 ja nr. 320. Kui jah, siis võib neid pakkuda
Samuti võib pakkuda Coupe/S2/Competitioni põhjakatet.
|
|
|
sviljar
huviline
Registreerunud 25.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.09.13 14:15
|
|
|
Sellel masinal on ikka hull töö tehtud, kui arvestada seda kui plank ta algul oli. Plangum , kui minul see sama mudel vist..
Eks siin palju raha, aega ja taipu vaja on. Jõudu sulle ja näis mida ise muudan oma autol tulevikus.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 10.09.13 14:22
|
|
|
Servo on s2 ABY(3b sinna hulka ei kuulu) ja rs2 ADU teema ainult. Kusagil oli juttu, et Forsinil pidid selline latt vedelema?!
Isiklikult ostsin uue rooli amordi, ilmselt sul üldse pole seda. Võrreldes vana süldiga mis seal ilmselt kõik see 23a. olnud oli läks rool palju
raskemaks. Ennem oli trassi peal sõit ikka suhteliselt naljakas, rool oli nagu sült käes. Praegu ikka üsna raske. Ja selle roolilatiga on see teema,
et ilmselt läheb sul sel juhul tandem pumpa vaja, kui tal on mingi erilisem pump ja siis pead ka piduri süsteemi ümber tegema hüdrauliliseks. Aga, kui
pump sama võimas nagu r4'l siis ei tohiks probleemi olla.
WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.13 18:45
|
|
|
Mustad valgustusega päiksesirmid
Mingi aeg tagasi sain Kiku käest mustad valgustusega peeglid koos päiksesirmidega, mis olid tolle S2 vidinatega rohelise avandi
küljes. Vedelesid mul need jupp aega pagasnikus ja täna oli siis lõpuks aega külge panna. Aga ei olnud see plug&play, kuna juba varem ei olnud nad
korralikult paigas olnud. Nimelt peeglite osa pärineb Coupe küljest, sirmid aga ise B4. Tänu sellele olid need ilmselt ripakil nagu s..t pilpa peal.
Õnneks oli suht vähe vaja teha, et asi sobima saada: sirmide seest pidi plastist junnid ära lõikama ja peegli osadele pidi tegema ava sinna sisse, kus
oleks pidanud olema juhtmekanal. Pärast seda tegin sirmid mustaks ning paigaldasin peegli osad lõplikult sinna sisse. Selline jäi siis tulemus:
Ükspäev sai uuritud ka seda, et milline on keskmine osa S2/Competitionil. Silm märkas, et kõigil neil on alumised ukseliistud. Seega oli mul ka neid
kohe vaja. Vaatsin siis kuulutusi ja juba teisipäeval sain ühe osadeks läinud masina pealt korraliku alumiste liistude ringi:
Veel oleks nüüd tarvis ka karbilaiendeid. Ideaalne oleks leida ikkagi õiged S2 omad, aga varuplaan on mul juba olemas. Nimelt hiljuti ilmusid Gup-i S4
B5 küljekarpide replicad ning nood peaks sobima ka B4 külge. Aga eks paistab mis tulevik toob.
Tolle auto pealt sain ka külgmiste suunatulede juhtmestiku, mis ühendub siis esimeste suunatulede pistikute külge:
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 24.09.13 04:18
|
|
|
No pole ima kahh, kes oskaks aimata, et orkester kapoti alla mahub
Adolf Hitler!
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.10.13 16:49
|
|
|
Sai siis taas huvilise kki-ga kokku saadud ja proovitud autochecki tagatulede mooduleid vahetada. Jaa õnnestus, minu valge hakkas
kohe ilusti tööle tema 90 b3 peal ja tema punane samuti minu b4 peal. Infoks siis niipalju, et punane plokk on lisapiduritule valmidusega. Nüüd vaja
paigaldada lisatule otsale sisend ja siis võib lisatulest tuleva juhtme ploki külge pista. Hetkel toimib see punane plokk nagu valge ehk kontrollib
lihtsalt 2x pidurid ja 2x gabariidid. Nüüd siis veidi nokitsemist ka nädalavahetuseks
Jaa viimaks ka pilt, mida olen ammu lubanud:
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.10.13 18:05
|
|
|
Sai siis täna lisatuli ja selle toide tagatulede kontrollmooduli külge ära ühendatud. Esialgu kartsin et pean miskit veel tegema, kuna ploki peal oli
kirjas 3x5W, mul lisatuli aga 7x2W. Kuid sellest hoolimata toimis kõik juba esimese katsetusega. Edasi peitsin lisajuhtmed juba riideisoleeriga ära,
seega jäi asjale selline OEM välimus. Kokku jagus tööd vaid kümneks minutiks ja nüüd kontrollib siis autocheck ka lisatule korrasolekut
Kuna viimase poole aasta jooksul on olnud võimalus sõita igati uhkete Audide ja VW-dega, siis neist on silma jäänud üks asi. Nimelt valge valgustusega
spido, mis loob pimedas eriti uhke efekti. Samuti haarab silm sealt kiiremini info kui ühtlase punase pealt. Samas sai mingi aeg uuritud ka facelift
Cabrio spidoploki saadavust ning viimaks ebay-d sirvides leidsin variandi, mis lööb kaks kärbest ühe hoobiga. Nimelt valge plasmaga facelift spido
taustad, mis pimedas näevad välja sellised:
Eks mingi aeg peab uurima, kuidas see ebay-st tellimine käib ja eks paistab mil siis need soetab
|
|
|
Crp
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi
|
postitati 06.10.13 18:59
|
|
|
Mul on ainult üks küsimus selle kõige suure töö üle.
Kuidas sa viitsid?
Respekt.
Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 06.10.13 19:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: weiks
Kuna viimase poole aasta jooksul on olnud võimalus sõita igati uhkete Audide ja VW-dega, siis neist on silma jäänud üks asi. Nimelt valge valgustusega
spido, mis loob pimedas eriti uhke efekti. Samuti haarab silm sealt kiiremini info kui ühtlase punase pealt. Samas sai mingi aeg uuritud ka facelift
Cabrio spidoploki saadavust ning viimaks ebay-d sirvides leidsin variandi, mis lööb kaks kärbest ühe hoobiga. Nimelt valge plasmaga facelift spido
taustad, mis pimedas näevad välja sellised:
http://bild.quantitec.com/PLA80SW220U_0.jpg
Eks mingi aeg peab uurima, kuidas see ebay-st tellimine käib ja eks paistab mil siis need soetab |
Ka ise neid B5-le mõelnud muretseda, aga kahelnud koguaeg kuidas tulemus jääb... Seega ootan huviga tulemust, kui otsustad soetada need omale.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 24 25 26 27 28 .. 45 |