Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  21  22  23  24  25  26
Autor:
Pealkiri: Audi A8 3.7 Quattro - 1996 - KsenoonE (Vastuseid: 641 | Vaatamisi: 946961)
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 18.12.11 09:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Mina küll oma nime paarisaja eur eest täis ei situks ja eriti veel ka seda foorumis ei kuulutaks, et kõik teaksid, palju ühe inimese sõna maksab. Kuidagi nadi maine jääb neist a8 omanikest siin kohati, kunagise luksusmasina omanikku ei tohiks iga 1000 või 2000 eur rahavajadus kohe paanikas müüki ajada, suti võiks ikka pangaarvel varu ka olla ja üleüldse planeerimisvõimet...saan aru, et jälle topin oma nina teiste asjdesse ja lõpetan nüüd, aga ei saanud ka vaiki olla!

Ma ei ütleks et nime täis tegemine, juhtus jah nii, et raha ei olnud piisavalt. Ja muidugi hea kild oli see, et ostja oli firma omanik ja tahtis autot järelmaksuga osta firmale, 200 euri kuus. No ma ei tea, odavam oli mul võtta raha vastu mis telefonis pakuti, kui hakata Pärnus kedagi taga ajama. Ja no kaotas ta selle sõiduga ainult 5h oma aega.

Tegelikult mõtlesin, et moded võiks selle vestluse siit teemast ära korjata. See OT ei vii kusagile.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 20.12.11 13:13 Tsiteeri

Uudiseid siis niipalju, et osad asjad on kohal..ja mõnda asja pole ka..

Eile jäi saarlases silma kuulutus kus kindlustuspaukudega tegelev firma otstab A8 tagumist stanget(nagu arvasin siis Reval ise ei tee kottigi :D), suht irw kui mulle otsitakse :D mul endal see stange olemas, aga nendele ei anna sittagi. Las otsivad ise, aga nuh nad vist jäävadki otsima seda. Ma ostsisin stanget 3 kuud, aga nuh vb neil rokem kanaleid.

E: Kaua asjaga venitada võib ? Kuskil peaks asi ju sätestatud olema mitte ala 3 aasta pärast saan auto kätte sest ei leitud asju :D:D Vaikselt hakkan asendusautot ka vaatama, vahelduseks hea mingi junniga sõita.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.11 13:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE

Eile jäi saarlases silma kuulutus kus kindlustuspaukudega tegelev firma otstab A8 tagumist stanget(nagu arvasin siis Reval ise ei tee kottigi :D), suht irw kui mulle otsitakse :D mul endal see stange olemas, aga nendele ei anna sittagi. Las otsivad ise, aga nuh nad vist jäävadki otsima seda. Ma ostsisin stanget 3 kuud, aga nuh vb neil rokem kanaleid.

E: Kaua asjaga venitada võib ? Kuskil peaks asi ju sätestatud olema mitte ala 3 aasta pärast saan auto kätte sest ei leitud asju :D:D Vaikselt hakkan asendusautot ka vaatama.

Mul on olemas tagastange, täpsemat infot saad pood@autohooldus.ee

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.11 13:31 Tsiteeri

Huvi pärast saada mulle hind :D saatsin meili sulle..

Äkki annab vahelt lõigata :D

Hindrek
huviline

Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: B6 A4 '02a,Honda CRV IIIgen 07 , Skoda Superb II '09

postitati 20.12.11 16:43 Tsiteeri

Tsitaat:

E: Kaua asjaga venitada võib ? Kuskil peaks asi ju sätestatud olema mitte ala 3 aasta pärast saan auto kätte sest ei leitud asju :D:D Vaikselt hakkan asendusautot ka vaatama, vahelduseks hea mingi junniga sõita.

Kas mitte ei olnud 30 päeva maksimaalne aeg, mil auto töökojas olla võib?
Oleks nagu midagi sellist meeles kui keretöödega tegelevas ettevõttes sai tööd tehtud..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
fred2103
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.11 20:06 Tsiteeri

Mul oli kunagi ühe sõbra auto, miski 6 kuud kindlasti remondis (kaasa arvatud see aeg, mis kulus härradel otsustamiseks, et kas taastada või mitte) ja liisingut tuleb ju ikka maksta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition turbo Quattro, Volvo XC60,Audi A6 Allroad, Audi S4B5 Avant

postitati 20.12.11 21:57 Tsiteeri

Umbes aasta või poolteist tagasi sõideti mulle sisse kui ema autoga sõitsin ja siis kah asi hakkas vahepeal nagu venima seal töökoja järjekordadega jne. ning siis öeldi mulle ERGO kindlustusest sellepeale, et mul autot vaja igapäevaselt maalt-linna tööl käimiseks, et annavad asendusauto kui neil kulub kauem kui 30 päeva auto kordasaamiseks alates avarii päevast.
Aga kuidas sul need asjad on selle asendusautoga, eks see sõltub suuresti kindlustusest ja jutust mis neile kokku suudad jahuda seal:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.11 22:45 Tsiteeri

Ma ei viitsinud oodata ja ostsin endale asendusauto :D
Honda Civic 55kw, paras juust ja mõttetu pann on aga ajab asja ära..Nüüd ma oskan väärtustada A8t - see vaikus ja ruumikus ja kõik aga kui Audi valmis saab viib Honda emeksisse või ärib maha :D

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 21.12.11 06:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma ei viitsinud oodata ja ostsin endale asendusauto :D
Honda Civic 55kw, paras juust ja mõttetu pann on aga ajab asja ära..Nüüd ma oskan väärtustada A8t - see vaikus ja ruumikus ja kõik aga kui Audi valmis saab viib Honda emeksisse või ärib maha :D

Enamik sinu käike tunduvad suht ebaratsionaalsed, rabeled liiga palju ja liga vara, võta vabamalt:cool: Ei näe põhjust, miks su masin peaks üle nädala remondis olema, ülejäänud aja võid ju ringi sõita. Uurid remondi firmast välja, millal kõik jupid olemas ja alles siis viid, kui neil aega teha ja kõik jupid olemas, vot nii räägidki ja ütled, et tahad auto nädala pärast kätte saada. Kas sul ühelgi tuttaval ei ole siis võimalik nädalaks autot laenata, ma ei saa ses mõttes aru, aga see vist rohkem minu probleem siis:P

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.11 06:40 Tsiteeri

No sorry isand, nagunii oli plaan retsmiseks mingi pill osta millega igapäevaselt ringi lasta :D A8ga ei pea siis igapäevaselt sõitma hetkel ja saab vaikselt raha koguda. See civic kena õko kah. Seega see on investeering. :D Peale ostu sai juba turgu pandud kohe, kui Audi valmis ja kooki enam vaja pole saab ära ärida.

lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.11 08:46 Tsiteeri

Jõle ootamatud käigud sul:D
Aga öko on civic tõesti, paar postitust tagasi mainitud "ema auto" oli samuti civic ja 55kw ja see tundub tõesti sõitvat ainult õhust ja armastusest kui muidu pead tankima A8-at :D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.11 09:59 Tsiteeri

Hah :D
Öko on ta töesti, linnas mingi 7 kanti vs linnas A8 17-19l

Aga peaagu tasuta sain seega norm :D hea ringi paarutada ka, nii väiksed ülalpidamiskulud et A8 kõrval räme säästumasin täielikult ja saab A8le vajalikud asjad ära osta niikaua.. Sussi vilistab ka Civic suht edukalt :cool: Pärast müüb koogi maha ja saab A8l teise külje ka ära värvida

lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.11 12:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Hah :D
Öko on ta töesti, linnas mingi 7 kanti vs linnas A8 17-19l

Aga peaagu tasuta sain seega norm :D hea ringi paarutada ka, nii väiksed ülalpidamiskulud et A8 kõrval räme säästumasin täielikult ja saab A8le vajalikud asjad ära osta niikaua.. Sussi vilistab ka Civic suht edukalt :cool: Pärast müüb koogi maha ja saab A8l teise külje ka ära värvida

:D:D
A8-ga sul jh sussi vilistamise lõbu pole ju:D
Aga saares ika praegu eks? Piiluks kah su kooki korra:D:D

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.11 16:27 Tsiteeri

Sai oma stange siis müüdud kindlustusele, nii et asi ei jäänud ikka seisma vaid läks asja ette mis kunagi ostes oligi plaanis hehe.

Et siis homme saan masina ära viia ja tagasi saab kuskil 2-3 jan...Tõid teostab siis OÜ TRENTOM.

Aga ma täna vast koogiga linna, äkki trehvab :)
Sellel autol kütuseseieriga mingi jamps, no kohe üldse ei lange

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 21.12.11 18:07 Tsiteeri

Eks suhteliselt öko jah see Civic, aga eks ta on juba nö. eilse päeva öko, praeguse aja öko mootoriga võtaks u. 20% vähem. Mul tööl keskmisest veidi suurem 2009. a. kaubik (raskem kui Audi 100), millel võimsust rohkem, võtab u. 10% vähem.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.11 18:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
Eks suhteliselt öko jah see Civic, aga eks ta on juba nö. eilse päeva öko, praeguse aja öko mootoriga võtaks u. 20% vähem. Mul tööl keskmisest veidi suurem 2009. a. kaubik (raskem kui Audi 100), millel võimsust rohkem, võtab u. 10% vähem.:)

Jep ma olen nõus, kuid A8ga võrreldes siiski ökoke :)

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 21.12.11 18:42 Tsiteeri

Hehhee, nägin kah natukene aega tagasi Sinu Civicu ära. Sõitsin enne Sidruniga mööda, kui jalutasite seal:)

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.11 21:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rempspoiss
Hehhee, nägin kah natukene aega tagasi Sinu Civicu ära. Sõitsin enne Sidruniga mööda, kui jalutasite seal:)

Kus kandis nägid? :D
Ei sai jah ringi paarutatud, bensuseier ei liigu :D

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 22.12.11 09:58 Tsiteeri

Seda Civicut ei anna kuidagi võrrelda A8ga, Honda on lärmakas ja pisike, see vastu A8 on suur vaikne ning võimas.. kW on ka vastavalt 55 vs 169, loomulikult on normaalne, et Civic tunduvalt ökom. Civic muidu normaalne masin, sõbral oli ka 1.3 55kW ja suht mõnus oli tollega lasta, nüüd tollel punnil 1.6 VTEC aistevahel. Aga see selleks...
Järgmine nädal peaks vast kunagi Saarde ka äkki jõudma, ehk vaatan siis su punni ka üle :D nagu ma aru saan, siis seekord ma A8't ei näe jah?..

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.11 11:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RTamm
Seda Civicut ei anna kuidagi võrrelda A8ga, Honda on lärmakas ja pisike, see vastu A8 on suur vaikne ning võimas.. kW on ka vastavalt 55 vs 169, loomulikult on normaalne, et Civic tunduvalt ökom. Civic muidu normaalne masin, sõbral oli ka 1.3 55kW ja suht mõnus oli tollega lasta, nüüd tollel punnil 1.6 VTEC aistevahel. Aga see selleks...
Järgmine nädal peaks vast kunagi Saarde ka äkki jõudma, ehk vaatan siis su punni ka üle :D nagu ma aru saan, siis seekord ma A8't ei näe jah?..

Tegelikult peaksid nägema küll kui 5ndani saares oled..
Enam ei lubata kooki maha ka müüa, sest pidavat nii armas ja mõnus masin olema, ütlesid vanemad :D:D Koogis tümmi polnud seega sai Cd-makk ostetud..8l hetkel 4 päeva sõitnud..

Audi viin ka kohe ära ja järgmine postitus juba siis kui asi valmis.

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 22.12.11 11:40 Tsiteeri

5. jaanuarini ma vast ei ole saares.. 3. tahaks vist ära minna juba..

Wolf123
huviline

Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Coupe

postitati 22.12.11 11:42 Tsiteeri

Audi taas kätte saad, siis mine proovi Civicuga paar hüpet teha :D Hea kerge pill ja kui hoogu võtad, siis peaks mõlemad rattad maast lahti saama. Järgi proovitud vanema Mazda 323f peal ja asi toimis :D

Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.11 11:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RTamm
5. jaanuarini ma vast ei ole saares.. 3. tahaks vist ära minna juba..

Vana aasta lõpuks lubati vähemalt kätte saada, aga ise usun, et saab hiljem aga samas eks kaeb..:)

Tsitaat:
Algselt postitas: Wolf123
Audi taas kätte saad, siis mine proovi Civicuga paar hüpet teha :D Hea kerge pill ja kui hoogu võtad, siis peaks mõlemad rattad maast lahti saama. Järgi proovitud vanema Mazda 323f peal ja asi toimis :D

Haha, seda ma usun :D Aga ma arvan, et see jääb viimaseks hingetõmbeks ka sellel autol ja ega väga mõtet lõhkuda pole ,sest sõidab maru hästi asi..täna lumega oli koguaeg pätt all ringi..ja kässariga saab nalja küll..Saaks veel nüüd maki ühendatud oleks hea, sellel jube müra sees, muusikaga oleks parem. Muide koogile on plaanis Type-R kleepsud panna.

Teema läheb vaikselt KsenoonE Audi A8 & Honda seiklused :D

See on hea kui sõidad nädala selle Civicuga ja siis istud A8sse, no täiesti lõpp kui hea tunne, rool on täpne, see vaikus ja kõik on perfekto :D Nii, et peale remondi sõida nagu uue autoga.

Wolf123
huviline

Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Coupe

postitati 22.12.11 11:49 Tsiteeri

Ei ole hullu midagi, me tegime Mazdaga seda korduvalt ning lõpuks müüsime ühes tükis maha isegi :D
Asi toimus teedel ja mingit hüpet ise aretama ei pidanud. Küll oli valitud sellised kellaajad, kus liiklust peaaegu polnud ja ka sõbrad olid jälgimas, et kuskilt mõni inimene ega auto ei tuleks.

Et asi klubikesiseks jääks, siis proovisime seda nalja ka 1,9td Audi A4 kuid sellega pidi tänavalõpust hoogu võtma ja isegi siis ei õnnestunud :D Jäi ikka sujuvalt ratastega maha.

Mainiks siis veelkord ära, et viga ei saanud ükski auto ega ka mitte ükski elusolend ja asi oli korralikult läbi mõeldud ja risk minimaalseks viidud.

:D Type R kleepsud, siis varsti mingi vihane VTEC ka vahel ning Audiga sõidad ainult pühapäeviti :D

Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.11 12:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Wolf123
Ei ole hullu midagi, me tegime Mazdaga seda korduvalt ning lõpuks müüsime ühes tükis maha isegi :D
Asi toimus teedel ja mingit hüpet ise aretama ei pidanud. Küll oli valitud sellised kellaajad, kus liiklust peaaegu polnud ja ka sõbrad olid jälgimas, et kuskilt mõni inimene ega auto ei tuleks.

Et asi klubikesiseks jääks, siis proovisime seda nalja ka 1,9td Audi A4 kuid sellega pidi tänavalõpust hoogu võtma ja isegi siis ei õnnestunud :D Jäi ikka sujuvalt ratastega maha.

Mainiks siis veelkord ära, et viga ei saanud ükski auto ega ka mitte ükski elusolend ja asi oli korralikult läbi mõeldud ja risk minimaalseks viidud.

:D Type R kleepsud, siis varsti mingi vihane VTEC ka vahel ning Audiga sõidad ainult pühapäeviti :D

Kõik on võimalik :D

Lehekülgi:  1  ..  21  22  23  24  25  26
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 23.9% - SQL: 76.1%]